Marsa 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 O, haj, dobrodosla, Smajcka - lepo od tebe, pa kar prec v Pohvale. Kaj pa je z nogami? Uboga, upam, da bo kmalu bolje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 xrosex ČEPRAV SEM ŠE ZELO SVEŽA ČLANICA, BI RADA POHVALILA TA FORUM...PA DA SO MOJI V DNEVI V SLUŽBI VELIKO BOLJ VESELI IN NASMEJANI, PA TUDI GLEDE SEBE SE BOLJŠE POČUTIM...SEM KAR TAKOLE SKOS VSI STE SUPERRRRR x!x x!x Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 xrosex ČEPRAV SEM ŠE ZELO SVEŽA ČLANICA, BI RADA POHVALILA TA FORUM...PA DA SO MOJI V DNEVI V SLUŽBI VELIKO BOLJ VESELI IN NASMEJANI, PA TUDI GLEDE SEBE SE BOLJŠE POČUTIM...SEM KAR TAKOLE SKOS VSI STE SUPERRRRR x!x x!x Žaža Želim ti, da se še naprej počutiš lepo med nami! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Alo x!x No jaz sem tudi malo nov tukaj No jaz bi vas full pohvalil ker mete fajn stran in člane.Pripomb pa na žalost nimam nič Bodte fajn še naprej Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Hvala vsem, ki prepletate svojo pozitivno energijo po LNF.Še posebej pa ideji LN, za katero stojita, živita in vlagata veliko truda - idealistoma Marsi in Mitji. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 O, thanx, lepo, Angell in Piko! (*idealistoma, ne, Piko? ;|) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 rada bi pohvalila Vojka za njegovo spletno stran in mu hkrati tudi čestitam za rojstni dan... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 To je pa lepo od tebe, Sfinga!Se pridruzujem pohvalam in cestitkam! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Pohvalit moram Ansambel bratov Kurbos, ki je odlično odigral in nas nasmejal pred 4 leti na najini poroki in prav tako to minulo sobotoBratje so iz totega mojega konca doma,tam poleg Blegoškega jezera, malo naprej od CerkvenjakaStanka špilajo super od pleh muzike, zborovskega petja do rocka in res imajo taki priimek -5 bratov...Kaj da reklamo delam, itak so zasedeni že do novembra! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Pohvalit moram Ansambel bratov Kurbos, ki je odlično odigral in nas nasmejal pred 4 leti na najini poroki in prav tako to minulo sobotoBratje so iz totega mojega konca doma,tam poleg Blegoškega jezera, malo naprej od CerkvenjakaStankaSicer nimam pojma, kva za eni junci so teli Kurbosi, sam ime majo pa dober. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 ..."junci" , vse je dober za reklamo delat Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Žogica 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Ojla, tudi jaz bi rada pohvalila tole spletno stran, k se mi zdi ZELLLOOOOOOO SUPER!!! Pa vsi člani tle gor na forumu ste full cool!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Thanx Zogica in dobrodosla! Upam, da ti bo kul tukaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 POHVALA ZA VSE PRISOTNE Tale forum je kr fajn zadeva, čeprav vsega še ne obvladam, čeprav imam zelo dobro in simpatično 'učiteljico', bom kr samprobu pogruntat čim več.Pohvalt pa jo vsem morm - Učitlco - JanjoK no pa vsem prijaznim človečkom na tem forumu želim lep dan in veliko pozitivnih misli Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Trudi, imaš pa res srečo, ker boljšo učiteljico od tvoje in naše ( prosim ne biti ljubosumen! ) JanjeK pa bi težko našel. Me veseli, da si tudi ti prišel med nas lunatke, mislim, da ni slaba družba tukaj, skupno smo močnejši, lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Mystique dobrodošla in uživaj v naši družbi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Srečna sem, da sem vas našla. Nekako sem se že izgubljala v obupu in na sploh na poti v življenju, brez ciljev ... Potem pa sem zašla na lunin.net in še na forum. Izžareva pozitivno energijo, prav vsi jo ! POHVALE, POHVALE V pomoč mi je že to, da lahko berem teme, ki so pozitivno naravnane. Ostanite taki Nihče ne "zaide" Našla si, kar si v tem trenutku iskala! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Jaz bi pa še pohvalu NOSOROGA, sicer z njim še nisem imel forumskih stikov, samo pa sem od JanjeK in mojega fotra (ko ga je JanjaK njemu omenila), slišal samo pozitivne zadeva Le tako dalje Pohvalno Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Jaz bi pa še pohvalu NOSOROGA, sicer z njim še nisem imel forumskih stikov, samo pa sem od JanjeK in mojega fotra (ko ga je JanjaK njemu omenila), slišal samo pozitivne zadeva Le tako dalje Pohvalno Prjazn si. Zgleda d me res edin še kužki obrajtate. Do zdaj sem bil prepričan, da je moj pes Pavle edin člouk, ki me razume, zdaj pa ... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 jaz bi tud pohvalila tale forum,sploh pa admine, ker tako lepo skrbite za nas in ste vedno skulirani!!! Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Prjazn si. Zgleda d me res edin še kužki obrajtate. pa menda ti ja ni tako hudo. ...če pa je, je pa to najbrž zato, ker se preveč z delom ukvarjaš...no, ti se kar daj, da bomo mi egoisti prišli do nove knjige Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 a nismo plidkani ko mame Marse ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Do zdaj sem bil prepricˇan, da je moj pes Pavle edin cˇlouk, ki me razume, zdaj pa ... lalala ne skrbi...imamo mi ucke na tebi.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.