Hektor 18. december 2010 Prijavi Deli 18. december 2010 Pozdravljeni! V tujini sem pred kratkim našel trgovino ki ima bogato izbiro raznovrstnih zanimivih, poučnih in tudi smešnih tehnoloških pripomočkov,.....včasih pridejo te reči zelo prav v vsakdanjem življenju, lahko tudi kot darilo. Ker nimam ravno zaupanja v nakupovanje iz amerike ali iz katerih bolj oddaljenih držav, me zanima ali kdo ve če obstaja kaj takšnega tudi pri nas,.......v tujini so te trgovine znane kot gadget trgovine s "pametnimi izdelki", ki znajo biti prava paša za oči. Vesel sem vsakega odziva, Lp, Matej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 Ni nekega odziva, kot vidiš, Hektor. Morda je bolje, da se ti ukvarjaš z Ahilom. Just don't get yourself killed Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.