free 20. december 2010 Prijavi Deli 20. december 2010 Primera: Kvalitete;Zgovorenumirjentočen...ipd Potencial:Da postanem slovenski vrhunski baletni plesalec...ipd Podobni temi:* Naše pozitivne lastnosti* Kaj si pa o sebi mislite? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. december 2010 Prijavi Deli 20. december 2010 Pih! Zgovornost je kvaliteta? Ok, eno mamo pol že pod streho. Ne vem pa kako bo z mojo kariero vrhunske primabalerine... (*ja, mamo pa tud temo Naše pozitivne lastnosti al nekaj takega) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. december 2010 Avtor Prijavi Deli 20. december 2010 ha ha, tist sm dal za primer.saj res pol pa kr zbris tole temo. se nism spomnu da imamo ze tisto. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. december 2010 Prijavi Deli 20. december 2010 sej je hecn. bomo vidl.magar zbrišem, združim, kar čmo oz. bomo hotl. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. december 2010 Avtor Prijavi Deli 20. december 2010 ok. dodal se gor. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 20. december 2010 Prijavi Deli 20. december 2010 Zgovorna ku strela Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. december 2010 Prijavi Deli 20. december 2010 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 20. december 2010 Prijavi Deli 20. december 2010 Moje kvalitete?V bistvu sem en krasen človek, škoda le, da to ne rad delim okoli. Lepa kvaliteta - ne skrbi te kaj drugi misle. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 30. december 2010 Prijavi Deli 30. december 2010 vedno vse pojem ...in obliznem talar, da ga ni treba prat. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mantis 5. december 2016 Prijavi Deli 5. december 2016 Moja kvaliteta: rad pomagam drugim, ampak ne preveč(dvojna zmaga) http://www.kolobok.us/smiles/standart/yes2.gif 2 Citiraj Čuj, pa kaj me gledaš kot kremšnito? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/horro-cb.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Damijan Ditner 22. december 2016 Prijavi Deli 22. december 2016 Kaj čem povedat o sebi?Boste morali sami ugotovit. Lastna hvala, se pod mizo vala. Citiraj Damijan D Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.