Sparkyboy 9. november 2002 Prijavi Deli 9. november 2002 Jaz pa poznam eno žensko, ki si je dala, na podlagi astrološkega mnenja, spremeniti ime in priimek, češ da naj bi bilo to bolje, bolj pozitivno. Pa da vam povem prej je imela lepo ime in lep priimek. Jaz se sicer s takimi ljudmi cisto normalno pogovarjam, vendar imam vedno obcutek, da je notranjost doticne osebe malo turbulentna, da ne ve kako in kaj, ni prepričana vase. Na tako osebo, se mi osebno zdi da se tudi mocno vplivati? Je temu res tako? Kaj mislite? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. november 2002 Prijavi Deli 9. november 2002 aha,jah vsaj je le v trenutnem modnem prepričanju,veš eno je to,da njena prepričanost ,ki temlji očitno na modni ozaveščenosti teh črk; si je dala analizirat Ime in so ji tko predlagal, da je boljš, da se gre preimenovat; vse je le osebna stvar in koliko v to verjameš Sej vibracija teh črk je koristna samo zaradi prepričanja hej, če dobr poznaš tole osebo, potem povej vsaj kakšna je sedaj po spremembi; se je kaj spremenila; kaj pravi ona__ . Pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres 10. november 2002 Prijavi Deli 10. november 2002 Ni vse v prepričanju. Ena podjetja dobro tečejo, ki imajo imena na numerološki bazi grajena. V pripravi je tudi nova domena, ki je ravno tako numerološka. Samo je res da se takoj zatakne, ker numerologi si niso enotni in zato je numerologij več. Mnogo teh pa seveda drži Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 10. november 2002 Prijavi Deli 10. november 2002 Hmmm...Andres, in katere numerologije držijo?Jaz poznam samo od Nace Jermanj. Ja, Sparkyboy, tudi jaz sem malo skeptična zaradi takih reči, numerologije, astrologije,...itd... Menim, da na ljudi bolj vpliva lastno prepričanje ali vera v nekaj - n.pr. če verjameš, da ti bo novo ime pomagalo, ti res pomaga. Enako je s podjetji - če zaposleni ali vodstvo v podjetju verjame, da jim bo pomagalo določeno ime podjetja, bo res pomagalo - vendar po moje ne zaradi samega imena, ampak zaradi prepričanja ljudi v podjetju, da jim bo to pomagalo. Ker, v kar je človek prepričan, za tem stremi in deluje tako, da se tisto prepričanje uresniči. In koneckoncev to sploh ni tako slabo. Važno, da pomaga! Vsak si izbere svojo berglo, ki mu pomaga naprej! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 10. november 2002 Prijavi Deli 10. november 2002 Tamara, se popolnoma strinjam s teboj. Če v nekaj verjameš, potem tisto tudi deluje. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. november 2002 Prijavi Deli 10. november 2002 ja, zvoki, vibracije, toni...vsak zvok menda deluje v doloceni frekvenci in tudi nase celicemenda delujejo na dolocenih frekvencah...torej ima lahko ime janez drugacno vibracijo kakor wolfgang, morda.glasba- doloceni toni in zaporedje tonov lahko vpliva na nase pocutje,dvig energije... tudi zdravijo z glasbo, (klasika za nerojene),kakor tudi kdaj raje poslusamo doloceno zvrst glasbe (tone, vibracije)kakor drugic.prav na predavanju v sredo 6.11. v vodnikovi domaciji na temo'dodajmo hrani zivljenje' (glej novice, dogodki Lunin.net),smo gledali tudi slike vode, kristalov, ki je razlicnoreagirala glede na razlicne vibracije zvokov oz.razlicni toni ustvarijo razlicne vodne kristale. zanimivo.torej, ce nabijem na sus komad od metallice ali primernoin subtilno pridodam mozzartovo kuglico postane morda oblikakristala vode drugacna? (menda ni dokazano).morda imena niso tako znacajna kakor glasba, toda ko izrecemoime, ga izrecemo z nekim tonom iz glasilk, ki vibrira v dolocenidolocenih frekvencah, ki so pogojene z nasim stanjem, pocutjem,ter z namenom izrecenih besed (ukaz, jeza, socutje, prosnja), kakortudi globino glasu in crk iz katerih je ime sestavljeno. ce preberemo ime: 'jakushi jakamoto', ali 'marco bernardini',ali 'george hilton', ali 'mae pee' ali 'linda jackson' ali'hans strudel', ali 'vesna kuhalnik' ali 'vladimir tlacenko'ali 'johuru namurti' ali 'huldde jahulde' (z pikcami nad u) ali'ramirez esperantez' ... pa tko naprej... zveni precej drugace,cetudi lahko dodamo svoj prizvok, custvo ali odnos....a bi bil kdaj 'john wejn' tako slaven, ce bi bil 'franz gertrundl',kaksno ime bi si izbrali, ce bi ga zeleli spremeniti????no ja, morda res ni pomembno.ali pa ce vprasam takole; dobite povabilo, da ste gost redne TVoddaje, ki jo gleda tisoce ljudi. ste eden glavnih akterjev, likov.obenem niste poznani in imate priloznost spremeniti ime in priimek,preden se zacnete pojavljati v raznovrstnih medijih.vase ime in priimek bo zaradi gledanosti, pomena, vsebine, etc...ostala v spominu mnogim generacijam, hkrati pa bi se omenjalov mnogih zgodovinskih knjigah;)) ali pa da pisete svojo knjigo, ki bo spremenila zavest mnogimnaslednjim generacijam.torej, ali bi si spremenili ime?al ne? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 10. november 2002 Prijavi Deli 10. november 2002 Jaz ne! Naj me ljudje sprejemajo po mojih delih, ne po vibracijah imena!Sem, kar sem, in imenujem se, kakor se imenujem. Nimam pa nič proti, če si kdo na lastno željo spremeni ime. Vem samo, da bi imela probleme s tem, kako se navaditi ga klicati po drugem imenu, če to osebo poznam že od prej pod prvotnim imenom. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres 10. november 2002 Prijavi Deli 10. november 2002 Hmmm...Andres, in katere numerologije držijo?Jaz poznam samo od Nace Jermanj. Ja, Sparkyboy, tudi jaz sem malo skeptična zaradi takih reči, numerologije, astrologije,...itd... Menim, da na ljudi bolj vpliva lastno prepričanje ali vera v nekaj - n.pr. če verjameš, da ti bo novo ime pomagalo, ti res pomaga. Enako je s podjetji - če zaposleni ali vodstvo v podjetju verjame, da jim bo pomagalo določeno ime podjetja, bo res pomagalo - vendar po moje ne zaradi samega imena, ampak zaradi prepričanja ljudi v podjetju, da jim bo to pomagalo. Ker, v kar je človek prepričan, za tem stremi in deluje tako, da se tisto prepričanje uresniči. In koneckoncev to sploh ni tako slabo. Važno, da pomaga! Vsak si izbere svojo berglo, ki mu pomaga naprej!Mimogrede Tamara, zaposleni v podjetju niti ne vejo o dejavnosti numerologije. To je poslovna skrivnost. Isto kot tista ameriška veriga trgovin, ki je 30 let postavljala nove in nove podružnice po Feng shuiu. Trije so vedeli o tem, drugi ne, celoten biznis trgovnski pa je blestel in še blesti. Koliko posamezna numerologija drži ne vem. Poznam še najbolje tisto od Nace Jermanj, ki temelji na kaldejski abecedi in je ta obenem najbolj razširjena v Sloveniji. No, njena knjiga je dobra, samo ni #269;isto njena. Sem našel v arhivu neke knjižnice v severni Evropi dobesedno isto knjigo, ta pa je izšla leta 1944. No naj bo karkoli, jaz verjamem, da Naca Jermanj ne šopa ljudi, ker tudi njena numerologija drži. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 10. november 2002 Prijavi Deli 10. november 2002 Andres,če že zaposleni ne vedo za numerologijo, pa zagotovo vedo ustanovitelji podjetja, ki so si numerološko analizo za njihovo podjetje tudi umislili. In prav oni (ustanovitelji ali vodstvo) so prepričani, da jim bo to pomagalo, zato so tako pozitivno naravnani v smeri uspeha, da so nazadnje res uspešni. To je moje mišljenje, spremenila pa ga bom, če bom kdaj imela drugačne lastne izkušnje.Pa še to: tudi sama imam manjše podjetje (od leta 1990), ki je enkrat uspešno, drugič ne, čeprav so vibracije imen zmeraj enake. Pri poslih je vedno tako, da so stalno nihanja: gor, dol... (vlagaš, kasiraš, nekaj spodleti, nekaj uspe...). Kdor trdi, da je skozi uspešen, mu ni za verjet. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Otis 30. november 2002 Prijavi Deli 30. november 2002 Numerologija skriva kar nekaj pasti. V rabi so trije sistemi abecede. Kaldejska, Pitagorina in se mi zdi, da še hebrejska. Kateri verjeti? Naca Jermanj pravi, da Kaldejski, ki je baje v praksi najbolj potrjena. Kdo bi vedel? Tu je še problem slovenskih črk. Č na primer naj bi bil enak kot C, pa je res? Če je važen zapis (kot trdi Naca), je malenkost drugačen, če izgovorjava pa še bolj! Ne poznam resnih študij, ki bi dokazale veljavnost numerologije, oziroma mi smo sestavljeni iz preveč števil, da bi lahko vse upošteval. Ime, priimek, datum rojstva, naslov, telefonska številka, ..... Bolje se oprijeti astrologije, ki je bistveno bolj celovita (in žal tudi težja) povrhu vsega pa ima pravi znastveni dokaz, saj Michel Gauguelin dokazal Marsov efekt na več kot 100.000 horoskopih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. november 2002 Prijavi Deli 30. november 2002 ... Michel Gauguelin dokazal Marsov efekt na več kot 100.000 horoskopih. Na kolikih horoskopih pa ni dokazal? Oziroma: od koliko horoskopov je na več kot 100.000 horoskopih "dokazal"? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. november 2002 Prijavi Deli 30. november 2002 Otis pravi:... povrhu vsega pa ima pravi znastveni dokaz, saj Michel Gauguelin dokazal Marsov efekt na več kot 100.000 horoskopih. Me ne!! Dokazal je na 47,564567 in 1/2 miljardah osebkov, ker je studiral tudi vesoljce x:Dx Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Otis 1. december 2002 Prijavi Deli 1. december 2002 Bom na tole odgovoril v forumu Astrologija v temi Gauquelin. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 9. december 2002 Prijavi Deli 9. december 2002 Sem imela obdobje, ko sem mislila, da bi si spremenila ime, ker mi nič ni šlo po planu, pa nisem vedela, da zato, ker plana sploh nisem imela, sem mislila, da bo numerologija rešila problem. No zakaj ne, če človek misli, da mu bo to pomagalo, pa naj poskusi. Tudi priimek sem mislila vzeti od stare mame dekliškega, ampak potem to nisi več ti, vse ti je izbrano ob rojstvu po mojem mnenju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Kako to, da je boljsa vibracija imena Barbra kot Barbara, ce zvocno slabse vibrira? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Sem, kar sem, in imenujem se, kakor se imenujem. Nimam pa nič proti, če si kdo na lastno željo spremeni ime. Vem samo, da bi imela probleme s tem, kako se navaditi ga klicati po drugem imenu, če to osebo poznam že od prej pod prvotnim imenom. Takega mnenja sem tudi jaz, da nam je ime dodeljeno z namenom, da je priimek, ki ga prevzameš s poroko,če se tako odločiš za nas. Skratka da je to pogledno preko življenja poskrbljeno za nas. Jaz osebno ne nameravam spreminjati imena ali priimka na podlagi kakšnih analiz, zaenkrat. Pa tudi jaz bi imela težave klicati nekoga z novim imenom ali priimkom, približno tako je s spremenjenimi priimki prijateljic iz otroštva. Me pa jasno ne moti, če to nekomu dosti pomeni oz. verjame v to zadevo in si spremeni. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Men je kar zanimiva ta zadeva, bi si dala spremeniti, ce bi me pičilo...zakaj pa ne?Nekaterim ljudem tudi vzdevki bolj pašejo kot rojstna imena Zdi pa se mi čudno, da si npr. Naca Jerman vsake toliko spremeni ime...a vseka mimo al kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 kaj pa novi clani mislite o tem? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 kaj pa novi clani mislite o tem? ja jaz si nebi spremenila imena....mi je moje ime vedno bolj všeč...imam 2 imeni...aha...kdo se lohk še s tem postavi? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 ..imam 2 imeni...aha...kdo se lohk še s tem postavi? kar precej starih mamc če človek ni zadovoljen s svojim imenom, naj si ga spremeni, če misli, da bo zato kaj lažje in prijetneje živel Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Spremembe... hmmm... in spremembe imen... še enkrat hmmm Kaj pa jaz vem. Meni npr. moje ime že od majhnega ni bilo všeč (in mi še vedno ni), pa ga nisem šla spreminjat in ga verjetno tud ne bom. Ampak včasih imam pa občutek, da je kot en grd madež na meni, ki se ga ne da izbrisat - niti če bi si ga spremenila. Sem, kar sem, pa če mi je to všeč ali pa ne. Stara mama mi je nekoč, ko sem se pritoževala nad svojim imenom, povedala zanimivo, poučno in duhovito zgodbico, ki je po vrhu še resnična. Gre pa takole:Nekoč je živela gospodična z imenom Ančka Podgana. In se je naveličala svojega imena in šla na urad prosit, če bi si lahko spremenila ime. Pa so uradniki dejali: "No taka fejst punca... pa res rabi eno fejst ime! Naj vam bo. In kako se želite imenovati?" In gospodična je odgovorila: "Francka Podgana." In potem sem si rekla:"Če se ona ni sekirala zaradi Podgane, se pa tudi jaz ne bom zaradi mojega imena (ki je mimogrede čisto navadno, lepo slovensko ime - mi gre pa vseeno zelo na živce). Bolj sem pripravljena "popustiti" pri priimku, še posebej glede na okoliščine, v katerih sem se trenutno znašla. Moja hčerka npr. ima moj priimek, in če bo ona to želela, ji jaz ne bom branila prevzeti očetovega priimka. Za zdaj pa naj ostane tako kot je. Priimke lahko hitro zamenjamo (no, nekateri bomo očitno ostali pri svojih dekliških) - če ne drugače pač s poroko (če se sploh še najde kje kdo, ki bi se rad poročil). Pa bodi dovolj o tem z moje strani. Lep večer še naprej. Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 kar precej starih mamc če človek ni zadovoljen s svojim imenom, naj si ga spremeni, če misli, da bo zato kaj lažje in prijetneje živel jaz sm se na vas forumaše obrnila, ne na stare mamice...pa zdej povej Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 jaz sem zadovoljna, da sem numerološko povsod štirica in sedmica. ne, ne bi si spreminjala imena, ker itak moraš okolico navadit, ker pol tak ne deluje, če te drugi ne kličejo z novim imenom, meni pa se to ne bi dalo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 ej mačona kako pa ti to numerološko veš? a men bi znala povedat? kako pa to zračunaš? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 ja jaz si nebi spremenila imena....mi je moje ime vedno bolj všeč...imam 2 imeni...aha...kdo se lohk še s tem postavi? Jaz in obe moji hčeri... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.