Behemoth 24. december 2010 Prijavi Deli 24. december 2010 A je moogoče na tem forumu kdo, ki zelo dobro riše modne skice? Bi rabil da moje skice malo popravi, ker na mojih se vidi da jih je risala nespretna roka hehe Upam da se javi kdo Vesele praznike vsem 1 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. december 2010 Prijavi Deli 24. december 2010 heh Behy, a nisi nič vadil od tedaj, nč izpilil risbe?ne vem če bo šlo tko, da ti bodo drugi popravljal skice.No ja, mogoče pa ja (da ti ne sesujem entuzijazma). Enako - vesele praznike! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. december 2010 Avtor Prijavi Deli 25. december 2010 Hey Marsa. Valda da sem, pa saj kolkor so mi rekli kar lepo rišem, ampak vseeno se vidi da jih je risala nespretna roka Pa vseeno lepše zgleda, če so illustrirane kot pa da je skica No pa saj mi je kolegica to prej delala, ful lepo ilustrirala, samo zaj se je ji fax začel pa nima neke dost cajta, pa ji nočem niti tečnarit za to Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. december 2010 Prijavi Deli 25. december 2010 OK, saj tvoja stvar, hvalabogu da tko na olako jemlješ in ne kompliciraš (ampak se mi zdi da bi nej blo to itak že v paketu, da morš pač tolk izpilt risbo, da se skratka naučiš povedat z njo to kar hočeš). Good luck. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 25. december 2010 Prijavi Deli 25. december 2010 oj Behi http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif že kar nekaj časa nazaj sem v papirnici - knjigarni ( se razume, v našem kraju http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/pevc.jpg ) opazola zvezek z narisanimi modeli, kot podlaga, prav za risanje-ustvaranje modnih oblačil ... malo pokukaj in povprašaj http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. december 2010 Avtor Prijavi Deli 25. december 2010 Saj sem dobil za rojstni dan kar veliko teh knjig, pa sem probal, ampak vseeno, kaj ti bo model, če potem ne znaš tist fuull lepo narisat materiala iz katere je obleka in kako sama obleka pada heheSaj tist zadovoljivo znam narisat, ampak jaz bi mel rad prav illustrirano Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SLIVA 25. december 2010 Prijavi Deli 25. december 2010 Saj sem dobil za rojstni dan kar veliko teh knjig, pa sem probal, ampak vseeno, kaj ti bo model, če potem ne znaš tist fuull lepo narisat materiala iz katere je obleka in kako sama obleka pada heheSaj tist zadovoljivo znam narisat, ampak jaz bi mel rad prav illustrirano Zdaj med prazniki je kar nekaj časa, da treniraš Koliko pa je teh skic? Do kdaj jih pa rabiš? Iz katerega kraja pa si?Sicer, če imaš to za izpit, bi bilo zelo priporočljivo, da se pomatraš sam, če je kriza huda, ti lahko priskočim na pomoč, čeprav imam tudi sama gnečo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. december 2010 Avtor Prijavi Deli 25. december 2010 Zdaj med prazniki je kar nekaj časa, da treniraš Koliko pa je teh skic? Do kdaj jih pa rabiš? Iz katerega kraja pa si?Sicer, če imaš to za izpit, bi bilo zelo priporočljivo, da se pomatraš sam, če je kriza huda, ti lahko priskočim na pomoč, čeprav imam tudi sama gnečo..Nene, ne študiram dizajna Za medicinsko sestro se učim To delam tak v prostem času, ko dobim kak navdih Pa zaj mi je sošolc kupil za božič eno knjigo modni dizajn, pa reko da ko se vidima kaj ima da imam spet kake skice narisane hehe Kak si to mislila pomagaš? Da mi bi ilustrirala? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 Sliva je obupala, al pa je zdaj v marmeladnem stanju Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.