Bojante 25. december 2010 Avtor Prijavi Deli 25. december 2010 heee ... bojante ... kaj je že tvoj nik ???? verjetno si mislil VIXAT ( drkat ) Ma, kaj ti pa zdej spet ni jasn' ?? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Počaaaaak', "Điko", da še kej' napišem ... ... Lp + # Moj vzdevek Bojante sem sestavil drugače . Lp + # in če misliš da bog nima ku... kako pa bi tebe skup spravil ? No, torej, misliš "lulčka" ? Čuj, ti, a si ti že morda kdaj slučajn že slišu za "Energijo" ?????????? A ti je mogoče to kej znano ? Čist' tko, btw ? ... ??? 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 25. december 2010 Prijavi Deli 25. december 2010 že energija ... ja ... ampak brez ku... ??? a se da to ??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 25. december 2010 Prijavi Deli 25. december 2010 čak, bojante, kaj nam zdej hočeš povedat...da si bil brezmadežno spočet??al sem narobe štekala? Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 25. december 2010 Prijavi Deli 25. december 2010 ma ne brezmadežno ... kar vredi so ga packali mogoče pa brezmadežno pomeni, da so imeli spodaj eno coto in ni blo nič popackano 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 25. december 2010 Avtor Prijavi Deli 25. december 2010 že energija ... ja ... ampak brez ku... ??? a se da to ??? čaki, a še neveš, da smo vsi mi duše , le Energija Istega Stvarnika, Iste PraEnergije ??? Torej, Še preden je bila Sproščena Materija po Predhodnem Patančnem Preračunu, pred "Velikim Pokom" , že prej smo mi obstajali Duhovno-Energijsko brez teh težkih materijalnih teles http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Kaj ti pol ni jasno ??? Lp + # že energija ... ja ... ampak brez ku... ??? a se da to ??? 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 25. december 2010 Prijavi Deli 25. december 2010 jaz govorim o fizičnem brezmadežnem spočetju...a je kdo tuki, ki mi lahko objasni ta postopek?? 1 Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 25. december 2010 Avtor Prijavi Deli 25. december 2010 jaz govorim o fizičnem brezmadežnem spočetju...a je kdo tuki, ki mi lahko objasni ta postopek?? Ja, jaz ti ga lahko, ampak , ker ta tema ni z naslovom "Duhovna Oploditev", in ker sem že zaspan , ti bom to razložil drugič + drugje , ko bom morda odprl novo temo na to . Zdaj pa bi že rad šel spat' ... pa še molit' bi moral , ... Nič, grem zdaj , ... Dobro Nočko vsemskupajtukajtamkaj ,,, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 25. december 2010 Prijavi Deli 25. december 2010 po mojem so to nekaj pocali bogu za hrbtom pri tem bojanteju ja sej bi še nekak razumel to duhovno oploditev ... ampak zanima me pa ... kako je kaj z orgazmom ??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 25. december 2010 Avtor Prijavi Deli 25. december 2010 po mojem so to nekaj pocali bogu za hrbtom pri tem bojanteju Na srečo sem jih še pravočasno opazil/odkril , tko ,da ... Niso uspeli , ... he, he, to je Jelovicaaaaa Ajde, Nočko Dobročko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 25. december 2010 Prijavi Deli 25. december 2010 moytsa ... bodi previdna s tem brezmadežnim in bojantom ... utegneš zanosit ne da bi uživala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 25. december 2010 Prijavi Deli 25. december 2010 Ja, jaz ti ga lahko, ampak , ker ta tema ni z naslovom "Duhovna Oploditev", in ker sem že zaspan , ti bom to razložil drugič + drugje , ko bom morda odprl novo temo na to . Zdaj pa bi že rad šel spat' ... pa še molit' bi moral , ... Nič, grem zdaj , ... Dobro Nočko vsemskupajtukajtamkaj ,,, lahko nočko, Bojante...hm, odpri tole temo, me zelo zanima... moytsa ... bodi previdna s tem brezmadežnim in bojantom ... utegneš zanosit ne da bi uživala sem rekla, da me zanima postopek....ne pa, da bi karkoli nardila glede tega Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 25. december 2010 Prijavi Deli 25. december 2010 ja pa sej ti nisem fauš saj veš ... previdnost je mati modrosti pa še ona se je zajebala ... sicer nebi bila mati dobro mafija fajn bodite ... tudi jaz odhajam v vzporedni svet ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 25. december 2010 Prijavi Deli 25. december 2010 jaz govorim o fizičnem brezmadežnem spočetju...a je kdo tuki, ki mi lahko objasni ta postopek?? Ja mogoče v stilu kukavice Bojante bo molil bejba pa zanosila za njega bo že brezmadežno ... za bejbo pa ni nič rekel da mora bit brezmadežno sam energija mora bit prava Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 25. december 2010 Prijavi Deli 25. december 2010 A si ti slučajno zame mislu sa de skrivam pod večimi imeni ????? Povej Takoj , da bom takoj povedu svoje naprej ! Pod večimi nicki se skriva swamisan...A je zdaj kaj bolj razumljivo...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif Sumljivi nicki:-swamisan-sharlatan-mamita-nac05-rafaelkozoprask-charlesdarwin-stvarnik-magdica-mali mihec-avatara-lackyluke Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 25. december 2010 Prijavi Deli 25. december 2010 hehe ,Brezo, presenečaš me...nisem vedla, da si diplomiral tudi iz detektivstva 1 Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 Pod večimi nicki se skriva swamisan...A je zdaj kaj bolj razumljivo...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif Sumljivi nicki:-swamisan-sharlatan-mamita-nac05 -rafaelkozoprask-charlesdarwin-stvarnik-magdica-mali mihec-avatara-lackyluke nac05 pa res ne spada sem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 Brezo še dobro, da si razložil sicer bi bojč potegnil ono STAR WARS sabljo ki se sveti se je dedu že malo pripelalo, kaj ti to njemu z Niki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 daj nacek malo se oglasi, da ne bova midva vsega kriva vidiš kako raklamo si fasal zraven mene je pa res, da osebno poznam naceka pa še bolj je plešast kot jaz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
charlesdarwin 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 a sad ču kafu i bananu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
magdica 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 kwa a mene ne bo nihče povabu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lackyluke 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 jaz pa jaham v kolorado ... heee ... upam da kojn ni preveč zmatran Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 Brezo, mislim, da se motišSwamisan je dedek,njegov sin je Lackyluke, njegova žena je prelestna Magdica, imata otročka, ki sliši na ime Charlesdarwin-sicer jima ni uspel najbolje, je pa zelo podoben očetu. Mamita je tista njihova nuna, pingvin ali okoljevarstvenica...niso še čisto ziher, kaj je sploh...Malimihec je mož-žena Avatara, Rafaelkozoprsk je njihov pastir, ki pase njihovega edinega kozla Sharlatana-Stvarnik se je pa vse to izmislil...Tako da ...po mojem gre tukaj za zelo razširjeno družino.. nac05 je pa sosed..in po mojem mu ni ravno vse tud jasno 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 hmmm .... ja ... ma neka čudna familija ja .. in vsi smo ENO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stvarnik 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 SEM STVARNIK NEBES PA TUDI ZEMLJE IN ... NI MI LAHKO 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 26. december 2010 Avtor Prijavi Deli 26. december 2010 Brezo še dobro, da si razložil sicer bi bojč potegnil ono STAR WARS sabljo ki se sveti se je dedu že malo pripelalo, kaj ti to njemu z Niki Ja, res sem že hotel pripeljati eno Kruto zadevo semkaj, pa sem zdaj vesel da mi ni bilo treba tega , ... ker me na srečo ni na onem seznamu , ... in bi blo res kruto, ko bi ... osramoteval nekatere kle gor , ... Hvala Modremu Bogu ki rešuje Vse + Vsakogar :-) Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.