stvarnik 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 (popravljeno) SEM STVARNIK NEBES PA TUDI ZEMLJE DRAGI MOJ SIN BOJANTE ... NE SKRBI ... VSE BO ŠE FAJN SEM STVARNIK NEBES PA TUDI ZEMLJE TAK, ZDAJ PA GREVA Z BABICO V JAKUZI Popravljeno 26. december 2010 -> stvarnik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 26. december 2010 Avtor Prijavi Deli 26. december 2010 SEM STVARNIK NEBES PA TUDI ZEMLJE DRAGI MOJ SIN BOJANTE ... NE SKRBI ... VSE BO ŠE FAJN SEM STVARNIK NEBES PA TUDI ZEMLJE TAK, ZDAJ PA GREVA Z BABICO V JAKUZI Ti se kar norca delaj iz Boga, ampak žal se ti to nebo dobro obrestovalo , to ti povem http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stvarnik 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 (popravljeno) SEM STVARNIK NEBES PA TUDI ZEMLJE E MOJ BOJANTE ... PA DA MI TI NISI PRESTOPIL K ALKAIDI SLIŠIŠ SE KOT NEBEŠKA TROBENTA Popravljeno 26. december 2010 -> stvarnik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 26. december 2010 Avtor Prijavi Deli 26. december 2010 SEM STVARNIK NEBES PA TUDI ZEMLJE E MOJ BOJANTE ... PA DA MI TI NISI PRESTOPIL K ALKAIDI Ne, ampak kot kaže, bodo Alkhaidovci kmalu k meni prestopili. Ampak zate čaka drugačna "darilna palica" , ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stvarnik 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 (popravljeno) SEM STVARNIK NEBES PA TUDI ZEMLJE DRAGI SIN BOJANTA ... POJDI V KOPALNICO ... VZAMI KOS ŽAJFE ... SLEČI GATE ... IN SE PRIPOGNI PRIHAJA ANGEL GABRIEL IN TI BO ONO PALICO OD POZADI .... xsrcx ALL YOU NEED IS LOVE ... DEEP LOVE ... FOR EVER Popravljeno 26. december 2010 -> stvarnik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 Brezo, mislim, da se motišSwamisan je dedek,njegov sin je Lackyluke, njegova žena je prelestna Magdica, imata otročka, ki sliši na ime Charlesdarwin-sicer jima ni uspel najbolje, je pa zelo podoben očetu. Mamita je tista njihova nuna, pingvin ali okoljevarstvenica...niso še čisto ziher, kaj je sploh...Malimihec je mož-žena Avatara, Rafaelkozoprsk je njihov pastir, ki pase njihovega edinega kozla Sharlatana-Stvarnik se je pa vse to izmislil...Tako da ...po mojem gre tukaj za zelo razširjeno družino.. nac05 je pa sosed..in po mojem mu ni ravno vse tud jasno plusek od mene . zakon povedano...show must go on Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 26. december 2010 Avtor Prijavi Deli 26. december 2010 SEM STVARNIK NEBES PA TUDI ZEMLJE DRAGI SIN BOJANTA ... POJDI V KOPALNICO ... VZAMI KOS ŽAJFE ... SLEČI GATE ... IN SE PRIPOGNI PRIHAJA ANGEL GABRIEL IN TI BO ONO PALICO OD POZADI .... xsrcx ALL YOU NEED IS LOVE ... DEEP LOVE ... FOR EVER Ja, zgleda da se ti že malo blede od pederske pokvarjenosti , ja . No, kakor hočeš : po tvoji volji naj se ti godi . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nac05 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 Pod večimi nicki se skriva swamisan...A je zdaj kaj bolj razumljivo...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif Sumljivi nicki:-swamisan-sharlatan-mamita-nac05-rafaelkozoprask-charlesdarwin-stvarnik-magdica-mali mihec-avatara-lackyluke Mene tukaj izpusti ven, bi pa bilo zanimivo pod kolkimi nici se ti skrivaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 mogoče pa je bojante, kristina ... in še kdo pomembno pa je, da se mamo fajn nacek ne se jezit ... boš postal tako grd kot bojante in potem bo stvarnik zopet jezen in bo poslal dež 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nac05 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 daj nacek malo se oglasi, da ne bova midva vsega kriva vidiš kako raklamo si fasal zraven mene je pa res, da osebno poznam naceka pa še bolj je plešast kot jaz dobra reklama a vse to da si mater ti pa si multi kak že vitaminskiaja ne multidimenzionalni, od kod si le prišo 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 Mene v vse tole ne mešat...briga me, pod kolkimi imeni se skrivate..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/azzangel.gifočitno od vas ni bil nihče krščen, zato še zdaj niste čist ziher, na katero ime se lepše slišite... No, ker smo v temo zvonenje..katero ime vam lepše zveni..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_eek.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nac05 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 Brezo, mislim, da se motišSwamisan je dedek,njegov sin je Lackyluke, njegova žena je prelestna Magdica, imata otročka, ki sliši na ime Charlesdarwin-sicer jima ni uspel najbolje, je pa zelo podoben očetu. Mamita je tista njihova nuna, pingvin ali okoljevarstvenica...niso še čisto ziher, kaj je sploh...Malimihec je mož-žena Avatara, Rafaelkozoprsk je njihov pastir, ki pase njihovega edinega kozla Sharlatana-Stvarnik se je pa vse to izmislil...Tako da ...po mojem gre tukaj za zelo razširjeno družino.. nac05 je pa sosed..in po mojem mu ni ravno vse tud jasno Tudi ti prideš v to štalo, pa se bomo družili pa nam bo vse jasnosicer pa komu zvonijo koga motijo a Hemingwayu, ki se inkarniral v Bojanteja A ne 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 Tudi ti prideš v to štalo, pa se bomo družili pa nam bo vse jasnosicer pa komu zvonijo koga motijo a Hemingwayu, ki se inkarniral v Bojanteja A neImam hlevček doma, ne rabim hoditi v druge štale...pa prav lepo nam zvoni domači zvon..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 U mamico ... kaka debata ... ampak brezo je čisto tiho 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 Papež Kalist III. (1455-1458) je ukazal opoldansko zvonjenje, da bi se z molitvijo izprosila zmaga krščanskega orožja nad Turki. Papež je v pismu opozoril na turško nevarnost. Naročil je, da se vsak dan zvoni med 9.uro (nono) in večernicami tako, da vsi slišijo. Zaradi tega je opoldanski zvon dobil naziv ‘turški zvon’.vonovi po novi uredbi ne spadajo več med stroje, ki povzročajo hrup (bagerji, industrijsko delovni stroji, vlaki in letala…), temveč spadajo pod zaščito glasbil. Sedaj inšpektor tudi ne more izvršiti kazni zaradi zvonenja zvonov in bitja ure. Profesor za akustiko Mirko Čudina in prof. dr. Ambrožič sta predstavila podrobno tematiko tega določila. Odslej naprej se cerkveni zvonovi uvrščajo pod največja in dragocena glasbila, ki ne povzročajo hrupaNoben človek ni OTOK, povsem sam zase; vsak človek je kos CELINE, del kopne zemlje; če MORJE odplavi grudo prsti, je EVROPE manj, prav tako, kakor da je bil RTIČ, prav tako, kakor da je bilo posestvo tvojih prijateljev ali tvoje lastno; ob smrti vsakega človeka je mene manj, kajti vključen sem v ČLOVEŠTVO. In zato nikdar ne pošiljaj spraševati, komu zvoni: ZVONI TEBI!. (John Donne). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 o kristina ... smo bli krščeni ... pa ne samo z vodo ... tudi s pivom, refoškom in šnopsom ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 sicer pa ... če nebi bili nickov ... bi se itak samo dva tu pogovarjala ali pa mogoče trije ne obstaja temna stran lune Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 Ja, katera dva tvoja delčka bi se potem tukaj prepirala...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif če nisi videl temne strani lune, še ne pomeni, da je ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 katera dva ? ... a ne veš ... Lolek in Bolek temne strani lune pa ni več, ker so lunovci potegnili elektriko in postavili luči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 Samo se moraš odločiti....ali bi bil raje Lolek, Bolek...ali Dudek...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 kar pa zadeva faroško cinglanje ... me ne moti toliko sem dovolj daleč stran od turna ... slišim le ob slabem vremenu zato vem, da bo dež, ko slišim zvonove pokrijem se čez glavo in spim naprej ... - - - - saj nisem hrvat, da bi bil dudek ... pa kaj je že spet narobe z dudekom ? a ni bil pri maši danes ? 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 No, vidiš...včasih so zvonovi opozarjali pred Turki..zdaj pa pomenijo slabo vreme..se pravi, da si jih letošnje leto kar pogosto poslušal..pa tudi, če bi te motili...so zaščitena glasbila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 pa lepo pesmico si mi poslala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 Čaki, ti bom še eno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 mene sicer turki niso motli, takrat sem se učil drugje ... in tam so špilali ACDC in madona Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.