Kristina11 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 a od madone ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 ta je pa bim bam boom 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 uh ... je dolgo potovala do riti sem se že bal, da boš zopet poslala kake gojzarje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 Kakšne gojzarje..a si preveč fin, da bi jih obul.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 mi pastirji nosimo opanke ... noge se luftajo ... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 zvonenjej? Vidiš, ki veš. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nac05 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 Imam hlevček doma, ne rabim hoditi v druge štale...pa prav lepo nam zvoni domači zvon..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif Maš kaj placa, tu je kar neke bikov za v štalo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 Ma, nimam placa...sodobno kmetijstvo priporoča prosto rejo...hlevčka sploh ne rabijo..http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nac05 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 A za bike tud, bo treba kak zakon spremenit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 Saj biki spadajo med govedino...govedina med domače živali..vse te živalce so modro vijolične barve, nahrbtu jim pa Milka piše.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 Vidiš, ki veš. (v bistvu mi je hecno, včas ne popravljam, tko kot Preizskušnje in pasti... ) .... V glavnem: nekateri ste rekli, da bi naj blo kul, om in to, se strinjam, sam ne v tem primeru teh nabijanj.če stanuješ blizu cerkve, je grozljivo, kok je glasno!Mene je v Kostanjevici vsakič prav razjezilo in sem rekla, da je en not, k z največjim guštom škodoželjno tist nabija, češ, če jaz ne spim, tud vi ne boste spal! Tako da mi je osebno to moteče in ne gre za neko kaprico proti rkc itd. (ko se marsikdaj vsak razlogec najde da se kej pošinfa). Nima zveze z OMom, to je zvok kot od kita, od morja, tole nabijanje je pa daleeeeeč od tega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nac05 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 Saj biki spadajo med govedino...govedina med domače živali..vse te živalce so modro vijolične barve, nahrbtu jim pa Milka piše.. Ja pa svizec manjka a ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 Ja, svizec je pa čist taprav kmet...krave molze, pa čokolado kuha.. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 harmoničen je budistični gong http://www.youtube.com/watch?v=5d4resE2rYs&feature=related ne pa cerkveno ropotanje 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 Mogoče pa nimaš posluha za cerkveno ropotanje... a si nista malo podobna...gongi pa cerkveni zvonci 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 samo cerkveno zvonenje ima drugačen namen od vzbujanja kozmične harmonije 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 Aja, kakšen namen pa ima...a farane zbujat, da ne spijo do poldneva al kaj...boš moral pa na druga kontinent, da boš užival v harmoniji gongov...ali pa jih na vaš cerkveni zvonik namontiraj, pa boš poln kozmične energije... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 če poslušam blejskega ... mi je všeč osnovni zvon v nizki frekvenci ... manjši zvonovi so mi sicer lepi ampak rušijo harmonijo če bi vzeli velikega in udarili enkrat ... bi bila taprava zadeva kako naj razložim ... želim si vibracijo ne pa razbijanje 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 Ja, vsi smo siti razbijanja, ja...če mislimo, da je razbijanje... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 ne moti me, če je tebi všeč ... zaradi mene si kupiš bobne in teroriziraš okolico ... saj si dovolj daleč stran in nebi slišal govorim o tem, kaj je všeč meni 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 Saj te razumem, kaj hočeš povedat...samo ko takole berem...vse samo nekaj moti ...pa zvonovi, pa njihov obupen visok nagravžen ton...meni je všeč., mi je lepo, ko poslušam zvonjenje..vsak po svoje...če pritrkujejo pravi pritrkovalci, je zvonjenje tudi lepo...mar ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 in sigurno ga je manj boleče poslušat od daleč, kot iz neposredne soseščine pa tudi zvonenje in gonganje sta dva različna pojma narobe je, da želijo imeti cerkve čimveč zvonov dovolj je eden ta pravi ... in brez onega bingla potreben je nekdo, ki zna udarit in izzvat primeren zven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 Ja, s tem se pa strinjam s teboj...zven je važen... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 26. december 2010 Prijavi Deli 26. december 2010 ampak tega namena nimajo ... zato pa pride do zvočnega nasilja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.