Skoči na vsebino

žegnane-blagoslovljene rkc h2o

Bojante

Recommended Posts

No, to je zelo enostavno za razumeti : samo malo odpremo Sveto Pismo, in že izvemo kaj je Gospod Stvarnik Jezus-Jehova-Sabaot učil ko je hodil po tem Planetu :

Uporabljal je Čisto Vodo , Natančno Takšno, kot jo je On Tudi ustvaril Stvarnik - Bog .

In Točno Tako nas je tudi učil uporabljati .

Seveda pa je rkc kmalu zaznala vir zaslužka, in uvedla njihova "blagoslavljanja" , ki so žal stranpot ; pot propada-smrti , pot k satankotu .

Lp + #

Deli na socialnih omrežjih

hehe, blagoslovljena vodica...tole me spominja na t.i. informirano vodo, ki si jo lahko z malo znanja pripravi vsak sam x:Dx

http://www.lunin.net/forum/index.php/topic/1457-informirana-voda/

http://zlataleta.com/informirana-voda/

samo malo znanja o energijah in asocijacijah moraš imeti in ni panike....

Čeprav močno dvomim, da duhovniki to uporabljajo, skratka, še večji balast....in nesmisel, valjda

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

hehe, blagoslovljena vodica...tole me spominja na t.i. informirano vodo, ki si jo lahko z malo znanja pripravi vsak sam x:Dx

točno moytsa ... gre za informirano vodo

le da ne poznaš informacij

če vodo informirajo barabe, pač vsebuje točno take informacije, ki nas peljejo okoli riti

Informirana voda je čudovita zadeva ... in vsak jo lahko sam informira

in ko jo informira s pozitivno pozornostjo in ljubeznijo, tudi ve, da vsebuje izključno to ...

jup xDDx. Pozabila sem prej omeniti, da jo lahko informiraš tudi s kristali in še s čim, najboljši pa je tachyon, ker z njim lahko narediš anteno in ti ni potrebno nikoli ničesar drugega nareediti, antena stoji tam in drži. Na tak način imamo v hladilniku poseben nastavek za pijače, ki uniči vse škodljive snovi in če daš tam vodo ali pa bilokaj drugega in jo pustiš, ljudje, ki so poizkusili, pravijo, da ima drugačen okus, kot navadna voda ali pijače

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

Žegnana voda...kaj pa kajenje z kadilom...

na božični večer, na silvestrovo in pred tremi kralji je pri nas navada, da hišo pokadimo s kadilom in požegnamo z žegnano vodo...

to naj bi bil običaj , dediščina še od predkrščanskega verovanja.

Včasih so nosili k žegnu vino in mošt...zdaj pa lahko požegnate tudi vodo Zalo..

Obred žegnanja so opravljali tudi že Indoevropejci. Ohranila se je pod imenom "saoma" v Indiji, v Perziji jo imenujejo "homa". Uporabljali so jo pri darovanju božanstvom.

Tako da se žegnanja vendarle niso spomnili kristjani, je del starodavnega verskega in kulturnega izročila.

ja, temu jaz rečem očiščenja. Jaz imam v navadi, da v mojem stanovanju čimveč je mogoče, gori sveča in je vžgano kadilo, ker tole čisti prostor in ljudi, ki so v tem prostoru...pa valda en kup kristalov....Je fajn zadeva, vendar jo največ delam v najvišje dobro.....in mi je način življenja

copranje je kul...tko kot bi rekel nekdo: važn, da dogaja, lol x:Dx

Žegnana voda...kaj pa kajenje z kadilom...

na božični večer, na silvestrovo in pred tremi kralji je pri nas navada, da hišo pokadimo s kadilom in požegnamo z žegnano vodo...

to naj bi bil običaj , dediščina še od predkrščanskega verovanja.

Včasih so nosili k žegnu vino in mošt...zdaj pa lahko požegnate tudi vodo Zalo..

Obred žegnanja so opravljali tudi že Indoevropejci. Ohranila se je pod imenom "saoma" v Indiji, v Perziji jo imenujejo "homa". Uporabljali so jo pri darovanju božanstvom.

Tako da se žegnanja vendarle niso spomnili kristjani, je del starodavnega verskega in kulturnega izročila.

Oziraš se nazaj, kako je bilo včasih.

Včasih so ljudje hodili peš, ali pa jahali konja ali osla.

Včasih so njive orali z voli in kravami, sedaj pa ima vsak kmet dva ali več traktorjev. Zakaj le?????????

Morda pa raje gledajo naprej, kot pa rikvercajo v bedarije.

Oziraš se nazaj, kako je bilo včasih.

Včasih so ljudje hodili peš, ali pa jahali konja ali osla.

Včasih so njive orali z voli in kravami, sedaj pa ima vsak kmet dva ali več traktorjev. Zakaj le?????????

Morda pa raje gledajo naprej, kot pa rikvercajo v bedarije.

Včasih je dobro tudi kaj pogledat za nazaj...ker neglede na vse, jaz nebi rekla, da so bili naši predniki povsem neumni, da niso imeli pojma o ničemer. S tem sem hotela samo povedat, da žegnanje vode, vina ni samo krščanska domena, da so to počeli že precej pred našim štetjem.

ja, ampak zdej so drugi cajti...živi tukaj in zdaj in ne obremenjuj se s preteklostjo(težko je to, amapk tudi jaz dajem tole čez zadnje čase)

Mojca, saj se ne obremenjujem s preteklostjo, zakaj bi se ?

Hočem povedat samo, da tudi naši predniki niso bili le telebani, da so tudi kaj več vedeli, kot si mislimo mi.

Včasih nas zgodovina tudi kaj nauči..

Zgodovina nas uči stvari, ki jih sedaj ne potrebujemo. Lesen plug je preteklost, cerkev pa že 2000 let govori eno in isto. Cajti grejo naprej, civilizacija napreduje pospešeno od tedaj, ko je cerkev izgubila popolno oblast. Imajo mogoče kaj novega za nas ? Mogoče delitev bogastva med reveže???????

Bi bil skrajni čas, da cerkev razdeli denar med reveže.

Praviš, da civilizacija pospešeno napreduje naprej. Povej mi, kam napreduje ?

Draga Kristina. Ker tako zagovarjaš preteklost , si poglej zgodovino cerkvenega vladanja. Le izbrani so lahko hodili v šolo, vsi ostali pa so morali ostati nepoučeni. Le zakaj?

Zaradi svobode in napredka. Stoletja je bil razvoj skoraj na nični točki. Ljudje so hodili bosi in delali za cerkvene požeruhe. Ja, zgodovina je uporabna, vsaj nekaterim, razen tebi, je odprla oči.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...