Skoči na vsebino

žegnane-blagoslovljene rkc h2o

Bojante

Recommended Posts

hehe, blagoslovljena vodica...tole me spominja na t.i. informirano vodo, ki si jo lahko z malo znanja pripravi vsak sam x:Dx

http://www.lunin.net...formirana-voda/

http://zlataleta.com/informirana-voda/

samo malo znanja o energijah in asocijacijah moraš imeti in ni panike....

Čeprav močno dvomim, da duhovniki to uporabljajo, skratka, še večji balast....in nesmisel, valjda

Ja, to si dobro navedla . :palec:

Ampak tudi to informiranje ni Nikoli dovolj uspešno brez sodelovanja Stvarnika-Boga .x8Dx

Lp + #

No, ja, Kristinka, tudi kadilo so resda uporabljali v StaroJudovstvu .

Ampak, Gospod Stvarnik Bog je to odpravil, ko je prišel semkaj , vsaj kolikor je meni znano .

Lp + #

Deli na socialnih omrežjih

Draga Kristina. Ker tako zagovarjaš preteklost , si poglej zgodovino cerkvenega vladanja. Le izbrani so lahko hodili v šolo, vsi ostali pa so morali ostati nepoučeni. Le zakaj?

Zaradi svobode in napredka. Stoletja je bil razvoj skoraj na nični točki. Ljudje so hodili bosi in delali za cerkvene požeruhe. Ja, zgodovina je uporabna, vsaj nekaterim, razen tebi, je odprla oči.

Zgodovino ni pisala samo cerkev.Ali sem mogoče kje rekla, da niso počeli svinjarij. Ja, so jih, ja. Pa še jih. Pa dolgo jih ne bodo več. Zato, ker ljudje niso več

take ovčke pa jagenjčki.

Samo na splošno se pa od zgodovine tudi lahko kaj naučimo. Prej si omenjal lesene pluge, pa traktorje...Ta tvoj napredek pa civilizacija sta prinesla tudi kaj slabega , ne samo dobro. Naši predniki so na primer znali zelo lepo živeti z naravo, jo opazovati in se po njej tud ravnati. Živeli so v harmoniji z njo. Civilizacija pa ta naš ljubi planet dodobra siromaši in uničuje.

Mojca, saj se ne obremenjujem s preteklostjo, zakaj bi se ?

Hočem povedat samo, da tudi naši predniki niso bili le telebani, da so tudi kaj več vedeli, kot si mislimo mi.

Včasih nas zgodovina tudi kaj nauči..

Ja,To je bilo Res, vendar to je že takooo daleč nazaj, to je bilo še pri Prvotnih Ljudeh, takoj za PredAdamti .

Pozneje , so se pa žal Zelo poneumili-pokvarili , in sicer Toliko, da je moral sam Stvarnik priti dol, v Inkarnacijo .

Lp + #

Draga Kristina. Ker tako zagovarjaš preteklost , si poglej zgodovino cerkvenega vladanja. Le izbrani so lahko hodili v šolo, vsi ostali pa so morali ostati nepoučeni. Le zakaj?

Zaradi svobode in napredka. Stoletja je bil razvoj skoraj na nični točki. Ljudje so hodili bosi in delali za cerkvene požeruhe. Ja, zgodovina je uporabna, vsaj nekaterim, razen tebi, je odprla oči.

Ne, tudi nekaterim drugim je odprla oči :

Namreč, da ni za vse te zlorabe od rkc in od starojudovstva kriva religija, temveč pokvarjene duhovniške združbe , ki so jo uporabljale za Napačen namen : za izkoriščanje-zlorabe Človeštva, namesto za pomoč ubogemu Človeštvu .

No, pa saj Kristinka to itak ve .

Lp + #

kateri je že bil to ... jehova ?

Od vseh Večnosti do Večnosti, je Bil + Je + Bo , Večno samo Eden Stvarnik Bog Sveti Oče Ljubezen , z Imenom : Jezus-Jehova-Sabaot .

V kolikor tega še nisi izvedel .

Lp + #

Jehova ni prišel dol...

on je po vodi priplaval...

Kje, kdaj ???

Kaj zdaj govoriš ???

Da nebo še po župi priplaval, in ratal župnikar ??

Daj, Noooo, .... ja kje si pa zdaj to pobrala ???

Ja, no , odkar je sklenil zavezo s človekom, ne plava več..

Bojante...a si ti Jehova priča al kaj.

Ma Kakiiiiiiiiii, ... na srečo me je Bog-Stvarnik obvaroval take hude zblojene zahojenosti .

Zakaj vprašaš, btw ?

Kar je za nekoga zblojena zahojenost, je lahko za drugega čisto nekaj drugega...

Ampak je pa hecno...zakaj vedno pišeš Bog-Stvarnik...

he ... kristina ... žegnana voda al refošk so prešvoh ... zdaj rabimo žegnan šnops ...

a si ti ziher, da nisi mal alkoholika..

pri nas take z žegnano vodko pošpricamo, pa na alko ne pomisli več..

ja .. refošk ... to mi delaj ... če znaš to ... potem si taboljša coprnca ...

tudi ti si lahko najboljši čarovnik, Rafek x:px...

Zdej mi pa en nej še reče, da Jezus ni bil kemik, lol...Poglejte, postopek je enostaven x:Dx

http://chemistry.about.com/od/chemistryhowtoguide/ht/waterwine.htm

po župi priplaval, in ratal župnikar ??

tale je zakon, lool

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

ja, ampak tale je svetska, res....

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

tudi ti si lahko najboljši čarovnik, Rafek x:px...

Zdej mi pa en nej še reče, da Jezus ni bil kemik, lol...Poglejte, postopek je enostaven x:Dx

http://chemistry.abo...t/waterwine.htm

tale je zakon, lool

ma ni bil kemik ... bil je alkimist .... ( alko > alkimist > alkohol 99,9% )

na črno ga je žgal ... neobdavčeno

• Lajkam 2
  • Buuuu 1

Kar je za nekoga zblojena zahojenost, je lahko za drugega čisto nekaj drugega...

Ampak je pa hecno...zakaj vedno pišeš Bog-Stvarnik...

a si ti ziher, da nisi mal alkoholika..

pri nas take z žegnano vodko pošpricamo, pa na alko ne pomisli več..

Ja, seveda, za zblojene je zblojenost tud' " čiiiiist' uredu' " , kajti zaslepljeni so , ... tko tko je bil + je še zmeri oni , satanko .

Glede pisanja Vsevišnjega, pa ti moram povedat , da včasih pišem Stvarnik-Bog, drugič pa Bog-Stvarnik , tretjič pa spet malo drugače .

... Vseskupaj pa Večinoma Premalo, kajti razlog je ta, da se vsaj maaalo pove/razloži za kaj se gre, in o Komu je govora + Kaj-Kdo je smisel vsega .

Glej, še itak pride do nerazumevanj , ipd .

Tkole, na kratko + jedrnato povedano .

Lp + #

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...