Skoči na vsebino

zakramenti

Bojante

Recommended Posts

o, jankec al whatever, naj bo po tvoje, lol....naj bo, kot ti misliš in če je prišlo do kakega nesporazuma, se lahko pogovoriva s tvojim originalnim nickom, ki ga že vsi poznamo preko os ali pa še boljše, ob kavici. a si zato??

lepo, da se mi želiš s kawico zahwaliti, ker sem te opozoril na neumnosti, ki jih počneš, ampak ne, hwala. to sem stori dobronamerno in v najwišje dobro. sej mi je blo težko, ampak včasih z blesawostjo prekašaš sama sebe in me je zaskrbel, da te bo odnesl.

ne wem pa, kaj je po moje? nima weze. itaq spet en twoj bluz. in ne rabiš se matrat in niti odgowarjat, ker itaq sproti pozabljaš, kaj kr neki sproti improwiziraš, ne glede na to, kolk pametna misliš da si. ne glumit skromnosti.

pa ne spet besed obračat, da imam kej proti tebi. celo nasprotno. nujna si in dobrodošla v tem cajtu in prostoru. :palec:

pa tko kot mislim, da nimaš pojma kaj goworiš, tko tut nimaš pojma kaj goworim jest.

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....
Deli na socialnih omrežjih

Cerkev je na oblast prišla na zelo krvav način, teh stvari bi se ljudje morali zavedati.

In sedaj nam ravno ti krvoločneži posiljujejo otroke, delijo oblast in denar. Zavedajte se, da je Opus Dei še kako prisoten, na čelu z Rodetom, vsaj pri nas.

Ravno ti ljudje skrivoma netijo vojne in ustvarjajo terorizem, širijo strah in krize svetovnemu ljudstvu.

Poleg zvonov nam tudi z zakupljeno televizijo in novinarjem zvonijo pri vsakodnevnih poročilih in novicah.

Vse te krize nam je zazvonila ravno cerkev, katera se skriva v svoji skriti in pokvarjeni podobi.

Poglejte zgodovino cerkve in njihovih laži, pa vam bo zvonilo tudi v glavi.

Ma, poglej, Gold...jaz se nebi povsem strinjala s teboj. Ne vse v isti koš metat, pa tako posploševat. Saj konec koncev, vsi duhovniki pa ne posiljujeo otrok al kako. Seveda delajo svinjarije, so jih in najbrž jih bodo še. Pa tudi za vse nebi rekla, da so teroristi, ki širijo strah in grozo. Potem očitno nisi seznanjen, da nekateri pa tudi pomagajo pomoči potrebnim. Da so med duhovniki tudi zares pravi duhovniki, katerih namen je pomagati ljudem.

Ma, poglej, Gold...jaz se nebi povsem strinjala s teboj. Ne vse v isti koš metat, pa tako posploševat. Saj konec koncev, vsi duhovniki pa ne posiljujeo otrok al kako. Seveda delajo svinjarije, so jih in najbrž jih bodo še. Pa tudi za vse nebi rekla, da so teroristi, ki širijo strah in grozo. Potem očitno nisi seznanjen, da nekateri pa tudi pomagajo pomoči potrebnim. Da so med duhovniki tudi zares pravi duhovniki, katerih namen je pomagati ljudem.

In ravno ti duhovniki živijo na račun naših in vaših žuljev. In ravno ti duhovniki in škofje, ki nas učijo skromnosti in ponižnosti vozijo nove avtomobile,nosijo drag nakit,živijo v izobilju! Skromnost pa taka........

Jih ne bom zagovarjala...samo povem svoje mnenje...koliko duhovnikov se kiti s tvojim denarjem?

Razumem, kaj hočeš povedati, se kitijo, sem že nekje napisala, da imajo kraljestva že na zemlji...ampak ne vsi..

Med duhovništvom so tudi samo ljudje, učijo nekaj, delajo drugo...samo ne pa vsi..

Po mojem mnenju pa je kar nekaj med njimi tudi takih, ki svoje poslanstvo ne jemljejo skozi denar...

No, Rafko, a sem spet na mino naletela http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

In ravno ti duhovniki živijo na račun naših in vaših žuljev. In ravno ti duhovniki in škofje, ki nas učijo skromnosti in ponižnosti vozijo nove avtomobile,nosijo drag nakit,živijo v izobilju! Skromnost pa taka........

in kogar to gane... neumnost pa taka x:o)x

kr pa je na twojih žuljih, pa pejd in terjej nazaj. :palec: ko jih jebe prasce, če se na twoj račun preserawajo.

če bi žwel na mojih žuljih in tko preserawal in če bi se mi to naumn zdel, bi jim jebou mater gladko u njihovem tedniku in na njihowem radiu, ne pa tkole zahrbtno potiho bevskal http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif

ja ZLATKO ... točno o tem govorimo ... o manipulaciji v njihov žep in še bistveno več od tega

beri spodnji citat :vragec: če je gold zlatko, ga tko kliči na kofetu u oštariji. kle ima nick. torej si en pezde nesramen, k tega ne spoštuješ :vragec:

kr pa je na twojih žuljih, pa pejd in terjej nazaj. :palec: ko jih jebe prasce, če se na twoj račun preserawajo.

če bi žwel na mojih žuljih in tko preserawal in če bi se mi to naumn zdel, bi jim jebou mater gladko u njihovem tedniku in na njihowem radiu, ne pa tkole zahrbtno potiho bevskal http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif

Sej je vseeno kje bevskam, najbrž mi fari nebi dali pet minut na prižnici, da se jim še zadnjič izpovem.

lepo, da se mi želiš s kawico zahwaliti, ker sem te opozoril na neumnosti, ki jih počneš, ampak ne, hwala. to sem stori dobronamerno in v najwišje dobro. sej mi je blo težko, ampak včasih z blesawostjo prekašaš sama sebe in me je zaskrbel, da te bo odnesl.

ne wem pa, kaj je po moje? nima weze. itaq spet en twoj bluz. in ne rabiš se matrat in niti odgowarjat, ker itaq sproti pozabljaš, kaj kr neki sproti improwiziraš, ne glede na to, kolk pametna misliš da si. ne glumit skromnosti.

pa ne spet besed obračat, da imam kej proti tebi. celo nasprotno. nujna si in dobrodošla v tem cajtu in prostoru. :palec:

pa tko kot mislim, da nimaš pojma kaj goworiš, tko tut nimaš pojma kaj goworim jest.

no, torej ni treba obsojat ljudi, ki želijo dobro ostalim.....če ne štekaš, obdrži zase, ok? in ne vsiljuj drugim svojega mnenja. Pa lepe praznike

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

Zakaj pa samo duhovnike omenjate...kaj pa nune...a se one tudi kitijo z vašim denarjem, pa zlate prstane nosijo

Ja moja teta je nuna. Sveta kot sam Bog. Ti povem mojo zgodbo iz otroštva. Ko je moja teta-nuna prišla na obisk, je skupaj z svojo mamo napolnila kufre v katerih so bile glave zelja.Tisti cajti so bili v jeseni, ko je narava dala kmetu svoj pridelek. Ko je moja mama peljala to teto na vlak, ji je pomagala nesti tudi te kufre. Teta ji je pa govorila, da ji je mama dala preveč jabolk v kufre. Kako jabolka, ko pa jih je mama na skrivaj opazovala, ko so pripravljale zeljnate glave za odhod. Ja tudi nune so svojga dnarja vredne. Nimajo zastonj črnih oblek. Ja pa doto je tud vzela, je fotr en let garal, da jo je splačal. Pa tako skromne so te nune. Ne vse, ampak skoraj vse so iste. Živijo na račun drugih in starajo svoje nedolžne riti, do prvega župnika.

ne, nune pač ne .... nune so jezusove žene ... vem ker .... moja teta je bla nuna ... ampak deda nikoli ni blo domov ... kdo ve, kje se je klatil

zato pa je imela enkrat na mesec fraj in je lahko šla k fajmoštrom ... nikali nisem razumel kaj je revica tam delala ... x:o)x x:o)x x:o)x

a ja ... kaj pa potem pravi ta zapis :

Sveti zakrament je v krščanstvu sveto znamenje, ki ga je postavil Jezus Kristus, da nas posvečuje. Zakramenti se imenujejo tudi svete skrivnosti. Po njih nam Jezus daje pomoč, ki jo imenujemo Božja milost. Zakramente redno delijo škofje in duhovniki, v izjemnih primerih pa jih lahko podelijo tudi verniki. Večina krščanskih Cerkva razume zakramente kot simbol in sredstvo zaveze med Bogom in ljudmi.

povzeto po wikipediji

meni osebno je čisto vseeno ... "verujoče" pa verjetno postavlja pred dilemo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/pevc.jpg

Ja, jaaaaa, saj poznam te blodnje ; sem jih "študiral" Namreč ; pred leti .

So pa last rkc in njenih prevar, in sicer da ti navedem še Natančneje : iz njihovega katekizma zahojenega .

Tko to Je

Sem jih hitr' zavohal :palec: x;)x x8Dx

Lp + #

vse skupaj si zabrkljal

ničesar od tega ni postavil jezus

to so si izmislili 320 let po jezusu, da so lahko pričeli manipulirat folk

jezus je bil pošten človek zunaj tega

Točno Tko .

Podpis !

Le, da je Jezus še precej Višja Skrivnost, katera pa žal ni dana vsakemu da jo dojame .

Ampak Kmalu se bo vse Obrnilo , ...

Lp do tedaj + #

zakramente si lahko vsak podari sam

pred neskončnim kreatorjem v sebi se enostavno odloči kaj v sebi bo obrnil na bolje in oplemenitil

vse ostalo ni vredno ničesar

ne župnik, ne škof, ne papež ... nobena od teh kreatur nima ničesar s tem kako se odločimo, da bomo živeli ... mi se odločamo ... to je naše življenje, naša učna ura ...

Res je, ja.

Razen, če nas ne zavedejo, (kot so nas že, v teh 2000 letih) ... pol imajo pa tudi oni nekaj pri tem , ...

Lp + #

JETI vesel sem, da imaš wikipedijo

oni namreč poznajo jezusa, njegovo babico in prababico, vaškega slaščičarja in še koga ...

JETI preberi si linke ki sem jih naložil malo nazaj

CIA in RKC sta glavna spreminjevalca in manipulanta wikipedije.

Hmmm, zanimivo, zanimivo, ... kaj vse še nebomo slišali od teh pokvarjenih band xDDx

Eni so hujši kot drugi, ... :sori:

Hvala :palec:

ja ... in te zakramente ni delil neskončni kreator ... temveč kolonizatorji zemlje ... ki so jo usposobili za življenje v sedmih fazah ( sedmih dneh za pastirje )

to je tako kot bi mi zdaj šli kolonializirat mars

to nima veze z neskončnim bogom

to so bili navadni vesoljčki

zeleni ... sivi ... pikčasti .... kateri je že bil jehova ?

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gif

mam jst tud sama sebe http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif

in nikogar ne posiljujem s svojim prepričanjem in verovanjem ... kakršno koli je http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_approve.gif

zakramenti katoliške cerkve so , kakršni so !

tako kot v seh ostalih verah! ... "cerkvah" ... edinstveni!

in dokler ne poznam bistvo ... ki je samosvoje posamezni življenski skupnost, njihovemu verovanju ... ne morem, niti ne smem soditi http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Jaz tudi nisem takole sodil, in to približno 30 dolgih Let .

Sedaj, pa, ko sem spoznal prevare takelih skupnosti, pa sem ravno Te Dni začel izgubljati "Zavore"

Zdaj bo pa Drugače .

Lp + #

JETI in še nekaj bi rekel

vsi viri zadnjih 2000 let so ekstremno varljivi, ker so jih neštetokrat prilagajali manipulativnim potrebam ... in še vedno jih ... najbrž bolj kot kdajkoli prej

preveč moči in oblasti je v igri

zanimivo je, kako enostavno je npr. it na wikipedijo in si kaj prilagodit

Podpis !!!

Točn' Tko .

Namreč, če bi folk vedu, koooooooooolk' so Biblijo zreduciral + spremenil', jo sploh nebi več šli brat, kajti, ... no, naprej pa raje ne povem, ker to pa žal že ni več za vsaka ušesa , res ne . :sori:

Lp + #

Jaz tudi nisem takole sodil, in to približno 30 dolgih Let .

Sedaj, pa, ko sem spoznal prevare takelih skupnosti, pa sem ravno Te Dni začel izgubljati "Zavore"

Zdaj bo pa Drugače .

Lp + #

Zavore ti morajo brezhibno delat...

Če ti po tolikih letih popustijo...pa ravno v tem zimskem času....počasi jih popuščaj, da ne bo preveč vetra v laseh

Bojante, a mam filing, da ti Rafkotu pod kiklo plezaš

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...