Skoči na vsebino

Božanska zdravila

bonzo

Recommended Posts

Ja, jst jih tud nekej poznam.

-skrb za telo /gibanje, počitek, prehrana/,

-skrb za mentalno zdravje /kva čutim, zakva čutim tko kt čutim, kva dogaja in zakva dogaja, od kod vse to in a je res tko in če ni, kva pa zdej, ker lohk in moram jst karkol že, ker sem jst odgovoren zase.../,

-skrb za druge /jim delam, kar želim, da bi drugi delal men/

Posledice teh zdravil so polno življenje in nesmrtnost tle in ni ti treba več nazaj hodt.

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš
Deli na socialnih omrežjih

bojante ... dostikaj nam ni jasno ... pravzaprav nič nam ni jasno ... ničesar konkretnega in uporabnega še nisi povedal o teh zdravilih

izdaj nam kako skrivnost

To so Heliopatska Zdravila, po Navodilih Boga-Stvarnika .

Še kaj morda ? :inocent: xrolleyesx

Lp + #

ej, Bojante, mal sem prebrskala po netu in sem vidla, da ti gre zelo dobro tole oglaševanje...Ti že veš, o čem govorim. Zelo me zanima princip delovanja in sestavljanja tehle zdravil....Aja, pa zanima me, kako je tvoje mnenje o solarni jogi....

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

Pa kje je danes dr. Bojante??????

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

Vem za rešitev v Novem Razodetju po Lorberju . Heliopatska zdravila so za nas vse najučinkovitejša . Seveda pa je zraven predpisana še nekaka posebna dieta .Vendar, ko je mene bolelo koleno, še nisem vedel za Heliopathy . No, ko sem si letos poškodoval stopalo , tako, da sem komaj še hodil, sem si spotoma pozdravil še koleno . No, dejansko je prišlo do ozdravitve ob-enem, med zdravljenjem stopala . Ker , ta zdravila so izredno močna , z daljnosežnimi učinki , ker zmorejo tudi obujati že napol mrtve . Čakam na novo pošiljko sestavin, da si pripravim novo zmes , ker sem že porabil vse . To je prava stvar, za ljudi, ker je direktno od Boga . Pa lep pozdrav ...

Vam bo dr. Brezo probal razložiti...diplomo sem pošteno kupil...x:Dx

Heliopatsko zdravljenje pomeni zdravljenje s sončno svetlobo...sonce je pa metafora oz. simbol za srce in vse kar je povezano s srcem...skratka tisti ki je kdaj meditiral itak ve v kakšen pomenu se recimo uporablja vizualizacija sveče, ognja, sonca...za tiste ki pa ne veste si pa preberite kakšen recept...in ker je postopek izdelave pod licenčno proizvodnjo...tralala...pač ne smem povedati več ker me lahko toži kakšen posameznik ali multinacionalka.Za tiste osebke ki nimajo denarja za zdravila pa priporočam zdravljenje s svetlobo (neke vrste meditacija)...je isti učinek...sestavina je ista, s to razliko da je bolj potencirana...xg:Dx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...