Avtobivak mama 3. januar 2011 Prijavi Deli 3. januar 2011 Spoštovani prijatelji in ljubitelji pohodništva in narave ste vabljeni, da se mi pridružite na krajših pohodih po Ljubljanskem barju in hribih v okolici Ljubljane. Izkoristili bomo mistične vplive prvega krajca, polne lune, zadnjega krajca in vplive prazne lune. Razporedi bodo objavljeni na blogu na povezavi blog pohodništvoin na portalu Najem in nakup avtodoma Tokrat pa vas vabim, da se mi pridružite v sreda, 12. januarja, prvi krajec ob 12.32 Presenečeni bomo zaradi silne energiji rastoče lune. Dobro se bomo počutili in astrološko vesolje nam bo vlivalo pogum in energijo. Zaradi dobre energije boste nadpovprečno dobro spali in še nekaj dni čutili dobre vplive rastoče lune. Izhodišče: Brezovica, Tržaška 390, parkirišče občine Brezovica ob 17.00 uriZahtevnost: lahka, rahlo vzpenjajoča pot po gozduObvezna oprema: športna obutev, svetla zaščitna oblačila, svetilka, Čas hoje: okvirno 2 do 3 uriPrijave: do srede 12. januarja 2011 na tel. 051/652-522 ali e-naslov: Pošlji mi email Slabo vreme NI IZGOVOR. Torej se vidimo. Vabljeni! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.