Dejan Krajnc 6. januar 2011 Prijavi Deli 6. januar 2011 Lep pozdrav! Pred parimi dnevi nazaj, ko sem se zjutri zbudil sm imel nekak čudno zavihane boxarce in očitno mi je kožo skupaj potegnilo in je nastal takšen vodeni mehur. Ta mehur je bil kakšen dan, potem je poknil se koža olupla. Sedaj traja kakšen tretji dan, ko je nastala krasta in zdej me zanima ali bo to izginalo ? Ta krasta ni velika, manj kot kakšen centimeter, tu in tam mi malce kri teče, ampak to bo verjetno od tega, ker imam točno na takšnem predelu, kjer je pas. Skratka, da bi bilo kaj višjega tukaj narobe, skorajda ne verjamem.... Prosim za pomoč in vaša mnenja, hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2011 Prijavi Deli 6. januar 2011 Živjo. Mislim da bo vse okej, razkuži s kakim propolisom ali čim podobnim, potem pa daj flajšter gor, da se ti pas ne drgne ob hrasto (sicer bi bilo boljše pustit da se zrači). 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dejan Krajnc 6. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2011 Najlepša hvala za odgovor, Hjah sj zato mi kakšna kapljica krvi prteče zaradi drgnjenja pasu. Hvala za še enkrat za odgovor! p.s.: seveda bi še prosil za kakšen drug odgovor, da vidim, če se strinjate z Marso.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. januar 2011 Prijavi Deli 6. januar 2011 evo, da boš miren, jst se tut strinjam z Marso še kdo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. januar 2011 Prijavi Deli 6. januar 2011 tud jaz verjetno je bil en tak voden žulj, ker si drgnil .. če moraš met hlače s pasom, daj flajšter čez, drugač pa čimveč na zraku, v kako trenirko ali nekaj na izi, pač tolk da ne drgneš ... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 6. januar 2011 Prijavi Deli 6. januar 2011 Lep pozdrav! Pred parimi dnevi nazaj, ko sem se zjutri zbudil sm imel nekak čudno zavihane boxarce in očitno mi je kožo skupaj potegnilo in je nastal takšen vodeni mehur. Ta mehur je bil kakšen dan, potem je poknil se koža olupla. Sedaj traja kakšen tretji dan, ko je nastala krasta in zdej me zanima ali bo to izginalo ? Ta krasta ni velika, manj kot kakšen centimeter, tu in tam mi malce kri teče, ampak to bo verjetno od tega, ker imam točno na takšnem predelu, kjer je pas. Skratka, da bi bilo kaj višjega tukaj narobe, skorajda ne verjamem.... Prosim za pomoč in vaša mnenja, hvala! Pojma nimam za kaj gre. Pa pojdi dermatologu in ne pametuj po svoje, da ne bo kaj narobe in potem pa jok in stok ter škripanje z zobnihttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon22.gif . Dermatolog ali osebni zdravnik bo verjetno bolj vedel kot mi forumci. Je bilo že mnogo nesreče in joka ker so eni odlašali z obiskom zdravnika.Spoštovanje. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 31. januar 2011 Prijavi Deli 31. januar 2011 Pojma nimam za kaj gre. Pa pojdi dermatologu in ne pametuj po svoje, da ne bo kaj narobe in potem pa jok in stok ter škripanje z zobnihttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon22.gif . Dermatolog ali osebni zdravnik bo verjetno bolj vedel kot mi forumci. Je bilo že mnogo nesreče in joka ker so eni odlašali z obiskom zdravnika.Spoštovanje. LPNisem prej videl. To je lahk čanker, ki se pokaže pri spolno prenosljivih boleznih, poglej tule: http://www.blog.uporabnastran.si/2010/08/06/spolno-prenosljive-bolezni-hiv-hpv-hepatistis-b-trihomonoza-klamidia-garje-gonoreja-genitalni-herpes-sifilis-sramna-usivost-mehki-cankar-in-dimeljski-granulom/ Potem pa veṥ kam moraṥ it. Dermatlog nima s tem veze, pojdi k sploṥnemu zdravniku dat kri, al pa te bo on kam naprej poslal.lp 1 Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.