Bojante 8. januar 2011 Prijavi Deli 8. januar 2011 "Če bi bil dober, nebi bil bivši." In kaj si vi kej mislite o tem ? Lp + # 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rafaelkozoprask 8. januar 2011 Prijavi Deli 8. januar 2011 "Če bi bil dober, nebi bil bivši." In kaj si vi kej mislite o tem ? Lp + # ja ... hmmm če bi moja mama kolesa imela ... bi bila avto in zakaj se nisi potrudil biti malo boljši ... vsaj malo bi se potrudil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
boter 8. januar 2011 Prijavi Deli 8. januar 2011 Ne se sekirat. Slej ko prej boš priključen na kaj drugega. cazzo tako je življenje priklopi se spredaj ali vzadaj in se imej fajn porihtaj čimprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 8. januar 2011 Prijavi Deli 8. januar 2011 če bi moja mama kolesa imela ... bi bila avto Če moja mama krila bi imela .......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 9. januar 2011 Prijavi Deli 9. januar 2011 Če moja mama krila bi imela .......... bi bila zmaj Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. januar 2011 Prijavi Deli 9. januar 2011 ja, itak. če česen ne bi mel če, bi bil sen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
boter 10. januar 2011 Prijavi Deli 10. januar 2011 Če moja mama krila bi imela .......... bi bila zmaj cazzo sem mislil, da so samo tašče zmaji ... hmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 10. januar 2011 Prijavi Deli 10. januar 2011 Ne samo tašče......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.