laserjet 17. januar 2011 Prijavi Deli 17. januar 2011 Če sem zgrešil podforum, lahko temo prestavite v primerno mesto. Skratka, od konca novembra pa vse do začetka januarja sem si pod pretvezo preko interneta dopisoval z nekim tipom, ta si je od tega obetal zmenek, vendar sem ga pustil na cedilu, se mu nisem več javil. Kakšen mesec prej sem si pa pričel dopisovat tudi z eno punco, s katero sva se že menila za pijačo, povabila me je v svoje kraje itd. Sedaj pa od nje že 1 teden ni ne duha ne sluha. Gre morda za slabo karmo? Sem pokasiral to, kar sem povzročil nekomu drugemu? Ali slaba karma deluje tudi preko interneta? Ali pa gre le za to, da ona morda nima časa odpisat, si je premislila ali kaj podobnega? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 18. januar 2011 Prijavi Deli 18. januar 2011 Čaki...kaj točno želiš zvedeti?? Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.