Skoči na vsebino

... knjigi psi?

Guest la_bella

Recommended Posts

kaj je s to knjigo x?x tko psihirajo okol nje... ko da bi enemu avtorju uspelu ubesedit božjo vsebino. in ko da smo mi to sposobni prebavit. mislem, v "bukvi" je bla taka reklama, da bi jo človek takoj kupil. čeprav imam na sumu, da gre za slovensko varijanto "skrivnosti". x;)x

ko pa vsi dobro vemo, da je ključna zavest, ne pa sama knjiga. no, če je kakšen junak to prebral, naj mal komentira. izposojena je po vsej sloveniji. x:)x

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

A to?

Res_t_psi.jpg

ej, alan, tale knjiga je zakon x8Dx

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

torej?? na koncu bomo ugotovili, da smo pravzaprav preoblikovani psi.....in se bomo začeli obnaašti po pasje :D

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

... To so tiste knjige, "ki ti spremenijo življenje". A življenje je še vedno isto, nihče ni bistveno spremenjen.

x:Dx x:px :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest la_bella

x:)x ne, to ni knjiga o psih... za vse, ki vas zanima pokukajte na www.psi.si

tudi meni je knjiga secret oz. skrivnost za v sekret ... x:)x

no knjiga psi po drugi strani pa je čudovita! Opisuje čisto novo psihologijo na podlagi katere se mi je spremenilo razmišljanje in posledično se mi zdaj res spreminja tudi življenje ... x:)x z drugega zornega kota gledam na ljudi okoli sebe, njihovo obnašanje, ... pa tudi sebe sem spoznala v novi, lepši luči ...

Jaz jo priporočam vsem!

Kaj je nihče ni prebral? Rada bi slišala mnenje tistih, ki ste jo ... ne pa tistih, ki ji ne boste dali niti priložnosti ...

lp,

la_bella

xyesx

La Bella, tud js jo bom čist rada prebrala, ko/če mi pride pred oči. x:)x

Saj v bistvu ne berem knjig nadnujno zato, da mi bo vsaka drastično spremenila lajf. :vragec: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

no knjiga psi po drugi strani pa je čudovita! Opisuje čisto novo psihologijo na podlagi katere se mi je spremenilo razmišljanje in posledično se mi zdaj res spreminja tudi življenje ... x:)x z drugega zornega kota gledam na ljudi okoli sebe, njihovo obnašanje, ... pa tudi sebe sem spoznala v novi, lepši luči ...

Jaz jo priporočam vsem!

Kaj je nihče ni prebral? Rada bi slišala mnenje tistih, ki ste jo ... ne pa tistih, ki ji ne boste dali niti priložnosti ...

lp,

la_bella

sej sem kvantno mehanko študiru se mi je tut svet spremenu. karkol se je nardil sem tuk doug cajta tuhtu, da je vmes že kej druzga prletel. no,

.

.

.

pa še vedno tuhtam. x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

• 3 weeks later...

A vsaj en pes nastopa noter, sem pokukal na spletno stran! x:o)x

Avtor v predstavitvi knjige pravi, je to "knjiga, ki jo boste težko primerjali s čimer koli, kar ste prebrali doslej." No ja, se ravno ne strinjam, ker primerjave se ponujajo kar same od sebe … Hm, knjiga naj bi celo vznemirila intelektualne kroge, "saj [psi] daje odgovore, ki jih znanost že dolgo išče." A tako? A dokaže Goldbachovo domnevo? Razkrije bozon? Potrdi teorijo superstrun? Razkriva, kaj je zavest? Končno nekdo!

Ok, ko sem prebral "matematični dokaz" na tej spletni strani, pa me je definitivno spravilo v smeh. x:Dx Saj ne, da sem neki mislec ali celo matematik, ampak logična napaka ali pa vsaj nedoslednost kar bije v oči.

Slovenska verzija Celestinske prerokbe. Toliko o knjigi, ki je nisem prebral. Mogoče pa jo bom kdaj, iz radovednosti. x:)x

Cena je konkretna - 77 EUR!

"Fantomska" knjiga PSI, kot jo mnogi poimenujejo "Erosova enigma" - slednja, ki je povezana s številom 7, je skrivnostno izšla 7.7.2010 v 7.777 izvodih. Cena knjige je 77 EUR in na svojih 777 straneh razkriva pomen prave ljubezni, ki je najmočnejša stvar na svetu. Poleg vsega govori tudi o treh razumih – Instinktu, Emocijah, Raciju, ki se kombinirajo v dvanajst značajev in zato tvorijo dvanajst svetov.

Pomembno:

1. Knjige zaradi posebne vsebine ni možno vrniti.

2. Knjigo lahko kupijo samo fizične osebe, saj vsaka knjiga vsebuje unikatno kodo, ki je namenjena samo 1 osebi.

Vir citata: http://www.emka.si/452576-psi/PR/115401

Komentar na točko 2: avtor v vsej svoji modrosti verjetno še ni slišal za knjižnice in obvezni izvod. xcivx

Possible—but highly unlikely.

Guest la_bella

"novi" alan: vsak ima pravico do svojega mnenja ... vseh nas pač ne morejo zanimati enake stvari, drugače bi bilo preveč dolgočasno na tem svetu... x:)x

se pa motiš, da avtor ni slišal za knjižnice ... knjiga je v knjižnici (sem seveda najprej pogledala tja), ampak je takšno zanimanje za knjigo, da bi do svojega izvoda prišla komaj čez leto dni ... :V:

larissa : super! Sporoči vtise! x;)x

lp,

la_bella

"novi" alan: vsak ima pravico do svojega mnenja ... vseh nas pač ne morejo zanimati enake stvari, drugače bi bilo preveč dolgočasno na tem svetu... x:)x

Seveda, o tem ni nobenega dvoma.

se pa motiš, da avtor ni slišal za knjižnice ... knjiga je v knjižnici (sem seveda najprej pogledala tja), ampak je takšno zanimanje za knjigo, da bi do svojega izvoda prišla komaj čez leto dni ... :V:

Mogoče me nisi razumela. Avtor pravi, da knjigo lahko kupijo samo fizične osebe. Ampak vsaka izdana knjiga mora kot obezni izvod v NUK, knjižnice pa tudi kupujejo knjige in jih te unikadne kode in podobne zadeve ne zanimajo. V knjižnicah pa si knjige sposoja več ljudi, tako da ta unikatna koda za te ne pride v poštev.

Possible—but highly unlikely.

• 7 months later...

Jaz jo priporočam vsem!

lp,

la_bella

Hvala Alan x:)x

knjigo sem si izposodila v naši knjižnici, čakalna doba 2meseca

Ni mi žal

Za moje pojme; nobenemu eno literarno delo ne spremeni življenja, dokler sam ne bo obrnil le tega.

Zelo lepo, nazorno skozi (vsaj jaz tako dojemam) izmišljene dogodke kateri v reality so ziher resnični, opisuje človeka, oz. različne osebnostne razlike, skozi katere, če mi želimo se lahko dobimo, če naš ego tega noče sprejet; zamahnemo z roko in si rečemo(ta prodaja meglo) x;)x

In pravilno je tako, vsakdo živi svoje življenje, je odgovoren za svoje odločitve in nič drugače,

Torej, če želi lahko prebere knjigo "Psi" v kolikor meni da njemu tega ni potrebno, tudi dobro.

Meni se zdi nesmiselno, o nečemu razpravljat, če ne poznam bistva, to je očem skrito!

Je pa izključno, moj pogled na svet.

Imejte se max,

meni je knjiga 1x, ni pa vse za vsakogar

Jaz vzamem kar potrebujem, ostalo pustim xsrcx

Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni.

Mati TEREZIJA

v knjigi so nanizani dogodki, na bazi katerih potegneš svoje predpostavke ( z njimi avtor spusti v eter sporočilo)

za mene(beri) so dogodki izmišljeni

v realnem življenju, ŠE kako resnični, le da obrneš scenarij

upam da sem dovolj dobro razložila

Drgače če prebereš knjigo(če je nisi, tudi dobro) razumeš bistvo vsega

x:)x

Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni.

Mati TEREZIJA

• 1 month later...

Po teoriji pisca knjige [Psi] je glavni krivec za dislekcijo EMOCIO, ki je poleg RACIA in INSTINKTA, eden izmed posameznikovih treh, med seboj neodvisnih razumov, ki nam vladajo in ponujajo novo razumevanje človeške psihe. REI teorija.

Slovenec razkril skrivnost disleksije!

Predstavitev metode novinarjem:

http://www.sensa.si/...odlocitve/eros/

Slovenski psihologi so predstavili novo metodo za odpravo disleksije, motnje učenja in pisanja. Pri novi metodi se poleg črk kot simbol za glasove uvajajo tudi številke, kar bralca prisili, da bere analitično.

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

Po teoriji pisca knjige [Psi] je glavni krivec za dislekcijo EMOCIO, ki je poleg RACIA in INSTINKTA, eden izmed posameznikovih treh, med seboj neodvisnih razumov, ki nam vladajo in ponujajo novo razumevanje človeške psihe. REI teorija.

Slovenec razkril skrivnost disleksije!

Predstavitev metode novinarjem:

http://www.sensa.si/...odlocitve/eros/

Slovenski psihologi so predstavili novo metodo za odpravo disleksije, motnje učenja in pisanja. Pri novi metodi se poleg črk kot simbol za glasove uvajajo tudi številke, kar bralca prisili, da bere analitično.

Zanimivo. O tej knjigi sem sicer mnenja da je marketinški nateg, a OK... in da je avtor en šaljivi, tržno spretni megalomansko udarjen egomanijak - to je pač moj prvi vtis glede na pristop in pisanje - vse okoli te knjige je bilo tako napihnjeno, "baročno", drago - eksluzivno, fensi, skrivnostno, njegov vzdevek je "Eros", jebemti, zelo "skromno", hehehe... A če se izkaže da je notri tudi kaj res uporabnega - super, vsaka čast... Pa tudi super, da je metoda na voljo vsem zastonj.

Zaenkrat za tem stojita samo ta dva psihologa, kolikor berem, počakajmo še na bolj splošne in sistematične teste in uspehe te metode...

http://delo.si/druzb...disleksije.html

"I must create a system or be enslaved by another mans; I will not reason and compare: my business is to create."

William Blake

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...