Skoči na vsebino

levinja in devičnik

miška3

Recommended Posts

živjo!

mene bi pa zanimalo, kako se astrološko ujamem s temle devičnikom. opazila sem, da vedno nekako naletim na devičnike, čeprav naj nebi bili najbolj kompatibilni z nami levčki :) vendar s temle devičnikom kar klapava, pa me zanima, kakšen astrološki background imava in kako nama kaže.

27.7.1988 (02:05, ljubljana)

30.8. 1976 (mislim, da je tudi jutranji, ne vem točne ure, ljubljana)

hvala, če si bo kdo vzel čas

LP

miška3

Deli na socialnih omrežjih

• 11 months later...

živjo!

mene bi pa zanimalo, kako se astrološko ujamem s temle devičnikom. opazila sem, da vedno nekako naletim na devičnike, čeprav naj nebi bili najbolj kompatibilni z nami levčki :) vendar s temle devičnikom kar klapava, pa me zanima, kakšen astrološki background imava in kako nama kaže.

27.7.1988 (02:05, ljubljana)

30.8. 1976 (mislim, da je tudi jutranji, ne vem točne ure, ljubljana)

hvala, če si bo kdo vzel čas

LP

miška3

Lej če vama je faj pol ne videm razloga da ...

če pa ti ni pol pa itak levinja kmal druzga urajma a ne... tko, da ni problemov... vsaj jest tko mislm...

• 1 month later...
Po vsej verjetnosti se med seboj izredno privlačita in krasno razumeta in bosta lahko še dolgo časa ostala v lepih prijateljskih odnosih. Svetujem pa vama, da naj ta vajin odnos ne preraste v intimno ali trajno zvezo,ker ta zveza ne bo trajala dolgo.

Po vsej verjetnosti se med seboj izredno privlačita in krasno razumeta in bosta lahko še dolgo časa ostala v lepih prijateljskih odnosih. Svetujem pa vama, da naj ta vajin odnos ne preraste v intimno ali trajno zvezo,ker ta zveza ne bo trajala dolgo.

Na podlagi česa lahko določiš, kaj je za nekoga dobro in kaj ne ?

• 7 months later...
Jaz sem levinja in vedno naletim na ovne, sam se ne ujamem z njimi v kaki stvari... Ne vem, a je to zato, ker name še dve ognjeni znamenji vplivata ali zakaj, sam se mi zdi, da so bolj brez življenja od mene... Potem oz. sem se prvič, mal prilagodila, se mi pa včasih zdi, da me vse skupaj malo duši... V podznaku sem strelec, drugo ap ne vem, strelec ali lev...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...