kamikaze 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ooo Shaolin kako lepo nežna dušca spljoh nežen in oster, ledenik in vulkan......kadar pač pride situacija...res kot jeklena pahljača, z nabrušenim robom in konicami, vmes pa mehka, lepo poslikana svila..... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>nežen in oster, ledenik in vulkan......kadar pač pride situacija...res kot jeklena pahljača, z nabrušenim robom in konicami, vmes pa mehka, lepo poslikana svila..... oohhhhhhhhhhhhhh, kje že delajo takšne kdaj in kako in zakaj jih ne delajo več... takšnih dušic kao ti Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 jok, ne delajo več.....proizvodnja ustavljena ne, sej ne ima nas još, VKV zemljostrugara...... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 no, še mal svežina jutrarazen ptičev na vejah povsod tišina poldne je mimopajek se je spet vrnil v svoj stari kot zelene očiv njih vidim vso žalost in srečo sveta bom še sam ne smem preveč naenkrat Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 zelene oči v njih vidim vso žalost in srečo sveta le kako lahko vidiš v moje oči Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 hm......a maš tud ti take? Sej v bistvu, tiste k sm jih js imel v mislih, so malenkost na turkizno, ampak ok no.... pogled v oči - še ena prazna dušakot hladni robot pomladni veter,sonce, luna in ljudjevse to je haiku Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 pogled v oči pogled do srca ki je predobro za ta svet pomladni veterpogled iz gradujezero se kopa v soncu Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>to pa ni haiku.... res ni haiku, je pa lepo shaolin, tvoji pa so mi všeč ... res so nekateri bolj senryu kot pravi haiku, a nič zato. principesa - všečno, samo ti preveč opisuješ, podajaš lastno mnenje, ocene, občutke... v haikuju se to ne omenja direktno, nakazano mora biti skozi podobo... zapuščeno gnezdolaboda veslatapo motni vodi Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 hm......prosim za pojasnilo - kaj je senryu se bom poboljšal, obljubim Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 no tale je od današnje noči, za mojo polnočni sprehodtišina - slišim samodekletov šepet sicer pa grem zdele za 2 dni na dolenjsko, na vas, tm bo najbrž kr dobra klima za haikujčke Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borivoj 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 pusa svima, boro coccinelle, drz mi se i sve je dobro to stocinis. samo napred. Citiraj budi to sto jesi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm......prosim za pojasnilo - kaj je senryu se bom poboljšal, obljubim zakaj poboljšal, saj je vse kul... senryu pa tudi ni tako pogosto uporabljen izraz, da bi ga vsak kar iz rokava stresel torej, senryu je po obliki identičen haikuju, le da obravnava bolj 'človeške' teme, pogosto vsebuje humor ali ironijo. v bistvu ni jasne ločnice med haikujem in senryujem, veljajo le neka načelna pravila... mogoče si lahko ogledaš nekaj teorije in primerov senryu na straneh Karoline Riječke (v HR in EN): http://karolina-rijecka.com/senryu.html tole bi bil pa en moj primer senryuja: sračje gnezdov krošnji stare brezein na moji glavi želim ti veliko ustvarjalnega navdiha na Dolenjskem Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 aha, thnx..... ampak ne spomnim se da bi js mel ironične al pa humoristične izdelke - mogoče kšn, sam v splošnem ne......mogoče se pa motim ma, sm pršu predčasno z dolenjske že zdele pa jih mam sam par črički v travinočno nebo pa polnoiskrečih se zvezd pajka v kotu - še premakneta se neko prižgem lučko štorklja v letupreko modrega neba -gledam brez besed Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pogled v oči - še ena prazna dušakot hladni robotv prvi vrsti zaradi tegale sem sploh napisala tisti komentar se strinjam, da ni ravno humoren, tema je pa čisto človeška, sodobna... in tako sem ga ocenila za senryu (mi je pa všeč) itak sem pa že omenila, da so meje precej zabrisane <{POST_SNAPBACK}>aha, thnx..... ampak ne spomnim se da bi js mel ironične al pa humoristične izdelke - mogoče kšn, sam v splošnem ne......mogoče se pa motim ma, sm pršu predčasno z dolenjske že zdele pa jih mam sam par črički v travinočno nebo pa polnoiskrečih se zvezd pajka v kotu - še premakneta se neko prižgem lučko štorklja v letupreko modrega neba -gledam brez besed všeč mi je, kar pišeš... ampak jaz sem samo začetnik, čeprav sem precej 'noter padla'... pravi strokovnjaki bi mogoče imeli še kakšen koristen nasvet zate glede pisanja haikujev... če bi želel kdaj kaj objaviti ali pa samo strokovno mnenje, ti lahko posredujem kontakt Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 ja, kaj sm pa js - mojster? Nekak ne čutim da bi bil pač napišem, kokr se mi zazdi.... ja, napiši mi prosim, kaj vem, mogoče mi pade kdaj v glavo da pošljem Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Ok, dobiš na OS. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 hvala za email, coccinelle. Sam neki bi vprašal: a se loh tej ženski piše v prostem slogu al je dobro bit bl formalen? Ker če ji pišem po moje, bo še veselo Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 mislim, da bo vseeno bolje, če si vsaj na začetku bolj formalen se pravi, ni ti treba ravno napisati npr. prošnje za službo, kaj v stilu: živjo, kako s kej, dej mi kej povej... pa tudi ne bo glih primerno (sploh če se misliš kaj sklicevat name ).vikanje je zaželeno - saj ti bo verjetno kmalu sama predlagala tikanje, če boš želel ohraniti stike. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 ok..... ma , tebe loh omenim al pa tudi ne - kot želiš bom pol ubral tisto budistično srednjo pot Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 ma, itak da me lahko omeniš (z mojim pravim imenom, se razume... drugač ne bi bilo nič jasno), če ti pride prav prvi lokvanjinevidne žabe kličejodruga drugo Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Leptir u noci.Vatrenim krilimaotvara vrata snova. Okupano jutro.Moje nogehodaju rosom. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 ni slabo, mogoče prvi preveč domišlijski opuščen kamnolompo bregu se vzpenjajomladi borovci (tud ta je še z dolenjske ) Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Zelo lep Sedna, Ironmonkey...tudi lepo, impresivno...bom še bral! Čao Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ni slabo, mogoče prvi preveč domišlijski ej!Imam luno konj.neptun v 1.hisi..Tole, ali pa pest tabletov na dan Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Avtobus divja.Lepemu fantu se vsedemv narocje. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.