kamikaze 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 meni nasmejat? A mi tipalke rastejo Insecta - najbolj množična skupina živali......glavni del zavzema skupina Coleoptera s približno 350 000 znanimi vrstami.... tko, tok o biologiji danes vezja za haiku ne delajo.... drugič.......... xbendx xbendx xbendx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 ma, saj vem, da štekaš, si dost brihten, ker drugače ne bi bil tako odbito duhovit Coleoptera... hroščki, fajn tole haiku o enmu takmu iz rodu Coccinelidae mlada branjevkana šopkih redkvicpikapolonica Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 sam neki - kako nardiš te barvne črke pa jih mešaš z navadnimi - men ne gre jast ne štekam ama nč......... kot mi je reku lani profesor kemije: "Kolega, pa vi se prav trudite, da ne bi razumel!" sam smejal sm se loh še............................. na širokooo speče dekle -njeno toploto čutimpo vsem obrazu (scena od danes dopoldne drugač.... ) Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Hej, a se meni sam zdi, al sva tle res samo dva ostala? haiku njet.....folk nč ne pride pisat galaksija -v spiralnih krakihvrvež življenja! pogled med zvezde - trdna tla pod nogami so le še preteklost tko, dva vesoljska haikuja xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Hja, taka je pač realnost... haiku je še vedno pastorek poezije, eksotičen vrtiček, kamor vsakih toliko časa kdo pokuka, pravih zagnancev, ki bi ga negovali, pa je malo i go out aloneto visit a man alonein this autumn dusk tole pa Buson pa še en moj s pridihom vesolja (napisan v eng): blackoutmy best view everof the Milky Way Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 zagnancev ja....js ne spadam mednje - me preveč reči vleče da bi se sam s tem ubadal še risanje, pa tai ji, pa origami, pa glasba, pa mal kulinarike, pa.......in pol se človek ne more ene teme resno lotit k ni cajta........ bo bolš počasi grem spat - z mokre majice na tlapadajo kaplje ta se še meni vidi čuden zimski zahodrdeči disk padaza bele hribe neki se mi toži po zimi, kaže...... ubil sem mravljona tleh je ostalmajhen madež (minuta nazaj) no ja.................... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 uh, meni tudi znano tole s 24 stvarmi naenkrat... sam nekatere stvari prenesejo ukvarjanje kr tko mal za hobi, druge pač ne... spet odvisno, kaj bi rad dosegel zagotovo pa drži, da se je treba vsaki stvari, ki bi jo rad res obvladal, pošteno posvetiti itaq pa je od posameznika odvisno, kako se bo odločil in čemu se bo (najbolj) posvetil ma, mal nakladam pa kao pamet solim off topic... nadležno brenčanjemoja in komarjeva krina steni (nekaj dni nazaj ) no ja, tut Issa je znal kaj podobnega: swatting at a flylooking ata mountain Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 mah, večina k bi jih js počel so tko za par deset let dela...oz take pri katerih se učenje nikol ne konča.....sej lih v tem pa je trik ti je znano? si dvojček po horoskopu zimski večerni mraknad zmrznjenim jezeromkrokarjev krik (ne vem kaj je danes s to zimo v moji glavi ) Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 miška v škatlinavdušeno pospravljapečen krompirček (nebi verjel, če nebi probal par ur nazaj - pa dobro, mal fast fooda je ne bo ubilo ) popoldanski mir - na odcejalniku sijepomita posoda (bi blo zaželjeno da se to zgodi kej več kot dvakrat na mesec ) bleščeče sonce!ljudje pa trmastosejemo pekel (če sam časopise pa TV pogledamo....) glas golobaudarec po šipi - spet vse mirno (ogabno - sam se ne sme baje direktno povedat, ne ) Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 Tišina noči -le pajka slišim prestisvilnato mrežo Da ne bosta ravno sama... samo ne vem no, rabim še ful vaje, tole mi ni lih všeč... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 pa ni slab, veš no, da vsaj nekdo še pride - človk bi mislu da so v tej temi vsi pomrli..... moram pa pripomnit da očitno zelo dobro slišiš........ xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 ...če se ne oglasim ne pomeni, da ne berem... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 ajaa......ok pol... iz kosa papirja -pregib levo, pregib desno -mali čolniček! (origami haiku ) šele ko mačkavstane na klopci - vidimbrez zadnje noge (to mam v spominu ) sončno poletjeosvežujoča sapabriše travnike vonj po nevihti -krošnje dreves stresajo sunki vetra Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 aaaaaaammmmmmm...?haiku -nekoc bo 'pravi' napisan! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 pravi - a zate? ja dej ga napiš no...... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 wow, Ironmonkey, tebi pa seka tale vročina moj navdih pa na počitnicah *v dvojčkih imam luno, drugače pa riba z asc v strelcu, pa Sonce in Jupitra v 3. bajti Ribica Katja, lepo te je videti kaj okoli... občutka pa nisi izgubila če se prav spomnim, je free bolj raper kot pa haijin glede na to, da je pri meni bolj tema zadnje dni, pa naj bo ena zimska od Bašeka awakened at midnightby the sound of the water jarcracking from the ice Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 ni to vročina nardila, prej to, da cel dan nisem šu nikamor pa me že mal meče tle v apartmaju....... z eno ribico mam tud js trenutno opravka zaenkrat je še vse ok.. z unimi ascendenti in bajtami pa tko ne vem kaj počet k tega nikol nisem zastopu..... hiša na vasi - v sobah prijeten vonjpo starem pohištvu polna luna -sence se plazijopo zidovih Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 tiste ascendente pa bajte v bistvu sploh ni težko kapirat, sam mal se morš poglobit saj jst tut ne obvladam glih, sam tolk se mi sanja, da se včasih mal pametno delam sem pa sklenila, da se enkrat mal bol posvetim, sam mi trenutno druge stvari po glavi hodjo... sm mal preveč frfrasta včasih... je vseen kr neki dvojčka v men soparen večerrazvnete strastina balinišču Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 (popravljeno) sm se spomnila še ene fore...na en natečaj za haiku je baje nekdo (bom preverila*) poslal list papirja, na katerem je bil na eni strani napisan take haiku: on the other sidemy best haikuever ... na drugi strani pa je bil list prazen *Norman Darlingtonse mi je zdelo, pa nisem bila sigurna Popravljeno 25. junij 2005 -> coccinelle Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> soparen večerrazvnete strastina balinišču tega si že mela..........................skor isti un je pa dober, s praznim listom sobotne norčije - z rolerji se vozimpo apartmaju (še kako resničen - ne se smejat prosim ) poletna noč - v sobi mehki udarcikril netopirja (tudi ta resničen, k mam polet odprto na stežaj pa se loh sprehaja vn in not ) zimski razgled - pokrajina je izginilapod belim snegom (da ne bo tko vroče... ) Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 maš pa spomin ma, saj pravim, da je pri meni trenutno en mrk včasih pa na isto temo napišem več variant netopir? ej, se spomnim, da sem ga tut jst že lovila po sobi aja, pa pred časom sem tut en haiku o netopirju napisala........ vešče okrog svetilkevijugast letnetopirja tega pa valjda še nisem Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 tega si pa uspela celo identično prepisat no ja......vsak ma obdobja ustvarjalne krize meni danes kr sami padajo - 16 v celem dnevu, kr lep kupček hrupen lokalljudje prihajajozapravljat čas krožna antenaotipava vesolje - radioteleskop (moja prejšnja ikonca) sadje v vrečki -kako se je orosilov tej vročini (dejansko skor zakuhalo - sm ga moral ven dat da se ohladi, pa še moje ni....) Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 tale pa 100% še ni bil (od danes) ves dan na soncuzvečer snamem uropašček ostane Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 ok, verjamem na besedo..... tud tale še ziher ni bil - tipke nagajajo - telefon precej trdotrešči ob steno (lih tok da še dela ) tud to se dogaja..... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Au.. vidva se pa kar tekmujeta! Posreceno Luna zgineva.Utrujen bojevnikna poti domov. Ujeta v kapljahpajkova mreza.Lepa smrt. Neslisen korak me pelje po brezpotju.Krik sokola. Dve crtici na papirju.II -se kdaj srecata? Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.