coccinelle 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Odpadlo listje,šelestenje korakov - jesen v gozdu. Samoten plezaleckot pajek visi v steni.Občutek svobode. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 HAIKU ERROR MESSAGES YOUR COMPUTER PRODUCED ERROR MESSAGES IN HAIKU... A file that big?It might be very useful.But now it is gone. Yesterday it workedToday it is not workingWindows is like that Stay the patient courseOf little worth is your ireThe network is down Three things are certain:Death, taxes, and lost data.Guess which has occurred. You step in the stream,but the water has moved on.This page is not here. Out of memory.We wish to hold the whole sky,But we never will. Having been erased,The document you're seekingMust now be retyped. Rather than a beepOr a rude error message,These words: "File not found." Serious error.All shortcuts have disappeared.Screen. Mind. Both are blank. The Web site you seekcannot be located butendless others exist Chaos reigns within.Reflect, repent, and reboot.Order shall return. ABORTED effort:Close all that you have.You ask way too much. First snow, then silence.This thousand dollar screen diesso beautifully. With searching comes lossand the presence of absence:"My Novel" not found. The Tao that is seenIs not the true Tao, untilYou bring fresh toner. Windows NT crashed.I am the Blue Screen of Death.No one hears your screams. A crash reducesyour expensive computerto a simple stone. Error messagescannot completely convey.We now know shared loss. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 When everything goes to hella haiku error messagecheers you up. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Evo jo, Ribo, prec v stosu! A niso mega, no! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Svetski Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borivoj 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 nasrsenenajezene od mrazadlake na roki lp boro Citiraj budi to sto jesi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borivoj 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Zaljubljeni pesv nemogocem poslanstvu.Rad ima macko. lp boro Citiraj budi to sto jesi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borivoj 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 namakam nogeu lavorju iz kateregakaplja voda lp boro Citiraj budi to sto jesi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borivoj 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 Dear Haiku Friends,> > We are pleased to inform you of the latest updates > and new address of the Karolina Rijecka, the> official website of Haiku Society Rijeka, Croatia. > NEW ADDRESS: www.karolina-rijecka.com> > Please, delete the old address karolina-rijecka9cy,> and replace it on your website with our new address:> > www.karolina-rijecka.com> > Thank you!> > With warmest wishes for a Merry Christmas > and a wonderful New Year!> > Editors:> Borivoj Bukva,> Jadran Zalokar,> Biljana Bokun - Lora> & > Webmaster:> Borna Cuk> =======================================> Dragi haiku prijatelji ,> Sa zadovoljstvom Vas obavjestavamo o poslednjim> izmjenama i novoj adresi Karoline Rijecke,> oficijalnog sajta Haiku Drustva Rijeka, Hrvatska.> > NOVA ADRESA: www.karolina-rijecka.com> > Molimo Vas da na vasem sajtu izbrisete staru adresu> karolina-rijecka9cy i zamjenite je novom:> > www.karolina-rijecka.com> > Uz najtoplije zelje za sretan Bozic > i predivnu Novu Godinu!> > Urednici:> Borivoj Bukva,> Jadran Zalokar,> Biljana Bokun - Lora> &> Webmaster:> Borna Cuk > Citiraj budi to sto jesi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borivoj 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 Hisa duhov.Cistilka v sobimaha z metlo. lp boro Citiraj budi to sto jesi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 pes lajapes maha z repom,macka prede svoje sanje v niti,zunaj se razblinjajo oblaki Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borivoj 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 draga principesa pogledaj si na > http://karolina-rijecka.com > s ljeve straneimas "kako napisati haiku?" i tu u tom tekstu su data pravila, haiku poetikon j.w.hacketta. to prouci kroz meditacije, stavku po stavku, lagano bez opterecenja ihaiku se pise u svakodnevnom zivotu, uvijek imaj pri ruci olovku i papir. pratizivot i sve ono sto se zbiva oko tebe. svida mi se tvoj prvi pokusaj i da se svesti na sljedece, to sto si izrazila kao haikubi izgledalo ovako: pas mase repommacka predeci sanja -razvedrava se haiku se pise, u tri stiha sa 5-7-5 sloga, ili: 1.- stih, 5 sloga2.- stih, 7 sloga3.- stih, 5 sloga moj gornji ispis haiku bi bio: 1.- stih > slogovno> pas ma-se re-pom < 5 sloga2.- stih > slogovno> mac-ka pre-de-ci sa-nja < 7 sloga3.- stih > slogovno> raz-ve-dra-va se < 5 sloga-------------------------------------------------------------------------------------to mi prevedi na slovenski. lp, boro Citiraj budi to sto jesi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 srce vztrepeta...ob stojnici v mestuzagledam njega. Pozdrav, Boro... fino, da si se vklopil in to celo dvojezično Eno laično vprašanje... kakšna je razlika med haiku in senryu? Ne vem, če razmišljam v pravo stran... zdi se mi, da je pri senryu kompozicija bolj svobodna Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borivoj 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 draga coccinelle, nisam ti ja bas neki strucnjak za slovenskiali koliko sam shvatio, haiku ti je dobar inastavi dalje sa pisanjem. senryu je saljiva haiku forma, o njemu tipise, pogledaj na: http://karolina-rijecka.com > s ljeve strane klikni na > senryu poezija ilihttp://www.tajnaveza.net > pjesme > pri dnu imas > senryu,b.b. toliko za sada, uz moj jos jedan senryu: Pes, macka innenavadna deklicase igrajo. lp boro Citiraj budi to sto jesi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 Tesno objeta, polna upanja za nov odhod v neznano. Ljubim te, dragi, čakam, da vrneš se znova v moj čudežni svet. Zvezda si moja, ki razsvetljuje temo prav v globini srca. Prvi sneg pada, a tebe še vedno ni. Ljubezen, umri! lp boro Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borivoj 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 kako bi ja to: puna nade uzcvrste zagrljajeput u neznano tebe ljubim / ocekujuci povrataku moj cudesni svijet moja zvijezdosto rasvetljavas tamudubinom srca prvi snijegi tvoj ne dolazak -ljubav zamire kad sakupis 20 haiku, dobit ces adresu gdje u sloveniji da posaljes svoje haiku.lp boro Citiraj budi to sto jesi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borivoj 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 tebe ljubimocekujuci povrataku moj cedesni svijet ovako treba biti ovaj fakin od kompjutera ne slusa me i cini mi napake! sredit cemo mi njega! lp boro Citiraj budi to sto jesi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 Hvala, Boro, za odgovor in linke Sem si ogledala, kar si priporočil - zanimivo Saj v bistvu bi si lahko sama poiskala, a sem bila tokrat preveč lena pozdrav od bubamare Glass on the table.Do I see it half emptyor maybe half full? Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borivoj 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 ciccinelle i bubamaru pozdravljam,da ne rovam po rijecniku prevedimi ispis/haiku na slo. ili hr. ja tebi saljem jedan senryu: golub mirana drzavnoj graniciispusti govno lp boro Citiraj budi to sto jesi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 pozdrav boro coccinelle i bubamara je jedno te isto (po slovensko pikapolonica) eto, pokušat ću na hr : čaša na stolu.vidim li polu punu ilipolu praznu? Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 rumena trenerka,ujeti trenutek.plastichna vrechka 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Wtf? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 pozdravcek, poljubeckpo zrakcuu leti tam se ustavcka kjer BORO uziva bilo ljeto ili zima vazno je da drva ima Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borivoj 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 draga coccinelle i dragi aakhut vasi vise senryui mogli bi proc kod mene jerne prodajem strogocu, medjutim kod c. moglo bi se protumaciti kao pukadosjetka/udesavanje ili podesavanje ili mudrovanje/ a to kod senryu ili haikune ide. kod a. on se ne drzi forme haiku 5-7-5, tu posveti vecu pozornost u po-cetku. ove senryu registrirajte pa kad budete odasiljali, cut cete sto i drugi otome misle. u svakom pogledu ja sam zadovoljan. dragoj principesi uzvracam poljupcekom. kako se ona zeli malcice izduziti,neka na karolini i tajnojvezi pogleda WAKA/TANKA, ljepa njezna uglavnomljubavna pjesnicka forma, sa 5-7-5-7-7 stiha. http://karolina-rijecka.comhttp://www.tajnaveza.net i jedan moj haiku: Tako sam lagandok vrijeme letiu nedogled. lp boro Citiraj budi to sto jesi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.