coccinelle 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 kdo mi bo pa pokazal ... škorpice zdaj pa malo bolj resno glede talentov... skoraj zagotovo se kje v meni skriva še kakšen, ki čaka, da bo odkrit... morda mora priti le pravi Učitelj, tako kot tisti, ki mi je odprl oči glede mojih sposobnosti za pisanje (hvala, V.)... čeprav sem področje izražanja potem odkrila sama... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Lahko tudi skorpice , zakaj ne? Mah, sama, sama. Ce rabis spodbudo, pa povej, ne. Skorpice znajo biti nesramno iskrene Link za blog? Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 saj imam čisto rada škorpice (et tu, sedna?) blogec je še v povojih, a počasi bo že kaj... pikapolonica Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 saj imam čisto rada škorpice (et tu, sedna?) Hm, pogojno, ja..recimo: asc.sco, pa tam notri neptun jaha luno.Haha! Pocasi se dalec pride, ne..? Tudi to je Saturn. Meni je Saturn vsec. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Saturn? ... se mi zdi, da ga čisto sprejemam, sem z njim nekako v sožitju... potrpljenja mi v glavnem ne manjka a ti imaš tudi Neptuna v sco? pa še na luni, praviš moj je v kvadratu z ME+SA, pa v trigonu s SO in JU, ki pa sta malo preveč narazen, da bi bila med seboj v aspektu ah, smo zašli off topic pa da se vrnem malo na temo... prva slana jeposrebrila travnikeza slovo cvetlic Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 škorpice smo sploh zelo fajn za spodbudo....sej kemična reakcija včasih rabi samo spodbujevalec...ali encim.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 bo že držalo, Amis saj ribe zblojene res dostikrat ne rabimo drugega kot eno nežno brco v ... khm... zadnjo plat Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 he he...to tako velja za vse nas...sebe itak nikol ne štejem izven tega.... ...mi tud kakšen encim prav pride.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 tale kemijska reakcija očitno kar deluje Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 obožujem take kemijske reakcije...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Koki, zanimiva tale tvoja karta..Hm, kje bi lahko bila Venera?Na nebu je prekrasna, sploh v tem kristalnem ozracju. Tihi somrak.V svetlobi Venerinega sijaumijem obraz. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 lep haiku a Venera te zanima ... ja, čudovita je na večernem nebu v kozlu 2. bajta, trigon luna, sekstil Jupi, opp. S vozel včeraj so imeli pa pri nas ptički veselico... s platane na borz bora na platanopar siničk Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 ahoj, silver Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Ojla Silver. V nocni objemme ponese vonjrdecih vrtnic. Za nocne ptice , a ne, Koki. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 In ko smo že pri nočnih scenah, en Shikijev haiku (prevod je moja verzija)... ognjemet končanljudje se razhajajo -kako je temno! Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Listje na tlehrazkrije skromnostsprehajalke v rjavem. (Moj prvi poskusek) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Ojla Silver. V nocni objemme ponese vonjrdecih vrtnic. Za nocne ptice , a ne, Koki. Listje na tlehrazkrije skromnostsprehajalke v rjavem. (Moj prvi poskusek) Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Ahoj! Joj, kako je mraz..ne maram!Piko, tvoja sprehajalka mi je zelo vsec. Macekna okenski policilovi snezinke. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 brrrr... jutro jaz tudi ne (maram mraza)... eden od razlogov fajn, da vas (nas) je vedno več Piko Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Modrina nebabele poljane odsevav njenih rjavih očeh. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Da vidim, če jaz tudi znam... modrina neba ----- o, lepo, si predstavljam jasen dan, na hrbtu ležim nekje v travi in občudujem naravo...bele poljane odseva ----- ah, bele poljane ... ok, jasen zimski dan, zasneženo polje, vidi se sapa iz ust...v njenih rjavih očeh ----- čaki malo, zdaj pa mi ni nič več jasno... dobro, v očeh odseva pokrajina... samo kaj? modrina odseva belo v rjavem??? hmm... preveč abstraktno, komplicirano... Haiku govori o konkretnih stvareh, metafore in simboli se lahko uporabljajo le pogojno in le, če pesnik natančno ve, zakaj to dela. Pa brez zamere, Piko... saj poskus ni tako slab in kar pogumno naprej Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Hja,meni se tudi kdaj zgodi..tezko je komprimirati tako, da bi se vedno ostal smisel, se posebno, ce je vtis ..globok, mocan. Mogoce takole: Modrina neba.Odsev belih poljanv njenih oceh. Barv je prevec, ne? Sem rjavo kar spustila. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 To mi deli, Sedna ja, dobro si poštekala Mislim, da se vsi občasno izgubimo v tistem, kar bi želeli sporočiti, tako da namesto genialne ideje pride ven le zmešnjava. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Mrzel dan.Trije oranzni listi ujeti v ledu. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 leden veterkako dolga je danespot domov Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.