sedna 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Auu, tukaj je postalo zivahno! Bravo druscina! Mogoce bi morali Marso semle povabit, da razgiba rit. In pa cel LF!Piko, tale avtomobilski mi je zelozelo vsec. Tak standstill, fajn. Lia, zelo vsecno Avtomobili pri meni naredijo tole: Kaplje na oknih.V mislih odpenjam gumbena tvoji srajci. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 hudo....men tui snežinke tak isto špičijo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Keep up the good work! sam še tole: lia, pohotna? *besede, ki opisujejo čustva, razpoloženje, lastnosti (žalosten, vesel, jezen, hudoben, dober, osamljen...) ne sodijo v haiku večino tega je mogoče prikazati s simboliko podob (npr. mrzel veter - ohladitev odnosov; jesenski dež - melanholija...) in to je bistvo haikuja... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 hvala ... se trudimo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 pi*da, dons k je zanimiv, mam dela za popi*** aja, Silver... če bi malo pobrskal po temi ali pa po mojem blogu, bi našel odgovor... ne, ni striktno 5-7-5 da ali ne? Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 pa da probamo još jedanput Nagačen medveddivjega lovcagostilna brez črnega piva. Zeleni podočnjakihladnih ljudipijem sladek muškat. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ej, klapa....čist razturate..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Super Silver, Lia..pridem kaj k tebi v poezijo pogledat ob priliki. Kaj napisem u jeziku koji ima toliko nijansi i finih razlika u znacenju, da se slovensicna skrije. Ne bit hudi, ampak tko je. Listje sasasumi v sivini nebaveter na vodi. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Zunaj še tema.Ob kavi in cigaretu Karoli modruje . hvala ti, heh Karoli žametn zajedljiv seksi šarmirajoči glas Listje sasasumi v sivini nebaveter na vodi. heh, a opisuješ moje današnje počutje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ojla, družba... super, kar tko naprej nimam cajta se mal več posvetit, guuuužva še traja Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Prezaposlena pikapolonicadirja po arenivse je poteptano Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Srebrni lasjebela grivasredi Tibeta počiva. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Silver, zares sem obnemel! Zato je haiku še posebno dober. Tale opisuje včerajšnje občutke: Nočni veter jedušil zvoke teptanjabele poljane Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Silver, Piko A preverimo slovenscino? U hiljadu bojaprsnuse varnice iz mog srca.Pa ja te volim! Se da zadovoljivo prevest? hm.. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 a je tale zame Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 čak da pritopota pika poka...ti bo razložila da to ni haiku...ne smeš pisat o občutjih ha ..sem vedla da nisi lih tak rasist do štajerk drgač pa lep verz, bomo izdali zbirko Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 ma, folk, ste mi všeč, ko se tule malo zabavate, pa še kdaj kaj uspešnega nastane (pa čeprav ni čisto haiku ) kar pa se tiče čustev in haikuja... haiku je premajhen, preveč kompakten, da bi bilo v njem prostora za čustvene izlive... za to imajo Japonci (pa tudi drugi) tanko. Tanka (tudi waka) je prav tako kratka pesem, a precej starejša od haikuja, ki jo Japonci pišejo v obliki 5-7-5-7-7 zlogov (pri nas v 5 vrsticah). Dodatnih 14 (približno) zlogov omogoča bolj čustveno izražanje, zato se tanka smatra za bolj žensko - yang v primerjavi s haikujem, ki je yin. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Pohodila jekalečo zeleno brstpuščavski pesek Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Pih, pih..krsenje avtorskih pravic..Lia, ja te volim, Silver me je samo prevedel. Glej malo visje gor.Not bad Silver, prevo mi je vsec, ceprav je Koki kregala, da to ni haiku.. Brez dezjana kamnu zrasezdravilna roza. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Kregala Saj sploh ne kregam, samo na glas razmišljam... je še toliko stvari, ki tudi meni niso jasne, da nimam pravice kregat... lahko samo opozorim na očitno... pa tudi to je zgolj moje mnenje, kdo drug ima lahko drugačnega... in se pri tem tudi sama učim goli javormed vejami gnezdopolno snega Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Mea culpa...priznal je pa kuj Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Koki - kos poljubckov Tale o gnezdu mi je vsec.. Ti najvec ves o stvari in je prav, da razmisljas.A poznate tisti obcutek ko prides v antikvarijat..ful nic se ne dogaja, povsod vse prevec predmetov. Potem se pa skoncentriras na enega in dobis zraven se zgodbo, od kod je ta predmet, kako se ga je uporabljalo, kako je zivela oseba, ki ga je uporabljala..itd. Lahko ga podrzis v roki, preizkusis.Tako nekako sedaj diha tale rubrika.Zivahno Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 sedna lepo si tole povedala in hvala za tvoje mnenje zima se bližastari hrast ne skriva večsvojih brazgotin Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 mojstrice.... *ampak jst sem vztrajnaše en poskus objem malih roksiničke na lojevkišest lačnih kljunčkov Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.