sedna 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Evo, kako se dela skupinski haiku!Meni se dopade - kot da bi ga jaz napisala Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 saj si ga tudi ti.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Astralis 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Hvala sedna...malce lepše si jih opisala kot so v resnici , ampak lepo, da jih tko vidiš Pa tej vaši "prašni" haikuji kr zapalijo ja Citiraj Ne smeš si dovoliti, da ti življenje - zaradi cilja - spolzi skoz prste; temveč moraš požeti sadove vseh svojih letnih časov. F.N. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Vsec so mi skromni moski - Astralis Se kaj napisi, mogoce ti se kaj pridem delat druzbo k pesmim.Lep dan tudi ostalim! Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Cocci, ena kvazibožična, ob ponedeljkih imam posebno razpoloženje, torej en kvaziku: Vse okrašenoprihaja kristusov časokoli je štala. Ne vem, ali je bil riginalno svinjak, ampak danes je lahko tudi konjski hlev... 1. Če tokrat ne bo kritike, ne bom več poskušal2. besedilo se včasih spremeni že po nekaj sekundah3. Upam, da ne bo kritike - tako bom lahko odnehal. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Zlahka kamentrdno stoji v burjimi govori Kras Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Ej Piko,si takoj pozrl besedo in napisal se enega, haha. Lepo Dobil si kritiko, torej, pisi naprej. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Sedna, tista tvoja kritika ne velja.Danes imam ponedeljkov trojček, potem pa si bom spet dal malo mir. Bučanje vetrazimskega krasa zamrzla ušesa Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Astralis 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Še nekaj nametanosti... Premamljen stopimna brod in se v nekajstopím. V zarjo V prepad očimi poglej in poljubimedtem ko padaš. Zamiži deklesredi sončnih koncev inprizvončkljaj v raj. Skozi noč prideljubica luna suneme nad bok in..Ples. Vrtnični demonme slači do golotedo biserovine. Gibanje sanj vvizijah se ugledambežen v večnem. Citiraj Ne smeš si dovoliti, da ti življenje - zaradi cilja - spolzi skoz prste; temveč moraš požeti sadove vseh svojih letnih časov. F.N. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Cocci, ena kvazibožična, ob ponedeljkih imam posebno razpoloženje, torej en kvaziku: Vse okrašenoprihaja kristusov časokoli je štala. Ne vem, ali je bil riginalno svinjak, ampak danes je lahko tudi konjski hlev... 1. Če tokrat ne bo kritike, ne bom več poskušal2. besedilo se včasih spremeni že po nekaj sekundah3. Upam, da ne bo kritike - tako bom lahko odnehal. Zlahka kamentrdno stoji v burjimi govori Kras Sedna, tista tvoja kritika ne velja.Danes imam ponedeljkov trojček, potem pa si bom spet dal malo mir. Bučanje vetrazimskega krasa zamrzla ušesakaj je zdaj... bi rad kritiko ali ne... ali bolje, želiš odnehati ali ne ker to je povsem odvisno od tebe, moja kritika ali ne-kritika je lahko le izgovor... seveda pa lahko kriviš mene, da/če/ko boš snedel besedo tale trojček sicer ni čisto po pravilih, ki jih vbijajo začetnikom v glavo, a ima dovolj kredibilnosti, da ga ne bom skritizitrala prvi bi bil lahko čisto spodoben senryu drugi in tretji skupaj s fotko pa dokaj uspeli haigi moje mnenje: kar še piši *************************************************** Astralis, kdaj si pa ti uletel naj 'strokovnjaki' pravijo kar hočejo, meni je tole všeč Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Cocci, ti veš, kaj moraš napisati. Ob priliki se bom pozanimal, kaj je to haigi.Kdo koga krivi, bi morala videti včeraj kraško burjo na delu. Aja izgovorov ne potrebujem. Le ne počutim se čistokrvnega haiku-jaša. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Nevermind, Piko. Jaz tudi ne. Za to moras biti Japonec, ali pa imeti vsaj venero v kozorogu Črni angelmi šepeče besedesamoprevare. Ne verjamem ti, čeprav sva v vrtincu eno.Vseeno, ne verjamem. Premikaš me,razbita v tisoče podobogledujem sebe. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Haiga je , najkrajše rečeno, ilustriran haiku. Haiga je slika (lahko tudi fotografija), ki haiku ne le ilustrira, ampak ga tudi na nek način dopolnjuje. ... Za to moras biti Japonec, ali pa imeti vsaj venero v kozorogu si pa zapomništu se pa vprašam, kaj pa čistokrvni haikujaš (ali haikuist ali haijin) sploh je (jaz že ne) verjetno je to res lahko le Japonec, ki mu je to v krvi... vsi ostali pa smo lahko le imitacije Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Vse okrašenoprihaja kristusov časokoli je štala. super Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 kaj pa čistokrvni haikujaš (ali haikuist ali haijin) sploh je verjetno je to res lahko le Japonec, ki mu je to v krvi...Sem se samo ponedeljkovo pohecal, čeprav ni hecno. To ni kak poskus haikus, le mimogredoča misel: Tihi rezgetčistokrvnega žrebcaglasba srca. P.S. slikca iz domovine Lipicancev je pa začasno kar tako zraven Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 lepo...prihrani nam prosim spremljavo...daj samo haiku in fotko Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Krvave rokeoprano črevesje v vetrusuha salama. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tejchy 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 nekateri sicer ne ustrezajo cist haikuju kar se verzov tice, ampak vseen: Partner, poklic, ruska ruleta. Iskre v teh očeh;ta trenutek sva tukaj - zdaj naju ni več. Življenje bodinaj kakor premica, kjer k je večji od 0. Živčni šoferji.Prestrašeni pešci.Ljubljana ob treh. Ljubila sem te,užitek si mi dala - ti moja gandža! Mir in tišina. Zazvoni telefon...cel kaos. Stojim na brvi. Desno reka priteka, levo odteka. Potok solz. Ne hodi preblizu, da se ne utopiš. Vebljiv je oreh!Vzamem ga in razbijem,Ah, notri ni nič. Zakaj, zakaj jaz, se sprašujem občasno. Ni mi nič jasno. Telo in senca. Kadar zapustiš me ti, tudi nje več ni. Sediš na travi. Z mislimi te ni nkjer - gledaš življenje. V prostoru diši žlica kakava v mleku.Pečka tiho brni. Moja sobica. Pogledam skozi okno. Kako velik svet. Te kratke pesmi!Majhni glineni lonci črk na papirju. Citiraj Have a nice day!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tejchy 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ja, men so teli ful dobri. morm pa povedat, da niso moje avtorsko delo, tisti niso tok fajn. tole je sposnilo nekaj mojih ex-sosolcev in sosolk. obvladajo, ni kej Citiraj Have a nice day!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ja nč, tvoj je bolj konkreten.. . Tko kot sem jaz napisal, bi lahko kak naivnež pomisli, da so ga samo na balin. Pri tvojem pa ni dvoma, kaj ste mu storili... kaj češ , štajerski temperament.... to ostane v krvi nekateri sicer ne ustrezajo cist haikuju kar se verzov tice, ampak vseen: Stojim na brvi. Desno reka priteka, levo odteka. Potok solz. Ne hodi preblizu, da se ne utopiš. Vabljiv je oreh!Vzamem ga in razbijem,Ah, notri ni nič. zelo lepi...pa karkoli že je... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 pozdrav, tejchy ja, tile so pa s srednješolskega haiku natečaja, če se ne motim (letnice se ne spomnim... 2001, 2002?)... spomnim se, da sem nekatere že brala ******************************* lia, silver vidva pa takole o naročenem umoru Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 jooojjj...kakšni morilski.....a vsi krimilake gledate,,,, .... zaprta vratana dvorišču listje odnaša jesenski veter Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 MMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAČOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA I JUST CALL TO SAY I LOOOOOOOOOOOVE YOUUUUUUUUUUUUUUUU I JUST CALL TO SAY HOW MUCH MMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAČOOOOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 JEBEMO KOLK UTRGANCEV V VSEH TEMAH TALE LUNA MA MOČAN VPLIV , VIDM.. Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tejchy 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 pozdrav, tejchy ja, tile so pa s srednješolskega haiku natečaja, če se ne motim (letnice se ne spomnim... 2001, 2002?)... spomnim se, da sem nekatere že brala ******************************* lia, silver vidva pa takole o naročenem umoru ja, res je. letnce se pa tut jest ne spomnim. Takrat sm bla jest bolj v vlogi recitatorke kot pa pisateljice. Nekateri so mi bli res ful vsec, tko da mam spravljene. Smo v srednji soli nardil en recital haikujev. Citiraj Have a nice day!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.