coccinelle 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 pozdrav ekipi malo vas zapostavljam v zadnjem času... gužva na vsej črti zamrznjen ribnikvse race so se zbraleokrog izvira Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 hoj, ekipa lepo, sedna, kamikaze vas samo pozdravim, mi danes ni za pisat črke v glaviskačejo in obmirujejoprazen list papirja Kukuc, Piko, Koki Tigrova sencav brezpotjuedini smerokaz. ...tale je pa čist za santosa.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 men je tale všeč.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 črke v glaviskačejo in obmirujejoprazen list papirja ******* Valkira, a ti si še zmeraj pri kofetu saj je fajn, no ... samo preveč spominja na šoping listo Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Cau Amis Kdo je Santos, tukile ga ni. Mogoce bom pa kaksno inspiracijo dobila, ce pride med nas. Danes sam uzivam v soncu, nchaiku Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 sedna...je na tem forumu, sam ne hodi v to temo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Santos je en kul lunatik, fajter (muay thai)... pesnik pa menda res ni Danes sam uzivam v soncu, nchaikutudi to je včasih fajn zimsko soncevidevam vse večbelih golobov Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 piko, cocci, sedna, amis , valkira(ker vztrajaš.. ), lia (ker nam ploskaš. ). Jaz pa nič... ti se kar hecaj...boš moral vse nadoknadit!..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Kukuc, Piko, Koki Tigrova sencav brezpotjuedini smerokaz. Cau Amis Kdo je Santos, tukile ga ni. Mogoce bom pa kaksno inspiracijo dobila, ce pride med nas. Kako ga ni, tuki sem ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 a jst pa nism dobr napisu al kaj? -------hoj, ekipa lepo, sedna, kamikaze vas samo pozdravim, mi danes ni za pisat vse race so ze zbraneizvir tece vedno boljcoccinelle ma guzvo ------pozdrav ekipi malo vas zapostavljam v zadnjem času... gužva na vsej črti zamrznjen ribnikvse race so se zbraleokrog izvira Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 hoj, Santos ej, free... pri tebi pa skoraj nikoli nisem na jasnem, a si resen a se hecaš saj si fajn, no... sam haikido (Valkira ) boš mogu pa še mal trenirat jutranja meglanekaj golobov sledimestnemu avtobusu Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Coccinelle, Še vedno iščemsveto mesto izviračudežne reke. sonce zahaja - prek modrine nebajadrata orla Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 wow, Santos a je kaj, kar ti ne obvladaš? Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 ja, sej zakwa ma ne pisete takih hajkujev k so smesni???!!! ne pa sam zalostne. ceprou, so tut men full vsec... sam useen a je ker sploh smesn vsaj mal?? to mi sam potrjuje, k mi je zadnic 1 francozinja rekla, da smo sloveci tolk zalosten narod... tolk ene zalosti u oceh kmet iz njiveveselo na kosilo grezalost se vedno nad njivo se megli no, a je ta bodr, aje aje aje ??? --------hoj, Santos ej, free... pri tebi pa skoraj nikoli nisem na jasnem, a si resen a se hecaš saj si fajn, no... sam haikido (Valkira ) boš mogu pa še mal trenirat jutranja meglanekaj golobov sledimestnemu avtobusu Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Zdravo free, pozdravljen Santos Se mi je zdelo, da bos prisel preverit.In dobro ti gre..Bom pobrskala za se kaksnim bojevniskim, ga objavim posebej zate, da bos se kaj napisal. Pod misicami je talent, kajtakega Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 ja, sej zakwa ma ne pisete takih hajkujev k so smesni???!!! ne pa sam zalostne. ceprou, so tut men full vsec... sam useen a je ker sploh smesn vsaj mal?? to mi sam potrjuje, k mi je zadnic 1 francozinja rekla, da smo sloveci tolk zalosten narod... tolk ene zalosti u oceh kmet iz njiveveselo na kosilo grezalost se vedno nad njivo se megli no, a je ta bodr, aje aje aje ??? -------- eh, tistim haikujem, ki so smešni, se ponavadi reče senryu (pa to ne pomeni, da se vsaka 'smešnica' senryu)... drugač se pa tudi v vsakdanjih haikujih najde humor, samo da je malo bolj prikrit...in itak se haikuja nis(m)o zmislili Slovenci, ampak smo si ga sposodili od Japoncev... ti so se pa zmislili neka pravila, ki pač veljajo po vsem svetu... mislim... a pri tistih golobih, ki si jih citiral, ne najdeš humorja... ker tu res ne vem, kaj bi lahko bilo žalostnega... ***** vsej ekipi, pišoči in samo beroči Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 wow, Santos a je kaj, kar ti ne obvladaš? marsikaj še obvadam, marsikaj še... Zdravo free, pozdravljen Santos Se mi je zdelo, da bos prisel preverit.In dobro ti gre..Bom pobrskala za se kaksnim bojevniskim, ga objavim posebej zate, da bos se kaj napisal. Pod misicami je talent, kajtakegaVsake toliko pa morem pridet mal pokukat tud na to stran alp ! Daleč od doma.Nad mano isto neboin iste zvezde. z njenim odhodomso ovenele vse rože �kaktus cveti Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 megleno jutro -kupim si sončnicoposije sonce Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Santos.. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 hehe, Santos... a ti mogoče malo plonkaš nič zato, saj so lepi... a spodobi se, da pripišeš avtorje tale je pa čisto frišen, pa da ne bo ravno v saloonu, ga dodajam še sem... strupen mrazbronasti zmajise sončijo by Polona Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Ta zadnja dva... Sam sta mi bila tako da je bilo močneje od mene ! avtorje ne poznam...saj ne piše nikjer. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Še vedno iščemsveto mesto izviračudežne reke.Rudi Robič sonce zahaja - prek modrine nebajadrata orlaJanka Jerman Daleč od doma.Nad mano isto neboin iste zvezde.Rudi Robič z njenim odhodomso ovenele vse rože �kaktus cvetiEdin Saračević megleno jutro -kupim si sončnicoposije sonceAlenka Zorman Tako, sem pripisala vse avtorje... piše, piše... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Santos, to pa ni lepo, takole se okititi s tujim perjem. Vidim, da res marsikaj znas Papirnate rozevenijo na oknih;cakam pomlad. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 gledam v nebosvetlo vidimmodro mislim Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 popisan ekranprsti na tipkovnicidrsijo počasi..... hi-tech.press....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.