cosma 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 jest še vedno samo ploskam Valkira, men se zdijo tvoji haikiduji fantastični go, go, go Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Saj bo... preteči tiger leteči zmajv nebesih kažekitajski horoskop skozi nebo leti ?vse jasno se mi zdisupermen Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Papirnate rozevenijo na oknih;cakam pomlad. gledam v nebosvetlo vidimmodro mislim Jst sm pa že ... mislila, da je Santos kr uletu in že zmagu... ... jst se pa mučim in mučim... do zdej mislim, da mi je sam en senryu ratu žgoče soncenasmeh na ustih- 20 stopinj ... sej vem no... saj sploh ni slabo... samo žgoče sonce pri -20 ni logično... žgoč pogled ali kaj takega bi bilo bolj smiselno... popisan ekranprsti na tipkovnicidrsijo počasi..... hi-tech.press....... ***ej, kwa ste vse naštepali medtem, ko se mučim z enim odgovorom... bom pozneje še kaj dodala... delo kliče Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Kva, a fajterja pa noben ne bo kritiziru Lev v sonce gledaura je dvanajstSfinga Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 yeeeaaa, Cosma, kva piješ? ... vsaj en opazi moj trud (šmrk), hvala Vodo! Zdej se je že Cocci omehčala... si misli: "Pustmo revco, naj piše svoj haiduki."... a ni bil en tak rek ala kruha ubogim... Kva, a fajterja pa noben ne bo kritiziru A misliš, da se kdo upa al kwa? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 A misliš, da se kdo upa al kwa? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Fajterju je Kokica dodelila enega zabca..za njegov svetel pogled. Santos daj mal vkljuci gibanja not, pa ne bos svetlo gledal. Ne vem, kako to gre, ampak verjetno ko dobis eno brco v glavo, pogled ni svetel, a?!Amis bejbi, ti pa same office-racunalnisko obarvane..ta zadnji je prav fajn. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 valkira...ti si itak faca....da ne boš šla drugo leto japonce učit haikidoja.......a rabiš tajnico? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 tako mi mlijeka u prahu, kidam u lijevo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Saj se da s temi haiku...sam moreš imet pravi prostor, kjer ti pridejo besede spontano...Jaz pa se nahajam v dnevni... cel kaos pri meni doma... bom še mal treniral...pa bom prišel mal presenetit...do nadaljnega se poslavljam ! januar, zima jesneg pada;kozorog vlada ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 hvala, sedna, da si povzela tole dogajanje cosma, spet zadela žebljico na glavico valkira, kt da te ne skritiziram vedno, ko ne vidim nič pametnega Amis, jaz mislim, da bi prej ti lahko iskala tajnico kot valkira Santos, še mal treninga, pa bo tudi kaj ratalo Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Fajterju je Kokica dodelila enega zabca..za njegov svetel pogled. Santos daj mal vkljuci gibanja not, pa ne bos svetlo gledal. Ne vem, kako to gre, ampak verjetno ko dobis eno brco v glavo, pogled ni svetel, a?! Ta se še ni rodil, kjeri bi z nogo do moje glave dohitel ! Sem prehiter za nasprotnike ! Vem pa kako je njim, ko dobijo moj kick in the head... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Amis bejbi, ti pa same office-racunalnisko obarvane..ta zadnji je prav fajn. ...šta ču, jadan....če mam pa navdih pri delu..... ...sej še bolš, da ga ni, ko sem v kakšnem takem razpoloženju.... ..... sod smodnikase kotali po cestisplošna nevarnost....(al pa: bežeči pes) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Tale tazaden Amis je pa pr men sprožil hehehehe modelsko tkole tik pred Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Santos daj mal vkljuci gibanja not, pa ne bos svetlo gledal. Ne vem, kako to gre, ampak verjetno ko dobis eno brco v glavo, pogled ni svetel, a?! Ta se še ni rodil, kjeri bi z nogo do moje glave dohitel ! Sem prehiter za nasprotnike ! Vem pa kako je njim, ko dobijo moj kick in the head... Evo, to je bila strast.To!! Go, go, zdaj samo stlaci to v trivrsticni kick Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Evo, to je bila strast.To!! Go, go, zdaj samo stlaci to v trivrsticni kick Že dojel ! Bo za naslednjič. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 še en haikidoki paznik zapora čuva pred pridigamimrtvega učitelja Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 skozi okno gledamsoncu se mudiv mojih očeh; tema Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Lia love you.Santos - Evo ena samo zate, mogoce se pa se dnevna soba mimogrede pospravi. Stojec v snegubojevnik vadi eno samo kretnjo.Znova in znova. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 ej, ste se lepo razpisali... Amis, lia, santos, sedna... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Speljal je Kabledo skrivnega znanjapostal Vsevedist Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 če me občutek ne vara....je tole že dost blizu.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Speljal je Kabledo skrivnega znanjapostal Vsevedistzanimivo, a se mi zdi, da bi tole bolj sodilo v katero drugo temo Ej, folk skregana ... fajter piše blesarije, pa mu noben nič ne upa... kar mu kažete... sploh nima pojma o haikidu... šmrk... ... jst pa celo senyrue obvladam... decembra okrašenabožična smrekca stojidaril ni ej repkica, kaj si se tolk razp*... če mu je pa ratalo sicer pa sploh ni prvi, ki se je v tej temi kitil (ali pa poskušal kititi) s tujim perjem... je tudi principesa izvedla podobno vajo nekje pri začetku... samo takrat sem bila še preveč zelena, da bi mi potegnilo in je šlo skozi neopaženo (ali vsaj nekomentirano)... nenazadnje pa je plagiatorstvo na nek način tudi kompliment za avtorje jst se pa tu gor itak preveč s svojimi važim, da bi jih kdo lahko sebi pripisal a te kaj potolaži, če rečem, da je tole zadnje čisto všečno... pa ne zaradi lepšega če me občutek ne vara....je tole že dost blizu.... oj, si me že ti prehitela (ah, včasih je treba v službi tudi kaj narediti, pa stoji komentiranje odprto Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 coccinelle...ja sej...služba...evo, mam že slabo vest....grem nazaj ...šmrc....delat....šmrc...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.