coccinelle 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 za spremembo en senryu od mene... gredoč od ljubimcazakonska žena strgaled z vetrobrana (not about myself) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Sam ta smeško mi je prav hecen !! coccinelle Kasneje pa sledi še kak haiku od mene...po razpoloženju ! Zdaj sem preveč hiper...za razmišljat ! Valkira Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Lia love you.Santos - Evo ena samo zate, mogoce se pa se dnevna soba mimogrede pospravi. Stojec v snegubojevnik vadi eno samo kretnjo.Znova in znova. tečem ob obaligledam v nebomoje misli so na vrhu sveta (bojevnik) Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 tvoje misli so bojevnik ... fajn Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 tvoje misli so bojevnik ... fajn Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 pa kwas tolk kul no... a ne vids da mam mam te kr rt zdej pise haikuv megli zivisrce ji podari nemo pove vec naredimama govori veliko sedirazmislja v dnizabava na visku mesto brniokolica brenciosa v marelici --------... (žespetpogumna.press...) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 hvala za poskuse, free... ampak ni vsak pamflet ali pa poskus aforizma senryu, še manj pa haiku silver, kwa se zdaj vadiš... a rabiš salon za navdih pa še en nasvet oziroma priporočilo (ni zraslo na mojem zeljniku)... avtor naj ne bi bil središče haikuja; če v haikuju že nastopa v prvi osebi, naj bi se občutil kot del narave oziroma okolja, ne pa kot izpostavljanje lastnega ega... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 ma jst 0 vec ne stekam.... senjour, pa haiku, pa aforizm, pa pamflet , pa vijolica, pa fhšsjsnsfjs pa mfri9ii wf jfwš pa kwa se???????? boli mene, jst bom pisu karmi pase!!! ce ne sm pa svojo kategorijo zmislu: FREE kategorija!!! evo ena FREE: nism stekubi haiku rekutisina najvec pove Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Estrela 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 dobila darnisem bila veselavse bilo zaman Citiraj Zaboga !Kaj se res sanje uresničujejo ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 ma jst 0 vec ne stekam.... senjour, pa haiku, pa aforizm, pa pamflet , pa vijolica, pa fhšsjsnsfjs pa mfri9ii wf jfwš pa kwa se???????? boli mene, jst bom pisu karmi pase!!! ce ne sm pa svojo kategorijo zmislu: FREE kategorija!!! evo ena FREE:nism stekubi haiku rekutisina najvec povebom pop*... spet mi citat ne dela :xx!: ni blema, pa piši FREE... sam odpri svojo temo x!x ker tele teme si sicer nisem jaz zmislila, ampak sem jo nekako posvojila in tu notri nema trte mrte sej drugač nism tolk zajebana Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Še en haikido (po ta zadnih navodilih): listnato drevostoji sredi gozdapovsod iglavci OK... ideja ni slaba... samo v haikuju je pomembna konkretnost... zakaj listnato drevo, preveč splošno... zakaj ne bukev ali hrast ali breza.... enako - zakaj iglavci (bolje smreke ali bori ali whatever...)... mislim, da bi tole bolje zvenelo nekako takole: samotna breza/bukev...sredi visokih borovsega v nebo ... ali pa kaj podobnega... še bolje je, če je v haikuju vsaj nakazan letni čas, v katerem se dogaja... npr.: še vsa gola breza sredi borovsega v nebo malo drugače, ne dobila darnisem bila veselavse bilo zaman dobrodošla, estrela hvala za poskus... malo si preberi moje teženje višje gori, pa ne se takoj prestrašit... ker haiku tole ravno ni ... mama mia ... Cocci je ful zajebana učiteljca ... jst bom raj čist tihah dej no, a je res tko hudo Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 hvala Cocci ... in ful dobr se sliš... ta tvoja izboljšava... čeprav kljub mnogim poiskusom, je tole zame še vedno japonska vas Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 ...japonska vas Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Estrela 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Aja, a tko strogo je to, da se je treba držat borovcev ? he he, sej nea bom tečnarla v tvoji temi pol Citiraj Zaboga !Kaj se res sanje uresničujejo ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 ha hahah kolk fajn ... sej sm vedu da us to povedala. pa se prav mas, sam.... jst se zmer ne vem cist tocn kwa je haiku ane mislm, a morm zdej svojo temo odpret kateri bo naslov: 'HAIKU probe' -------bom pop*... spet mi citat ne dela :xx!: ni blema, pa piši FREE... sam odpri svojo temo x!x ker tele teme si sicer nisem jaz zmislila, ampak sem jo nekako posvojila in tu notri nema trte mrte sej drugač nism tolk zajebana kaj pa tkole z vec konkretnosti: smreka drevosredi gozdaima iglce xg:Dx ha hahahah hahahah ej, sorry, sej naum vec no sam je pa konkretno ane ----------OK... ideja ni slaba... samo v haikuju je pomembna konkretnost... zakaj listnato drevo, preveč splošno... zakaj ne bukev ali hrast ali breza.... enako - zakaj iglavci (bolje smreke ali bori ali whatever...)... mislim, da bi tole bolje zvenelo ne... cak, zdej pa zares en haiku:cist zares gozdcist zares smrekacist zares iglca ne, zdej pa res cist cist zares no:v gozdu smrekavisoko se dvigazadnja iglica cist, cist cist cist zares:smreka visokav gozdu smrekje iglica na tleh Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 cekin na nebuin meglice ob rekiodhod na delo polnaluna.net......... zdej pa hitro prebrat, kar ste napisali....je blo treba najprej navdih na ekran spravit.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Aja, a tko strogo je to, da se je treba držat borovcev ? he he, sej nea bom tečnarla v tvoji temi polah ne, no... ... saj tema je zato, da se vsak lahko preizkusi glede na svoj navdih in zmožnosti... itak da lahko vsak piše, kar mu pride na misel, dokler je vsaj približno v okvirih teme jaz pa si pač pridržujem pravice, da kaj pripomnim, pohvalim, kritiziram ali svetujem, če se mi zdi... tko da... ne se preveč ozirat na moje mnenje, če nimaš namena pisati 'dobrih' haikujev ha hahah kolk fajn ... sej sm vedu da us to povedala. pa se prav mas, sam.... jst se zmer ne vem cist tocn kwa je haiku ane mislm, a morm zdej svojo temo odpret kateri bo naslov: 'HAIKU probe' -------kaj pa tkole z vec konkretnosti: smreka drevosredi gozdaima iglce xg:Dx ha hahahah hahahah ej, sorry, sej naum vec no sam je pa konkretno ane ----------cak, zdej pa zares en haiku:cist zares gozdcist zares smrekacist zares iglca ne, zdej pa res cist cist zares no:v gozdu smrekavisoko se dvigazadnja iglica cist, cist cist cist zares:smreka visokav gozdu smrekje iglica na tlehne vem, free, kolk naj se sploh s tabo ukvarjam, saj se sam rekel, da te tole preveč ne zanima... haiku je vse kaj drugega kot igračkanje z besedami... saj imaš dovolj primerov - posrečenih in malo manj posrečenih, pa tudi teorije, če se ti le ljubi malo pogledati po temi... ker meni se ravno ne da na vsaki drugi strani pisati eno in isto... saj se že itak dovolj ponavljam cekin na nebuin meglice ob rekiodhod na delo polnaluna.net......... zdej pa hitro prebrat, kar ste napisali....je blo treba najprej navdih na ekran spravit.... se mi zdi, da si kar poštekala, za kaj gre, čeprav... lep opis narave, a kakega globljega sporočila vseeno ne najdem ....... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 imaš prav...tud odhod na delo je trenutno enako "neglobok".... ....ma u bistvu je blo ful lepo zjutraj videt polno in čist rumeno luno na tistem temnem nebu...pol sem se pa sam mal igrala s 5-7-5.....sej ne more zmer ratat.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 rjave slikemrtvo telo bingljarokovanje rabljev Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Amis:aha... je pa res, da fantastičnih prizorov narave ne more prav opisati nobena beseda... in prikazati nobena slika in tako mimogrede... ni se treba držati 5-7-5... najbolje je prepustiti navdihu, da sam najde obliko... važno je, da ni preveč gostobesedno... če pa slučajno uspe v tej formi, pa še toliko bolje aja, pa za kužija rjave slikemrtvo telo bingljarokovanje rabljevja, vem... ampak mogoče bi vseeno tole malo obrnila, da dobi pomen, npr. s porumenele slikebinglja mrtvo telo...rablji se rokujejo Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 coccinelle...thx.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 za malo poživitve v tem sivem dnevu... siv zimski danv elektronski poštitropski otoki Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 s porumenele slikebinglja mrtvo telo...rablji se rokujejo tale tvoj je boljši pa se ne morm upret da neb poskusla se počutim k kak odvisnik Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 saj noi moj... je tvoj, jaz sem ga samo malo 'zglancala' Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Estrela 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Že v redu cocci, sej tud berem rada. Citiraj Zaboga !Kaj se res sanje uresničujejo ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.