free 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 a pol sploh nism haikuje napisu al kaj? ma ni se ti treba ukvarjat sploh... sam zej mi res ni jasn kwa je to haiku ----------...ne vem, free, kolk naj se sploh s tabo ukvarjam, saj se sam rekel, da te tole preveč ne zanima... haiku je vse kaj drugega kot igračkanje z besedami... saj imaš dovolj primerov - posrečenih in malo manj posrečenih, pa tudi teorije, če se ti le ljubi malo pogledati po temi... ker meni se ravno ne da na vsaki drugi strani pisati eno in isto... saj se že itak dovolj ponavljam ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 ma saj ni panike, pište kar hočte... sem šla mal pogledat starejše sl. haiku publikacije... džizs kaj vse je tam objavljeno kot haiku Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 coccinelle, men se še zmer zdi fajn, da opozoriš na napake in morebitne izboljšave....lažje se pride do tapravga filinga..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 ej, sori, mal sem slabe, ker mi je doma comp crknu (v službi pa lahko samo tu in tam malo gor skočim) hvala Amis in valkira za vajini mnenji valkira, vse to in še kaj (5-7-5 je še najmanj pomembno) in za tale tvoj zadnji haikido Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 valči...tale je super..... coccinelle....da ti ga čimprej v red spravijo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borivoj 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 PREKRASNA CESTITKA, SADRŽINA PISMA I HAIKU konec leta na letošnjem drvesu nai okraski prekrasan haiku i moj pozdrav dragoj poloni uz najbolje zelje u 2006. godini. boro Citiraj budi to sto jesi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borivoj 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 konec letana letošnjem drevesanovi okraski izvinjavam se, bila je greska kod mog prepisivanja... ljep pozdrav dragoj poloni, boro Citiraj budi to sto jesi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 sej un z napako je biu bolsi! ej, cocinelle, ti kr popravli, da um-o sploh vedl kwa ej haiku! sam prevec casa si pa tut ne vzet za kake free-je odsevi luciv temidusa zivi Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 hvala boro, pozdrav ejga, free... če si tole ti napisal, kapo dol korak zdrsava na pomrznjenih tlehbledo soncekdaj boš posijalona mojo senčno pot nastalo v trenutku slabosti Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 I'm back nabavni danmešanček se zanimaza mojo košaro Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 zasnežena potpo uri hojeskodelica čaja Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 lepa slikca, Amis ... a nič več kot to Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 hi hi hi...vsaj nekaj.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Koki, ful ti dobr gre. Amis Vodi mekot jaz vodim tebev dan brez meja. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 sedna bežno srečanjelunin srp odsevav dveh parih oči Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 sedna bežno srečanjelunin srp odsevav dveh parih oči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 zimska odjugaracak sonči svojeoranžne noge Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 sej un z napako je biu bolsi! odsevi luciv temidusa zivi Free, ti vedno rulaš Sicer pa, kot sem že povedala, se tukaj napasem za dušico Hvala vsem. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 cosma... always supporting the underdog silvi Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Underdog položaj iz yoge? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Underdog položaj iz yoge? neki tacga ja... underdog = tisti, ki je v slabšem položaju čudna asanatelo ne uboganore glave ni glih čist po haiku pravilih... pa zakaj se ne bi kdaj mal zabaval Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 žametno rokovanjeledeni veter briše slediostanejo tople dlani * še en poskus haikidokija Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 ....kakorkoliže...pesem je ful lepa, lia..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 res lepa... pogojno bi se ji lahko reklo tudi haiku Dianin je pa bolj senryu svitanje...grlica obkrožibrezo v ivju Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 heh, totih pogojev bo meni počasi dosti.....nikol niste zadovoljni ka pa te zaj totemu fali Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.