lia 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 cirkuški klovnodblesk solze v očesu odjuga je ze tle 25 Metulji se vrtincijo.Krila zaledenelih misliobvise v zraku. akrobatska vranana koga poskušanapraviti vtis Carice ste kratko jedrnato sedlo nekam globoko...kakor da ste vrgle kamen, zdaj pa krogi krožijo okoli moje gladine... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 thx, lia valkira... tule je pa preveč čustev, preveč patetike, slika ne pove nič, vse je le razloženo... pa še to napol... torej... no go družinski prazniknedeljski izlet se končav prometnem zastoju Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 jp saj še zdaleč nisi brezupen primer Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 link na eno zanimivo vajo za pisanje haikuja Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Ja, cisto po japonsko.. Vaja mora bit, ampak v teh dont think zadevah je pa cutit bistvo, ki se skriva zadaj. Brez mislinesmisel vsakdanjikaodpihne veter. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 pesci ob reki govorijohaiku brez misli v mojem nemem srcu Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 no, tko... tule predstavljam kup nebuloz, ki so se rodile iz prvega dne 'vaje' (res nisem razmišljala... no saj, mogoče je par vtisov z malo predelave čisto perspektivnih...) FEBRUARSKI MRAZsonce pred zahodomoranžno žari FEBRUARSKI MRAZvrana obkrožikadeči dimnik FEBRUARSKI MRAZbel odsevgora v daljavi FEBRUARSKI MRAZgolobov v mestuni na spregled FEBRUARSKI MRAZiz kuhinje zadišisveža mineštra FEBRUARSKI MRAZnekje nad mestombrni letalo FEBRUARSKI MRAZdim se vijek oblaku na obzorju FEBRUARSKI MRAZsraka poletiv sončni zahod FEBRUARSKI MRAZna nepomitem oknusledovi kapelj FEBRUARSKI MRAZkondenzacijska sledvodi na jug FEBRUARSKI MRAZrdeč feferonme žge v ustih Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Oooo, kok dobr. Feferoncek je dober.Na eno kontro: Februarski mraz.Roznata meglica visinad poljem. Februarski mrazTanke veje brezv roznati meglici. Lep dan vsem! Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 ja, feferonček se tudi meni zdi kar posrečen... ... drugi dan vaje... FEBRUARSKO SONCEsneg škriplje pod stopali FEBRUARSKO SONCEna drevesih osnutkivranjih gnezd FEBRUARSKO SONCEpotok odetv skorjo ledu FEBRUARSKO SONCEvrani pobegnetako se približam FEBRUARSKO SONCEvrabci v grmovjučivkajo na ves glas FEBRUARSKO SONCEžarki ne ogrejejopremrlih prstov FEBRUARSKO SONCEpol neba ovijakoprena megle FEBRUARSKO SONCEna ledu ribnikalovim ravnotežje FEBRUARSKO SONCEgoli javor trosilanska semena FEBRUARSKO SONCElabradorec počasisteče na led Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 malo pridiha pomladi... daljši dnevisiničkin klicpostaja pesem Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Tiho škipanje.Korak odrine snegpogret v dolino. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 Štirje mušketirji Mili čistilcislabih miselnih vzorcev -štirje benjamini. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 Bolana je čaplabolan je labodmen se pa zdida živijo v zmot'. Evo pesmice a, celo aktualna in sporočilo ma. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 O, Piko uletel... tole pa dobr pesmica, ja, Matic (sam ne na h..) ... na isto temo... vesti o mrtvih pticahmar tako zvenilabodji spev Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 us rekla da ti ni dobr al kaj? -----------pesci ob reki govorijohaiku brez misli v mojem nemem srcu Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 us rekla da ti ni dobr al kaj? -----------pa mi res ni... crknjena ko pes, pa glavo mi razganja... ma ne, saj je kjut, sam tole je preveč filozofsko, da bi bil haiku in prekratko, da bi bilo kaj drugega tkole pa pri meni... polna glava scenarijev tveganja...muza na dopustu Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Free, men je vsec Pri meni samo obupna romantika, osladno za bruhat..Verjetno je prihitro toplo ratalo, pa mi tolce takole: Dezna kapljanosi mavricoobjemov. Bomo malo prezracili glave, a ne Koki? Ne bi bilo slabo skocit nekam do morja. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Free, men je vsec Pri meni samo obupna romantika, osladno za bruhat..Verjetno je prihitro toplo ratalo, pa mi tolce takole:Dezna kapljanosi mavricoobjemov.Bomo malo prezracili glave, a ne Koki? Ne bi bilo slabo skocit nekam do morja. bomo, pa če ne do morja pa na kak vršac, tam tud rado piha lepo Sedna Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 o thanks ja, mal bl zracn haiku je , cist vredu... zakaj pa ne. ce smo vsi samo mehurcki... so kapljice ze ceu svet... mavrica pa rimska cesta... ojo, prou to mi manjka... nekam it na zrak..... v gore recimo... -----------Free, men je vsec Pri meni samo obupna romantika, osladno za bruhat..Verjetno je prihitro toplo ratalo, pa mi tolce takole:Dezna kapljanosi mavricoobjemov. Bomo malo prezracili glave, a ne Koki? Ne bi bilo slabo skocit nekam do morja. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Sedna, Koči, Lia, Silver, Fri, Matiček Samoten oblakprekine tok sprevodapare na svodu. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Punce, ne zamudit plesa, ki bo že čez nekaj dni! Jezerskih vodápod oblo Slivnicočarobni odsev Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Samoten oblakprekine tok sprevodapare na svodu. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Megla se usedanad spece mesto;zvizg vlaka. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 aha.. se lahk gremo HAIKU sosiacije in tko vezbamo recimo pomen tkole: ce si ti napisala tole: Megla se usedanad spece mesto;zvizga vlak. morm jst zacet z zvizg vlaka oz. zadnjim delom... zvizg vlakav spanec kriciodsev dneva evo odprta novva svetloba: HAIKU Kaladont Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 ej, razturate... pikoxsrcx , sedna free ... ti imaš pa zmeraj take odbite... haiku kalodont naj bo za danes tole... potujoči oblakiprek narasle rekegolob z vejico Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.