coccinelle 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Če koga zanima, objavljam sledeče obvestilo APOKALIPSIN MEDNARODNI HAIKU FESTIVAL V OKVIRU JAPONSKE POMLADI V CANKARJEVEM DOMU OD 23. 3. DO 3. 4. 2005 23. 3. 2005 Ob 18h v Prvem predverju CD: Slovesni začetek Apokalipsinega mednarodnega haiku Festivala v okviru Japonske pomladi v CD z otvoritvijo razstave 4. Haiku stripa. Razstava bo na ogled do nedelje 3. aprila. Otvoritveni večer festivala bomo nadaljevali s sproščenim haiku dogodkom ob 19h v Klubu CD. V družbi in interpretaciji mladih igralk Alje Kapun, Sabine Kogovšek in Ajde Toman se bomo seznanili z novimi izdajami v tretji Zbirki Haiku avtorjev Jureta Detele, Primoža Reparja, Darje Kocjančič in Alenke Zorman. 24. 3. 2005 Ob 19h v Klubu CD: Razglasitev nagrajencev 7. Apokalipsinega natečaja za najboljši haiku ter podelitev nagrad. Predstavil se bo tudi slovenski osnovnošolski natečaj. 29. 3. 2005 Ob 19h v Klubu CD: Predstavitev slovenske haiku antologije Dimitra Anakieva Ribnik tišine v dvanajstih jezikih. Z Dimitrom Anakievim, Primožem Reparjem in hrvaškima gostoma Borisom Nazanskim in Duškom Matasom se bo pogovarjala Slavica Šavli. 30. 3. 2005 Ob 20h v Klubu CD: Literarni večer s haiku revijo Letni časi. Pogovor bo vodil Edin Saračević. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borivoj 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 pozdrav haiku prijateljima od redakcije karoline rijecke, boro, lora, jadran i borna. http://karolina-rijecka.com sutra sam u domzalama, mozda kranjska gora i gozd martuljk. prolazim samokroz ljubljanu bez zadrzavanja. lp boro Citiraj budi to sto jesi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 kupim slaščicenad menoj pomežikneprvi krajec ... pol se pa sprašujem, zakaj kar narazen lezem... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 moje misli sole moje misli nisoso le misli to Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 ...tole je bilo objavljeno v Letnih časih... odklenjena vratarumena mačkabrezskrbno prede pod previsomv led vkovani slapsanja pomlad sedem parov nogv nenavadnem plesu:muha in pajek ... se nadaljuje... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 ...nadaljevanje... južni veterv zaplato snega brišemblatne podplate znoj in nekaj solz...vroča voda odplaknebridkost poraza srkam medicos tremi prijatelji - četri nedosegljiv Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borivoj 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 coccinelle tebi najsrdacnije cestitke za uspeli debi u LC. uz malo volje i truda rezultat je ocit i preljep. dragi moji, rodjena je nova zvjezada na haiku nebu slovenije, samo napred... sad te molim draga coccinelle da najljepse haiku iz LC. odvojis i svaki dan obznanis po jedno ime s haiku. svakako one koji se tebi najvise svidjaju. imate nove natjecaje na karolini: http://karolina-rijecka.com lp svima i moje cestitke za USKRS!vas boro Citiraj budi to sto jesi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Zahvaljujem se še tu za čestitke in pohvale, čeprav se mi zdi, da si malo pretiraval...ok za predlog za konec praznikov še en moj priložnostni haiku: "Kristus je vstal!"forzicija pred oknomvzcvetela Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Link na zadnjo številko Letnih časov: http://www.tempslibres.org/hcs/letni/lc26.html Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Tvoji so full bols!!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Tale HAIKU gre men ze fajn na .....: Prišlo je do naslednje napake:Med vsako tvojo objavo mora miniti vsaj 30 sekund - poskusi kasneje Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 ce - slep haikujevka ce vidmse ne pomenda nism slep ce ne vidmtut ne pomenda sm slep ce mislmpomenda nism slep ce slismse ne pomenda nism slep ce pisemtut ne pomenda nism slep ce cutmsm lahkuseen slep ce ne cutmpa ne pomenda sm slep Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Hehe free kwa s faca Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 Čočinela Čestitam res si Dobra... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 O, hvala, principesa Oseba, ki ima veliko zaslug, da mi je tole uspelo tako hitro, je predsednica Haiku društva Slovenije in glavna urednica Letnih časov, Alenka Zorman.Za svoje haikuje je prejela veliko nagrad na mednarodnih natečajih, lani pa je izdala svojo prvo zbirko haikujev, Metulj na rami. Za danes dva njena novejša haikuja... iz megle vstopimv cestni podhodizstopim v meglo ledeno jutrobus polepljen čez in čezz Marilyn Monroe Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Bela nedeljaVatikan ovitv črnino 2/3April05 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 naj bo vseeno še en moj prispevek sračje gnezdov krošnji stare brezein na moji glavi Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 pomladni večer tudi v samoti je nekaj radosti..... Od kod je priletel ta kačji pastir se sprašujem.... Veliko jezero žaba skoči v vodo naredi plop.... Ne morem je pustiti ne morem je utrgati te vijolice.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Principesa kačji pastirjimed ločjem in lokvanji - v izložbi Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 coccinelle nisem se mogla upreti skušnjavi sončnega, čudovitegga jutra ob jezeru.... pa mi je prišlo.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 pa še en moj... bela linijaletalo poveže oblakz drugim oblakom Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> pomladni večer tudi v samoti je nekaj radosti..... <{POST_SNAPBACK}>pa še en moj... bela linijaletalo poveže oblakz drugim oblakom Wow, kako lepo...... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Meni se tudi dopadejo. Drugače pa ne vem, a obstajajo kaka pravila pri haiku-jih, recimo kot pri sonetih.... Meni je tisti pižamski od Coccinelle ful svetski Slikce so pa tudi zelo cort. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Pižamski me je že tko prevzel, ampak tistole z vrbo pa še bolj!! Glede pravil pa naj bi bili grajeni po zlogih v treh vrsticah 5-7-5.....pa brez rime.... tko so nam rekli. ....sam včasih paše da niso po pravilih.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>...tole je bilo objavljeno v Letnih časih... pod previsomv led vkovani slapsanja pomlad... se nadaljuje... Coccinelle, čestitam za prodor na tuje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.