El Nino 2. marec 2002 Prijavi Deli 2. marec 2002 Vecnost zivljenja se odloca v usodnih trenutkih. Aries-Libra-Scorpio Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 Življenje je zakladnica trenutkov. Ujeti trenutek... ko ujameš snežinko potepinkoko zagledaš mavricoko prvič zagledaš moškega svojega življenjako se poljubita pred oltarjemko rodiš otrokako se nasmejiš neznancu, ki se zaleti vate sred mesta in gužveko potrepljaš prijateljico, ki je žalostnako odpreš vratako... Ko ugotoviš, da je vsak trenutek zaklad. Zavedajte se mogočnosti trenutka,morda bo že naslednji trenutek... ---->Tisti Pomemben Tvoj trenutek Vila Vetra zelo všeč mi je ta tema ElNino! Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 30. avgust 2003 Prijavi Deli 30. avgust 2003 Zavedajte se mogočnosti trenutka,morda bo že naslednji trenutek... ---->Tisti Pomemben Tvoj trenutek kj dobr tolk nekega upanja! Trenutek? Utrinek vecnosti, hip, ki neskoncno dolgo traja.................. Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 Življenje je sestavljeno iz čudovitega mozaika samih trenutkov, uživajte prav vsakega Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 trenutna srecha,prishlo mu je v trenutku,trenutek tishine,trenutno nerazpolozhenje,trenutek resnice,v trenutku je bilo konec vsega.... za trenutek tukaj... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 v trenutku rignem.doleti me absurdek,polasti se me izjemni trenutk posmehca. trenutek ,ko sem.v razumu, ko sem kosmato priden. blažen trenutek, ki naj bi bil večen le v izjemnem spominu.hvala za ta trenutek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 v trenutku rignem. v razumu, ko sem kosmato priden. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 V trenutku SEM in v trenutku ME NI VEČ. In vmes je tolikooo trenutkov iz katerih lahko sami delamo male čudeže.Trenutki zadovoljstva, užitka, sreče Trenutki žalosti, razočaranja in obupa :\: A vse so le trenutki, ki minejo in pridejo novi... Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 minejo...pa pridejo novi , sam ostanejo pa spomini, ki nam spet jemljejo prihodnje trenutke, zato da se v sedanjem trenutku lahk vrnemo v pretekli trenutek... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 je ze prisel trenutek za (mislm: zbudit se?) al pa trenutek za al pa trenutek za al pa trenutek za al pa trenutek za al pa trenutek za xfijuxal pa trenutek za al pa trenutek za ač pa trenutek za al pa trenutek za za za za Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 hmmm...mick.... tole s kapico bo treba podrobneje razlozhit Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 hmmm...mick.... tole s kapico bo treba podrobneje razlozhit mick pssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssst je prisel trenutek molka, ker si lahk eno besedo razlagamo na 378957 nacinov... ta trenutek dragi moji uporabimo za razmislanje... the end Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 konc trenutka, konc razmishlanja...v trenutku z besedo na dan.....kwa tole pomen? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 pride trenutek, ko ne razume vsega Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 trenutno sm.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 7. september 2003 Prijavi Deli 7. september 2003 mene pa trenutn ni Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 Le trenutek je dovolj, da spremeni zivljenjein cas celega vesolja je le en trenutek.Vsak dan je nov. Alan Astra Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 Kdo zaradi nekaterih stvari ne izgubi pameti,ta jo sploh nima... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 Samo v tem trenutku je moč.Samo v tem trenutku lahko: - gledaš- dihaš- hodiš- ljubiš- ješ- piješ- se odločiš-------------.... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 Vojko,pa menda ne vse tole istočasno Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 V večnem iskanju samega sebe spoznaš,da so vsa nasprotja del tebeIn se torej sprejmešIz trenutka v trenutekTakšnega,Kakršen pač si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 V večnem iskanju samega sebe spoznaš,da so vsa nasprotja del tebeIn se torej sprejmešIz trenutka v trenutekTakšnega,Kakršen pač siSanjalica Ko to delamo iz trenutka v trenutek takrat se s tem ne ukvajamo več.... Takrat preprosto smo in lahko živimo desetine življenj.... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 Vojko,pa menda ne vse tole istočasno Borism Pri takih temah največkrat pride do nerazumevanjazaradi izbora nomenklature,ki je zelo šibkain različna********************** Sicer pa: Kaj je čas, Boris? Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 Iz trenutka v trenutek se spreminjam...Z vsakim tvojim postom spoznavam nekaj novega... Se učim... In iz trenutka v trenutek sem drugačna...obogatena z novimi spoznanji... In po vsakem novem Spoznanju; sem drugačna; takšna, kot pač Sem... Edina, edinstvena...na tem svetu...živeč eno samo življenje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.