Pujsita 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Edina, edinstvena...na tem svetu...živeč eno samo življenje.naenkrat Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 1. november 2003 Prijavi Deli 1. november 2003 Trenutek, kot zaključen krog, življenje. Trenutek, kot prvi let orla, ki odkriva neznane vrhove in zanj neodkrite planote. Le lebdi nad pokrajino in jo občuduje... nato krožno zaključi raziskovanje in se vrne nazaj, v znane vrhove gora, hkrati pa hrepeni po neodkritih daljavah. Trenutek... utrinek življenja... je večnost in večnost je drobec ujet v mavrični svetlobi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 Zamujeni trenutekje vrtnica, ki zveni v samoti,nikoli podarjena. Zamujeni trenutek je smehljaj,ki zleti z ustnicše preden razpne peruti. Zamujeni trenutekje beseda, ki utihne vase,nema, neizgovorjena. Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 en TREN, ki je UTEKel.... 666 popizdekou...grrrr Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 Zamujeni trenutek je vrtnica, ki zveni v samoti,nikoli podarjena. Zamujeni trenutek je smehljaj,ki zleti z ustnic še preden razpne peruti. Zamujeni trenutek je beseda, ki utihne vase,nema,neizgovorjena. lepo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 nikoli ne dvomi v tisto, kar prihaja od boga.nikoli ne reci, da te je pozabil ali zapustil.nikoli ne misli, da je pozabil skrbeti zate.zapomni si, da te vedno drži v svoji desnici. iz biblije Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 Kadar ni proložnosti,si jih moramosami ustvariti. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Najlepši trenutki so največkrat nepričakovani. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Najlepši trenutki so največkrat nepričakovani. kr drži Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Tako mine življenje: Pride dan, ki mine. Pride ura, ki mine. Pride sekunda, ki mine. Pride trenutek, ki traja. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 In trenutek postane večnost ko zrem v njegove oči. uf tole pelje v otožnost, grem stran Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Lažje pretečemo 1000 kilometrov, kot prehodimo en milimeter. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 nič štekati tegale jaz. pa ni nikogar ki bi mi na lajtungi stal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Kaj ste danes vse ženske prebarvale v...."mm" je krajši, trenutek je tudi kratek.....lep večer Jaz sem prestopil, če sem bil jaz vzrok za "lajtngo" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 nič štekati tegale jaz. pa ni nikogar ki bi mi na lajtungi stal otožna, dej dobro po tleh poglej,da ni kje kak škrat Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 škratek se s Sanjalico komaj prebudil, ampak jaz raje en milimeter prestopim kot tisoč pretečem, saj me še kap zdej pa res moram ogledalo v roke vzet, če sem že blond Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 vzemi ogledalo in se zazri v lepoto (blond pa ne preverjaj) Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 sej proti blond lasem nimam nič, ampak iščem mojo blond pamet, pa jo ni ni.hvala bogu, še sem prava Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 sej proti blond lasem nimam nič, ampak iščem mojo blond pamet, pa jo ni ni.hvala bogu, še sem prava Otožnakaj pa cviček , a veš za možganske celice Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 pst, ma ne me izdat no danes nic, sem plidkana, sem zjutraj skor pricarala se z zamudo v sluzbo... pismo, pa sploh nisem nikjer bila, le kako sem laho zaspala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 otožna, to je bla sam drobčkana pobudica kr bod pridkana še naprej aja, pa še nekej - še ena pobudica - a si že kej ušpočla dons? Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 a ga ne špičim dost tukaj pa nekomu sem čevlje skrila zdejle haha, šibam jaz, bom že kaj ušpičila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 a ga ne špičim dost tukaj pa nekomu sem čevlje skrila zdejle haha, šibam jaz, bom že kaj ušpičila zdej pa še šnirnce skup povež pa pazi, da boš mešano čevlje postavila Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Imej čas za delo-to je cena uspeha.Imaj čas za razmišljanje-to je izvor moči.Imej čas za igro-to je skrivnost mladosti.Imej čas za prijateljstva-to je pot do sreče.Imej čas za sanjarjenje-to je pot k zvezdam.Imej čas, da ljubiš in da te ljubijo-to je privilegij bogov.Imej čas, da gledaš okrog sebe-prekratek je dan za sebičnost.Imej čas za smeh-to je glasba duše. Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.