umetnica 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Če se smeješ, tvegaš, da te imajo za bedaka.Če jokaš, tvegaš, da te imajo za sentimentalneža.Če se steguješ k drugemu, tvegaš, da se vmešavaš.Če kažeš čustva, tvegaš, da izpostaviš svoj pravi jaz.Če ideje, sanje postaviš pred množico, tvegaš, da jih izgubiš.Če ljubiš, tvegaš, da v povračilo ne dobiš ljubezni.Če živiš, tvegaš, da boš umrl.A treba je tvegati, saj je največja nevarnost v življenju prav to, da ničesar ne tvegamo.Ljudje, ki ničesar ne tvegajo, ne delajo ničesar, nimajo ničesar, niso nič.Morda se izognejo trpljenju in žalosti, a ne morejo se učiti, čutiti, spreminjati, rasti, ljubiti, živeti.Njihova zadržanost jih zasužnjuje, izgubijo svojo svobodo.Samo kdor tvega, je resnično svoboden. Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Mogoče bi morala tvegati!? Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Mogoče bi morala tvegati!?mogoče?!samo, če si upaš in tvegaš, doživiš posledice tveganja Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 Evo sem že trenutek spremenila v večnost, joj, zlobca sem jaz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 V večnosti je samo trenutek večen. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 31. december 2003 Prijavi Deli 31. december 2003 jest se pa rada ... zlo muzikalična punca Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Čas, veter, ženska in sreča se v trenutko spremenijo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Čas, veter, ženska in sreča se v trenutko spremenijo. s tem se pa popolnoma strinjam. Žensko lahko že z malenkostjo razveseliš jo spraviš v dobro voljo... saj je to mišljeno al ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Čas, veter, ženska in sreča se v trenutko spremenijo. s tem se pa popolnoma strinjam. Žensko lahko že z malenkostjo razveseliš jo spraviš v dobro voljo... saj je to mišljeno al ne otožna, seveda je mišljeno razveseljevanje saj v slabo voljo nas pa zlepa ni spraviti Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Čas za vsakogar drugače utripa. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 tam v pragozdu čas ne teče, ampak polzi - rosi Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. januar 2004 Prijavi Deli 1. januar 2004 Čas nagrize vse v naravi. Ovid Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Kdor bi se rad naužil sonca, ni nujno da odpotuje tja. In tudi, kdor bi se rad naužil življenja, je dovolj, da se mu samo preda. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Trenutki Le čemu vsa ta naglica, če se boš vendarle moral ustaviti? Kaj ti pomaga vse bogastvo, če boš vendarle moral umreti ubog? Važno je ujeti trenutek dneva ,ki te vzradosti dan tako hitro mine..... Minuta pa traja....včasih celo večnost.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 V minljivosti spoznavamo svojo majhnost in nemoč. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 jaz sem pa nekaj ugotovila....'trenutki'... ne jih prevec zelet ujet... nekak...meni je bilo najlepse... so bili najlepsi tisti trenutki, ki se jih sploh ni dalo/ne da opredelit - pa ceprav je trenutek ravno to, pravzaprav...Trenutek je nekaj, kar si zapomnis... pa ne miselno... je nekaj, kar se ti vtisne (ce ga pac izpostavljamo in obravnavamo tako - pomembno, sicer je itak samo... clen v verigi... )... je nekaj, kar je pac v tebi... kar si vzel za svoje... ja, vem... so tudi trenutki, ki jih nisi vzel za svoje (ce govorimo o 'hoteti')... ampak so pa bili... - tvoji. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Tale vikend sem imel paleto trenutkov, najlepših v mojem življenju. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.