čebelica01 18. februar 2011 Prijavi Deli 18. februar 2011 Meni se večkrat zgodi,da govorim s kakšnim uporabnikom foruma preko OS in zaradi tega moram poslat po 4,5 OS ali celo več in poleg tega,da ko dobim OS moram vedno prekinit tisto,kar berem na forumu ali tisto,kar pišem v tistem času.Zgodi se mi tudi,da imam večrat inbox poln vsaj 90% in pol moram vedno brisat sporočila....In glih zaradi tega sem mislila,da če se bi dalo naredit tukaj na LN eno opcijo in sicer,da bi imel vsak uporabnik foruma eno opcijo za privat chat poleg OS. Pač enostauno namesto,da si 2 uporabnika foruma izmenjujeta OS bi si pač direktno dopisovala brez,da bi bilo kdo kaj videl in bral.Pa recimo,če želiš kakšno informacijo od kakšnega uporabnika foruma ga sam klikneš in dobiš takoj njegovo/njeno feedback informacijo v primeru,če je on-line seveda.... Zdaj pa nevem,če bi se tukaj to dalo narediti?Marsa,Mitja kaj pravita? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2011 Prijavi Deli 18. februar 2011 To si vsak pri sebi štima, Čebelica, na nastavitvah.Lahko si naštimaš, s kolikimi se lohk pogovarjaš, jasno je tudi možnost da se lohk samo z enim. Novost je, da se pošilja ves pogovor sem pa tja, vidita pa ga samo ti in sogovornik (razen če nimaš naštimano drugače, kot imaš očitno ti).Po končanem pogovoru ga lahko izbrišeš. Ja, prostor za OSe je potrebno brisati - kapaciteta OSev je odvisna tudi od statusa forumovca (začetniki imajo najmanj prostora za OSe) Če ne želiš, da se ti zapre vsebina, ki jo bereš, ne klikni na 'preberi os', ko ti uleti, pač pa ga poglej kasneje oz. klikni 'zapri' in se ti bo zaprl samo prispeli OS, ne pa tudi stran, ki jo gledaš. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 18. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 18. februar 2011 To si vsak pri sebi štima, Čebelica, na nastavitvah.Lahko si naštimaš, s kolikimi se lohk pogovarjaš, jasno je tudi možnost da se lohk samo z enim. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif Novost je, da se pošilja ves pogovor sem pa tja, vidita pa ga samo ti in sogovornik (razen če nimaš naštimano drugače, kot imaš očitno ti).Po končanem pogovoru ga lahko izbrišeš. Ja, prostor za OSe je potrebno brisati - kapaciteta OSev je odvisna tudi od statusa forumovca (začetniki imajo najmanj prostora za OSe) Če ne želiš, da se ti zapre vsebina, ki jo bereš, ne klikni na 'preberi os', ko ti uleti, pač pa ga poglej kasneje oz. klikni 'zapri' in se ti bo zaprl samo prispeli OS, ne pa tudi stran, ki jo gledaš. marsa ja jaz tega ne vidim.kje pod nastavitvami? če pogledam jaz pod moje nastavitve imam jaz 4 opcije oz 5 -splošne nastavitve-spremeni email naslov-spremeni geslo-moji zapiski-uredi svoje priponke/slike Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2011 Prijavi Deli 18. februar 2011 aha ok, pardon, nič si ne štimaš oz. si naštimaš samo, ČE ŽELIŠ, da se v pogovor vključijo še drugi.To pomeni, da če ne daš v podvrstico drugih prejemnikov, vidita pogovor samo ti in sogovornik. Skratka, ničhe drug ne vidi teh OSev. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 18. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 18. februar 2011 ja ok ampak kje si to jaz lahko naštimam,da npr če želim da se nekdo vključi z mano v pogovor?ma nikjer ne vidim tega pišuka.... pa kaka podvrstica neki? opažam,da tle na ln je še dost stvari,ki jih sploh ne poznam in niti nevem kako se jih uporablja http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2011 Prijavi Deli 18. februar 2011 Pri prejemniku, ko odpreš novo sporočilo, imaš to.V prvi vrstici je prejemnik, potem imaš Predmet/naslov OSa, pa še 1 vrstico, kamor lahko vključiš poljubne dodatne prejemnike oz. sogovornike.Tega ne vidiš, dokler ne odpreš novega sporočila. Potem pa najbolje, da si prebereš pravila oz. posamezna poglavja najdeš na Pomoči uporabnikom 1 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 18. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 18. februar 2011 Eh Marsa ne gre mi in enostauno jaz te stvari ne vidim! Vse sem prebrala in pogledala in še posebno ta Personal Messenger,ker mislim,da je to stvar o kateri midve govoriva ampak jaz tega Personal Messenger preprosto nikjer ne vidim! Pa tud to vrstico,ki jo ti omenjaš,ki jo naj bi imela jaz v OS je jaz nimam.... Pa kaj sem js čorava al kaj,da tega ne vidim?Ma nevem no.... Najprej sem mislila,da je zato kriv broswer,da določenih stvari ne vidim,kar je delno tudi res sam ob menjavi broswerja tega Personal Messengerja še vedno ne vidim! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2011 Prijavi Deli 18. februar 2011 OK, bom še Mitji rekla da pogleda, morda bo on bolje vedel oz. ti znal bolje razložit. 1 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 27. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2011 Marsa kaj ti je pol odgovoril Mitja ali ne?? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2011 Prijavi Deli 27. februar 2011 Bo pogledal, zdej so bile vmes ene druge frke (dost zoprne in predvsem pomembnejše). Niti pa ni ziher da bo uspel kej zrihtat.Morda si izbereš drugo varianto dizajna?(če ne bo šlo drugače)Morda bo tako delalo. Težko si je predstavljat, če ne veš, kako oni (v tem primeru ti) vidi - kaj ima pred sabo... tako je težko opredelit težavo in jo odstranit. Probal pa bomo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 27. februar 2011 Prijavi Deli 27. februar 2011 Ok Čebelica - iz te teme sem razbral, da govorite o 2 svtareh: 1. Chat aplikacija, ki bi omogočala direkten pogovor med dvema članoma (kot je npr na Facebooku in v Gmailu)2. Kako poslati en OS več osebam hkrati Ja?!?! Za prvo stvar nisem čist prepričan, kako to narest - ker, več aplikacij dodam, več problemov se lahko pojavi. Tako je npr. z blogi. In več ko je problemov, več imam jaz nenehnega dela z popravljanjem, prilagajanjem in posodabljanjem vsega skupaj. Obstaja sicer dokaj enostavna varianta, ki se da vključiti v ta forum - ampak ta pa ni zastonj in jo je treba plačat. Eh... Če pa te zanima druga točka pa povej - bom razložil, če je treba 1 Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 28. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2011 Aha torej kot jaz to razumem te opcije na forumu niti ni in po možnosti je niti ne bo,ker pol se stvar sam še toliko bolj zakomplicira! Ja kul no pol bomo pa ostali sam pri OS. Ja pa tudi druga točka me zanima tako,da bi prosila,da če mi jo lahko razložiš. Tnx Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 1. marec 2011 Prijavi Deli 1. marec 2011 Aha torej kot jaz to razumem te opcije na forumu niti ni in po možnosti je niti ne bo,ker pol se stvar sam še toliko bolj zakomplicira!Ja kul no pol bomo pa ostali sam pri OS. Ja pa tudi druga točka me zanima tako,da bi prosila,da če mi jo lahko razložiš.Jah, ni nujno, če najdem enostaven način za implementacijo Chata bova to vsekakor dodala. Za drugo točko pa je stvar zeloooo enostavna.Ko pošiljaš novo sporočilo se odpre obrazec.Na vrhu imaš polje "Ime naslovnika", kamor vpišeš člansko ime.Takoj pod tem pa je še eno polje "Drugi prejemniki" - v to polje lahko dodaš več imenov članov, ki morajo biti ločeni z vejico (to je podobno kot CC v običajnih mejlih). Ko potem pregleduješ posamezni OS imaš na levi strani stolpec. Na vrhu so člani, ki so vključeni v pogovor, takoj pod tem pa blok, kjer lahko povabiš druge udeležence. Število udeležencev pa je omejeno. JA? Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 2. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2011 Jah, ni nujno, če najdem enostaven način za implementacijo Chata bova to vsekakor dodala. Za drugo točko pa je stvar zeloooo enostavna.Ko pošiljaš novo sporočilo se odpre obrazec.Na vrhu imaš polje "Ime naslovnika", kamor vpišeš člansko ime.Takoj pod tem pa je še eno polje "Drugi prejemniki" - v to polje lahko dodaš več imenov članov, ki morajo biti ločeni z vejico (to je podobno kot CC v običajnih mejlih). Ko potem pregleduješ posamezni OS imaš na levi strani stolpec. Na vrhu so člani, ki so vključeni v pogovor, takoj pod tem pa blok, kjer lahko povabiš druge udeležence. Število udeležencev pa je omejeno. JA?Ja ne Mitja jaz tega nimam.Jaz takoj pod poljem "ime naslovnika" imam naslov sporočila in to je to! http://img824.imageshack.us/img824/5253/lunat.png 1 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2011 Prijavi Deli 2. marec 2011 Hmmm... a imaš isti dizajn, Mačka?(ti bi to itak morala imet, če bi bila fora sam v paketih) Čebelica, hvala za slikco. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 2. marec 2011 Prijavi Deli 2. marec 2011 jst tud nimam polja za druge prejemnike.Jaz tudi ne. Dizajn je lunin. Saj ne da to potrebujem, ampak ko je že govora o tem, sem omenil. Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2011 Prijavi Deli 2. marec 2011 No bomo že zgruntal, če/kar se bo dal. () Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2011 Prijavi Deli 3. marec 2011 Kar štala v glavnem... Včasih prehod na drug sistem poteka zelo smooth, včas pa ne in so težave. Včas se zdi, da bi blo najboljš pustit pr gmah in imeti pač *zastarel* forum, vendar v bistvu ga morava posodabljati, če drugega ne, zaradi varnosti. Upam da nam bo uspelo vse zrihtat tako, da bo vsem vse delalo kot mora in da bomo vsi zadovoljni. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2011 Prijavi Deli 7. marec 2011 () Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 8. marec 2011 Prijavi Deli 8. marec 2011 Hja, število dodatnih prejemnikov je odvisno od članskega statusa. Sem to zdaj prenastavil tako da preverite, če zdaj imate to možnost Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2011 Prijavi Deli 9. marec 2011 Hja, število dodatnih prejemnikov je odvisno od članskega statusa. Sem to zdaj prenastavil tako da preverite, če zdaj imate to možnost jp, zdej pa je super. thanx k si javila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2011 Prijavi Deli 9. marec 2011 ja v bistvu če čebelica ne bi javila, še vedeli ne bi.Tko da je kr prav, da javite. aja sej res - sej vi pa tud ne bi vedl (da so še kakšne možnosti). No glavno da dela (upam da tud ostalim k majo to v paketu). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 20. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2011 Hja, število dodatnih prejemnikov je odvisno od članskega statusa. Sem to zdaj prenastavil tako da preverite, če zdaj imate to možnost Ja zdaj pa tudi meni dela!!http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif 1 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2011 Prijavi Deli 20. marec 2011 1 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts