Skoči na vsebino

Uredniška politika foruma

Jutranjik

Recommended Posts

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif aja ne vem (upam!). http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

(k je tolk teh nazivov pa tega, kdo bi si vse to zapomnil...)

Ampak mam -žal krivično do vseh ostalih morebitnih 'swamijev'- alergijo, čim vidim tole - NOT! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif)

(*mam pa občutek da je šlo za isto zadevo)

kje je tema o muguruju swamiju? zakaj se je zbrisala - po toliko prelite vroče krvi?

kaj sem zamudil??

Deli na socialnih omrežjih

Imaš tole obvestilo tudi tam v temi:

Žal sporočam, da to temo zapiramo in jo bomo odstranili s foruma.

To je zahteva "Zveze joga društev Slovenija", podana prek njihovega pravnega zastopnika.

In jo bomo upoštevali, čeprav se z njo ne strinjamo.

po toliko prelite vroče krvi?

ja, dokler nam je je še kaj ostalo. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Imaš tole obvestilo tudi tam v temi:

ja, dokler nam je je še kaj ostalo. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

...v kateri temi je tole obvestilo od Mitje?

nisem opazil, ker sem bil odsoten.

Marsa si videla sedaj, da se je moja želja uresničila? pa nimam nobene veze s tem društvom, poznam pač meje dobrega okusaoz. določenih vrednot. škoda, da nisem videl, ali mi je še kdo danes kaj odpisal ....

lahko bi odprli temo: kako vplivajo guruji na nas ... brez tega konkretnega primera, brez obnavljanja teh zadev. le iz stališča, kakšen odnos imamo do njih....

meni pa niso odgovorili na moja vprašanja, ki so me zanimala ..... namesto tega se je vsesplošno blatilo in obmetavalo, zadeva je bila preveč emocionalno obarvana.

kaj se je danes pojavilo v temi kaj takega, da je bilo posebej negativno in se je zato morala tema umakniti prav danes?

• Buuuu 3

lahko bi odprli temo: kako vplivajo guruji na nas ... brez tega konkretnega primera, brez obnavljanja teh zadev. le iz stališča, kakšen odnos imamo do njih....

Ni potrebe po odpiranju nove take teme, jih je že nekaj. Naj ti tvoji Kasiopejci in druga imaginarna bitja razkrijejo starodavno znanje, kako priti do že obstoječih tem.

• Lajkam 3
Possible—but highly unlikely.

Ni potrebe po odpiranju nove take teme, jih je že nekaj. Naj ti tvoji Kasiopejci in druga imaginarna bitja razkrijejo starodavno znanje, kako priti do že obstoječih tem.

sem pogledal in jih nisem našel!

temo sem pa pravkar odprl!

• Buuuu 1

ja halo, pa poglej mal okol. sej nisi edini, ki ne visi tule 24/7. zdej bomo pa skakal in ti linke lepli, ker ne morš mal pobrskat po forumu tko kot ostali...

ne berem vseh pdf, ampak samo duhovnost in osebna rast - tam tega nisem našel oz. mi sploh niso vse teme tam zanimive in jih ne mislim odpirati.

namesto da pametuješ, bi že zdavnaj lahko prilimala link; sicer pa ne komentiraj če misliš samo zabijat ali pa nabijat ego haha mjaawwww mjaaawwww haha

• Buuuu 6

Iskreno upam, da ga boste našli(/ubodli). :palec:

Žal nimava dovolj moči (tudi/predvsem €). Sva samo dva posameznika, prostovoljca, fizični osebi.

Tudi ta forum laufa že 9 let, pa smo imeli RES že vse mogoče, no česa takega pa ne pomnimo (*z ENAKO! uredniško politiko).

Smo premičkeni. Sori.

• Lajkam 2

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa ne daj se jim :palec: Res si občudovanja vredna, pogumna in potrpežljiva in upam, da se ti bo to dodobra povrnilo..

Tale forum je fenomenalen, če pa nekomu ni všeč, ga pa tako nihče ne drži za kravatlc, da mora ostati tu..

Jaz sploh ne raumem zakaj se nekateri repenčijo in grozijo, da sedaj pa bodo šli drugam. Prav, pojdi, saj imaš svobodno voljo, če se ne moreš v nekem okolju znajti in se prilagoditi tudi drugim, je to problem posameznika, ne foruma... Tudi v življenju je tako, da se moramo prilagajati "svetu", ne pa on nam...

En pregovor pravi takole: "Pameten spreminja svet, moder samega sebe..."

• Lajkam 1
... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

Jap...Marsa škoda živcev...to o swamiju je bil mal prevelik zalogaj...čeprav tukaj bi pa dobila backup...tudi finančni če bi bilo treba...samo tapravi sponzorji bi morali biti v ozadju (posamezniki s foruma, RKC, nasprotniki swamija, ipd...) mislim da se JVVž-jevci ne bi igrali kaj preveč...bi lahko preveč izgubili...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

Vprašanje zakaj je Mitja zbrisal...po moje se ni hotel zaj******s tem...Je pa zanimivo koliko napora so vložili da bi se blokiralo kritike na forumu...Bi morali dobesedno videti kaj je odvetnik napisal...potem bi se pa pravnike vprašal...pa da se vidi kakšno taktiko ubrat...

Po vsej verjetnosti bi pa združenje bolj najebal, če bi prišla zadevca na sodišče...pa ne mislim na spolne zlorabe, ampak na druge stvari...bi bilo zanimivo poslušat v čigavem imenu kao tožijo, v kakšnem odnosu so s swamijem, kako se financirajo, ali ljudi prej opozorijo da jim bodo filozofiral hindujsko religijo, kako lahko nekateri zdravijo preko društva če je to telovadno društvo ali imajo urejene vse papirje glede tega oz. če imajo kao blagoslov občine al pa države...in še mnogo več...špilalo bi se na vse druge karte, samo ne na kao posilstvo deklet...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Mogoče so se pa ustrašili, ker so nekje po SLO jogini z večjimi siddhiji kot pri njih v društvu...pa tudi nekateri obični ljudje se njihovim grožnjam in repenčenju samo smejijo...skratka tukaj so pokazali zelo slab nastop- duhovnost, zmernost, sočutje pa to...

Če bi bilo javno sojenje bi prišlo na površje zelo veliko stvari ki bi jih morali pojasnjevati...in to v taki državi kot je naša (pretežno krščanska)...to bi bil dobesedno medijski linč...če ne drugega da se odstrani konkurenco kao s strani RKC...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif

• Buuuu 1

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Iskreno upam, da ga boste našli(/ubodli). :palec:

Žal nimava dovolj moči (tudi/predvsem €). Sva samo dva posameznika, prostovoljca, fizični osebi.

Tudi ta forum laufa že 9 let, pa smo imeli RES že vse mogoče, no česa takega pa ne pomnimo (*z ENAKO! uredniško politiko).

Smo premičkeni. Sori.

Ja, malo me je presenetilo to hitro klonjenje, ampak saj je res bila ta tema bolj neka kloaka, kot pa kaj koristnega in vsi, ki nas je potegnilo not smo uspeli iz sebe iztisniti najslabše, pa če smo se še tako trudili za kao neko resnico.

Mogoče v osnovi ni slabo, da je odstranjena in da tisti, ki se jih res tiče rešijo zadeve po pravni poti in neposredno, ne pa preko nekih forumov.

Hkrati pa taka poteza Joga društva kaže na nesigurnost in mi vzbuja dodaten dvom - namreč - kdor res ni kriv in nima kaj prikrivati se brez problema podvrže preizpraševanju in preiskavi in ne poskuša utišati nasprotnih mnenj in neprijetnih vprašanj, temveč se osebno, uradno in javno odzove na njih in pojasni situacijo. Tak način pritiska, da se utiša celo debate na forumih je skrajno militanten.

Tudi nekatere organizacije, ki se ukvarjajo z razkrivanjem šarlatanov in prevarantov navajajo kot eno metodo preverjanja legitimnosti preizkus ali se je subjekt pripravljen podvreči preiskavi in neprijetnim vprašanjem ali pa se izmika in poskuša utišati vprašanja.

Razumem zakaj ste klonili, nenazadnje je privrženka JVVŽ tudi višja državna tožilka na vrhovnem državnem tožilstvu RS. http://www.iusinfo.s...a.aspx?id=11000 , kar ni nič slabega, kvečjemu pozitivno, ampak pač tudi kaže na to, da lahko imajo podporo tam kjer bi lahko tak majhen forum brez $ za vrhunske odvetnike potegnil ta kratko.

Čeprav ne vem kaj bi vam lahko očitali in tožili? Res da bi lahko malo bolj moderirali in najbolj nesramne poste iz obeh strani umaknili, oz. opozorili avtorje naj bodo bolj civilizirani - dokler pa so obtožbe "domnevne" in dokler se nihče jasno in uradno ne odzove in jih ovrže in tega recimo ne dovoliš objaviti, pa te nimajo za kaj tožiti. No, nisem pravni strokovnjak, tako da verjetno bi že našli kak način, a to je en tak majhen poraz svobode govora.

Pravzaprav bi jaz to dal v javnost, če bi bil forum moj. Grožnja transparentnosti - JVVŽ utišala javno forumsko debato o za njih neprijetnih obtožbah. To je dejstvo, ne kleveta in se lahko objavi. :) Kontaktirajte Mladino.

Res mi grejo na k... netransparentnost, cenzura in manipulacija!

Mah, grem na sonce.

• Lajkam 1

"I must create a system or be enslaved by another mans; I will not reason and compare: my business is to create."

William Blake

Razumem tvoje stališče in v bistvu imaš -za en del- tudi prav. x:)x

Mislim da bi morda, če bi se to zgodilo/dogajalo nekaj let prej, dejansko bila tako... hm, zavzeta za *svojo stvar* (kot sva si vse skupaj zamislila), da bi dejansko morda šla v kaj takega.

Vendar -če lohk malo pošpekuliram- sem 75% prepričana, da foruma več ne bi bilo (oz. bi nas že kar takoj pohodili).

No kakorkoli...

Kot sem rekla: do tolk kot sem lohk jaz, LN(F), sem/smo.

Več od tega, kar je mogoče, se ne da.

Pa tud da se nama ne.

Ja, sem spravila Zvena v Mladino, tako da se da marsikaj.

Vendar tu je v igri institucija, 'ZVEZA DRUŠTEV ...'.

To je mednarodno, men je to že *politično* v bistvu (tudi omenjena tema je bila btw takšna oz. način diskusije)!

Poleg tega je pa tud kul znat odnehat, ko je nasprotnik močnejši.

Zanimivo, da so mi metali naprej cvenk in so me utišali ravno "s cvenkom", pravzaprav (vendar ne na očitani način x:o)x x;)x - npr. niso mi ponudili podkupnine al kaj tacga xDDx).

Ampak so izkoristili svojo moč (=kar pomen tudi/predvsem €), da nas ušutkajo.

Ne nazadnje: ali ni to po eni strani najbolj indikativno? xDDx

(tisti ki ima čisto vest in poleg tega še blazotno moč, ne rabi tožarit za klevete)

Tako da mislim da je LN dal vse od sebe, več (se) pa ne da.

Tudi ima vsakdo svojo pot; in midva si nisva izbrala t(akšn)e kot ti ljudje.

Sem že lohk pride vse (in vsakdo), samo ne bomo mi namest drugih in za druge njihovih testov opravljal/reševal.

Smo lahko samo pomagal.

Jaz mislim da smo.

Pa še ena misel:

"Začni na začetku in nadaljuj, dokler ne prideš do konca. Potem nehaj."

(L. Carroll)

Picasso

Pametno, Mantis, da si tud to izpostavila. :palec:

(ne bom dajala mnenj in vrendostnih sobd, ker se nočem opredeljevat in premal poznam, ampak imaš zelo point tu)

Meni se je sicer PsicoMagicov zapis zdel okej, je blo velik smiselnega v tem kar je napisal, a kot rečeno, gre za zelo po0memben vidik, ki si ga izpostavila.

Picasso

Bo treba najti nov forum. Če se ljudje hočejo pogovarjat, se bojo. Na tem ali pa kakšnem drugem forumu...

satya - v sloveniji ne poznam niti enega fajnega duhovnega foruma!!

res pa je, da če bi se svetloba družila le sama s seboj, se pravi če bi prižigali luči podnevi, ne bi imelo nobenega smisla. svetloba se opazi komaj takrat, ko je okrog tema, da potem posveti vtemo!

...sem ti odgovoril?

• Buuuu 6

Ja, malo me je presenetilo to hitro klonjenje, ampak saj je res bila ta tema bolj neka kloaka, kot pa kaj koristnega in vsi, ki nas je potegnilo not smo uspeli iz sebe iztisniti najslabše, pa če smo se še tako trudili za kao neko resnico.

Mogoče v osnovi ni slabo, da je odstranjena in da tisti, ki se jih res tiče rešijo zadeve po pravni poti in neposredno, ne pa preko nekih forumov.

Hkrati pa taka poteza Joga društva kaže na nesigurnost in mi vzbuja dodaten dvom - namreč - kdor res ni kriv in nima kaj prikrivati se brez problema podvrže preizpraševanju in preiskavi in ne poskuša utišati nasprotnih mnenj in neprijetnih vprašanj, temveč se osebno, uradno in javno odzove na njih in pojasni situacijo. Tak način pritiska, da se utiša celo debate na forumih je skrajno militanten.

Tudi nekatere organizacije, ki se ukvarjajo z razkrivanjem šarlatanov in prevarantov navajajo kot eno metodo preverjanja legitimnosti preizkus ali se je subjekt pripravljen podvreči preiskavi in neprijetnim vprašanjem ali pa se izmika in poskuša utišati vprašanja.

Razumem zakaj ste klonili, nenazadnje je privrženka JVVŽ tudi višja državna tožilka na vrhovnem državnem tožilstvu RS. http://www.iusinfo.s...a.aspx?id=11000 , kar ni nič slabega, kvečjemu pozitivno, ampak pač tudi kaže na to, da lahko imajo podporo tam kjer bi lahko tak majhen forum brez $ za vrhunske odvetnike potegnil ta kratko.

Čeprav ne vem kaj bi vam lahko očitali in tožili? Res da bi lahko malo bolj moderirali in najbolj nesramne poste iz obeh strani umaknili, oz. opozorili avtorje naj bodo bolj civilizirani - dokler pa so obtožbe "domnevne" in dokler se nihče jasno in uradno ne odzove in jih ovrže in tega recimo ne dovoliš objaviti, pa te nimajo za kaj tožiti. No, nisem pravni strokovnjak, tako da verjetno bi že našli kak način, a to je en tak majhen poraz svobode govora.

Pravzaprav bi jaz to dal v javnost, če bi bil forum moj. Grožnja transparentnosti - JVVŽ utišala javno forumsko debato o za njih neprijetnih obtožbah. To je dejstvo, ne kleveta in se lahko objavi. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif Kontaktirajte Mladino.

Res mi grejo na k... netransparentnost, cenzura in manipulacija!

Mah, grem na sonce.

sploh nimate pojma, za kaj se gre v resnici!!

videli ste, akj se je zgodilo in kot ugotavjaš sam, da tudi če nekdo res iskreno želi delati dobro, se to v določenih pogojih izkaže kot si sam ugotovil, kot kloaka oz. kot navadno sranje, kar se je tudi tukaj dogajalo.

pri temu ima moderiranje foruma res odločilno vlogo, ker če se lahko pod pretvezo anonimnosti pojavljajo čisto vse negative ki jih nekdo sicer ne upa tudi v reali izživeti, je to samo zelo zelo slabo!

vsi kažete na zlo in na negativo smo na "nasprotni drugi strani" - nihče pa mi še ni odgovoril kaj res argumentiranega in dokazljivega v moji novi temi o soočanju z zlom.... saj boljše da ne, ko pa vidi, da zlo še vedno prepoznavate samo v drugih!!!

dokler bo tako, se bo zlo karkoli že je to zlo, redilo, množilo in bohotilo in si prizadevajte za pozitivo kolikor si želite, vse je zaman in zastojn, ker vso pozitivo v resnici nalagate samo na temelje ki so nezdravi, ki pomenijo licemerje in ki pomenijo le nove manipulacije.

zlo in negativa se najprej začne pometati pred lastnim pragom in red delati v lastni bajti!!

Marsa ga tukaj ne dela, drugi pa ste že očitno pozabili, da je to temelj vsaje etike in dialoga.

Res vidim, da se je tukaj v forumu nabralo ogromno veliko negative. Toliko, da je pri sebi sploh ne vidite več in jo vidite samo še na drugi strani (pri drugih)!!http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_eek.gif

• Buuuu 5

sramota!! spet ste z Marso na čelu pristali v navadnem pranju umazanega perila - ampak ko bi ga vsaj res prali, tako pa namesto čistil in pralnih sredstev uporavljate le svojo notranjo onesnaženost!!

brezup človečkov Kali Yuge se to imenuje, dragi obiskovalci iz vesolja, ki slučajno tole berete ..... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif

dajte si izmenjati še več komplimentov, k zvenijo res tako kot tiste babje čenče pri limobadi Mrs. Marphie hahaah

• Buuuu 6

No bomo začeli pa zdaj (delat red).

Nehaj smetit VSAJ TU! :att:

(*lohk gremo pa tud k teb, pa da vidm tvoj red ob 14000 folka v bajti!!)

• Lajkam 6
  • Buuuu 1

Picasso

Take perverzije pa še ne :eek: Po hudobiji in laganju prekašaš vse. Kako moreš višji tožilki, Vlasti Nussdorfer pripisati, da bi bila tako ona kot tudi sodišče avtomatsko na strani JVVŽ kot kao njihova članica in kako moreš vnaprej trditi, da bi en spletni forum na sodišču bil poražen zaradi pristranskosti te gospe in sodišča, pa da ona raje drži z domnevnimi nasilneži, prav ona, ki se vse življenje bori proti nasilju in spolni zlorabi halo ! xrolleyesx

Taka insinuacija... Da tej izredni osebi pripišeš nek tvoj domišljijski razplet v tvoji glavi in ga v zvezi z njo predstaviš kot že dogodeno dejstvo. Pa čeprav točno veš, da ta oseba nima nič skupnega z ničemer in je samo prebrala eno knjigo in storila dobro delo, ko je kot predsednica društva Beli obroč, žrtvam nasilja posredovala pomoč članov JVVŽ pri učenju jogijske vadbe ! Ne da bi vedela za nek spletni špetir in govorilce o Swamiju halo.

Sama z veliko simpatije spremljam njeno delo in berem njene zapise, pa vem, da jo zanima samo resnica in da je to ena najbolj dobrih znanih duš, večna dvomljivka v vse, nezaupljiva, razumska in do konca previdna, orientirana na učinkovito pomoč tukaj in zdaj vsem žrtvam, ki zavrača čisto vsako krivičnost in ki preganja vsako nasilje! Če bi ga. Vlasta Nussdorfer vedela, kaj se dogaja, bi kot domnevna članica te JVVŽ takoj izstopila iz take pokvarjene družbe, ki grozi s tožbami in krati svobodo govora in jih nikakor ne bi branila ali podpirala :wacko:

Glej njen zapis iz strani :

http://www.iusinfo.s...a.aspx?Id=62447

"

Stiska me v grlu. S pravnimi predpisi si ne morem več dosledno pomagati, ne morem jim niti slediti, vsepovsod je veliko dvoma in mnogi so oproščeni. Ljudem je moralno lagati, ne le kot obtožencem, za kar imajo pravico, pač pa tudi kot pričam, pa jim tega celo ne moreš dokazati, ker nikoli ne izveš kaj je prava resnica. Zdaj je taka, zdaj drugačna. Pravijo, da nihče ni za nič kriv, za nič obsojen, zlasti če je dovolj »močan«. Po drugi strani pa se sprašujem, zakaj so prepolni zapori, kdo je sploh tja spravil te ljudi, da so jih napolnili, če ne pravosodje? Ali so tam res le »majhne ribe«, kot govorijo ljudje. Ali so umori, za katere sedijo najdalj, in najhujše spolne zlorabe le obrobna kazniva dejanja...?

Vem, da ne bom mogla spremeniti sveta. Že 30 let si prizadevam, da bi pomagala ljudem z obrobja, nesrečnim, žalostnim, tistim, ki sprva nikomur ne verjamejo. Malo, čisto malo mi je uspelo.

Zato tokrat ne pišem kot predsednica Belega obroča Slovenije,... "

Imaš prav glede gospe Nussdorfer. Bilo je neumno, da sem jo povezal s tem. Lahko zgolj razložim logiko (zmotno), ki je temu botrovala. Zgodi se absurdna intervencija, ko nek subjekt - Joga društva zagrozijo s tožbo nekemu FORUMu, torej prostoru za izmenjavo mnenj, takih ali drugačnih, kjer lahko enakopravno objavljajo tako tisti za, kot proti čemurkoli. Kolikor se spomnim je večina (razen domnevnih žrtev) uporabljala deskriptorje, kot so "domnevni", "sum", itd. Druga stran pa je lahko enakovredno podajala svoje mnenje, ki je iskreno rečeno bilo bolj "septično" celo od postov domnevnih žrtev.

Torej - če lahko nekdo uporabi grožnjo s pravnimi postopki napram odprtemu prostoru za debato, pomeni da je ali dober pokeraški blefer in računa, da se bo druga stran kar tako ustrašila in raje bila previdna, ker je lahko v igri denar (kot se je tudi zgodilo), ali ima dejansko močne odvetnike ali veze v pravu in politiki.

Glede na izkušnje kako ta država funkcionira so to povsem realni scenariji, marsikaj se uredi po "vezah in poznanstvih" - tudi na najvišjih instancah - ali predvsem tam.

A imaš prav, tako nezaupanje, tudi do ljudi, ki so že skoraj naivno dobronamerni, kot gospa Vlasta je nesmiselno. Pač pa nisem izrekal nobene laži - zgolj neumestno (očitno se lahko tako bere) sem jo povezal z JVVŽ.

A beri natančno, ker ne uporabljam deskriptorjev, ki podaljšujejo tekst, brez razloga: zapisal sem, da je to, da je izpričano privrženka JVVŽ lahko zgolj pozitivno - ker sem bral njen tekst in je čista pozitiva - nič narobe z njim - se pa iz njega bere dolgoletno sodelovanje in privrženost - kje je tu kakšna laž?

Kako bi se dejansko obrnilo ne vem - zato sem pa tudi zapisal "LAHKO" (namerno in premiošljeno sem uporabil "LAHKO", ne kar tako za hec) - s stališča kako bi lahko avtorji tega foruma takšne veze brali in se tudi zato ustrašili postaviti se za svobodo govora in proti takšnim fašističnim poskusom utišanja javnega spraševanja.

Torej s stališča, če sem nečesa obtožen - recimo klevete ali omogočanja klevete (ne vem kako bi sicer to dokazali FORUMU) - in vidim, da vrhunski pravniki simpatizirajo z mojim tožnikom, potem se lahko upravičeno zaskrbim - in to sem tudi zapisal, nič drugega. Nisem podal nikakršne negativne vrednostne sodbe o gospe Vlasti - celo ekspicitno sem zapisal, da je to, da je privrženka jogi lahko POZITIVNO, da pa tudi kaže, da bi lahko nudila podporo, kar je za obtoženega LAHKO slabo.

Pač premlevanje možnosti, kar še ne pomeni, da trdim, da se bi točno tako zgodilo, ampak kot sem prej napisal - če vidiš MOŽNOST, da se na drugi strani proti tebi obrne vrhunski pravnik, si pač pazljiv, še posebej če nimaš denarja za pravdanje. To je vse.

Se opravičujem, če sem napisal tako, da je zvenelo kot da je g.Vlasta Nussdorfer slaba ali kompromitirana oseba. Tega ne menim.

• Lajkam 2

"I must create a system or be enslaved by another mans; I will not reason and compare: my business is to create."

William Blake

Imaš prav glede gospe Nussdorfer. Bilo je neumno, da sem jo povezal s tem. Lahko zgolj razložim logiko (zmotno), ki je temu botrovala. Zgodi se absurdna intervencija, ko nek subjekt - Joga društva zagrozijo s tožbo nekemu FORUMu, torej prostoru za izmenjavo mnenj, takih ali drugačnih, kjer lahko enakopravno objavljajo tako tisti za, kot proti čemurkoli.

se strinjam, to je grozljivo.

Zato se tud tolk časa nisem pustila (saj so že vmes in skoz grozili in izvajali pritisk in ne vem če veš, vendar v tem času smo dobili intervencijo tržne inšpekcije in prikrite grožnje v odtsranjeni temi v stilu: 'kaj mislite kolk časa in € je potrebnih da se sesuje takle portal' itd.).

No veliko je imelo pri tej odločitvi tudi dejstvo, da sva samo dva.

Ne vem če si to predstavljaš/-te, ampak furati takle portal ni mačji kašelj (ne gre namreč sam za forum, pač pa za cel portal in FIZIČNO je pač nemogoče bit na 10-ih placih hkrati oz. se hkrati ukvarjati s tolikimi zadevami).

Pa še nisva hotela več da bi bil ta plac -še bolj!- zapackan s temi ogabnimi energijami.

Je treba gledat mal tud na ostale goste.

Skratka, smo prenašal in prenašal, potem pa se mi/nama je zagabilo (še tolk bolj, ker so 'duhovneži' ubrali tako pot). :sick:

Pa še obrnili so se na lastnike strežnika, ne na naju (se pravi bi morala prevzeti nase res čisto vse), poleg tega so pa Mitjo nekajkrat klicali celo po telefonu v zvezi s tem (ker je nekdo objavil cifro) in kot rečeno, dva posameznika si tega res ne moreva privoščiti, da bi več mesecev vso energijo in čas porabla samo za eno 'Jogo v vsakdanjem življenju'.

Pa tudi, kot že rečeno, so s tem dost povedal: morda po eni sami potezi lažje sklenemo kaj kot pa če iščemo resnico po bruhanju.

Osebno menim, da so se s tem najbolj zafrknili in si naredili najslabšo reklamo.

Ker ne samo, da to pomeni, da torej morda v resnici pa je kaj na očitanem, so tudi pokazali VSAJ to, kakšne metode uporabljajo (prej so jih pač z odvračanjem pozornosti in metanjem blata po vseh ki so si drznili podvomit - a tega se pač kao več ne vidi).

Kdor ima čisto vest in ogromno duhovno moč, ne rabi tožart k tazadnja tožibaba. x;)x

• Lajkam 4

Picasso

se strinjam, to je grozljivo.

Zato se tud tolk časa nisem pustila (saj so že vmes in skoz grozili in izvajali pritisk in ne vem če veš, vendar v tem času smo dobili intervencijo tržne inšpekcije in prikrite grožnje v odtsranjeni temi v stilu: 'kaj mislite kolk časa in € je potrebnih da se sesuje takle portal' itd.).

No veliko je imelo pri tej odločitvi tudi dejstvo, da sva samo dva.

Ne vem če si to predstavljaš/-te, ampak furati takle portal ni mačji kašelj (ne gre namreč sam za forum, pač pa za cel portal in FIZIČNO je pač nemogoče bit na 10-ih placih hkrati oz. se hkrati ukvarjati s tolikimi zadevami).

Pa še nisva hotela več da bi bil ta plac -še bolj!- zapackan s temi ogabnimi energijami.

Je treba gledat mal tud na ostale goste.

Skratka, smo prenašal in prenašal, potem pa se mi/nama je zagabilo (še tolk bolj, ker so 'duhovneži' ubrali tako pot). :sick:

Pa še obrnili so se na lastnike strežnika, ne na naju (se pravi bi morala prevzeti nase res čisto vse), poleg tega so pa Mitjo nekajkrat klicali celo po telefonu v zvezi s tem (ker je nekdo objavil cifro) in kot rečeno, dva posameznika si tega res ne moreva privoščiti, da bi več mesecev vso energijo in čas porabla samo za eno 'Jogo v vsakdanjem življenju'.

Pa tudi, kot že rečeno, so s tem dost povedal: morda po eni sami potezi lažje sklenemo kaj kot pa če iščemo resnico po bruhanju.

Osebno menim, da so se s tem najbolj zafrknili in si naredili najslabšo reklamo.

Ker ne samo, da to pomeni, da torej morda v resnici pa je kaj na očitanem, so tudi pokazali VSAJ to, kakšne metode uporabljajo (prej so jih pač z odvračanjem pozornosti in metanjem blata po vseh ki so si drznili podvomit - a tega se pač kao več ne vidi).

Kdor ima čisto vest in ogromno duhovno moč, ne rabi tožart k tazadnja tožibaba. x;)x

Wow. Tega si nisem mislil, da je bil pritisk tako brutalen in pritlehen. Takšna potreba po utišanju je zelo indikativna - ne o morebitni krivdi Swamijija, ampak o načinu razmišljanja in "prosvetljenosti" in "duhovnosti" teh, ki so to storili.

Ne morem verjet, da so lahko reagirali tako fašistično in podtalno. Normalno je da vsakdo zavrača očitke in pojasni svoje stališče v javni debati, ko pa kdorkoli skuša utišati debato in preprečiti javno spraševanje s takimi sredstvi, pa res pove o sebi veliko...

• Lajkam 2

William Blake

E Marsica drugič je glede takih kao groženj ipd. dobro tudi malo javno povedat (forum, mediji)...in zaprosit za prostovoljce (posamezniki, različna društva, mediji...) ki se bodo borili "for the mother land"...meni je to že malo zgledalo kot vojna napoved, ampak vprašanje koliko so JVVŽ-jevci kaj izurjeni v vojaških taktikah...delal so dobesedno banalne napake...in potem se grejo neke vojačke v civilnem sektorju...in obenem še pričajo o nekem Arjuni, obenem pa pozabijo povedat da ga je vodil Krišna...Krišna ki je bil kao Avatar in mu je najprej tudi razložil dilemo in pokazal določene stvari z višjega nivoja...Naučen je pač bil da se ljudi ne sme ubijati- kao slaba karma in to...potem mu je pa Krišna začel govoriti o dharmi oz. dolžnosti...dolžnost vojaka je da ubija, ščiti nemočne ljudi...bla..bla...bla...in če je Božja volja da tudi on umre pri temu...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

Če so se JVVŽ-jevci že šli kao swamijeve vojake...potem se takoj poizve kdo je poveljujoči in kdo je dal ukaz za to...s preprostimi vojački se v vojni ni kaj za pogajat...pogaja se kao z poveljniki...mogoče pa še nikoli niso slišali za "chain of command"...če bi na bojišču zagustilo kar bi se v tem primeru po vsej verjetnosti tudi zgodilo, kdo bi potem bil kao žrtveni jagenjček in kdo bi plačeval odškodnino...swami sigurno ne...kajti dvomim da je on dal tak ukaz in da so nekateri vojački to delal na svojo roko in brez posvetovanja z višjo avtoriteto...in kaj se zgodi če pripadnik neke čete zaradi svoje nestrpnosti ogrozi celo svojo četico...oni sami mu dajo kasneje lekcijo, ki jo ne bo nikoli pozabil...seveda če najprej sploh preživijo spopad...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Če povem to še malo v vojaškem žargonu...swami ima trenutno državljansko vojno v svoji državici...in če je vsaj malo pameten strateg potem ne bi dajal uakzov svojim podrejenim s katerimi bi se lahko zapletel v spopad še s sosednjimi državami...Kot države tukaj mislim različne posameznike, ki imajo kar dobro zaledje, različna društva in organizacije ki jim swami že tako ni všeč, razna konkurenca ipd.........

Zanimivo da je bil kao pravni zastopnik od "zveze društev"...katerih društev...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_question.gif Dobro je namreč preveriti, če je taka oseba res to za kar se izdaja...Če še kdaj pride do take in podobne situacije naj dobesedno poimensko pove- katera društva...V SLO je kar dosti joga društev in niso bili vsi pri temu...mogoče samo društva JVVŽ-jevcev...teh pa vprašanje koliko je vseh skupaj če se vzame v procentih...

Me prav zanima kako bi se stvari razpletale če bi prišlo v medije...LNF bi po vsej verjetnosti dobil podporo, ker se kao bori za majhnega človečka...društva bi pa morala marsikaj pojasnjevati...da se grejo neki duhovnjaki tožbe in grožnje...ne vem no, to bi bilo že skoraj vsakemu državljanu mal preveč sumljivo...in nekateri bi sigurno hoteli vedeti kaj vse je v ozadju...to so pa tisti nevtralci, ki lahko odločilno spremenijo ravnotežje moči...in swami se tega tudi zaveda.

Pri nas je šah kar dobra igra za urjenje možgančkov in razvijanje strategije...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

In če bojo kao " domnevne žrtve" še kje objavljale svoje zgodbice- na kakšnem drugem forumu- potem naj se učijo iz napak tukaj...velja za vse strani...vohuni od JVVŽ-ja namreč še zmeraj malo spremljajo kaj se tukaj dogaja...njim pa lahko rečem samo "big brother is watching you too"...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

Ja, PsicoMagico, tako je bilo in še več je blo tega. :sori: xyesx

Pa saj ste sami videli vse v temi lahko.

Ja, jaz tud nisem mogla verjet, še zdaj kdaj pomislim, kwa? svašta!!

In slišat nočem o nobenih swamijih več, alergijo dobim.

(jaz res zelo veliko prenesem, a vsega pa tud nom goltala, nekje mam pa tud jaz mejo, dobesedno so se z VSEMI sredstvi spravili na nas - da ne govorim še o kakšnih subtilnejših energijah, ki sem jih dobivala, v smislu prav energetskih napadov, saj pravim, doživela sem res že marsikaj in tu je bilo v DEVETIH letih marsikaj, takele pritlehnosti si do zdaj še nihče ni privoščil, res človek ne more verjet)

Včas pomislim, ko se mi smili ta folk, kaj so sprejeli zase, da vendarle vsi ne morejo bit takšni in da jim pravzaprav delam krivico, ko jih mečem v en koš, vendar po drugi strani pa se v temi praktično ni pojavil EDEN z naslova JVVŽ z normalnim tonom, ki bi magari rekel: hej ljudje, to pa ne gre tako, prenehajmo s tem. Ne. Tega niso storili, vsi so v en glas vpili.

In to je žalostno tudi iz tega vidika, da dejansko sploh niso hoteli poslušati resnic domnevnih žrtev spolnih zlorab.

V vsaki normalni družbi bi jim vsaj prisluhnili.

Tko so pa hotli čimprej in čimbolj glasno in s čimveč 'materiala' VSE prevpit.

In če so takole pritiskali name (ki sem močna in trdna), kako so se šele počutile punce (ki imajo tole travmatično izkušnjo in na to travmatično izkušnjo še to: ustrahovanje, žaljenje - pripisovanje norosti, bile so od kokoši do gosi, neuravnovešenih shizofreničark itd. ).

Ja Brezo, ampak saj sem pisala, kaj pa naj še zganjam, pa tudi ni pametno, da bi preveč pokazala svojo nemoč, ko sem imela tako brutalnega (kot se je dobro izrazil PsicoMagico) nasprotnika, pripravljenega na VSA sredstva (laž, žalitve, diskreditacijo, grožnje itd.).

Tudi če se obrneš na folk in hočeš njihovo pomoč, potem bi vsakdo nekaj po svoje: eden bi da zaklenem temo, drugi to, tretji ono...

Pa bi se potem še med sabo in s tem drkali.

Pač morte zaupat najini presoji, no če želite, pa se zavedat, da smo vsi samo ljudje - tudi midva.

mene tud boli če se urežem. x:)x

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

Picasso

Jap, Marsica te čist razumem...v mislih sem imel posameznike z močnim zaledjem...take ki poznajo določene ljudi s siddhiji, par sodnikov, odvetnikov in ljudi ki vejo kaj se dogaja na duhovni sceni v SLO...in če bi se spravili na mene osebno potem bi bilo par teh osebkov dobesedno v zaledni četici...jaz bi se pa postavil na tvojo stran...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

In da se to še malo raztrobi v javnost kakšne nizke udarce so uporabljali...tralala...free namreč pozna par novinarjev, samo zdaj ga že skoraj dva meseca ni bilo nič slišat...potem bi imeli JVVž-jevci fronto na več straneh...

Energetski napadi...to področje mi je pa full domače...kaj se zgodi če osebek ki je napaden naredi večplastni energetski ščit...po možnosti na površju z ogledalom in programčkom da se vse negativno vrne pošiljatelju...da ščit prepušča samo pozitivno...in valjda še kakšne bolj hude magijske zadevce...potem lahko rečem samo bogi tisti ki se igrajo s takimi črnimi silami...Še bolje pa je če se vsa negativnost od nekoga akumulira, stransformira v pozitivno ljubezen in se mu vrne energetski šus v...in kaj se zgodi- tistega človečka bi dobesedno lahko zadela srčna kap...od preveč ljubezni valjda...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Objavi novo...