les 13. november 2002 Prijavi Deli 13. november 2002 Rad bi izvedel, kdaj je najprimernejši čas za sekanje dreves ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. november 2002 Prijavi Deli 13. november 2002 Zivjo!Ker sem ravno na neko podobno vprasanje ze odgovorila, vas napotim na ta odgovor:Vpliv Lune na poljedelstvo Upam, da si boste s tem lahko pomagali.Lep pozdrav! Marsa Cas ni ovira, temvec sredstvo za uresnicitev moznega. I CHING Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 13. november 2002 Prijavi Deli 13. november 2002 Pravijo, da stara luna; je pa odvisno za kaj ga imaš namen uporabljati - velja tudi načelo, da takrat, ko se po drevesih pretaka najmanj soka. Slišal sem tudi da se je les za ladje v starih časih sekal ob mladi luni. Uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 a se she kermu zdi, de smo klele na forumuza kakshno uro nazaj? (JST HOCHEM POLETJE) ma vas rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 Cas za sekanje dreves potem pravis Aakhut... OK.Hvala za opozorilo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 Aakhut - nenako ne morem priti v te baze ali pa jih ne najdem.Je pa ena varianta, najhitrejsa in najbolj zanesljiva - to si vsak lahko sam nastavi na svoji osebni strani v oddelku Forumske nastavitve. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 Aja, ves v cem je finta... Tam je treba oznaciti, ce je zdaj poletni cas ali ne.Ker se dostopa iz razlicnih casovnih con, najbrz ne more biti neke default ure za vse. Potem on vse to prevaja in vse, samo kot kaze, mu je treba prednastavit to. Bo dal Mitja se v Pomoc tole. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. april 2003 Prijavi Deli 1. april 2003 marsa ma vas rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.