Kristalka 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 jas bi se tut dala zažgat, ker ne prenesem misli, da ko mom mrtva mom grda :xx!:SEJ GRDA SI ŽE ZDEJ MORDA ZA NEKOGA, TUT TKO SE JE TREBA PR DIHANJU ŠE SPRIJAZNT hih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 možno ja- ampak jaz ne prenesem, da bi sama videla, da sem grda Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 možno ja- ampak jaz ne prenesem, da bi sama videla, da sem grda Ja, Nordica je ful samovšečna! ------------- Jaz mam rdeče lase!! ! Hudička!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 grdih ni....so samo lepe....pa tiste k stran pogledash 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 Ja, grdih moških ni, so samo luštni, pa tisti ki jih ne pogledaš.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 BLAGOR MU, KI JE SHEL MIMO IN NE OPAZIL...(modra misel) 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 Ja, grdih moških ni, so samo luštni, pa tisti ki jih ne pogledaš.... no ja Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 Maš prav! Pol bi tak v našem klasu mogla nosit one špegle za sončev mrk (razen pri enem seksi primerku...... ) hih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 Bog daj, da dobim špegle, kjer lohka čez obleko vidm. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 Hih! Poskusi jih naret! Če ti uspe.......povej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.