Skoči na vsebino

Dobri mojstri - obrtniki

Marsa

Recommended Posts

Sem bomo nizali svoje izkušnje z (dobrimi) mojstri (oz. takšnimi, ki smo bili z njihovimi storitvami zadovoljni in jih priporočamo).

Še par sorodnih tem:

Eko gradbeni materiali

Koristni nasveti za gospodinjstvo

... (če se še kdo katere spomni, ki bi lahko bila zraven, naj poda link)

......

Zanima me dvoje:

ima kdo kakega majstra za montažo oken (precej zoprni pogoji, nevarno-visoko, stara okna, vse preperelo), ki za vse poskrbi (vključno s tem da odpelje stara okna).

mama je namreč dobila 2 ponudbi oz. predračuna in pri enem ponudniku ne odpeljejo starih oken, so pa to ogromna okna in jih ne bi sami odvažali, z drugim pa ena od sosed, ki je že to pedenala, ni bila preveč zadovoljna.

Drugo pa je zamenjava radiatorjev oz. priključitev na centralno ogrevanje...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Moj dober frend tole dela ... tudi vse odpeljejo ...

ne vem, pokliči al pa mailaj in vprašaj za ponudbo ...lahk rečeš, da sem ti jaz dala kontakt, da bo vedel, da se mora potrudit, ker sem zatežila, da bodo mene grdo gledal, če ne bo ok x;)x

http://www.prolatebra.com/storitve.php

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

...

Zanima me dvoje:

ima kdo kakega majstra za montažo oken (precej zoprni pogoji, nevarno-visoko, stara okna, vse preperelo), ki za vse poskrbi (vključno s tem da odpelje stara okna).

mama je namreč dobila 2 ponudbi oz. predračuna in pri enem ponudniku ne odpeljejo starih oken, so pa to ogromna okna in jih ne bi sami odvažali, z drugim pa ena od sosed, ki je že to pedenala, ni bila preveč zadovoljna.

Drugo pa je zamenjava radiatorjev oz. priključitev na centralno ogrevanje...

Sodelavcu je menjal AJM - sam so zafušal pri vgradnji in ima zdej toplotne mostove, tko da, tut AJM ni več, kar je bil.

Moram vprašat xsrcx kdo je nama menjal okna, nardil so v dveh dneh - zelo dobro, tut po letu dni so nama pršli naštelat tečaje oken zastonj.

Mam pa nasvet za vse, ki mislite menjat okna: na jesen, oz zimo, je menjava oken najcenejša (pr nama so menjali decembra), edin temp.zun.okolja ne sme past pod 5st., ker se pol un polipropilen (al karkol je že una rumen napihnjena pena) ne strdi tko, kt bi se morala.

Eko sklad glih zdej ponuja neke subvencije, če menjate za lesena okna (in ne plastična).

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

... - sam so zafušal pri vgradnji in ima zdej toplotne mostove...

Moram vprašat xsrcx kdo je nama menjal okna, nardil so v dveh dneh - zelo dobro, tut po letu dni so nama pršli naštelat tečaje oken zastonj.

Mam pa nasvet za vse, ki mislite menjat okna: na jesen, oz zimo, je menjava oken najcenejša (pr nama so menjali decembra), edin temp.zun.okolja ne sme past pod 5st., ker se pol un polipropilen (al karkol je že una rumen napihnjena pena) ne strdi tko, kt bi se morala.

Eko sklad glih zdej ponuja neke subvencije, če menjate za lesena okna (in ne plastična).

Za boldano obvezna "RAL montaža".

Išče se rabelj z izkušnjami.

število prostih delovnih mest 1200

Pogoj; izpit iz inkvizicijskega postopka, znanje latinskega jezika aktivno.. znanje lokalne vulgarne lingve pasivno.

odlsužena križarska vojska ali sorodne aktivnosti (Beziers)

Opravljen tečaj; pripoznavanja herezije. Ročne spretnosti na natezalnici.

Santa sede. Via Dolorosa INRI. Burgos

s pripisom za lužbo dominis cani Bernardus Gui.

Mens sana in Inquisitio hispana

Gloria in excelsis Deo

Glória in excélsis Deo

Et in terra pax homínibus bonæ voluntátis.

Laudámus te, benedícimus te, adorámus te, glorificámus te,

Grátias ágimus tibi propter magnam glóriam tuam,

Dómine Deus, Rex cœléstis, Deus Pater omnípotens.

Dómine Fili Unigénite, Iesu Christe,

Dómine Deus, Agnus Dei, Fílius Patris:

Qui tollis peccáta mundi, miserére nobis;

Qui tollis peccáta mundi, súscipe deprecatiónem nostram,

Qui sedes ad déxteram Patris, miserére nobis.

Quóniam tu solus Sanctus, tu solus Dóminus, tu solus Altíssimus, Iesu Christe,

Cum Sancto Spíritu in glória Dei Patris. Amen.

sam za info - tile ne pridejo v LJ, tko da pridejo prav ožji skupini interesentov.

Moj dober frend tole dela ... tudi vse odpeljejo ...

ne vem, pokliči al pa mailaj in vprašaj za ponudbo ...lahk rečeš, da sem ti jaz dala kontakt, da bo vedel, da se mora potrudit, ker sem zatežila, da bodo mene grdo gledal, če ne bo ok x;)x

http://www.prolatebra.com/storitve.php

thanx, prav mat da bodo ta hip okna mal počakala, k bo najprej centralno zrihtala, k je glih vmes zdaj čas.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

tile pa pridejo tud v LJ (se pravi najbrž to pomeni da delajo po vsej SLO) in tud prijazen je bil tip slišat, da pridejo takoj pogledat itd.

(samo sva pol vmes z mat že nekaj našli v LJ - poročam)

Picasso

• 11 months later...
  • 4 years later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...