Skoči na vsebino

Ne vem kam spadam v življenju

light

Recommended Posts

Zanimiva reakcija...podzavestna agresija na kaj...x?x Pozabljaš na dva pomembna detajla- KARMA in SAMSAKARE iz preteklih lifeov...poleg še ostalih pomembnih detajlov valjda,,,xg:Dx

xokkx

Brezo, daj se že enkrat prizemlji. Za vse je kriva karma in nevem kaj še. ...........

Človek, vse je del življenja, včasih je takšna, včasih drugačna zgodba. Če te neka lekcija ni nič naučila, te bo druga, to je dejstvo.

Tisto s karmo je enako, kot bi samovoljno ves čas tiščal glavo v vodo in čakal na kisik. Vsa taka nakladanja so si izmislili tisti, ki so celo življenje spali in čakali na čudeš, ki pa se ni nikoli zgodil.

Dajte malo zadihati življenje s svojimi pljuči, pa pustite premetavanje megle tistim, ki rabijo nekoga, da jih kao vodi.

Deli na socialnih omrežjih

Brezo, daj se že enkrat prizemlji. Za vse je kriva karma in nevem kaj še. ...........

Človek, vse je del življenja, včasih je takšna, včasih drugačna zgodba. Če te neka lekcija ni nič naučila, te bo druga, to je dejstvo.

Tisto s karmo je enako, kot bi samovoljno ves čas tiščal glavo v vodo in čakal na kisik. Vsa taka nakladanja so si izmislili tisti, ki so celo življenje spali in čakali na čudeš, ki pa se ni nikoli zgodil.

Dajte malo zadihati življenje s svojimi pljuči, pa pustite premetavanje megle tistim, ki rabijo nekoga, da jih kao vodi.

Karma igra pomembno vlogo poleg ostalih zadevic...nisem pa rekel da je to glavni krivec, ampak eden od glavnih dejavnikov, ki se jih ne sme zanemarjati...in glih zato večin bioterapevtov zdravi samo simptomatsko...xg:Dx

Ker pa se s podobnimi stvarmi tudi ti ukvarjaš, si pa pri svojem delu sigurno prišel do tega da se je tvojim strankam al pa tebi odvrteli kakšni filmčki s pravilno obrnjeni pentagramčki, heksagramčki al pa kakšni ostali liki...by the way ta dva lika imata zelo pomembno vlogo pri razreševanju pretekle karme...in ker je heksagramček podoben Davidovi zvezdi...tralala...xg:Dx

In ker smo že glih pri karmi...dobro bi bilo če bi svojo sodelavko vprašal zakaj imaš podzavestno agresijo do RKC, raznoraznih menihov, do tistih ki kao pridigajo religijske in duhovne stvarčice....zakaj jih ne moreš brezpogojno sprejemati...Še bolje pa je če preveriš koliko odstotkov so vzroki v preteklih lifeih+ pretekla karma in koliko so vzroki v tem lifeu sedaj...mogoče boš po določenih odkritjih začel drugače govoriti...xg:Dx

KARMA= DELOVANJE.........xokkx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Karma igra pomembno vlogo poleg ostalih zadevic...nisem pa rekel da je to glavni krivec, ampak eden od glavnih dejavnikov, ki se jih ne sme zanemarjati...in glih zato večin bioterapevtov zdravi samo simptomatsko...xg:Dx

Ker pa se s podobnimi stvarmi tudi ti ukvarjaš, si pa pri svojem delu sigurno prišel do tega da se je tvojim strankam al pa tebi odvrteli kakšni filmčki s pravilno obrnjeni pentagramčki, heksagramčki al pa kakšni ostali liki...by the way ta dva lika imata zelo pomembno vlogo pri razreševanju pretekle karme...in ker je heksagramček podoben Davidovi zvezdi...tralala...xg:Dx

In ker smo že glih pri karmi...dobro bi bilo če bi svojo sodelavko vprašal zakaj imaš podzavestno agresijo do RKC, raznoraznih menihov, do tistih ki kao pridigajo religijske in duhovne stvarčice....zakaj jih ne moreš brezpogojno sprejemati...Še bolje pa je če preveriš koliko odstotkov so vzroki v preteklih lifeih+ pretekla karma in koliko so vzroki v tem lifeu sedaj...mogoče boš po določenih odkritjih začel drugače govoriti...xg:Dx

KARMA= DELOVANJE.........xokkx

No, pa mi povej, kje vse si napredoval s tem, da veš kakšna ti je karma ? Ne mi govorit o energijah in tralala, pač pa o dejstvih, ki so potrebni za neko normalno samostojno življenje .

Moje mnejne je tako:, če gledaš preveč nazaj, se boš zaletel v prvo oviro, katera stoji pred tabo !

Glej naprej, opazuj, sprejemaj . Življenjske ovire so zato, da se iz njih nekaj naučimo. Če se učimo počasi, se čas učenja podalšuje. To ti je dejstvo.

Kaj ima s tem Karma, je stvar sanjačev.

Zakaj imam podzavestno agresijo na RKC ? Oni so nam potrebni, saj bi brez nekega vodenja ali vodstva, bili, kot pobesnele krave in biki. Ne vsi, pač pa večina.

Moti me to, ker nas preveč slepijo z lažmi. Ni vsaka resnica za vsakogar, pač pa je lahko pravilno razmišljanje za vsakogar. Strah je njihovo glavno orodje in če malo pogledaš ljudi, boš kmalu ugotovil, kako jim je uspelo ljudi obdržati v strahu. To je del, ki me moti.

Veš, če je človek vsake toliko časa do nekaterih stvari kritičen, pomeni,da je nekaj opazil. Vse ostalo, je posledica spanja.

lifes a bitch, get some fun....

dva velika filozofa sta ugonobila malo miško...smrk smrk

«Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!»

No, pa mi povej, kje vse si napredoval s tem, da veš kakšna ti je karma ? Ne mi govorit o energijah in tralala, pač pa o dejstvih, ki so potrebni za neko normalno samostojno življenje .

Moje mnejne je tako:, če gledaš preveč nazaj, se boš zaletel v prvo oviro, katera stoji pred tabo !

Glej naprej, opazuj, sprejemaj . Življenjske ovire so zato, da se iz njih nekaj naučimo. Če se učimo počasi, se čas učenja podalšuje. To ti je dejstvo.

Kaj ima s tem Karma, je stvar sanjačev.

Zakaj imam podzavestno agresijo na RKC ? Oni so nam potrebni, saj bi brez nekega vodenja ali vodstva, bili, kot pobesnele krave in biki. Ne vsi, pač pa večina.

Moti me to, ker nas preveč slepijo z lažmi. Ni vsaka resnica za vsakogar, pač pa je lahko pravilno razmišljanje za vsakogar. Strah je njihovo glavno orodje in če malo pogledaš ljudi, boš kmalu ugotovil, kako jim je uspelo ljudi obdržati v strahu. To je del, ki me moti.

Veš, če je človek vsake toliko časa do nekaterih stvari kritičen, pomeni,da je nekaj opazil. Vse ostalo, je posledica spanja.

Najprej se malo pozanimaj kaj beseda "karma" sploh pomeni...mislim da jo jaz uporabljam v drugačnem kontekstu...xg:Dx

Ko človek enkrat razume zakaj se mu dogajajo oz. so se mu zgodile določene stvari bo tudi lažje vedel kako naprej...A ni lažje da bioterapevt naredi eno ali dve seanse na vzroke, ne pa kakšnih 20. ,30. ali celo več seans samo čiščenja čaker in dovajanja energij...Ne pravim da je treba poznati glih vse vzroke al pa vedeti vse...Ponavadi se zašteka glih pri kakšnih velikih travmah al pa življenskih križiščih...takrat se gre lahko tudi na vzroke zavestno ali podzavestno...in človek ponavadi tudi spontano dobi kakšen preblisk zakaj se mu kao dogaja "krivica"...

Kot sem zgoraj nakazal...človek naj bi se iz zgodovine nekaj naučil...kar pomeni da se ne bi oziral nazaj, ampak da bi se z izkušnjami iz preteklosti znal soočati s sedanjostjo...Če pa se mu pojavi še kakšen preblisk iz prejšnjega lifea al pa mu naredi kakšen klik pa toliko bolje...bo vsaj znal povezati stvari skupaj...

Vprašanje za tebe...a se sploh zavedaš, če imaš preveliko agresijo v sebi kaj to naredi na strankinih finih ravneh biopolja oz. aure...Igraš se neko uklanjanje črne magije, usput pa lahko z določenimi stvarmi povzročiš drugačno škodo...bioterapevt lahko prenese svoje negativne podzavestne vzorce oz programe na stranko, če ima ona v podzavesti analogni program ki je enak tem programčkom...A si kdaj razmišljal v tej smeri...to je dobesedno tempirana bomba...:bomb: xg:Dx

Pozitivna oz. konstruktivna kritika ja, ne pa agresivna...Človek ki se igra z energijami naj bi se naučil balansa med dark in light side oz. naj bi se naučil nevtralnosti in brezpogojnega sprejemanja...Pri nižjih silah se lahko malo igračka, pri višjih pa ne več...zlasti če začne kršiti nekatere višje kozmične zakone...karma je namreč samo eden izmed njih...

Dam namig...

-agresija na 1. posameznika oz. osebo...je kao 1. enota...

-agresija na skupino, združbo, organizacijo (homoseksualci, RKC, kriminalci, neko podjetje...)....kao 100. enot

-agresija na nek narod...1000. enot

Večja ko je agresija določenega osebka hitreje pride do obrambnih mehanizmov duše ki zaščiti škodo na finejših ravneh aure in škodo ki jo lahko tisti osebek povzroči svoji rodbini...Pokaže se pa v obliki bolezni tudi rakavih al pa psihičnih motnjah na osebku ali njegovih tabližnjih... in ti bi v večini takih primerov rekel temu kao črna magija...

In kaj ima to veze kao z normalnim življenjem...dobro vprašanje...naj si skuša vsak sam narediti svoje zaključke na podlagi napisanega, povedanega in seveda v skladu s svojo miselnostjo in duhovno stopnjo svoje dušice...xokkx

Yoga ni religija, kdor to trdi naj preuči kaj je obstajalo prej Vedska civilizacija ali Hindustan.

Vede ne opisujejo nobene inkarnacije, bogov ne polbogov, omenjajo samo stvarnika- Brahman-a (ne Bramo ali Bramina!)

Yoga se da sledit v Vede, Hinduizmu pač ne, ta je nastal kasneje ko so se ljudem že mal možgančki skisal pa so rabli pravljivce pa osebe da so si lahko principe življenja razlagal.

«Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!»

Sistematično se vedno začne od OSNOV navzgor:

01. relaksacija [avtogeni trening, yoga nidra, ...],

02. telesna vadba, ph uravnotežena prehrana ...,

03. mentalna & čustvena higiena & ravnovesje,

04. meditativne prakse

Všeč mi je bil tale tvoj post v celoti, a tole, kar citiram se mi res zdi bistvo... ki ga lahko sprejejo tudi tisti, ki jih št.4 NE zanima ali imajo o tem popolnoma zmotne predstave.

Dokler se ne počutiš dobro v svoji koži, "tukaj in zdaj" kot bi vztrajal gospod Vinko, hehehe, je bluzenje o št.4 in naprej popolnoma brezpredmetno in neplodno.

Moja osebna pot po tinejdžerskih turbulencah je bila natanko to - odkriti način do globoke relaksacije, uravnoteženosti, umirit um, jasno se zavedati okolja, zelo povečana telesna aktivnost, telo-vadba, šport, skrb za telo, dokler se v svojem "templju" nisem počutil odlično, pa tudi "arhitektura" je izgledala veliko bolje (in pozornost nasportnega spola se je bistveno povečala, kar tudi lahko prispeva k boljšemu počutju, hehehe), vzdrževanje ravnovesja - točka 3. je v bistvu ohranjanje in vztrajanje v prakticiranju točk 1. in 2., nenazadnje pa me želja po določenem vedenju žene v eksperimentiranje s spreminjanjem običajnega zavedanja in zaznave, obračanje konceptov na glavo - torej - točka 4. in naprej - v čemer sem čisti amater, a ker je osnova dovolj vzdržljiva si lahko privoščim "pretrese" in se jim čudim, ne pa da bi mi "ven sekale" kakšne travme ali bojazni.

Na osebni izkušnji se torej pridružujem mnenju, da dokler 1 -3 ne štima res nima smisla blodit o 4., sploh pa ne bluzit na osnovi neke tretjerazredne potrošniške "duhovne" literature tipa "The Secret", itd. Saj,v vsaki knjigi se najde kakšno zrno modrosti, a zakaj bi prebirali toliko balasta in se zapletali v koncepte, katerih bistva nismo sposobni dojeti, dokler 1 - 3 ne štima.

V 1 -3 sodijo tudi opazke nekaterih - "get laid", itd. - balans, radost, akcija, skrb za duha in telo, brez dvomov ali je to koristno ali smiselno - Nike pravi "just do it". :)

"I must create a system or be enslaved by another mans; I will not reason and compare: my business is to create."

William Blake

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_eek.gif

Barmana so mel že takrat?

Hudo

Valda pa skupi z Klingtonovo prejšno inkarnacijo sta na vesoljskem poletu na Črmuzgzioduzadi koktejle tolkla... Havanaikebana... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif

Ja, rada bi izvedela več o delu v tujini. Denar je moj primarni problem. Sekundarni je delo. Ampak se ve, dela se zaradi denarja.

Are you sure...x?x

Denar, služba...to v današnjem času pomeni kao neko sigurnost, varnost, stabilnost, finančno neodvisnost, ne biti odvisen od drugih...Denar se dobi lahko tudi preko socialnih ustanov ipd. inštitucij, z delom na črno...Ne bom moraliziral kaj je prav in kaj ne...Vprašal bom samo ali je denar res glavni problem ali je bolj tisto kar je v ozadju oz. je skrito pod površino...x?x

Marsikdo je tako govoril...potem se je pa izkazalo da so pod površjem odnosi z domačimi, nerazumevanje, nesprejemanje fizičnega sveta, denarnega sistema, beg pred soočanjem, itd...

Glede na prvi post bi rekel da je denar šele nekje na drugi polovici...pred tem pa neprizemljenost, zatekanje k domišljiskemu svetu oz. sanjam, izgovarjanje na neke dogodke iz daljne preteklosti...pa strahci prav izstopajo...in še kaj bi se našlo...skratka poleg denarja bo treba delat še na drugih področjih...zato sem pa omenil da je pomembna povezava med nebom in zemljo...denar je namreč v povezavi s 1. čakro, odnosi pa z 2...

To je pač samo moje mnenje glede na napisano v tej temi do sedaj...xDDx

Ja, rada bi izvedela več o delu v tujini. Denar je moj primarni problem. Sekundarni je delo. Ampak se ve, dela se zaradi denarja.

deeenarrrrrrrr

:V: http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif :vragec:

:palec:

Valda pa skupi z Klingtonovo prejšno inkarnacijo sta na vesoljskem poletu na Črmuzgzioduzadi koktejle tolkla... Havanaikebana... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif

Vau. Frajerja. Škoda k sta naletela na Vogone.

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_kisses.gif

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Vau. Frajerja. Škoda k sta naletela na Vogone.

P...a ja pa sta fasala v R..o, Barman še dons visok poje..... x:px

Vprašanje za tebe...a se sploh zavedaš, če imaš preveliko agresijo v sebi kaj to naredi na strankinih finih ravneh biopolja oz. aure...Igraš se neko uklanjanje črne magije, usput pa lahko z določenimi stvarmi povzročiš drugačno škodo...bioterapevt lahko prenese svoje negativne podzavestne vzorce oz programe na stranko, če ima ona v podzavesti analogni program ki je enak tem programčkom...A si kdaj razmišljal v tej smeri...to je dobesedno tempirana bomba...:bomb: xg:Dx

...xokkx

Brezo, če je za tebe agresija postaviti človeka na realna tla, je to tvoj problem.

Skrivnost, kako energija bioterapevta deluje na bolnan organ, je vse drugo, kot pa ti tvezijo bioterapevti. Ne bom ti razlagal, ker me ne boš hotel razumeti, saj si pod uplivom ljudi, kateri te imajo za eksperimentalno igračko. Če mi ne verjameš, mi boš verjel čez nekaj let.

Lahko se jeziš na napisano, povem ti lahko le, da si slab opazovalec ljudi. Zgodbice, katere ti govorijo kvaziterapevti, so samo prodajanje megle. Dejstva so povsem drugačna, če jih hočeš razumeti sam s svojo glavo.

Glede na tvoje zgledovanje po nekaterih bioterapevtih, ti lahko zaupam podatek, da je eden od njih hudo bolan. Kdo in zakaj, ugotovi sam.

Ni vse zlato, kar se sveti.

Yoga ni religija, kdor to trdi naj preuči kaj je obstajalo prej Vedska civilizacija ali Hindustan.

Vede ne opisujejo nobene inkarnacije, bogov ne polbogov, omenjajo samo stvarnika- Brahman-a (ne Bramo ali Bramina!)

Yoga se da sledit v Vede, Hinduizmu pač ne, ta je nastal kasneje ko so se ljudem že mal možgančki skisal pa so rabli pravljivce pa osebe da so si lahko principe življenja razlagal.

Imaš in nimaš prav. Ideje se seveda dajo slediti v Vede, a Joga, kot jo poznamo je vsekakor povezana s Hinduizmom. Bogovi so lahko mišljeni tudi simbolno, oz. vsak ki je kdaj doživel tisto "drugo razsežnost" skozi meditativne ali kakšne druge prakse, lahko ve kako "resnični" znajo biti določeni "simboli" v tej drugi percepciji - seveda pa se to dogaja "znotraj".

Se bi pa lahko strinjal - pač po prebranem in osebnih preferencah - da bolj ko gremo k izvorom zgodnjih filozofij, manj so religiozne in ne omenjajo bogov, temveč govorijo recimo o "zavesti" in o "fenomenih" oz. polju materije oz. Purushi in Prakriti recimo - in so na nek način bližje dognanjem sodobne znanosti, kot kasnejša "metafizika".

Če se ne motim je Yoga prvič omenjena v Upanishadah.

Prvi teksti, ki so omenjali "jogijske" meditacijske tehnike so bili Budistični, asanam podobne pozicije pa so baje najdene že v arheoloških dokumetnih zgodnje civilizacije doline Inda.

O Jogi kot je znana danes je prvič zgoščeno največ napisano v Bhagavad-giti in v Patanjalijevih "Joga sutrah", kar pa je oboje že zelo povezano (pa tudi ne) s Hinduizmom. Po moje je to tako, kot praktičen misticizem kakšnega mojstra Eckharta ali Hildegarde von Bingen v primerjavi z religioznim "mainstream" krščanstvom za mase. Tako je z jogo in Hinduizmom - zgolj moje mnenje, ni nujno, da drži.

Sodobni Hinduizem je pač mešanica vsega - ljudskih vraž, vraževerja, elementov starih filozofij in kasnejših mitov. Joga v današnji obliki je res povezana s hinduizmom, a se jo najbrž da prakticirati tudi na ne-religiozen način.

"I must create a system or be enslaved by another mans; I will not reason and compare: my business is to create."

William Blake

Ideja da je Yoga izvira iz Hinduizma, kot se skuša to včasih prodat je ......., če jo kdo tako prodaja je to stvar prodajlca in njegovega produkta in ne stvar Yoge...

Glej principe in tehnike in se ne obremenjuj z imeni in drugimi pomeni le teh......

Konec koncev lahko vso znanost Yoge zvedeš v 4 sutre:

1. Aham Bramasmi

2. Tat vam asi

3. Ayam Atma

4. četrto si pa naj bralec ....znalec sam napiše.. hihihi

Kaj pa sploh so to realna tla, če smo že na tem? Jaz nisem samo na realnih tleh, jaz sem že prbita na realna tla, tako zelo, da še hodit ne morem več po realnih tleh. Prbije me vedno, ko grem mimo trgovine.

Jest rabim enmu nekaj zdrkat, da me da bo postavil za vodjo oddelka v nekem podjetju,... če smo že na realnih tleh. To so zame realna tla. Gola dejstva.

Ideja da je Yoga izvira iz Hinduizma, kot se skuša to včasih prodat je ......., če jo kdo tako prodaja je to stvar prodajlca in njegovega produkta in ne stvar Yoge...

Glej principe in tehnike in se ne obremenjuj z imeni in drugimi pomeni le teh......

1. Aham Bramasmi

2. Tat vam asi

3. Ayam Atma

4. Meb Lonov ago ric A

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

A nismo vsi malo zašli od naslova iz te teme ????????????????

Ja gremo nazaj na tire.......čuhapuhačuhapuha.... xcivx

Kaj pa sploh so to realna tla, če smo že na tem? Jaz nisem samo na realnih tleh, jaz sem že prbita na realna tla, tako zelo, da še hodit ne morem več po realnih tleh. Prbije me vedno, ko grem mimo trgovine.

Jest rabim enmu nekaj zdrkat, da me da bo postavil za vodjo oddelka v nekem podjetju,... če smo že na realnih tleh. To so zame realna tla. Gola dejstva.

Če misliš da boš kam prlezla z drkanjem se motiš, take usluge stanejo okrog 20ojro.... razen če si RAKETA in najdeš bebca k ne zna interneta uporablat...

Resno realnost je stvar proekcije Uma....

Zakaj terapevti zbolevajo?

Tisti, ki hoče vedet vse o zdravljenju naj prebere knjigo Moč zdravilnih rok (ampak jo je težko brati), težje kot vse druge. Mogoče je v angleški različici lažja.

Point pa je v temu, da mora imeti terapevt vedno večjo energijo od stranke, če ni tako, lahko terapevt zboli. Zato mora terapevt vedno misliti najprej nase in si vzeti časa zase kolikor je treba, ne glede na vse ostalo.

Da pa ima vedno večjo energijo mora pa poskrbeti za vse 3 nivoje (fizičnega, duševnega in duhovnega) npr. fizične vaje, meditacija, pozitivna mentaliteta itd.

Povej mi, kakšno je tvoje fizično stanje in počutje, glede psihičnega mi je jasno.

Mogoče lahko štartamo iz druge strani, ne samo z nekimi energijcami in nevem, kaj še. Od fizičnega je lahko odvisno, kako bomo spremenili psihično. Od psihičnega pa je potem odvisen vsak naslednji dan.

1. Aham Bramasmi

2. Tat vam asi

3. Ayam Atma

V redu. Se zelo strinjam.

V postu zgoraj seveda nisem trdil, da Yoga izvira iz Hinduizma... Pa saj to veš, kaj sploh pišem. Žal pa res večina prodajalcev prodaja paket - Yoga + Hindu metafizika ali religija.

Osebno mi pomeni "joga" še zmeraj nekaj pozitivnega in koristnega, medtem kot nisem več takega mnenja o religioznem Hinduizmu, sploh ne o bolj agresivnih in nacionalističnih variantah v stilu Hindutve. (žal pa kar nekaj jogijskih "mojstrov" podpira tudi ideje slednje - linke sem že objavljal v preteklosti, ne bi sedaj še bolj off topic)

Joga, kot nereligiozna duhovno-telesna disciplina - sistem praktičnih vaj in praks - sama po sebi je OK - se strinjamo.

William Blake

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...