klošar 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 Vsi smo večna bitja . Vsi smo večne duše. Smo del večnega ponovnega rojevanja in spoznavanja večne resnice. Smo del neskončne karmične lekcije. Prihajamo polni zamer , sovraštev, dvojnosti in se jih učimo transformirati v sprejemanje in neskončno ljubezen. In vsakokrat , ko se ponovno rodimo, nam je začasno zaklenjen spomin na lekcije prejšnjih življenj, zato, da nismo preobremenjeni in se lažje učimo. In ko pride naš »čas« , ki sploh ni čas, ker v neskončnosti čas ne obstaja, se počasi vrača tudi neskončen spomin na vse naše pretekle dogodke in izkušnje. Pričenjamo se spominjati vseh našin napak od prej , pa tudi vse naše ljubezni . In potem nič ni več enostavno. Zavemo se vse naše mogočnosti in odgovornosti. In zavemo se, smo klošarji pod mostom neskončnega univerzuma in smo potujoče zvezde iz življenja v življenje. In tukaj smo, da se dopolnjujemo drug drugega v naši neskončni večni ljubezni. 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 In hkrati smo mogočni Bogovi, ambiciozna bitja, največji in najmanjši. 1 1 Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 mislim koji bullshit za izgubljene razočarane duše bl k ste v riti, bl grandiozne izpade morate imet, da se vse nekak pogliha.Your mind has just left the building....Ti se kar prepricuj da si nic, ti takoj potrdim in hkrati povem da si vse......hehejej Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 evo, to ti je ta duhovnost... ne hvala Kaj pa je duhovnost? Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lukasetina 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 Vsi smo večna bitja . Vsi smo večne duše. Smo del večnega ponovnega rojevanja in spoznavanja večne resnice. Smo del neskončne karmične lekcije. Prihajamo polni zamer , sovraštev, dvojnosti in se jih učimo transformirati v sprejemanje in neskončno ljubezen. In vsakokrat , ko se ponovno rodimo, nam je začasno zaklenjen spomin na lekcije prejšnjih življenj, zato, da nismo preobremenjeni in se lažje učimo. In ko pride naš »čas« , ki sploh ni čas, ker v neskončnosti čas ne obstaja, se počasi vrača tudi neskončen spomin na vse naše pretekle dogodke in izkušnje. Pričenjamo se spominjati vseh našin napak od prej , pa tudi vse naše ljubezni . In potem nič ni več enostavno. Zavemo se vse naše mogočnosti in odgovornosti. In zavemo se, smo klošarji pod mostom neskončnega univerzuma in smo potujoče zvezde iz življenja v življenje. In tukaj smo, da se dopolnjujemo drug drugega v naši neskončni večni ljubezni. Karkoli si že vzel, a lahko kaj tega zrihtaš? Pošlji mail. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 mislim koji bullshit za izgubljene razočarane duše bl k ste v riti, bl grandiozne izpade morate imet, da se vse nekak pogliha.no lohk je pa tud obratno: bl k je folk v riti, nižje in primitivnejše izpade mora met...Tako da k sreči eni ciljajo višje (k je tolk teh k so naprogramirani na nižje), pa se pol izenači. Ja Luka, češ da ti zrihtam eno dozo smeha pa sreče?Samo se ne da izmerit in zanalizirat, tko da mislim da si ti na te *droge* imun. "Cinik je človek, ki pozna ceno vsega, a nobene vrednosti."(Oscar Wilde) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 ja sej se štekamo, tudi mene odbijajo 'velike besede' (ampak v absolutnem). Gre pa za etitjud. Kaj koga q* briga, pri/ob/na/pod katerim 'obokom' nekdo išče/najde srečo, karkol mu pomen? Je treba uletet vse popikat in posikat? No to je prav tako tečno kot liksiraste besede o sreči in ljubezni oz. (zame osebno) še malo bolj. Poleg tega je pa blefersko in tudi butasto, kajti še vešča se pali na sonce/luč.Pa če še tako zagotavlja, da je nočna žival in da kolk kičasto je sonce/luč (in da kolk so kičasti vsi ki si želijo sonce in luč). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 al meni praviš, da sm cinik, blefer in butec? Niti ne (sploh okol butca ) vešče se palijo na luč ja, pa crknejo tud tam ja. (kaj so pa vešče...) ... Govorim splošno, odzivam se pa na napisano. V bistvu sem prav tako alergična na 'odločit se za negativo' kot si ti na 'odločanje za pozitivo'. V bistvu se pa sam pogovarjamo, jaz pa sem sita temačnežev. ker to pomeni, da morajo ostali provajdat več luči.(si pa ti začela o izenačenju in sem razmišljala glasno pač o tem) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 V bistvu sem prav tako alergična na 'odločit se za negativo' kot si ti na 'odločanje za pozitivo'. xsuperx to mi deli bejbi xokx "takle mamo" je pristop, ki oswobaja Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 saj štekam, vem, kaj te je zmotlo, sem tud jaz do neke mere taka...skratka tud jaz znam bit mal cinična in me zmotjo in sem tud alergična na prazne besede (ki se itak vidjo če so prazne, pa če se trudijo bit še tako mogočne in 'grandiozne' ). Ampak sem takoj tud v opoziciji temu, kajti še vseeno se mam rajš lepo kot zanič in zame je v tem (velik) point. K je pač zlo pomembno, kako se počutiš v lajfu, na svoje počutje pa v največji meri vplivamo sami. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lukasetina 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 Ja Luka, češ da ti zrihtam eno dozo smeha pa sreče?Samo se ne da izmerit in zanalizirat, tko da mislim da si ti na te *droge* imun. Ej, tole je pa grd predsodek. Znanstveno je dokazano, da so nekateri skeptiki občasno tudi srečni. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 Zihr obstaja tud znanstven dokaz da so vsi skeptiki večno srečni. zihr...kolkor mamo in komunikologov, ki ne delajo druzga kt iščejo sami sebi namen... x:Dx Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 Ej, tole je pa grd predsodek. a dej ga lomt! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 .amuzrevinu mokobo minčnosken doP Takole bo boljše:.amuzrevinu mokobo minčnoksen doP Dislektičar u banci : VAZDUH U RUKE – OVO JE PIČKA, PLJAČKA VAM MATERINA ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PsicoMagico 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 Hmm, mogoče pa je klošar resno vzel mojo free hipnozo, pa ga je na ta način odpelalo. 1 2 3 - kup dreka si, to kar si bil prej. Ne, hecam se... si vse kar si lahko ta hip - a ni najs ta logika - mogoče je celo slaba, no... tautologija - ma ni - si vse kar si lahko ta hip, ker če bi TA HIP lahko bil kaj drugega - bi to bil. Sicer pa glede grandioznosti - še tako megalomanski poskusi izražanja radosti ali celo prebliskov blaženosti, ki se nam zgodijo tu in tam so povsem ne-grandiozni v primerjavi s pogledom v zvezdnato nebo in zavedanjem kakšne razsežnosti se iz točno te točke gledišča odpirajo v vse smeri okoli tebe in da stojiš na velikanski sferi, ki drvi okoli ene manjše zvezde na robu ene eliptične galaksije. Pa ko se spomniš, da NIČ, ampak čisto NIČ ne more priti v tvojo zavest, ne da bi ti to sprocesiral - da dejansko VSE to obstaja zate le dokler se tega zavedaš, da torej še najmanjši detalj in največja razsežnost nujno bivata v tvoji zavesti, pa ni hudič, da te ta grandioznost ne naredi čisto majhnega in veličastnega hkrati. Karkoli že smo, v tem trenutku smo točno to, kar smo lahko, hehehe in neskončnost se razteza v vse smeri okoli nas (in v nas?). Pa ne bi sedaj začel špekulirat, ko so že ta preprosto sprejemljiva dejstva tako grandiozna. Citiraj "I must create a system or be enslaved by another mans; I will not reason and compare: my business is to create." William Blake Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 .amuzrevinu mokobo minčnosken doP sm mislu, da rikverc hočeš kej powedat... k najprej pomižikneš...ampak... sm si premislu...grem na drink. čaoooo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 mislim koji bullshit za izgubljene razočarane duše bl k ste v riti, bl grandiozne izpade morate imet, da se vse nekak pogliha.Kaj smetiš? A ne veš, da si v forumu "Duhovnost in osebna rast"? Če ti kaj ne paše, se poberi! 1 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 In hkrati smo mogočni Bogovi, ambiciozna bitja, največji in najmanjši. Ma, kakšni bogovi neki, heh . Še svojih telesnih nagonov, želja, strasti, staranja, potreb, funkcij, itd nezmoremo kontrolirati, kaj šele da bi vodili gibanja Osončij z planeti vred po vseh ustvarjenih Vesoljih v Stvarnikovem Prostoru . Glej : Bog je Eno, mi smo pa le Njegova majcena ustvarjena energijska bitjeca na poti k Njemu nazaj domov . Lp + # 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 Kaj pa je duhovnost? = Energijskost + much, much more Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PsicoMagico 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 Aja popravek, hotel sem reči "spiralne galaksije", pa me je zaneslo v "eliptično". Pa to je itak vse bolj "poetično". Dejansko nismo na robu, itd., pa zemlja ni prav sferična, itd. A OK... you know what I mean. Citiraj "I must create a system or be enslaved by another mans; I will not reason and compare: my business is to create." William Blake Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 ja, vse. vešče se palijo na luč ja, pa crknejo tud tam ja, ta je res huda fora, ... ampak kruta pa tud precej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 Ma, kakšni bogovi neki, heh . Še svojih telesnih nagonov, želja, strasti, staranja, potreb, funkcij, itd nezmoremo kontrolirati, kaj šele da bi vodili gibanja Osončij z planeti vred po vseh ustvarjenih Vesoljih v Stvarnikovem Prostoru . Glej : Bog je Eno, mi smo pa le Njegova majcena ustvarjena energijska bitjeca na poti k Njemu nazaj domov . Lp + #Če si ti SAMO tvoje telo potem si tudi SAMO nagon, strast, staranje, potreba, funkcija, itd... Bog ni večji, ne more bit nekdo večji od samega sebe...Itak je pa vse samo ideja.... VSE Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 17. maj 2011 Prijavi Deli 17. maj 2011 the dark forces made me do it They have cookies. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. maj 2011 Prijavi Deli 17. maj 2011 Vsi smo večna bitja . Vsi smo večne duše. Smo del večnega ponovnega rojevanja in spoznavanja večne resnice. Smo del neskončne karmične lekcije. Prihajamo polni zamer , sovraštev, dvojnosti in se jih učimo transformirati v sprejemanje in neskončno ljubezen. In vsakokrat , ko se ponovno rodimo, nam je začasno zaklenjen spomin na lekcije prejšnjih življenj, zato, da nismo preobremenjeni in se lažje učimo. In ko pride naš »čas« , ki sploh ni čas, ker v neskončnosti čas ne obstaja, se počasi vrača tudi neskončen spomin na vse naše pretekle dogodke in izkušnje. Pričenjamo se spominjati vseh našin napak od prej , pa tudi vse naše ljubezni . In potem nič ni več enostavno. Zavemo se vse naše mogočnosti in odgovornosti. In zavemo se, smo klošarji pod mostom neskončnega univerzuma in smo potujoče zvezde iz življenja v življenje. In tukaj smo, da se dopolnjujemo drug drugega v naši neskončni večni ljubezni.s črno napisanim postom se strinjam z rdeče napisanim pač ne nihče ni "prišel poln zamer, sovraštva in dvojnosti". To smo ustvarili mi sami v svojih glavah. Novorojenček ni poln zamer, sovraštva in dvojnosti. Sploh ne ve, kaj dvojnost pomeni. On je še zmeraj zlit z materjo - kar se dojemanja eno/dvojnosti tiče. Dojemanje "vseh naših napak od prej" enostavno povoziš v naslednjem odstavku z "dopolnjevanjem drug drugega v naši neskončni ljubezni". Naši, vaši, njihovi? Neskončna Ljubezen JE. Ni naša, vaša, njihova Menim, da "napak" ne more biti. Lahko pa je nenehno učenje (kar nam dopoveduje tudi ZRSZ x:Dx ), pridobivanje izkušenj, rast. če že, sm alergična na nakladanje, ven metanje in takšne slavospeve, ki meni pač govorijo predvsem o praznini duše. sej bi še lahko ignorirala vseskupaj, sam mi je ostal v očesu ( ) predvsem tist del, da "prihajamo polni zamer, sovraštev itd".... ma daj rojeni smo umazani, pol se moramo pa očistit, al kaj? ma, ko se začnejo take govorit, jst ne vidim nobene pozitive poseben hec je pa to, da ko se zaveš svoje mogočnosti in odgovornosti, potem ni nič več enostavno.ker prej je pa bilo ma sej je ok, nej tip čisti svojo umazanijo kukr če; drugič bom ignorirala take svetlobne izlive ja, men je uč tut zapel v "te malenkosti" - no, pa sej sm jih obrazložila - kako jst to vidim. They have cookies. anybody calls me 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ulica 4 galaksij 17. maj 2011 Prijavi Deli 17. maj 2011 Zakon, ful vas je lepo prebirat, 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.