Študentke EF 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 Pozdravljeni, smo študentke magistrskega študija na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Pri predmetu Strateška trženjska analiza delamo projekt na temo bonbonov. Za uspešno izdelavo projekta potrebujemo 250 rešenih anket, tukaj pa pridete na vrsto vi. Tematika je zanimiva in predvsem sladka . Link do ankete najdete na spodnji povezavi: http://www.1ka.si/a/6541 Prosimo vas, če jo lahko čim prej rešite in nam tako pomagate, da projekt čim bolj uspešno zaključimo. Že vnaprej se vam najlepše zahvaljujemo! Ingrid, Mateja, Petra, Saša, Simona, Valentina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 Imam bolj občutek, da je anketo naročilo podjetje z bonboni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oldskulride 19. maj 2011 Prijavi Deli 19. maj 2011 Brez skrbi. To raziskavo delamo čisto zares pri predmeto Strateška trženjska analiza. Tudi mi jo delamo in bi vam isto prosil če izolnite to anketo! Anketa je v prvi vrsti namenjena mamam oz. materam z otroci, ki so mlajši do 15 let. Lahko odgovarjajo tudi očetje, ki imajo otroke mlajše od 15 let. Link do ankete najdete na povezavi: [www.1ka.si] Že vnaprej se vam najlepše zahvaljujem! Citiraj Zapiski za EF Ljubljana Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojca86 21. maj 2011 Prijavi Deli 21. maj 2011 Pozdravljeni! Vsi, ki imate otroke stare od 3-10 let prosimo če izpolnite anketo. Smo namreč študentke magistrskega študija na Ekonomski fakulteti in pri predmetu Strateška trženjska analiza izvajamo razisakvo na temo bonbonov. Ta sladka in zanimiva anketa vam bo vzela le nekaj minutk:). Link: http://www.1ka.si/a/6717 Hvala za odgovore:) Lp, Mojca, Maja, Mojca, Andreja, Eva in Brigita. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 21. maj 2011 Prijavi Deli 21. maj 2011 Gre se izključno za bonbone Fru-Fru. Če malo povežeš zadevo, se izkaže, da je anketa namenjena samo za neko statistiko in porabo teh bonbonov. Ali vam ta firma plača, ali pa se sama firma skriva za vsem tem.Samo moje mnenje......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.