Skoči na vsebino

Dolgočasno življenje - osamljenost

arvaj

Recommended Posts

Ja, natančno Tako je, Kot je že Predvideno !

Namreč, današnji "moderni" človek, je ob vsem tehnološkem napredku in civilizaciji , blaginji, itd, postal : osamljen .

Zanimivo, kajne ...

Torej, kaj mu je ta "modernizacija" prinesla : Osamljenost .

Del cene, katero je moral plačati za tako udobno življenje , da .

Ampak, to se bo vse še kmalu spremenilo .

Tako pravi Bog !

Lep pozdrav do tedaj .

B + #

Deli na socialnih omrežjih

'

Ja, natančno Tako je, Kot je že Predvideno !

Namreč, današnji "moderni" človek, je ob vsem tehnološkem napredku in civilizaciji , blaginji, itd, postal : osamljen .

Zanimivo, kajne ...

Torej, kaj mu je ta "modernizacija" prinesla : Osamljenost .

Del cene, katero je moral plačati za tako udobno življenje , da .

Ampak, to se bo vse še kmalu spremenilo .

Tako pravi Bog !

Lep pozdrav do tedaj .

B + #

Božji sel,

Vsakič ko se oglasiš napoveš Armagedon in se posloviš do dneva po njem.... ali sanjaš vsak dan VELIKE spremembe ali haluciniraš?

«Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!»

• 2 weeks later...

Star sem že 20 let in nimam nobenega dobrega prijatelja. Tudi punce še nisem imel, čeprav nisem obupal, ker je za to še čas. Življenje mi je dolgočasno, ker nimam z nobenim hoditi na veselice, sredi tedna na kako pijačo, it kolesarit ali kam v hribe... Saj imam prijatelje vendar ne take "mojega tipa" in tudi v njihovi družbi se ne počutim prav prijetno. Res je da sem mal bolj tih in miren, ker sploh ne vem kaj oz. o čem bi v družbi povedal. Vem pa da z mano ni nič narobe, tud drugi so že rekli da sem preprost, pošten..

Prosti čas preživim doma, velikrat grem sam na kolo ali pa v hribe. Imam enega dobrega prijatelja vendar je star 30 let. Včasih smo skupaj hodili na kakšno zabavo, zdaj je pa dobil punco in nima več tolk časa. Ko sem bil star 16 let sem si govoril da ko bom star 20 let bom pa že imel prijatelja ali pa vsaj punco. Zda pa če je kje veselica malo bolj stran od mojega kraja hodim sam, in ko pridem mi je zelo nerodno, ker sem tam osamljen. Resno punco pa tud ne vem kje bi dobil. Včasih se mi zdi kot da nisem za ta svet.

Hvala za nasvete!

LP

Življenje ti je takšno kako si ga sem narediš. Drugo prihaja samo po sebi. Siliti odnose z ljudmi, ki ti ne odgovarjajo ni po čem, nima smisla. Vpiši se na tečaj nečesa kaj te zanima. Tako boš bil v krogu ljudje istih interesov s katerima boš imel kaj za povedati. A morda bo nekdo bil tvojih leta pa pridobiš prijatelja. Če ne uspeš, morda je problem vendar v tebi. x:Ix

'

Božji sel,

Vsakič ko se oglasiš napoveš Armagedon in se posloviš do dneva po njem.... ali sanjaš vsak dan VELIKE spremembe ali haluciniraš?

V E M Za Ogrooomne Spremembe ki bodo Zelo Kmalu prišle nad to pokvarjeno Zemljo .

Pa "žegnano" H2o tud' pijem, ja , ( beri Blagoslovljeno) , pa jem tudi jedi - vse "Požegnane" , pa zobe si tud umivam z "požegnano" pasto, pa zdravila tud jemljem "požegnana" , pa tko naprej, + nazaj, : Vse Blagoslovljeno, Zaradi :

1.) Nevtralizacije škodljivih učinkov zlih energij .

2.) Maximalno Pozitivnega Izkoristka vnešene materije in njenih spremljajočih energij-duhov .

No, in še kaj drugega Pozitivnega bi se tud' našlo x8Dx . Vpraš' .

Lp do tedaj, ajd, čaw baw iz Slovenskih dobraw x:)x

B + #

... to je tako kot če bi sedel v sobi v temi in se pritoževal pri/v sebi da morš tam v sobi v temi sedet. x:o)x

Veš da je tam luč (samo prižgeš jo) in veš da so tam vrata (izstopiš), celo je okno (lohk mal ven pogledaš). x;)x :palec:

xbookx xmusicx xchatx :detelca: ...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... to je tako kot če bi sedel v sobi v temi in se pritoževal pri/v sebi da morš tam v sobi v temi sedet. x:o)x

Veš da je tam luč (samo prižgeš jo) in veš da so tam vrata (izstopiš), celo je okno (lohk mal ven pogledaš). x;)x :palec:

xbookx xmusicx xchatx :detelca: ...

kot izgleda, obstaja potreba po tem, da se posameznik počuti majhnega, šibkega, pred stopali absolutne-očimamice

kakor kdaj. x;)x

no sej lohk pa tud vsi jamramo, če se bomo boljš počutil. x:o)x x;)x

aja ni imelo zveze z Bojantejem...

o temi sami sem bla pametna. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

tako nekako, ja.

aha, prav zaradi tega se mi ni zdelo najbolj primerno postaviti bojateja v središče pozornosti...

konec koncev je marsikaj začasnega...

ampak če se že tako velikodušno ponuja...

Hja, Bojante je verjetno pod vtisom infromacij od Keishe in od onega M. Drunvalda. :o|o: Ta dva sta pustila ogromno infromacij o prihajajoči kozmični spremembi. Youtube je poln njujnih govorov o tem.

Vsekakor je veliko vprašanje, kdaj in s kolikšnimi nužnimi žrtvami se bi to izšlo, če bo to res. Nimam infromacij ali občutka, da bo to to leto, morda celo ne naslednje leto. Ampak mnogi se naskrivaj pripravljajo na to, celo mnoge vlade in oblastniki pričakujejo potop in preokret polov Zemlje. Kot da se ta kozmični scenarij MORA zgoditi. Kolikor vem, še ni nič odločeno 100%. Božanske sile se še "pogajajo". x;)x

Nope, Bojante je pod vplivom Jakoba Lorberja.

Nope, B, je pod vplivom Nekoga Drugega :palec: http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif :palec:

In ne poznam nobenega "keishe" , al' pa "druvalda" iz youtubeija . Poznam pa recimo Neisho x8Dx x;)x .

Je pa Jakob Lorber bil pod vplivom Onega, ki je tudi moj "Boss" . To Pa x8Dx :palec: x8Dx

Čujte, grem molit + spat potlej .

Ajdi čaw, lep pozdraw iz Slovenskih dobraw, hawk' x;)x

B + #

Nope, B, je pod vplivom Nekoga Drugega :palec: http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif :palec:

Je pa Jakob Lorber bil pod vplivom Onega, ki je tudi moj "Boss" . To Pa x8Dx :palec: x8Dx

Ok, se pardoniram http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif

meni se tudi zdi dobra ideja.Sploh je po moje faj vse, s katerimi si tipkaš in i ustvariš neko podobo, kako kdo zgleda, srečat v živo. Sej eni se že poznate, a neda?In pol bi imei lahko forum v živo. Isto kot se dogaja tu, samo da ne bi tipkali ampak v živo čvekali. In za dober, zanimivodgovor bi v živo dvigovali palce, marsa bi jih pa zapisovala:)

ti to pa sploh ne bi bla slaba ideja, da bi imeli lunin forum u živohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif, eni se verjetno že poznajo, ostali bi se pa spoznali med sabohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif, ja sam bo mogla Marsa dat še kak komentar na tohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

• 3 weeks later...

Ja Minnie, treba se bo res nekam vpisat. Vem da v men ne bo problema. Tak pa spet nisem hehe x:)x

Jah včasih smo se na vasi dobil pa veselil znal smo skp stopt.. dans se pa vse zida, vsak se zase briga. Mladina iz "vasi" je samo še pred računalnikom al pa se drogera, posluša čefurjado pa take.. in jest se naj s takimi družim, nikoli. Sem srečal sosedo bla sva sošolca iz OŠ in je še kr vredu, me tud pozdravla ni pa me je vidla. Če bi pa postal bogat al pa slaven bi se mi pa gotovo prilizoval pa me vabil na pjačo. Včasih ko sem jezen si kar želim da bi bil od drugih neki višjega pa da bi se jest tako nosil. Ampak daleč od tega, men je vseen, vem da obstajajo še dobri ljudje in jih bom enkrat tud spoznal. Ta je pa čist resnična http://www.youtube.com/watch?v=PLbjiI-mH6k&feature=related

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...