Bojante 26. februar 2013 Prijavi Deli 26. februar 2013 Priznati ti moram, da je to Božja Beseda, torej, da to niso bile moje besede . Moje besede bi bile preveč prazne , kajti prezanič sem. Tako pa ti lahko "serviram" nekoliko Nebeške Duhovne Hrane v Tej Njegovi Besedi , katero sem ti pravkar posredoval . Vidiš, Tako Razmišlja Bog in Tako mi je Govoril kot tudi vsem ostalim. On-Je-Ljubezen . Mir naj ti bo na dušinem Duhovnem Srcu . B. + http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 26. februar 2013 Prijavi Deli 26. februar 2013 bojante ne tako govoriti o sebi! iz ust ti pa prihajajo lepe besede, če ne boš res zvenel kot papež ali kateri koli drugi človek ki dela ali prikriva umazanije in ima izgovor za umazanije,http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/hypnodisk.gif .z lepimi besedami pa privablja množice nedolžnih duš....k pol človek res ne ve a si psihopat ali vredu človek.priznanje je nekaj, da se pa tako v slabi luči vidiš,pa se pol človek vpraša kaj počneš cele dneve ko praviš da delaš na sebi....resno bojante brez heca,mal spremeni mnenje o sebi....k če ne bi sodelovala že toliko let tukaj in bi prebrala danešnje poste bi si mislila da si psihopat.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 26. februar 2013 Prijavi Deli 26. februar 2013 k če ne bi sodelovala že toliko let tukaj in bi prebrala danešnje poste bi si mislila da si psihopat.... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/em119.gif Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 26. februar 2013 Prijavi Deli 26. februar 2013 Kako daš sebe na prvo mesto,tega ne znam in niti ne vem kako? se to nardi..... x?x Sej ni treba nikogar dajat na prvo mesto - ker če obstaja prvo mesto, temu sledi drugo in tako naprej in takoj ločuješ, vrednotiš po nekih poljubno izmišljenih kriterijih ... v bistvu pa smo vsa bitja enako pomembna, vsi smo del celote oz eno... Mislim, da ni sočutje v tem, da svetuješ in vodiš, lahko je sem pa tja, temeljno je v tem, da razumeš. Da se res poskusiš uživeti v to kaj drugi čutijo , kaj doživljanjo, da razumeš, da ti je mar za trpljenje drugega.Bit vodja ali svetovalec... je lahko posledica razumevanja, včasih pa tudi to ne ... ker preprosto ni namen drugega spreminjati, če jaz razumem so čutje prav ga razumem kot čutiti z http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.pngvendar, ko čutimo z drugimi, je drugim pogosto lažje, niso več tako zelo sami v svojems svetu... če pa imamo potem dovolj modrosti in znanja, da tudi konkretno pomagamo, potem pa je to samo še enk korak dalje.V bistvu se strinjam, mislim pa, da sočutje ni nujno povezano z razumevanjem, bolj s sprejemanjem človeka takšnega kot je in neobsojanjem, ker lahko stojiš ob njegovi poti in čutiš, kako mu je. Pa čeprav nič ne razumeš, ne veš kako in zakaj je tako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 27. februar 2013 Prijavi Deli 27. februar 2013 bojante ne tako govoriti o sebi! iz ust ti pa prihajajo lepe besede, če ne boš res zvenel kot papež ali kateri koli drugi človek ki dela ali prikriva umazanije in ima izgovor za umazanije,http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/hypnodisk.gif .z lepimi besedami pa privablja množice nedolžnih duš....k pol človek res ne ve a si psihopat ali vredu človek.priznanje je nekaj, da se pa tako v slabi luči vidiš,pa se pol človek vpraša kaj počneš cele dneve ko praviš da delaš na sebi....resno bojante brez heca,mal spremeni mnenje o sebi....k če ne bi sodelovala že toliko let tukaj in bi prebrala danešnje poste bi si mislila da si psihopat.... Glej, jaz tako govorim o sebi zato, ker prepoznavam + priznavam slabosti v moji duši . za razliko od večine, ki tega nezmorejo, ali pa nočejo , ter se slepijo, kako dobri da so in si tako zatiskajo oči . Vidiš, jaz takih laži nemaram . Rajši sem za Resnico , ki se kaže Takšna kot v Resnici Dejansko je, ne pa kot laž, ki se skriva v temi, megli , kotih, luknjah, ipd . Če bi jaz hotel privabljati množice lahkovernih ovc, potem nebi Nikoli priznal kakih slabosti v moji duši, a se ti nezdi . No, vsaj toliko "pameti" bi pa že imel, če bi že hotel zavesti množice ljudi , a se ti ne zdi ? Tako to delajo oni "pastorji" cerkvenih sekt, ki se delajo lepe in dobre in oh in sploh čudovite in popolne in nevemkajvseše . Upam, da zdaj Vidiš to Bistveno Razliko , zakaj pri meni na mojo Veliko Srečo Ni tako . Svetujem ti še, da drugič vsaj malo globlje premisliš, preden ustreliš kako tako plitko o meni . Hvala . Lp + # 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 27. februar 2013 Prijavi Deli 27. februar 2013 objem bojante ni bilo slabo namerno.... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 27. februar 2013 Prijavi Deli 27. februar 2013 Zdi se mi da če sočustvuješ tudi razumeš, ker čutiš vsaj za trenutek to kar čuti drugi... in s tem razumeš njegovo doživljanje, dan ti je vpogled v drugega človeka 1 Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 27. februar 2013 Prijavi Deli 27. februar 2013 ja jaz tudi tako mislim moraš razumeti drugače se ne moreš poistovetiti z drugo osebo. glih zaradi tega sočutje izgonja ker ne razumemo drug drugega......kako boš drugače sočustvoval z nekom ki ti recimo ubije ali posili nekoga? 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 27. februar 2013 Prijavi Deli 27. februar 2013 dragi moj bojante... nisi ne več, ne manj, kot kdorkoli drug...to dejstvo seveda ne vzbuja nikakršnih ekstremnih občutkov, kot so nadutost, ali pa ponižnost...je pa začetek k uravnovešenosti.dokler se človek giblje od razsvetljenega vseveda do ničvredne padle duše,lahko iz tovrstnih predstav črpa določene emocije, s katerimi se zadovoljuje.ko tega ni več, pride do soočenja z navidezno praznino. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 27. februar 2013 Prijavi Deli 27. februar 2013 Glej, jaz tako govorim o sebi zato, ker prepoznavam + priznavam slabosti v moji duši . za razliko od večine, ki tega nezmorejo, ali pa nočejo , ter se slepijo, kako dobri da so in si tako zatiskajo oči . Vidiš, jaz takih laži nemaram . Rajši sem za Resnico , ki se kaže Takšna kot v Resnici Dejansko je, ne pa kot laž, ki se skriva v temi, megli , kotih, luknjah, ipd . Če bi jaz hotel privabljati množice lahkovernih ovc, potem nebi Nikoli priznal kakih slabosti v moji duši, a se ti nezdi . No, vsaj toliko "pameti" bi pa že imel, če bi že hotel zavesti množice ljudi , a se ti ne zdi ? Tako to delajo oni "pastorji" cerkvenih sekt, ki se delajo lepe in dobre in oh in sploh čudovite in popolne in nevemkajvseše . Upam, da zdaj Vidiš to Bistveno Razliko , zakaj pri meni na mojo Veliko Srečo Ni tako . Svetujem ti še, da drugič vsaj malo globlje premisliš, preden ustreliš kako tako plitko o meni . Hvala . Lp + # Vsi smo le ljudje, nihče ni popoln, nekdo je nekdo popoln za nekoga, to je tisti k ima to osebo nasprotno radin se pač dopolnjuje z njim, nekako smo vsi ljudje in če misliš ,da nisi popoln pač tako je tvoje mnenje. Če si dobr si dobr če nisi pač nisi, ne vem zakaj je tako zapleteno. kdor se dela, da je dobr potem je to samo igranje. Kdor je pač res dobr, ne igra, enostavno živi s tem kot je. Nihče ne zavaja ljudi, tak pač je. dragi moj bojante... nisi ne več, ne manj, kot kdorkoli drug...to dejstvo seveda ne vzbuja nikakršnih ekstremnih občutkov, kot so nadutost, ali pa ponižnost...je pa začetek k uravnovešenosti.dokler se človek giblje od razsvetljenega vseveda do ničvredne padle duše,lahko iz tovrstnih predstav črpa določene emocije, s katerimi se zadovoljuje.ko tega ni več, pride do soočenja z navidezno praznino. Lahko je nekaj več, lahko je nekaj manj, kakor on nase gleda, tako ga drugi gledajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 27. februar 2013 Prijavi Deli 27. februar 2013 Objemimo vse in vsepovsod in bomo takoj videli pozitivne učinke na vse okrog in okrog.........Ironija je, da si vsi želimo prav to, biti sprejeti, biti ljubljeni, biti povezani, pase po drugi plati temu toku ne prepuščamo tako enostavno,kot, da bi imeli nekaj v sebi kar je nekaj več vredno kot človek,ki stoji prek ceste...Zakaj sem jaz bolj pomemeben od tebe????? Glej jaz imam, vem, sem boljši, sem bla bla bla....EGO 1 Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 27. februar 2013 Prijavi Deli 27. februar 2013 jaz pa pravim da smo vsi popolnisam da se eni bolj zavedajo eni pa manj.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 27. februar 2013 Prijavi Deli 27. februar 2013 Smo ja, vsi smo eno in nič...Zavedati se tega, je cela modrost. jaz pa pravim da smo vsi popolnisam da se eni bolj zavedajo eni pa manj.... 1 Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 27. februar 2013 Prijavi Deli 27. februar 2013 Objemimo vse in vsepovsod in bomo takoj videli pozitivne učinke na vse okrog in okrog.........Ironija je, da si vsi želimo prav to, biti sprejeti, biti ljubljeni, biti povezani, pase po drugi plati temu toku ne prepuščamo tako enostavno,kot, da bi imeli nekaj v sebi kar je nekaj več vredno kot človek,ki stoji prek ceste...Zakaj sem jaz bolj pomemeben od tebe????? Glej jaz imam, vem, sem boljši, sem bla bla bla....EGO Kaj pa če je tako ta manj kot ta več sam način obrambe , kdo bi vedujaz če gledam iz sebe iz iz ljudi s katerimi sem blizu, bi rekla, da neki ranljivega ščitimo, ker smo se naučili, da ni varno biti vedno sproščen in odprtnajti pravo ravnovesje je težkose pa strinjam z Bojantejom, da se je boljše kazati v ponižnosti kot večvrednostipotem, če deluješ kot da znaš manj, da obvladaš manj ne moreš nikogar zavajati niti nikogar razočarati...ljudje tako radi v nas poicirajo svoje rešitelje in tešlo sprejmejo našo nepopolnostvsaj iz mojih izkušenj Smo ja, vsi smo eno in nič...Zavedati se tega, je cela modrost.lih včeraj sem razmišljala kako mejhna sem v odnosu do Zemlje, kaj bi šele blo, če bi razmišljala kako mejhna sem v odnosu do vesoljavse je relativnoza mravljo sem cela caricaza Luno me skoraj nisam kaj ko sta tako mraljica kot Luna obe enako pomembni, del celote 2 Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 27. februar 2013 Prijavi Deli 27. februar 2013 Kaj pa če je tako ta manj kot ta več sam način obrambe , kdo bi vedujaz če gledam iz sebe iz iz ljudi s katerimi sem blizu, bi rekla, da neki ranljivega ščitimo, ker smo se naučili, da ni varno biti vedno sproščen in odprtnajti pravo ravnovesje je težkose pa strinjam z Bojantejom, da se je boljše kazati v ponižnosti kot večvrednostipotem, če deluješ kot da znaš manj, da obvladaš manj ne moreš nikogar zavajati niti nikogar razočarati...ljudje tako radi v nas poicirajo svoje rešitelje in tešlo sprejmejo našo nepopolnostvsaj iz mojih izkušenj lih včeraj sem razmišljala kako mejhna sem v odnosu do Zemlje, kaj bi šele blo, če bi razmišljala kako mejhna sem v odnosu do vesoljavse je relativnoza mravljo sem cela caricaza Luno me skoraj nisam kaj ko sta tako mraljica kot Luna obe enako pomembni, del celote http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.pngjaz se pa ne strinjam o ponižnosti in večvrednosti obe sta ista napaka....nobena stvar od teh dveh ni zrela.kaj je sploh ponižnost?sam sebe ponižuješ in praviš da so drugi boljši oboje je ista psihološška hiba.ponižnost včasih privabi še več ljudi kot večvrednost.....imamo primere da ko nekdo govori resnico in jo govori na trd način gredo vsi stran ko pa nekdo trosi laži v ponižnem tonu je pa hitro sprejet..... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 27. februar 2013 Prijavi Deli 27. februar 2013 Se strinjam Mihela...Kaj pa če je tako ta manj kot ta več sam način obrambe , kdo bi vedujaz če gledam iz sebe iz iz ljudi s katerimi sem blizu, bi rekla, da neki ranljivega ščitimo, ker smo se naučili, da ni varno biti vedno sproščen in odprtnajti pravo ravnovesje je težkose pa strinjam z Bojantejom, da se je boljše kazati v ponižnosti kot večvrednostipotem, če deluješ kot da znaš manj, da obvladaš manj ne moreš nikogar zavajati niti nikogar razočarati...ljudje tako radi v nas poicirajo svoje rešitelje in tešlo sprejmejo našo nepopolnostvsaj iz mojih izkušenjlih včeraj sem razmišljala kako mejhna sem v odnosu do Zemlje, kaj bi šele blo, če bi razmišljala kako mejhna sem v odnosu do vesoljavse je relativnoza mravljo sem cela caricaza Luno me skoraj nisam kaj ko sta tako mraljica kot Luna obe enako pomembni, del celote http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 27. februar 2013 Prijavi Deli 27. februar 2013 bojante bo že vedel če se je res šolal za duhovnika tam imajo prav šole kako manipulirati z ljudmi..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 27. februar 2013 Prijavi Deli 27. februar 2013 Jaz pravim, da niso vsi enaki, če tako gledaš potem lahko misliš, da so vsi, pa ni res.Imamo res veliko ljudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 27. februar 2013 Prijavi Deli 27. februar 2013 Tudi res... jaz se pa ne strinjam o ponižnosti in večvrednosti obe sta ista napaka....nobena stvar od teh dveh ni zrela.kaj je sploh ponižnost?sam sebe ponižuješ in praviš da so drugi boljši oboje je ista psihološška hiba.ponižnost včasih privabi še več ljudi kot večvrednost.....imamo primere da ko nekdo govori resnico in jo govori na trd način gredo vsi stran ko pa nekdo trosi laži v ponižnem tonu je pa hitro sprejet.....Vsi enaki, ne, ampak so vsi eno v esenci.Jaz pravim, da niso vsi enaki, če tako gledaš potem lahko misliš, da so vsi, pa ni res.Imamo res veliko ljudi. Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 27. februar 2013 Prijavi Deli 27. februar 2013 Če izgubiš vero v ljudi, ne pridemo prav nikamor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 27. februar 2013 Prijavi Deli 27. februar 2013 Vero v ljudi???Ti si vse in nič...Veruj vase in začni ljubiti sebe, pa boš ljubil svet.Če izgubiš vero v ljudi, ne pridemo prav nikamor. Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 27. februar 2013 Prijavi Deli 27. februar 2013 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png V ESENCI (v osnovi, v jedru, v izvoru....) 1 Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 27. februar 2013 Prijavi Deli 27. februar 2013 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png V ESENCI (v osnovi, v jedru, v izvoru....) aja, sem mislila, da si se zatipkal, res odvisno kako gledaš na vse. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 27. februar 2013 Prijavi Deli 27. februar 2013 Vero v ljudi???Ti si vse in nič...Veruj vase in začni ljubiti sebe, pa boš ljubil svet. Ja niso vsi enaki, slabi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 27. februar 2013 Prijavi Deli 27. februar 2013 Res?Ja niso vsi enaki, slabi. Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.