capt. spaulding 29. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2011 da sprejemaš "dejstvo". in rkc je kaj? skupek članov. in vsi člani, od prvega do zadnjega, širijo, kot praviš, idiotske ideje?to enostavno ni res. sem imel priložnost spoznati nekaj pripadnikov rkc, ki so imeli marsikaj poučnega za povedati.in da, učitelji smo vsi. tudi ti. Seveda ni problema v posameznikih gre za gibanje kot celoto ki širi idiotsko idejo, pa da se ne ponavljam ena moje izjava: "Ja, ampak takih župnikov za ob nedeljah je na svetu koliko? In koliko je ovčk, ki to pogoltnejo vsak dan, tud tistih najmanjših pri verouku?Bi človek rekel ravno nasprotno od trditve:"ampak danes pač noben funkcionalno pismen človek, ki ga te stvari zanimajo, ne bi smel postavljat takšna vprašanja" vse ovce bi se morale zamisliti nad to dogmo in si zastavit vprašanje kaj jim kvasijo "dobronamerni fari"Lahko ocenjujemo da je to največja zarota vseh časov....Drugače pa lahko komentiram da tekst ki si ga poblajhal ponavljajo v taki in podobni verziji vsi "mojstri"..."guruji"..."preroki" in da nisi nič novega izumil.... Vzhod je tako filozofijo ponujal veliko pred "VELIKIM" in če že ponavljaš za njimi zakaj te moti?Pa ko ravno tako vehementno in samozaverovano ponujaš odgovore, kje si jih dobil? A obstaja kaka krščanska sekta v naših logih ki oznanja Jezusa v taki luči ali si samo veliko bral in zavzel stališče" Ok vsak dan je učna ura in vse in vsak je lahko učitelj, pri tebi je problem da te je tvoj ego nafarbal in te tebi samemu narisal kot učitelja, zato imaš idejo da si me želel nekaj naučiti, gre za namen/željo.. tu pa več nimaš mandata..... Pa za intermezzo, me zanima, do sedaj še nisem uspel razbrat iz tvojih postov :EN LAJF, GREH=PEKEL, PEKEL= ZA VEDNO...... se ti zdi ideja idiotska ali vidiš kak globji simbolni pomen? Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 29. julij 2011 Prijavi Deli 29. julij 2011 Seveda ni problema v posameznikih gre za gibanje kot celoto ki širi idiotsko idejo, pa da se ne ponavljam ena moje izjava: "Ja, ampak takih župnikov za ob nedeljah je na svetu koliko? In koliko je ovčk, ki to pogoltnejo vsak dan, tud tistih najmanjših pri verouku?Bi človek rekel ravno nasprotno od trditve:"ampak danes pač noben funkcionalno pismen človek, ki ga te stvari zanimajo, ne bi smel postavljat takšna vprašanja" vse ovce bi se morale zamisliti nad to dogmo in si zastavit vprašanje kaj jim kvasijo "dobronamerni fari"Lahko ocenjujemo da je to največja zarota vseh časov....Drugače pa lahko komentiram da tekst ki si ga poblajhal ponavljajo v taki in podobni verziji vsi "mojstri"..."guruji"..."preroki" in da nisi nič novega izumil.... Vzhod je tako filozofijo ponujal veliko pred "VELIKIM" in če že ponavljaš za njimi zakaj te moti?Pa ko ravno tako vehementno in samozaverovano ponujaš odgovore, kje si jih dobil? A obstaja kaka krščanska sekta v naših logih ki oznanja Jezusa v taki luči ali si samo veliko bral in zavzel stališče" Ok vsak dan je učna ura in vse in vsak je lahko učitelj, pri tebi je problem da te je tvoj ego nafarbal in te tebi samemu narisal kot učitelja, zato imaš idejo da si me želel nekaj naučiti, gre za namen/željo.. tu pa več nimaš mandata..... Pa za intermezzo, me zanima, do sedaj še nisem uspel razbrat iz tvojih postov :EN LAJF, GREH=PEKEL, PEKEL= ZA VEDNO...... se ti zdi ideja idiotska ali vidiš kak globji simbolni pomen? celota je skupek posameznikov. celota ne širi ene ideje enotno, ker imajo posamezniki kljub delnemu sprejemanju izročila vseeno lastno mnenje.ne boš najdel veliko pripadnikov rkc, ki npr. celotno sveto pismo jemljejo dobesedno.ideja o peklu se mi zdi na nivoju religioznih idej iz ostalih verskih izročil, kot so npr. vede, bardo thodol, koran, itd..povsod je najti dogme in da, seveda se jih da razumeti simbolično.za razumevanje simbolov stare zaveze je neizogiben študij hebrejščine, v kateri se simboli nujno interpretirajo na mnogo načinov.v bistvu je podobne dogme najti tudi v mnogih izjavah t.i. znanstvenikov. zakaj je temu tako, sem že prej podrobno opisal, v temi "bog". jaz tega, da vidim tvojo nesposobnost razumevanja izjav, in da ti to posredujem, ne vidim kot problem. je dejstvo, ker, kot rečeno, vem,na čem moje izjave temeljijo in vem, da si v zadnjih dneh mnogokrat interpretiral, tako, da si si napisano priredil na izredno izkrivljen način.popravil sem te vedno znova. če te to res zanima, lahko vse prebereš in preštudiraš. a to pot moraš prehoditi sam ;-) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 29. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2011 celota je skupek posameznikov. celota ne širi ene ideje enotno, ker imajo posamezniki kljub delnemu sprejemanju izročila vseeno lastno mnenje.ne boš najdel veliko pripadnikov rkc, ki npr. celotno sveto pismo jemljejo dobesedno.ideja o peklu se mi zdi na nivoju religioznih idej iz ostalih verskih izročil, kot so npr. vede, bardo thodol, koran, itd..povsod je najti dogme in da, seveda se jih da razumeti simbolično.za razumevanje simbolov stare zaveze je neizogiben študij hebrejščine, v kateri se simboli nujno interpretirajo na mnogo načinov.v bistvu je podobne dogme najti tudi v mnogih izjavah t.i. znanstvenikov. zakaj je temu tako, sem že prej podrobno opisal, v temi "bog". jaz tega, da vidim tvojo nesposobnost razumevanja izjav, in da ti to posredujem, ne vidim kot problem. je dejstvo, ker, kot rečeno, vem,na čem moje izjave temeljijo in vem, da si v zadnjih dneh mnogokrat interpretiral, tako, da si si napisano priredil na izredno izkrivljen način.popravil sem te vedno znova. če te to res zanima, lahko vse prebereš in preštudiraš. a to pot moraš prehoditi sam ;-) Kakor koli obrneš gledaš iz vseh zornih kotov deliš mnenje z mnogimi pripadniki RKC, ki ne verjamejo v idiotsko idejo je NEIZPODBITNO DEJSTVO da to isto idiotsko idejo:EN LAJF, GREH=PEKEL, PEKEL= ZA VEDNOVsak dan poučujejo fari MNOŽICE velikih in malih vernikov katerim se na vseh nivojih zavesti posledično ta ideja aplicira na njihovo paradigmo sebe-sveta-kaj JA kaj NE kaj se SPLAČA in kako se odkupiš kadar se račun ne izide.....Mene v bistvu ne zanima simbolka krščanstva ker ko berem povzetke raznih razpravljalcev na to temo je rezultat itak vedno isti...... slišano že mnogokrat v drugih starejših izročilih....Vse je OK in ti si super samo tudi ti ne želiš razumeti mojega sporočila in sklepaš po svojih predstavah kako naj bi drugi razmišljali katera pot do cilja je prava in česa se ne sme povedat, posledično si vzvišen in samozaverovan v tvojo intelektualno prevlado... pa da te ne bi spet citiral saj veš kakšne izjave si podajal.... Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 29. julij 2011 Prijavi Deli 29. julij 2011 Kakor koli obrneš gledaš iz vseh zornih kotov deliš mnenje z mnogimi pripadniki RKC, ki ne verjamejo v idiotsko idejo je NEIZPODBITNO DEJSTVO da to isto idiotsko idejo:EN LAJF, GREH=PEKEL, PEKEL= ZA VEDNOVsak dan poučujejo fari MNOŽICE velikih in malih vernikov katerim se na vseh nivojih zavesti posledično ta ideja aplicira na njihovo paradigmo sebe-sveta-kaj JA kaj NE kaj se SPLAČA in kako se odkupiš kadar se račun ne izide.....Mene v bistvu ne zanima simbolka krščanstva ker ko berem povzetke raznih razpravljalcev na to temo je rezultat itak vedno isti...... slišano že mnogokrat v drugih starejših izročilih....Vse je OK in ti si super samo tudi ti ne želiš razumeti mojega sporočila in sklepaš po svojih predstavah kako naj bi drugi razmišljali katera pot do cilja je prava in česa se ne sme povedat, posledično si vzvišen in samozaverovan v tvojo intelektualno prevlado... pa da te ne bi spet citiral saj veš kakšne izjave si podajal.... http://4.bp.blogspot.com/-qwyVZcNGBII/TZdHsyCfCjI/AAAAAAAAANo/-vQpRnOljFo/s748/funny-pictures-history-fascinating-please-continue.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 29. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2011 http://4.bp.blogspot.com/-qwyVZcNGBII/TZdHsyCfCjI/AAAAAAAAANo/-vQpRnOljFo/s748/funny-pictures-history-fascinating-please-continue.jpg Ja slika lahko pove 1000 besed, predvsem ko....Očitno se bo najina debata zaključila in to brez odgovor na moje preprosto vprašanje..... 1 Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 29. julij 2011 Prijavi Deli 29. julij 2011 Pa za intermezzo, me zanima, do sedaj še nisem uspel razbrat iz tvojih postov :EN LAJF, GREH=PEKEL, PEKEL= ZA VEDNO...... se ti zdi ideja idiotska ali vidiš kak globji simbolni pomen? Odgovor je čist simpl...odvisno v katerem časovnem veku živi krščanin v svoji glavi...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Če je v kameni dobi potem obstaja samo en life in večni pekel...če je v srednjem veku potem obstaja en life, večni pekel, z odpustki pa se lahko kupi vozovnico za v nebesa...Futuristični nev age krščanin bi pa rekel več lifeov, pekel je stanje uma, odpustkov ni. Greha ni, obstajajo samo dobra ali slaba dejanja in človek slej ko prej dobi nazaj vse to kar seje s svojimi dejanji...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Seveda pa obstajajo še hibridi oz. mešančki različnih vrst kristjanov...različnih ver in časovnih obdobij...zato je možno še na tisoče drugih variant... In kot zanimivost kaj pravi psihiatrična nev age Biblija...Everything is in you head...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 29. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2011 Odgovor je čist simpl...odvisno v katerem časovnem veku živi krščanin v svoji glavi...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Če je v kameni dobi potem obstaja samo en life in večni pekel...če je v srednjem veku potem obstaja en life, večni pekel, z odpustki pa se lahko kupi vozovnico za v nebesa...Futuristični nev age krščanin bi pa rekel več lifeov, pekel je stanje uma, odpustkov ni. Greha ni, obstajajo samo dobra ali slaba dejanja in človek slej ko prej dobi nazaj vse to kar seje s svojimi dejanji...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Seveda pa obstajajo še hibridi oz. mešančki različnih vrst kristjanov...različnih ver in časovnih obdobij...zato je možno še na tisoče drugih variant... In kot zanimivost kaj pravi psihiatrična nev age Biblija...Everything is in you head...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif Hehehe, pol če nadaljujem tvoj tok misli je RKC v kameni dobi..... škoda da tja vleče tud svojo čredo, ta pa ni zanemarljivo majhna..... Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 29. julij 2011 Prijavi Deli 29. julij 2011 Prvi odstavek bi se nanašal na daljni vzhod in njihovo verovanje v reinkarnacijo. Do sem u redu, se strinjam da se v Indiji s reinkarnacijo povečini pretirava. Reinkarnacije pa ni moč razumeti če ne poznamo dobro karmičnega zakona, kako to vpliva na naša življenja (misli, besede in dejanja!).Po drugi strani pa cela zadeva ni tako enostavna, če se človeška duša ni seznanila, sprejela izvirni (Kristusov) nauk. Pot do Nebeškega Kraljestva na ta način naj ne bi bila mogoča, brez notranjega vodstva je nemogoča. Zvedel sem, da obstajajo pri ljudeh samo štirje primeri glede Njegovega nauka:1.) niso se seznanili z naukom in ne sprejeli duhovne posvetitve,2.) so se vsaj nekoliko seznanili z naukom in sprejeli posvetitev, vendar se ga ne držijo in živijo kot običajni ljudje,3.) so dokaj seznanjeni z naukom in ga prakticirajo, vendar še ne dosežejo popolnosti in4.) Njegov nauk so v srcu povsem sprejeli, so predani Njemu in dosežejo popolnost za čas človeškega življenja. Prva skupina je očitno največja, če vzamemo v obzir, da same Cerkve niso sposobne resnične posvetitve v Njegov nauk, niti se večina pripadnikov religije (z duhovniki vred!) ne razumejo Njegovega izvirnega nauka. ........ Vse skupaj je lepo razloženo v priliki o sejalcu Prilika o sejalcu (Mt 13,1–9; Lk 8,4–8) 1 Spet je začel učiti ob jezeru. Pri njem se je zbrala zelo velika množica, tako da je stopil v čoln in sedel v njem na jezeru, medtem ko je bila vsa množica na kopnem pri jezeru. 2 Veliko jih je učil v prilikah in jim med svojim poučevanjem govoril: 3 »Poslušajte! Sejalec je šel sejat. 4 Pri sejanju je nekaj semena padlo ob pot. Ali na pot; podobno v v. 4,15.Priletele so ptice in ga pozobale. 5 Drugo je padlo na kamnita tla, kjer ni imelo veliko prsti. Hitro je pognalo, ker ni imelo globoke zemlje. 6 Ko pa je sonce vzšlo, ga je ožgalo, in ker ni imelo korenine, se je posušilo. 7 Spet drugo je padlo med trnje, in trnje je zrastlo ter ga zadušilo, da ni obrodilo sadu. 8 Druga semena pa so padla na dobro zemljo, rastla, se množila in dajala sad; eno je obrodilo trideseternega, drugo šestdeseternega in spet drugo stoternega.« 9 In govoril je: »Kdor ima ušesa za poslušanje, naj posluša!« Namen prilik (Mt 13,10–17; Lk 8,9–10) 10 Ko je bil na samem, so ga tisti, ki so bili skupaj z dvanajsterimi okrog njega, vprašali, kaj pomenijo prilike. 11 In govoril jim je: »Vam je dana skrivnost Božjega kraljestva; tistim, ki so zunaj, pa se vse daje Db. pa vse postaja.v prilikah, 12 da gledajo, gledajo – pa ne vidijo, poslušajo, poslušajo – pa ne doumejo, da se ne spreobrnejo in se jim ne odpusti.« Razlaga prilike o sejalcu (Mt 13,18–23; Lk 8,11–15) 13 In govoril jim je: »Te prilike ne razumete? Kako boste potem doumeli vse prilike? 14 Sejalec seje besedo. 15 Ob poti, kjer se seje beseda, so tisti, ki sicer slišijo, toda brž pride satan in izruje vanje vsejano besedo. 16 Posejani na kamnita tla so tisti, ki besedo z veseljem sprejmejo, takoj ko jo slišijo, 17 a v sebi nimajo korenine, ampak so nestanovitni. Ko zaradi besede nastane stiska ali preganjanje, se takoj pohujšajo. 18 Spet drugi so vsejani med trnje. To so tisti, ki besedo slišijo, 19 toda posvetne skrbi, zapeljivost bogastva in poželenja po drugih stvareh se prikradejo vanje in jim zadušijo besedo, tako da postane nerodovitna. 20 V dobro zemljo vsejani pa so tisti, ki besedo poslušajo, jo sprejmejo in obrodijo sad: eni trideseternega, drugi šestdeseternega in spet drugi stoternega.« Tukaj je dokaj lepo razložen, zakaj ljudje ne sprejemajo duhovne besede, je še mal bolj razčlenjen, kot tvoje 4 skupine, torej večinoma zaradi tosvetih interesov, ni tolk problem, da bi rabil neke super učitelje, saj je zadeva v bistvu preprosta, kogar pa zanima kaj več, si seveda to tudi lahko najde, pravzaprav mu pride tako rekoč samo na pot, in to lahko trdim iz lastne izkušnje! Niti ni pomembno, če obstajajo inkrnacije ali ne, 10 zapovedi iz stare zaveze in še dve Jezusovi zapovedi (ljubi bližnjega kakor samega sebe in Boga nadvse), in kdor se tega drži, uspeh ne more izostat! Sicer pa večinoma dober sestavek (nism vsega citiral) Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 29. julij 2011 Prijavi Deli 29. julij 2011 Ja, ampak takih župnikov za ob nedeljah je na svetu koliko? In koliko je ovčk, ki to pogoltnejo vsak dan, tud tistih najmanjših pri verouku?Bi človek rekel ravno nasprotno od trditve:"ampak danes pač noben funkcionalno pismen človek, ki ga te stvari zanimajo, ne bi smel postavljat takšna vprašanja" vse ovce bi se morale zamisliti nad to dogmo in si zastavit vprašanje kaj jim kvasijo "dobronamerni fari"Lahko ocenjujemo da je to največja zarota vseh časov....Drugače pa lahko komentiram da tekst ki si ga poblajhal ponavljajo v taki in podobni verziji vsi "mojstri"..."guruji"..."preroki" in da nisi nič novega izumil.... Vzhod je tako filozofijo ponujal veliko pred "VELIKIM" in če že ponavljaš za njimi zakaj te moti?Pa ko ravno tako vehementno in samozaverovano ponujaš odgovore, kje si jih dobil? A obstaja kaka krščanska sekta v naših logih ki oznanja Jezusa v taki luči ali si samo veliko bral in zavzel stališče?Ne, take sekte ni, obstaja pa učenje, ki je vsakemu dosegljivo, in se počasi (po moje žal prepočasi, ampak vseeno sigurno) širi med ljudmi. Krščanstvo ima veliko prerokov (duhovno prebujenih), ki jih cerkev ne priznava, ampak to sploh ni problem, saj stvari človeku pridejo na pot, in v bodočnosti bo takih vse več, saj prihaja duhovna doba in s tem tudi duhovno razumevanje. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 29. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2011 Ne, take sekte ni, obstaja pa učenje, ki je vsakemu dosegljivo, in se počasi (po moje žal prepočasi, ampak vseeno sigurno) širi med ljudmi. Krščanstvo ima veliko prerokov (duhovno prebujenih), ki jih cerkev ne priznava, ampak to sploh ni problem, saj stvari človeku pridejo na pot, in v bodočnosti bo takih vse več, saj prihaja duhovna doba in s tem tudi duhovno razumevanje. Zanimivo je da ravno RKC z svojimi nazadnjaškim, ekskluzivističnim pristopom in idijotskimi idejami ovira to duhovno prebujenje. 1 1 Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 29. julij 2011 Prijavi Deli 29. julij 2011 Zanimivo je da ravno RKC z svojimi nazadnjaškim, ekskluzivističnim pristopom in idijotskimi idejami ovira to duhovno prebujenje. Si pa spregledal drugi stavek citata. Odebelil si zgolj tisto, kar ti je prav prišlo. In to je idijotsko. In simbolika, ki ti jo ponuja krščanstvo je arhetipska, ni nekaj v kar si indoktriniran pod prisilo, temveč rojen v določeno okolje. Jebela, saj pa to je 2011. Kup neke blazne katoliške mladine srečaš na cesti, ki razigrano pleše ob zvokih pohujšljive melodije in oznanja jezusa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 29. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2011 Si pa spregledal drugi stavek citata. Odebelil si zgolj tisto, kar ti je prav prišlo. In to je idijotsko. In simbolika, ki ti jo ponuja krščanstvo je arhetipska, ni nekaj v kar si indoktriniran pod prisilo, temveč rojen v določeno okolje. Jebela, saj pa to je 2011. Kup neke blazne katoliške mladine srečaš na cesti, ki razigrano pleše ob zvokih pohujšljive melodije in oznanja jezusa. V prejšnjem postu sem odebelil sem tisto kar je bilo relevantno za to kar sem želel povedat, In povedal sem samo to da je GLAVNA ovira na poti renesanse Krščanstva ravno RKC z svojo idijotsko idejo...V tem postu pa samo tisto kar se mi zdi idijotsko...In newsflash v mojem mestu razen Skupnosti za zavest Krišne nihče ne pleše razigrano ob pohujšljivi melodiji in oznanja Kristusa.... mogoče majo organizatorji spor z Župankovičem... Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 29. julij 2011 Prijavi Deli 29. julij 2011 V prejšnjem postu sem odebelil sem tisto kar je bilo relevantno za to kar sem želel povedat, In povedal sem samo to da je GLAVNA ovira na poti renesanse Krščanstva ravno RKC z svojo idijotsko idejo...V tem postu pa samo tisto kar se mi zdi idijotsko...In newsflash v mojem mestu razen Skupnosti za zavest Krišne nihče ne pleše razigrano ob pohujšljivi melodiji in oznanja Kristusa.... mogoče majo organizatorji spor z Župankovičem... Aha. Se prav da je itak irelevantno, kaj je kdorkoli želel povedat. Point je v tem, da ti nekaj sporočiš? V mojem mestu vsi veselo rajajo. RKC pa sploh. Ker imajo, njusfiš! direktivo od Direktorja. On pa hoče, da se ljubezen razširi vsepovsod. Ne se sekirat, vsi smo na istem. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. julij 2011 Prijavi Deli 29. julij 2011 In povedal sem samo to da je GLAVNA ovira na poti renesanse Krščanstva ravno RKC z svojo idijotsko idejo... Neki bi vprašal (pa ne provociram)....O krščanstvu ne vem NIČ pa me zanima da ti še jest mal pomagam, brat v eni priliki je Jezus rekel swojim učencem:Blagor ubogim na duhu, kajti njih je nebeško kraljestwo 1 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 29. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2011 da ti še jest mal pomagam, brat v eni priliki je Jezus rekel swojim učencem:Blagor ubogim na duhu, kajti njih je nebeško kraljestwo Ja Jawnko, sm mislu da uš nehu za mano lest, lej viagra v velikih količinah definitivno pomaga al tebi v postelji ko boš spet sam z sabo, al pa ostalim k te bo kap ruwknla...Drgač se pa kr hitr učim....to kar si citiral ni več zatečeno stanje.... Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 29. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2011 Aha. Se prav da je itak irelevantno, kaj je kdorkoli želel povedat. Point je v tem, da ti nekaj sporočiš? V mojem mestu vsi veselo rajajo. RKC pa sploh. Ker imajo, njusfiš! direktivo od Direktorja. On pa hoče, da se ljubezen razširi vsepovsod. Ne se sekirat, vsi smo na istem. Ja sevede to bo to, delaš isto kot jaz zraven pa se zmrduješ...... Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 29. julij 2011 Prijavi Deli 29. julij 2011 Ja sevede to bo to, delaš isto kot jaz zraven pa se zmrduješ...... Pih.... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. julij 2011 Prijavi Deli 29. julij 2011 Ja Jawnko, sm mislu da uš nehu za mano lest, lej viagra v velikih količinah definitivno pomaga al tebi v postelji ko boš spet sam z sabo, al pa ostalim k te bo kap ruwknla...Drgač se pa kr hitr učim....to kar si citiral ni več zatečeno stanje.... kuko me spet grdo kregaš sej ne lezem za tabo, ampak samo pomagat sem ti hotu z aktiwnim sodelowanjem u twoji temi sej si mi še sam to predlagou Slabih 2000 ali dobrih 1000 kakšna je razlika?Lahko se ukvarjaš z vsebino in kaj pametnega pokomentiraš ali pa z embalažo in svoj V na tipkovnici v W spremeniš in si pikri cinik.... me pa weseli, da si zadowoljen s sabo. ampak... če je to krščansko... a si ti pol katolik? isti, kt uni, k jih pluwaš... in k nič ne weš o njih? čez 2 dni pa kr tolk že... da imaš prawico sodit in to kot pripadnik najtolerantnejše in miroljubne religije veš... sej drgač je boh pamet potalou tko, da usak zase misl, da jo ima najweč. ti si kr lep dokaz te teorije in tut jest mislim zase, da imam pameti najweč... in posledično, (naj mi bo odpuščeno ), da si ti en bedak in zgleda, da imaš še kr težawe in nejasnosti okol fuka, kurb in wiager in teh stwari... in ti mamica ni hotla nč powedat... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif dej... upraši ženo komot werjamem, da velik we okol teh stwari. da mora uboga rewa prenašat tko prijetno božanstwo, kot si ti... ima ziher zeloooo nespodobno preteklost, ki se jo zdej sramuje in jo noben drug ni hotu, kt ti... dobri člowek 2 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 29. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2011 kuko me spet grdo kregaš sej ne lezem za tabo, ampak samo pomagat sem ti hotu z aktiwnim sodelowanjem u twoji temi sej si mi še sam to predlagou me pa weseli, da si zadowoljen s sabo. ampak... če je to krščansko... a si ti pol katolik? isti, kt uni, k jih pluwaš... in k nič ne weš o njih? čez 2 dni pa kr tolk že... da imaš prawico sodit in to kot pripadnik najtolerantnejše in miroljubne religije veš... sej drgač je boh pamet potalou tko, da usak zase misl, da jo ima najweč. ti si kr lep dokaz te teorije in tut jest mislim zase, da imam pameti najweč... in posledično, (naj mi bo odpuščeno ), da si ti en bedak in zgleda, da imaš še kr težawe in nejasnosti okol fuka, kurb in wiager in teh stwari... in ti mamica ni hotla nč powedat... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif dej... upraši ženo komot werjamem, da velik we okol teh stwari. da mora uboga rewa prenašat tko prijetno božanstwo, kot si ti... ima ziher zeloooo nespodobno preteklost, ki se jo zdej sramuje in jo noben drug ni hotu, kt ti... dobri člowek Mamca (tvoja na kolenčkih) je rekla da si včasih bil glavna stranka njenih stanovskih kolegic dokler je še zastava plapolal na pol droga pa če si dal vrečko na bradavičasto glavo....Žena dost ve sm jo kr faj nauču, sam na žalost ti nimaš te sreča da b te kaka hotla pa si revček sam in od daleč opazuješ tuje otrokce pa sanjaš.... k b se vsaj kaka našla k bi mela :"zeloooo nespodobno preteklost, ki se jo zdej sramuje in jo noben drug ni hotu" ...sej so ble tud take a ne? pa tud taka je raj sama k s tabo...Zato pa Jawnko kot sm ti že reku pest viagre u gobc pa al vrhunec v robček (tko kot v dobrih starih časih) al pa kap pa PARTY Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. julij 2011 Prijavi Deli 29. julij 2011 Mamca (tvoja na kolenčkih) je rekla da si včasih bil glavna stranka njenih stanovskih kolegic dokler je še zastava plapolal na pol droga pa če si dal vrečko na bradavičasto glavo....Žena dost ve sm jo kr faj nauču, sam na žalost ti nimaš te sreča da b te kaka hotla pa si revček sam in od daleč opazuješ tuje otrokce pa sanjaš.... k b se vsaj kaka našla k bi mela :"zeloooo nespodobno preteklost, ki se jo zdej sramuje in jo noben drug ni hotu" ...sej so ble tud take a ne? pa tud taka je raj sama k s tabo...Zato pa Jawnko kot sm ti že reku pest viagre u gobc pa al vrhunec v robček (tko kot v dobrih starih časih) al pa kap pa PARTY čak čak...sej sem wedu, da mawa kej skupnega. ti kr cele pesti wiagre. uuuu... pol maš zihr kšn dobr popust. se bom lepo obnašou s tabo... če bowa kdaj skupi nabawlala sam useen pa ne wem, zakwa tolk weš o wiagri... kot spodoben katolik , al pa kot bratje muslimani, k boste skp mel tempelj al kwa... pa res neb smel okol fukart. ti ti lump al je le žena tko iztrošena, da jo tut pr njej rabiš pa nehej s temi kurbami mi okol owinka... k točn wem, dab rad dobu od žene službeno cifro... ampak sem ti že powedu, da sem đentelmen in o tem ne bom goworu pa počas se poslawljam iz debate... me je weselil, ... da sem ti loh ustregu, da si imel nad kom mal stresat.... ampak dost je blo 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 29. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2011 čak čak...sej sem wedu, da mawa kej skupnega. ti kr cele pesti wiagre. uuuu... pol maš zihr kšn dobr popust. se bom lepo obnašou s tabo... če bowa kdaj skupi nabawlala sam useen pa ne wem, zakwa tolk weš o wiagri... kot spodoben katolik , al pa kot bratje muslimani, k boste skp mel tempelj al kwa... pa res neb smel okol fukart. ti ti lump al je le žena tko iztrošena, da jo tut pr njej rabiš pa nehej s temi kurbami mi okol owinka... k točn wem, dab rad dobu od žene službeno cifro... ampak sem ti že powedu, da sem đentelmen in o tem ne bom goworu pa počas se poslawljam iz debate... me je weselil, ... da sem ti loh ustregu, da si imel nad kom mal stresat.... ampak dost je blo Kontra Jawnko, sm ti kr en plus prpopu k swa že skor k brata, sej se bova spet srečala če ne prej k boš k svoji sestri pršu na obisk..... ... Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. julij 2011 Prijavi Deli 29. julij 2011 Kontra Jawnko, sm ti kr en plus prpopu k swa že skor k brata, sej se bova spet srečala če ne prej k boš k svoji sestri pršu na obisk..... ... u nedeljo po ta prwi maši Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 29. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2011 u nedeljo po ta prwi maši Sej se lohk kr skup u klop usedeva pr maš pa se skup dolgočasva... Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. julij 2011 Prijavi Deli 29. julij 2011 Sej se lohk kr skup u klop usedeva pr maš pa se skup dolgočasva... nau šlo.take maše, k mam jest, se ti neb usedu, ampak sesedu...sploh pa boš kmal tut o moji religiji temo odpru... po izkušnjah sodeč... usake par dni eno... religijo iz nule u nulo obwladaš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 29. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2011 nau šlo.take maše, k mam jest, se ti neb usedu, ampak sesedu...sploh pa boš kmal tut o moji religiji temo odpru... po izkušnjah sodeč... usake par dni eno... religijo iz nule u nulo obwladaš Cerkev Jawnkotovih poslednjih dni.....Najbrž bi se res sesedu od vsega alkota med obredomDa bi pa temo odprl ni pene sam ponavad si ljudje temo zakaj je nekdo neumen kr sami zase odprejo, tko da če češ kej povedat o samu seb kr pogumno al pa sej ni treba je dost tvojih nebuloz raztrosenih po LF.... 2 Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.