Šeflek 30. julij 2011 Prijavi Deli 30. julij 2011 Pomoč! Opazil sem da se je na spodnjem delu moje glavice na penisu (gledano iz ptičje perspektive pojavil majhen, majhen izpuščajček, dolg kakšnih 6mm in širok kašna 2mm, na dotik je zelo občutljiv, in je tudi malo rdeč. Predvidevam da je to Balanitis, neka glivična okuzba al neki...v glavnem kaj naj naredim je zelo majhna tako da nevem ali se splača hodit k urulogu (pa še malo sram me je ker sem star komaj 15 let), kakšni nasveti kako to ozdraviti ali kaj? Hvala za pomoč.Aja slišal sem tudi da se to da odpravit z spiranjem z kamilicami...Kako pa to poteka. Zanima me tudi če obsatja kakšna krema za to in da mi ni treba zato hodit h zdravniku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 30. julij 2011 Prijavi Deli 30. julij 2011 Pomoč! Opazil sem da se je na spodnjem delu moje glavice na penisu (gledano iz ptičje perspektive pojavil majhen, majhen izpuščajček, dolg kakšnih 6mm in širok kašna 2mm, na dotik je zelo občutljiv, in je tudi malo rdeč. Predvidevam da je to Balanitis, neka glivična okuzba al neki...v glavnem kaj naj naredim je zelo majhna tako da nevem ali se splača hodit k urulogu (pa še malo sram me je ker sem star komaj 15 let), kakšni nasveti kako to ozdraviti ali kaj? Hvala za pomoč.Aja slišal sem tudi da se to da odpravit z spiranjem z kamilicami...Kako pa to poteka. Zanima me tudi če obsatja kakšna krema za to in da mi ni treba zato hodit h zdravniku. Zadevo si dva do trikrat dnevno namaži z domačim medom. Po nekaj dnevih ti bo zadeva izginila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeflek 30. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 30. julij 2011 em to sem opazil včeraj. včeraj je ta izpuščajček bil zelo občuljiv na dotik, danes pa veliko manj a je še vedno enmalo rdeče in čisto malo ''napihnjeno'' pač kot majhna izboklinica kašen 1mm visoka. vglavnem bom probal z medom )... Kreme nobene ne pomagajo? Npr. Bivacyn? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 30. julij 2011 Prijavi Deli 30. julij 2011 em to sem opazil včeraj. včeraj je ta izpuščajček bil zelo občuljiv na dotik, danes pa veliko manj a je še vedno enmalo rdeče in čisto malo ''napihnjeno'' pač kot majhna izboklinica kašen 1mm visoka. vglavnem bom probal z medom )... Kreme nobene ne pomagajo? Npr. Bivacyn? Lahko poskusiš tudi s kakšno kremico, a vedi, da je med zelo dobro naravno zdravilo, s katerim so lajšali težave že naši predniki in to v časih, v katerih se ni poznalo tablet in kremic. Ja in so preživeli, saj drugače tudi nas ne bi bilo.Ljudje čedalje bolj pozabljamo na naravne stvari, katere nam hoče farmacija čedalje bolj oddaljiti.Vsak pa ima svobodno voljo odločati sam, kaj bo v resnici užival. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 30. julij 2011 Prijavi Deli 30. julij 2011 Pomoč! Opazil sem da se je na spodnjem delu moje glavice na penisu (gledano iz ptičje perspektive pojavil majhen, majhen izpuščajček, dolg kakšnih 6mm in širok kašna 2mm, na dotik je zelo občutljiv, in je tudi malo rdeč. Predvidevam da je to Balanitis, neka glivična okuzba al neki...v glavnem kaj naj naredim je zelo majhna tako da nevem ali se splača hodit k urulogu (pa še malo sram me je ker sem star komaj 15 let), kakšni nasveti kako to ozdraviti ali kaj? Hvala za pomoč.Aja slišal sem tudi da se to da odpravit z spiranjem z kamilicami...Kako pa to poteka. Zanima me tudi če obsatja kakšna krema za to in da mi ni treba zato hodit h zdravniku. Nisi nič povedal, ali si imel že spolne odnose, ali si še nedolžen? Bolj pametno je, da daš pregledat, da boš vedel kaj imaš. Mogoče prenašaš kak virus. Zdravnik bi vzel samo kri na roki in bi iskal protitelesca v krvi. S tem se ni za igrati, lahko da pozneje ne boš mogel imeti otrok, če boš preveč lahkomiselen. Pojdi zdravniku, povej mu odkrito, in zapri oči, če te je sram ;o) sploh pa zdravnika tvoj črv niti malo ne interesira. Morda ga ne bo niti pogledal. Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.