poletje09 5. avgust 2011 Prijavi Deli 5. avgust 2011 Zdravo, zanima me, ali kdo morda ve kako omiliti tresenje rok -(esencialni tremor) ? Razen tablet seveda, me zanima, če obstajajo tudi kakšne alternativne možnosti zdravljenja? Zelo bom vesela vsakega odgovora/nasveta. Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 17. avgust 2011 Prijavi Deli 17. avgust 2011 Zdravo, zanima me, ali kdo morda ve kako omiliti tresenje rok -(esencialni tremor) ? Razen tablet seveda, me zanima, če obstajajo tudi kakšne alternativne možnosti zdravljenja? Zelo bom vesela vsakega odgovora/nasveta. LpOd kdaj ga pa že imaš?Saj če zdravniki rečejo, da je esencialni, še ni rečeno, da je res tko. Mogoče si jim tudi ti kaj zamolčal (droge, zdravila). Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 17. avgust 2011 Prijavi Deli 17. avgust 2011 Lahko delate na tem, da si izboljšate živčni ovoj, kar je lahko posledica za vaš problem.Zadeva se dela na preprost in naraven način.Lahko mi pišete na ZS. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
poletje09 17. avgust 2011 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2011 (popravljeno) Od kdaj ga pa že imaš?Saj če zdravniki rečejo, da je esencialni, še ni rečeno, da je res tko. Mogoče si jim tudi ti kaj zamolčal (droge, zdravila). Nimam ga jaz, temveč fant. Ne pije, ne kadi, se ne drogira...Postavili so mu to diagnozo, dobil je zdravila vendar me zanimajo še alternativne možnosti zdravljenja oz. vsaj omilitve simptomov. Če ima kdo izkušnje s tem...Kaj mislite s tem, da ni nujno, da je to? Kaj pa bi lahko bilo še krivo za tresenje rok? Hvala gold, vam bom pisala preko ZS. Popravljeno 17. avgust 2011 -> poletje09 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 19. avgust 2011 Prijavi Deli 19. avgust 2011 Nimam ga jaz, temveč fant. Ne pije, ne kadi, se ne drogira...Postavili so mu to diagnozo, dobil je zdravila vendar me zanimajo še alternativne možnosti zdravljenja oz. vsaj omilitve simptomov. Če ima kdo izkušnje s tem...Kaj mislite s tem, da ni nujno, da je to? Kaj pa bi lahko bilo še krivo za tresenje rok? Hvala gold, vam bom pisala preko ZS.Dva vzroka sem že napisal. V isto skupino lahko daš alkohol. Nobenega od teh ne bo rad priznal.Če ga zdravniku ne prizna, potem on tudi napiše esencialni tremor.So pa lahk marsikatere nevrološke bolezni, MS, kap, … Zdravi se vedno tako, da se najde vzrok in se preneha izpostavljenje oz. da se zdravi vzročna bolezen, ker tremor je samo simptom.Tako kot pri raku tudi nisi zdrav, če ti tumor odstranijo. Ja, vidiš, tumor bi tudi lahko bil, pa če je že bil pri zdravniku, ga je itak pregledal, tko da to ni.lp Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
poletje09 19. avgust 2011 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2011 Dva vzroka sem že napisal. V isto skupino lahko daš alkohol. Nobenega od teh ne bo rad priznal.Če ga zdravniku ne prizna, potem on tudi napiše esencialni tremor.So pa lahk marsikatere nevrološke bolezni, MS, kap, … Zdravi se vedno tako, da se najde vzrok in se preneha izpostavljenje oz. da se zdravi vzročna bolezen, ker tremor je samo simptom.Tako kot pri raku tudi nisi zdrav, če ti tumor odstranijo. Ja, vidiš, tumor bi tudi lahko bil, pa če je že bil pri zdravniku, ga je itak pregledal, tko da to ni.lp Brez zamere, ampak tvoje namigovanje v tem primeru niti malo ni na mestu. Da, ima pa kronično bolezen (od rojstva) o kateri tu ne bom pisala. morda vzrok tiči tam. zdravnik ga je odpravil po hitrem postopku, s tableti. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 21. avgust 2011 Prijavi Deli 21. avgust 2011 Brez zamere, ampak tvoje namigovanje v tem primeru niti malo ni na mestu. Da, ima pa kronično bolezen (od rojstva) o kateri tu ne bom pisala. morda vzrok tiči tam. zdravnik ga je odpravil po hitrem postopku, s tableti. lpNimam kaj zamerit. To niso namigovanja, ampak možni primeri, ki jih naštevam. Mogoče bi spadale zravn še kake zastrupitve. Če ti nič ne napišeš, lahko samo ugibamo. Kot sem rekel, vzroke je treba zdraviti. Morda je tista kronična bolezen tako napredovala, da je pozneje prišlo do tega simptoma, če ga nima še od prej. Nobeden ga ne more pozdravit, če ne pozna vzroka, lahko samo poklači.Tko da, zdravnik mu ni dal zdravilo, ampak poklačilo ;o) Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
poletje09 26. avgust 2011 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2011 Hvala Jeti , vse dobro želim tudi tebi Ja, očitno bo treba malo bolj spraševati... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.