aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 iiiiiii...skochnik 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 a videš, de sem res bla tam pa sploh me nisi ti peljal Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 a videš, de sem res bla tam pa sploh me nisi ti peljal she vsako k sm jo tja pelu....sm prej dol dautebe she nism....ergo 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 she vsako k sm jo tja pelu....sm prej dol dautebe she nism....ergo 666 zlomkou....tralala jah, videš, zdej sem pa že bla - sama našla in pol še druge tja peljala Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 tole bo spet enoi mnozhichno romanje ratal....bo treba kak drug plac najt 666 zlomkou....tralalapa smehca pozdrau Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 tole bo spet enoi mnozhichno romanje ratal....bo treba kak drug plac najt 666 zlomkou....tralalapa smehca pozdrau nč se ne boj, de bo množično romanje, so šli za mano sami taki, k tle živijo, pa ne marajo drena u naravi - nč bat aja, aja, smeško te nazaj pozdravlja Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.