Skoči na vsebino

Tečaj reikija

anne

Recommended Posts

tudi plenico se brez nadaljnega naučiš zamenjat sam ...

nisem pa prepričan, da bo instruktor namesto tebe nekomu zamenjal posrano plenico ... :eek:

A govoriš iz prakse...x:Dx

Plenico je še najmanjši problem zamenjat, bolj je problem z obračanjem, dvigovanjem, čiščenjem ritke, itd...in seveda pravilen položaj pri delu in pažnja na kičmo...tega se pa človek zelo težko nauči sam...zato pa obstaja praktični pouk...xg:Dx

brezo ok tukaj sva govorila o zdravilcih zato k sva govorila o reikiju, seveda vsi ki se kakorkoli ukvarjajo z duhovnostju, tudi vedeževalke itd so velikokrat prevarantki.

ja so primeri, ki so drugačni, ampak jaz sem govorila o tistih ki pridejo na delavnice in ki so v vsakem primeru iniciirani.

jaz imam kar nekaj izkušen z raznimi zadevami in ne samo z vedeževanjem.....

So ljudje na zemlji ki vejo več kot učitelji okoli njih, njim ne preostane drugega koot da sami raziskujejo.....

Ne spadajo vsi, ki inicirajo osebo v reiki med zdravilce...večina ja, ampak obstajajo tudi izjeme...Na 1-2 dnevni delavnici se v bistvu itak pokaže vse osnove, ki jih je treba poznati...In tudi iniciacija v reiki 1 ali 2 ne igra velike vloge. Malo je treba počakati samo pri tretji. Šele potem se namreč začne tisto tapravo delo...šele kasneje v praksi se lahko pojavijo določena vprašanja...tako da jaz ne vidim tukaj nobenega problema...

Če se pa uporablja še kotodame in druge dodatke je pa proces malo počasnejši in naj bi učitelj kao parkrat videl osebo in precenil ali dela kaj na sebi ali ne...in na podlagi tistega naj bi se odločil iniciacija dalje ja ali ne...

Kdor hoče imeti iniciacijo samo, zato da bo zdravil je že v štartu falil bistvo vsega...tak človek bo slej ko prej pogorel, ko se bo malo bolj srečal z astralnimi silami...pa to ne bo glih zaradi reikija samega, ampak zaradi tistih procesov, ki jih bo sprožil med zdravljenjem...na astralu so namreč poleg tako imenovanih zemeljskih sil tudi duhovne sile. Šele tukaj se človek odloči po kateri poti bo šel. Obstajata namreč samo dve smeri...

Na človeka na duhovni poti namreč delujejo sile kao iz 3. smeri:

-njegove lastne energije, njegovi lastni podzavestni vzorčki in mane

-energije skupine kateri pripada na notranjih ravneh

-energije iz okolice

V duhovnosti je namreč zelo pogost pojav, da človek za silo spravi pod nadzor svoje energije, potem ga pa ostale sesujejo...zato se je je treba vsaj za silo naučiti kaj je njegovo in kaj ne...in še marsikaj drugega...Tehnično gledano se to uči skozi več življenj...

Da povem bistvo...samo iniciacija v reiki kot sama ni škodljiva...bolj je potem problem kaj človek dela s tistim in na kakšen način...Reiki iniciacija, da samo dostop do določenih področij, malo razširi energijske kanale, skuri določeno nesnago (podzavestni vzorci), sproži procese s katerim nesnaga hitreje prihaja na površje, itd...In če jih na delavnicah dobro naučijo in poučijo potem ne razumem kaj te moti...:fiju:

Valjda se potem lahko dogaja svašta...lahko dobi primere, ko ne ve kako bi reagiral al pa kaj se mu dogaja...pač kontaktira tistega, ki ga je iniciral in vpraša...Če pa tisti ne ve pa naj najde kakšnega, ki ve oz. po domače povedano nek se znađe...Ponavadi pomoč al pa odgovori hitro pride, razen če človek začne uporabljati nižje psihične moči v sebične namene...onda neka malo uči na teži način...

Moram dodat še nekaj...vsak gleda samo, da je iniciacija najcenejša...to ne sme biti glavno merilo...Jaz sem dobil enko brez vprašanj, ker sem tisto žensko itak kao sanjal...dvojka je bila pa malo problematična, sem jo delal pri drugi, mi ni hotela takoj dat...je bilo treba kao malo terapije in še neke vaje...na površje so prišle stvari, ki sploh nisem vedel, da so bile kao travmatične zame oz. sem mislil da sem jih dal že skozi...Tako da je včasih bolje narediti kakšna čira čara seanso pred iniciacijo kot pa samo iniciacijo. Zdaj nekateri imajo to že v kompletu, nekateri dajo samo iniciacijo in čao, ostalo po ceniku, nekateri naredijo še marsikaj zastonj zraven, itd...Za večino velja " Kolko šoldov tolko muzke", nekateri pa naredijo dosti več kot kao iztržijo...to je pač stvar posameznikov...in če ljudje naletijo na take, ki imajo bolj malo pojma in se jim gre samo za denar, naj se vprašajo zakaj je temu tako...Jaz sem naletel na čisto dobre, čeprav na začetku niso "sviral" tako kot sem jaz hotel. Danes lahko rečem samo "hvala". Kar je koristno za ego ni nujno dobro tudi za dušo...So pač beli duhci zelo dobro vedeli kakšno muziko morajo odsvirat pri meni...Aja, tista druga pri meni je bila pač malo jasnovidna in je včasih kaj skanalizirala...skratka zanimive sci-fi scene...http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gif

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Deli na socialnih omrežjih

Ma ste zakomplicirali s tem reikiem, kot da je vse to nevem kako pomembno .xrolleyesx

To se danes prodaja, kot zelje na tržnici, od zelja pa ostanejo glave ali pa štori, a še vedno je zelje samo zelje. :cry:

Mene vsa ta novodobno prirejena duhovnost namreč malo odbija. Iz enega konkretnega stavka nastajajo cele bukve, polne smeti in balasta. Človek je zadeve že tako zakompliciral, da na koncu niti sam ne ve, kje se ga drži tista buča. To je postalo podobno, kot navadne šole in fakultete. Če se že kje najde kakšen dober potencial, ga z nepomembnimi bedarijami tako zafilajo, da na koncu ni za nobeno rabo. xnckrivx

Ja, ponovil bom že znan stavek, ki se glasi; bojte se načitanih ! xideax

Ali lahko kdo kaj bolj konkretno?????

Ali pa bo vedno ostalo nedorečeno kvazi skrivnostno.

Dajte so no malo odpret povejte vse kaj veste o tem.

Itak je človeško življenje zelo zelo kratko.

pozdravljeni

Ali mi lahko kdo pove zakaj se ničesar v ezoteriki ne da dokazat,pokazat.

Ampak je vedno vse njekje nad oblaki ,nevidno in neotipljivo.:vragec:

Najprej boš ti moral povedati kaj je zate ezoterika in kaj pričakuješ, da naj bi se dokazal...Ezoterika je zelo širok pojem...Kot drugo se moraš pa vprašat ali imamo sploh primerne inštrumente in naprave...

By the way nekatere stvari iz ezoterike so že dokazal, tako da ne vem kam ciljaš...zadnji primer, ki sem ga zasledil, je recimo črna materija v vesolju...x:)x

Q. When will humanity begin to recognize the fact of etheric matter?

A. Very soon. Already our scientists – especially those working in the field of astronomy – have become aware of some kind of matter which they do not understand. They know it is there. Their calculations tell them it is there but they cannot see or experiment with it. They call it ‘dark matter’. That so-called dark matter is in fact the etheric levels of matter.

O črni materiji ,tu prisotni nimamo blage veze.To lahko pustimo strkovnjakom fizikom...

Karneki pa itak najbolj čutijo shizofreniki in psihopati.

Ostali pa poiskušajo ali pa si domišljajo ,moje mnenje pač.

Tako kot so v srdnje4m veku mislili ,da je zemlja center vesolja in da se sonce vrti okoli zemje,tako tudi človek ni center vesolja ampak je bitje ki je za vesoljska postranstva nepomemben,žal!

Lahko ,kdo z zagotovostjo reče da se motim?

O črni materiji ,tu prisotni nimamo blage veze.To lahko pustimo strkovnjakom fizikom...

Karneki pa itak najbolj čutijo shizofreniki in psihopati.

Ostali pa poiskušajo ali pa si domišljajo ,moje mnenje pač.

Tako kot so v srdnje4m veku mislili ,da je zemlja center vesolja in da se sonce vrti okoli zemje,tako tudi človek ni center vesolja ampak je bitje ki je za vesoljska postranstva nepomemben,žal!

Lahko ,kdo z zagotovostjo reče da se motim?

Matr se mi zdi, da je bila še včeraj ta tema pod zdravje in alternativna medicina. Al sem pa danes že mal preveč spil obične vode z dodatki...xg:Dx

1. Najprej je dobro preletet kao navodila in koristne namige za forum, tudi če se jih ne prebere.

2. Naslov teme ima svoj pomen.

3. Obstaja iskalnik

4. Pojem "ezoterika" zaobjema tudi nastanek fizičnega človeka, različne rase, podrase, njihove selitve, kulturo, verovanja, stare civilizacije, astrologijo, astronomijo, itd...

5. V drugih temah se je že marsikaj povedalo o auri, intuiciji, jasnovidnosti, čakrah, izgubljenih civilizacijah, astrologiji, itd...Hočeš dokaz. A ni že dovolj dokazov, da se človek ni razvil iz opice. A niso znanstveniki dokazal zemeljskih premikov S in J pola, premikanja kontinentov, da so nekoč bili povezani...A niso preko računalnikov in ne vem kaj še vse kao dokazal meridianov...Kako lahko potem trdiš, da ni nič dokazan...:fiju:

Zdaj ali je večina ljudi norih al pa ti ne razumeš čisto osnovnih pojmov. Mogoče pa ne bi bilo slabo, če bi se najprej v redu pozanimal kaj beseda" ezoterika" sploh pomeni...Bo treba le malo prebrskat LNF, ker ti nobeden ne misli prinest vse na pladnju. Se najdejo vmes tudi kakšni dobri linki...in kot pravijo "Brez muje se še čevelj ne obuje"...Pa no hard feeling...x:)x

Še majčken namig...najboljši opis kar obstaja v slovenščini...Kaj je ezoterika | Drugi vidik

Hmmm,zgleda da ga ni junaka.Itak sem vedu da bo tako.

Ko so potrebna konkretna dejanja se vsi poskrijejo v svoje luknje.

DOBRO VIDIM-DOBRO MUTIM -DOBRO SLUTIM

Matr se mi zdi, da je bila še včeraj ta tema pod zdravje in alternativna medicina.

ja, prestavila sem jo v forum Duhovnost.

V Zdravju bo pa zdravje. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hmmm,zgleda da ga ni junaka.Itak sem vedu da bo tako.

Ko so potrebna konkretna dejanja se vsi poskrijejo v svoje luknje.

DOBRO VIDIM-DOBRO MUTIM -DOBRO SLUTIM

Kaj ko bi imel malo debato z Alanom...Je že on "moril" s tem Randyjem...predpostavljam, da sploh nisi prebral pogojev sodelovanja...in ali ni malo čudno, da do sedaj še nihče ni pokasiral milijončka. Kaj pa če so tiste kandidate, ki bi lahko to dosegli že prej izločili na poizkusnih testih kao da je zdravju nevarno al pa da se tega ne zna znanstveno dokazovat, ipd. A obstajajo kakšni dokazi, ki so dostopni javnosti, ki bi ovrgli te trditve. A imajo evidentirane vse teste in ali so vsi na razpolago javnosti...:fiju:

In koliko je sploh milijon dolarjev v evrih...pa odštej še davke, stroške vsaj 3. mesečnega bivanja v ZDA+ prevajalec iz angleščine v slovenščino in še ostale prikrite stroške...Koliko je potem končna cifra...x?x

1.000.000 dolarjev je po današnjem tečaju 807.623,97 eur...potem bi sigurno še država pobrala kakšne 40% davek na dobiček...pa poplačilo stroškov...od oka predpostavljam da bi ostalo med 300.000- 400.000...Pa še vprašanje, če bi Randy vse izplačal v enem kosu in koliko bi potem še ameriški administrativni stroški zmanjšal to vsoto...pa ne pozabit na odvetnika, ki bi malo pregledal pogodbe. Za tako vsoto je namreč priporočljiv....

Poanta je, da je to le navidezna številka, v resnici bi pa oseba dobila dosti manjšo. Vsaj pri nas, v naši državi oz. z nakazilom na naše banke al pa obvestilom naši davčni.

Zakaj se pa ti ne zapufaš, greš tja kao na kakšne teste za skeptika...in če slučajno ne dobiš nagrade al pa te recimo že prej izločijo zaradi neizpoljnjevanja pogojev in te slučajno doma čakajo kakšni izterjevalci, jim boš že lepo pojasnil al pa ti bojo zarubili vse in boš kar večji delež plačeval pufove. Seveda, če ti jih ne bojo odpisali...No ja, razen, če nimaš pripravljenih kakšnih par tisočakov za stroške tam, brez ostalih detajlov...

Mislim, da forumaši komaj prenašajo enega Alana kadar res pade "in the zone"...Kaj bi šele bilo, če bi bil še kakšen njegov privesek...Sicer pa lahko vidva udarita debato, se gresta skeptike do amena, drug drugemu dokazujeta, pametujeta, itd...

Pri meni celo obstaja tipka "ignore" in ta tipka ima sigurno svoj namen...http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gif

Kaj ko bi imel malo debato z Alanom...Je že on "moril" s tem Randyjem...predpostavljam, da sploh nisi prebral pogojev sodelovanja...in ali ni malo čudno, da do sedaj še nihče ni pokasiral milijončka. Kaj pa če so tiste kandidate, ki bi lahko to dosegli že prej izločili na poizkusnih testih kao da je zdravju nevarno al pa da se tega ne zna znanstveno dokazovat, ipd. A obstajajo kakšni dokazi, ki so dostopni javnosti, ki bi ovrgli te trditve. A imajo evidentirane vse teste in ali so vsi na razpolago javnosti...:fiju:

In koliko je sploh milijon dolarjev v evrih...pa odštej še davke, stroške vsaj 3. mesečnega bivanja v ZDA+ prevajalec iz angleščine v slovenščino in še ostale prikrite stroške...Koliko je potem končna cifra...x?x

1.000.000 dolarjev je po današnjem tečaju 807.623,97 eur...potem bi sigurno še država pobrala kakšne 40% davek na dobiček...pa poplačilo stroškov...od oka predpostavljam da bi ostalo med 300.000- 400.000...Pa še vprašanje, če bi Randy vse izplačal v enem kosu in koliko bi potem še ameriški administrativni stroški zmanjšal to vsoto...pa ne pozabit na odvetnika, ki bi malo pregledal pogodbe. Za tako vsoto je namreč priporočljiv....

Poanta je, da je to le navidezna številka, v resnici bi pa oseba dobila dosti manjšo. Vsaj pri nas, v naši državi oz. z nakazilom na naše banke al pa obvestilom naši davčni.

Zakaj se pa ti ne zapufaš, greš tja kao na kakšne teste za skeptika...in če slučajno ne dobiš nagrade al pa te recimo že prej izločijo zaradi neizpoljnjevanja pogojev in te slučajno doma čakajo kakšni izterjevalci, jim boš že lepo pojasnil al pa ti bojo zarubili vse in boš kar večji delež plačeval pufove. Seveda, če ti jih ne bojo odpisali...No ja, razen, če nimaš pripravljenih kakšnih par tisočakov za stroške tam, brez ostalih detajlov...

Mislim, da forumaši komaj prenašajo enega Alana kadar res pade "in the zone"...Kaj bi šele bilo, če bi bil še kakšen njegov privesek...Sicer pa lahko vidva udarita debato, se gresta skeptike do amena, drug drugemu dokazujeta, pametujeta, itd...

Pri meni celo obstaja tipka "ignore" in ta tipka ima sigurno svoj namen...http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gif

MILIJONČEK-SITNICA

RAJŠI : “Om lingalingalingalinga, kilikilikili…”

http://www.zirosi.net/index.php/2010/03/25/racionalist-unicil-tantrika/

DOBRO VIDIM-DOBRO MUTIM-DOBRO SLUTIM

Ker ta, ki nekaj zna, ima, tega milijončka ne potrebuje.

Ker ne čuti potrebe po dokazovanju.

Ker bi ga Randy v vsakem primeru skenslal.

Mutenje zato - poskusi ti nekoga s pripovedovanjem po telefonu naučiti voziti kolo. Napiši knjigo, kako voziti kolo. Pa si jo bom kupila in prebrala jaz, ki kolesa še videla nisem. Ali ga bom imela pred sabo in se ne bom vsedla gor, dokler mi ne bo do potankosti jasna vsaka beseda v tvoji knjigi. Kaj to pomeni pritisniti pedal? Kaj je to ravnotežje?

pozdravljeni

Ali mi lahko kdo pove zakaj se ničesar v ezoteriki ne da dokazat,pokazat.

Ampak je vedno vse njekje nad oblaki ,nevidno in neotipljivo.:vragec:

to vidiš ti tako ker si ignorantski....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...