Skoči na vsebino

Tečaj reikija

anne

Recommended Posts

Hm, meni to bolj izgleda tvoja predpostavka. Kakor sem jaz prečekiral, je zgoraj beseda "igranje" v narekovajih. Zdaj mi pa ti povej bolj primeren izraz...x?x Bom drugače vprašal ali si ti zavestno sposobna odpreti energijski center za jasnovidnost in kao prerokovanje ali se ti to kar zgodi in ne veš točno kako. x?x Če to lahko narediš zavestno potem je to za moje pojme delo z energijami, če ne je pa bolj igranje s temi silami. Kar pa še ne pomeni, da človek tega ne bi poskušal, ker samo tako se lahko kaj nauči. Zato se pa reče, da lahko nekdo lahko pomaga samo do nivoja do katerega je sam prišel. Razen, če zna priklicat določene sile (svetlobna bitja), ki so daleč nad njegovim dojemanjem, razumevanjem in potem oni nekak prevzamejo glavne zadevce...Vsi se na nek način igramo s takimi in podobnimi silami dokler dokončno ne diplomiramo iz zemeljske šole.

Če te motijo izrazi predlagaj bolj sprejemljive in to za vse tukaj gor...pa da vidimo kako ti bo uspevalo...Dejstvo je, da ne bo glih vsak izraz všeč vsakemu. Zato pa je pomembno, da se izlušči bistvo povedanega in se ne zapiči v točno določene besede. Vsakega kdaj zmoti kakšen izraz, fraza ali kaj podobnega. Ali pa ima zaradi preteklih izkušenj kakšen alergičen odziv. Jaz nisem nobena izjema pri temu, nisem noben svetnik, ampak sem obični človeček z določenimi manami. Tako kot vsak izmed nas.

Kot drugo me pa zanima koliko sploh veš o reiki iniciacijah ali o iniciacijah na sploh x?x Pa da prihranim komentarje o egoizmu in pametovanju...za sebe lahko rečem, da se mi je šele začel malo sanjat...kar pomeni, da lahko tudi povem to kar se mi sanja, ampak to je še daleč od celotne slike...obstajajo tudi bolj pametni ljudje od mene...http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gif

kje pa nič me ni motil izraz samo povzela sem po mojem razumevanju.

poglej brezo nimam nič proti reikiju, zmoti me pa da ljudje neglede na to a je učenec sposoben ali ne tisti trenutek dojet, opravijo iniciacijo samo zaradi denarja. kot si sam napisal vsak človek rabi določen čas. pri tečajih reikija imaš vikend delavnico in nakoncu iniciacijo ali je človek dovzeten za sile ali ne.

spodbujam zdravljenje z rokami.zato da pomagamo soljudem ne da jih okoli prinašamo.pol imaš pa taka vprašanja tukaj gor kot jih imamo....

zavestno je treba delati v vseh nivojih in situacijah.če ne veš vsega o ognju lahko umreš.... to niso heci ne moremo delati vsega malo na pol....

pa še to vse učitelje ki sem jih do zdaj spoznala niso hoteli zanalašč povedati vsega kar vejo samo zato ker sos e bali da bi mogoče nekdo ratalj boljši od njih...

povej mi kaj je dobrega če človek še ni dovzeten za energijo ti ga pa vseeno iniciiraš?resno te sprašujem.

če jaz ne bi vedela kako delujejo moje sposobnosti jih ne bi uporabljala..... jaz jih lahko razložim je pa vprašnje koliko ljudi bo to dojelo in jih ne imelo za čudeže....

Deli na socialnih omrežjih

...zavestno je treba delati v vseh nivojih in situacijah.če ne veš vsega o ognju lahko umreš.... to niso heci ne moremo delati vsega malo na pol....

pa še to vse učitelje ki sem jih do zdaj spoznala niso hoteli zanalašč povedati vsega kar vejo samo zato ker sos e bali da bi mogoče nekdo ratalj boljši od njih...

povej mi kaj je dobrega če človek še ni dovzeten za energijo ti ga pa vseeno iniciiraš?resno te sprašujem.

če jaz ne bi vedela kako delujejo moje sposobnosti jih ne bi uporabljala..... jaz jih lahko razložim je pa vprašnje koliko ljudi bo to dojelo in jih ne imelo za čudeže....

A potem praviš, da celo veš iz katerega nivoja dobivaš informacije...si pa high...s tem imajo probleme še zelo napredni učenci pod pokroviteljstvom pravega gurudžija...Dvomim, da zavestno veš vse in da znaš s temi silami tudi upravljati kadarkoli hočeš...se pri nekaterih drugih temah to lepo opazi...torej se tudi ti ne bi smela igrati z ognjem...se malo hecam...xg:Dx

Človek se lahko igra s takim ogenjčkom kakor ga je sposoben kontrolirat, da se ne opeče in da si lahko skuha kao kosilo. Je razlika ali se nekdo igra samo z vžigalicami, tabornim ognjem, vulkansko lavo ali s čim močnejšim...

Pravi učitelji povejo vse...vsaj kar se načina izvedbe in napotkov tiče, ne morejo pa naučiti nekoga drugega lastnih izkušenj...To se v praksi vsak sam uči...Zakaj pa pravijo, če je učitelj dober, ga učenec prekosi.

Jaz bom pa drugače vprašal...ali nekomu, ki ni občutljiv na energije iniciacija škoduje ali koristi x?x Tudi, če ni dovzeten za energije se mu lahko podeli iniciacija. Govora je o reikiju prilagojenemu zahodu. Brez ostalih dodatkov je to otroški vrtec. A ne hodijo otroci najprej u dječji vrtič, potem mala šola, OŠ, itd...Se mu pač da vžigalice in se ga nauči kuhat in premagat strah pred kakšno plinsko jeklenko. A ne poteka vzgoja otrok po podobnem principu.

Niso vsi ljudje dovzetni za energije, ampak to še ne pomeni, da ne morejo meditirat. Lahko v meditacijah dosegajo celo boljše rezultate kot tisti, ki so dovzetni za energije...Kdo je pa rekel, da čez čas ne bojo postali bolj senzibilni...Tukaj je treba upoštevati fizično zgradbo telesa (vzhodnjak, zapadnjak, rasa, narod, itd), žarkovne strukture, ipd. Niso vsi občutljivi na začetku. Ampak z vajo in meditacijo se to lahko spremeni. Imajo pa mogoče bolje razvite druge sposobnosti, ki jih senzibilci nimajo...A ga je zato treba prikrajšat za kakšno iniciacijo, ki bi mu lahko hitreje prečistila določene kanale in zaradi katerih bi hitreje napredoval...:fiju:

Zato sem te pa spraševal kaj sploh veš o iniciacijah- v tem primeru o reiki iniciacijah...ne o tistem kar se nekateri grejo pri nas...Ali si bila inicirana v reiki in ali si sploh šla kaj po tej poti ali ne x?x Ali si sploh kdaj koga inicirala, lahko tudi v kaj drugega kot reiki x?x A sploh veš kaj vse tukaj pride v igro, na kaj vse je treba gledat, ipd.x?x Ponavadi se na koncu sklepa najboljše možne kompromise, ker se ne da zadovoljit vsem stvarem...

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Bi imela samo eno vprašanje glede reikija..Zakaj je potrebno, da te nekdo iniciira?..Zakaj se ne moreš uglasiti sam?..

Glede na to, da je na trgu ogromno knjig, informacij o reikiju?

Hvala za odgovor

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

A potem praviš, da celo veš iz katerega nivoja dobivaš informacije...si pa high...s tem imajo probleme še zelo napredni učenci pod pokroviteljstvom pravega gurudžija...Dvomim, da zavestno veš vse in da znaš s temi silami tudi upravljati kadarkoli hočeš...se pri nekaterih drugih temah to lepo opazi...torej se tudi ti ne bi smela igrati z ognjem...se malo hecam...xg:Dx

Človek se lahko igra s takim ogenjčkom kakor ga je sposoben kontrolirat, da se ne opeče in da si lahko skuha kao kosilo. Je razlika ali se nekdo igra samo z vžigalicami, tabornim ognjem, vulkansko lavo ali s čim močnejšim...

Pravi učitelji povejo vse...vsaj kar se načina izvedbe in napotkov tiče, ne morejo pa naučiti nekoga drugega lastnih izkušenj...To se v praksi vsak sam uči...Zakaj pa pravijo, če je učitelj dober, ga učenec prekosi.

Jaz bom pa drugače vprašal...ali nekomu, ki ni občutljiv na energije iniciacija škoduje ali koristi x?x Tudi, če ni dovzeten za energije se mu lahko podeli iniciacija. Govora je o reikiju prilagojenemu zahodu. Brez ostalih dodatkov je to otroški vrtec. A ne hodijo otroci najprej u dječji vrtič, potem mala šola, OŠ, itd...Se mu pač da vžigalice in se ga nauči kuhat in premagat strah pred kakšno plinsko jeklenko. A ne poteka vzgoja otrok po podobnem principu.

Niso vsi ljudje dovzetni za energije, ampak to še ne pomeni, da ne morejo meditirat. Lahko v meditacijah dosegajo celo boljše rezultate kot tisti, ki so dovzetni za energije...Kdo je pa rekel, da čez čas ne bojo postali bolj senzibilni...Tukaj je treba upoštevati fizično zgradbo telesa (vzhodnjak, zapadnjak, rasa, narod, itd), žarkovne strukture, ipd. Niso vsi občutljivi na začetku. Ampak z vajo in meditacijo se to lahko spremeni. Imajo pa mogoče bolje razvite druge sposobnosti, ki jih senzibilci nimajo...A ga je zato treba prikrajšat za kakšno iniciacijo, ki bi mu lahko hitreje prečistila določene kanale in zaradi katerih bi hitreje napredoval...:fiju:

Zato sem te pa spraševal kaj sploh veš o iniciacijah- v tem primeru o reiki iniciacijah...ne o tistem kar se nekateri grejo pri nas...Ali si bila inicirana v reiki in ali si sploh šla kaj po tej poti ali ne x?x Ali si sploh kdaj koga inicirala, lahko tudi v kaj drugega kot reiki x?x A sploh veš kaj vse tukaj pride v igro, na kaj vse je treba gledat, ipd.x?x Ponavadi se na koncu sklepa najboljše možne kompromise, ker se ne da zadovoljit vsem stvarem...

ja seveda da znam z mojimi silami opravljati kadarkoli hočem in tudi vem ja kako pridobivam info. se pa ne igram z ognjem in se ne razkazujem kot se nekateri. svet ima več dimenzij ne samo eno, človek nima samo šestih čutov ampak enkrat več, in v vsaki dimenziji uporabljamo lahko druge.ne pravim da nekaterih ne bi smeli inicirati ampak govorim v času, eni so pripravljeni prej drugi kasneje, hiteti pri teh stvareh ne mores in krajšnic ni.....

ne poznam nobenega človeka ki ni občutljiv za energije samo tisti, ki nima blage veze še o tem, iniciacija ne pomeni nič in je brezvezna in je metanje stran denarja.samo nek naslov.

ni razlike med ognjem ogenj je ogenj v vsakem primeru se lahko konča tragično.

kot praviš se strinjam s tabo človek mora vse narediti sam zato me preseneča da iniciirjo človeka ki še ni pripravljen in mu rečejo da mu pomagajo to ni nič. kot bi otroka učil hoditi , pa bi ti šel hodit namesto njega pa bi rekel da mu pomagaš.

o vrtcih in o izobrazbi imam jaz veliko za povedat, ne bom tukaj , samo to lahko rečem da je metanje stran časa in denarja.

ja seveda da znam z mojimi silami opravljati kadarkoli hočem in tudi vem ja kako pridobivam info. se pa ne igram z ognjem in se ne razkazujem kot se nekateri. svet ima več dimenzij ne samo eno, človek nima samo šestih čutov ampak enkrat več, in v vsaki dimenziji uporabljamo lahko druge.ne pravim da nekaterih ne bi smeli inicirati ampak govorim v času, eni so pripravljeni prej drugi kasneje, hiteti pri teh stvareh ne mores in krajšnic ni.....

ne poznam nobenega človeka ki ni občutljiv za energije samo tisti, ki nima blage veze še o tem, iniciacija ne pomeni nič in je brezvezna in je metanje stran denarja.samo nek naslov.

ni razlike med ognjem ogenj je ogenj v vsakem primeru se lahko konča tragično.

kot praviš se strinjam s tabo človek mora vse narediti sam zato me preseneča da iniciirjo človeka ki še ni pripravljen in mu rečejo da mu pomagajo to ni nič. kot bi otroka učil hoditi , pa bi ti šel hodit namesto njega pa bi rekel da mu pomagaš.

o vrtcih in o izobrazbi imam jaz veliko za povedat, ne bom tukaj , samo to lahko rečem da je metanje stran časa in denarja.

Fino...http://serve.mysmiley.net/happy/happy0065.gif...potem pa lahko poveš s kakšnimi silami se ima opraviti pri reikiju recimo ocenjeno z lestvico od 1-10...al pa recimo 1-100, kakor ti je ljubše...x:Dx V angleščini namreč obstaja beseda "clear vision" kar bi po naše prevedli kot jasnovidnost...je pa problem, ker ima to malo širši spekter delovanja kot si mi predstavljamo...Samo, da ne boš kasneje ugotoila, da si malo precenila svoje sposobnosti...Kaj pa če so čuti v drugih dimenzijah samo odsev teh v fizičnem svetu oz. obratno...mišljeno je to kar mi štejemo kot čutila, brez jogijske filozofije....xg:Dx

Torej te še enkrat vprašam a sploh veš s kakšnimi silami se ima opravka pri reikiju 1, 2, 3 kot ga večinoma učijo pri nas...in če sploh veš kaj pomeni pojem iniciacija pri reikiju...x?x Glavni namen reikija ni zdravljenje, ga pa na zahodu najbolj propagirajo s tem namenom...Glede na tvoje zgornje poste res malo dvomim...

Nekateri ljudje so neobčutljivi na energije zaradi določenih travm v otroštvu. Recimo smrt dedka ali očeta na katerega je bil navezan. Oseba se lahko zapre pred svetom energij, da ne bi več izkušala določenih čustev... ko se razreši to, se človek spet odpre in zadeve stečejo. Takemu človeku se začnejo odvijati dogodki s povečanim tempom in v parih mesecih lahko zazna toliko kot drugi v par letih...Nekaj takega je bil primer z mojo sošolko...Že ta navaden primer je dosti, da ti pokaže, da ne sodi prehitro ljudi in ne sodi prehitro kaj je koristno za nekoga in kaj ne...In ne metat vse v en koš...Mogoče bi se pa morala vprašati zakaj tako negativen stav do tega, kaj te moti, ipd...

In še tricky vprašanje na katerega lahko uporabiš vse kao svoje sposobnosti- kdo ima pri reiki iniciaciji glavno besedo x?x Ni glih treba natančno odgovoriti, ker je možnih več odgovorov, bolj me zanima če poznaš ozadje kar se iniciacij tiče. Zakaj govoriti in razlagat o nečem, če še osnove niso razumljive, ne vidim smisla...xokkx

Fino...http://serve.mysmiley.net/happy/happy0065.gif...potem pa lahko poveš s kakšnimi silami se ima opraviti pri reikiju recimo ocenjeno z lestvico od 1-10...al pa recimo 1-100, kakor ti je ljubše...x:Dx V angleščini namreč obstaja beseda "clear vision" kar bi po naše prevedli kot jasnovidnost...je pa problem, ker ima to malo širši spekter delovanja kot si mi predstavljamo...Samo, da ne boš kasneje ugotoila, da si malo precenila svoje sposobnosti...Kaj pa če so čuti v drugih dimenzijah samo odsev teh v fizičnem svetu oz. obratno...mišljeno je to kar mi štejemo kot čutila, brez jogijske filozofije....xg:Dx

Torej te še enkrat vprašam a sploh veš s kakšnimi silami se ima opravka pri reikiju 1, 2, 3 kot ga večinoma učijo pri nas...in če sploh veš kaj pomeni pojem iniciacija pri reikiju...x?x Glavni namen reikija ni zdravljenje, ga pa na zahodu najbolj propagirajo s tem namenom...Glede na tvoje zgornje poste res malo dvomim...

Nekateri ljudje so neobčutljivi na energije zaradi določenih travm v otroštvu. Recimo smrt dedka ali očeta na katerega je bil navezan. Oseba se lahko zapre pred svetom energij, da ne bi več izkušala določenih čustev... ko se razreši to, se človek spet odpre in zadeve stečejo. Takemu človeku se začnejo odvijati dogodki s povečanim tempom in v parih mesecih lahko zazna toliko kot drugi v par letih...Nekaj takega je bil primer z mojo sošolko...Že ta navaden primer je dosti, da ti pokaže, da ne sodi prehitro ljudi in ne sodi prehitro kaj je koristno za nekoga in kaj ne...In ne metat vse v en koš...Mogoče bi se pa morala vprašati zakaj tako negativen stav do tega, kaj te moti, ipd...

In še tricky vprašanje na katerega lahko uporabiš vse kao svoje sposobnosti- kdo ima pri reiki iniciaciji glavno besedo x?x Ni glih treba natančno odgovoriti, ker je možnih več odgovorov, bolj me zanima če poznaš ozadje kar se iniciacij tiče. Zakaj govoriti in razlagat o nečem, če še osnove niso razumljive, ne vidim smisla...xokkx

sploh ne vem kam peljejo tvoja vprašanja a tekmujeva? Clear vision ne pomeni jasnovidnost ali tudi lahko. clear vision pomeni da vidiš stvari brez nalepk...

ne, čuti v drugih dimenzijah niso samo odsev. jaz bi prej rekla da je ta svet ki ga tukaj vidimo odsev....

poglej jaz nisem sodila nobenemu jaz sem samo povedala kako jaz to vidim in očitno nekaj ne delajo prav saj drugače ne bi ljudje tukaj spraševali, a ne?

poglej prvo kot prvo otopelost so tudi čustva in energija. takrat človek misli da se je rešil problemov sam v resnici ni res. svet še vedno gre naprej in se vrti, z ljudmi ki imajo iste izkušnje se tolažijo torej izmenjujejo energijo. ampak energija se še vedno prenaša in to zelo negativna...in ker so ves ta čas negativni bodo potlej ko enkrat spregledali ja tudi dali večji pomen pozitivni.koliko časa bo pa to trajalo do naslednje smrti ali ženska zdaj res ve zakaj ljudje umrejo?

poglej kolikorkoli obrneš sila vedno deluje sto% je pa vprašanje kako deluje tisti ki z njo opravlja. mislim kakšno vprašanje je to? drugače pa je energija najmočnejša ob svitu.kar pomeni da tudi takrat ko sta noč in dan enako dolga....

a me ti sprašuješ kaj učitelji učijo ali kaj je resnica. sta dve različni stvari.

pri sami iniciaciji je najbolj pomebna oseba ki to dela.učitelj bi samo moral gledati in čuvati človeka če slučajno gre kaj narobe.in če oseba pač še ni dovolj močna za iniciacijo ali nedovzetna. bi moral učitelj reči pridi še parkrat pa bomo videli. Ampak ne vsi naredijo 1,2,3, stopnjo neglede na njihove sposobnosti, saj bi drugače metalo slabo luč na učitelja in seveda ljudem je treba ustreči in ne razočarati pa ji enostavno iniciarajo.....

ne mečem vsega v en koš sam prevladujejo prevaranti ali kako naj rečem zavedeni saj je njih moral tudi nekdo zavesti da imajo moč da lahko iniciirajo....

Bi imela samo eno vprašanje glede reikija..Zakaj je potrebno, da te nekdo iniciira?..Zakaj se ne moreš uglasiti sam?..

Hvala za odgovor

ker se bolje sliši....stvari da večji pomen.....

vsak se mora sam uglasiti spraviti v ravnovesje noben ne bo tega naredil če pa že samo za kratek čas saj oseba ne bo vedela kaj se z njo dogaja.....ker že v prvo ni

sploh ne vem kam peljejo tvoja vprašanja a tekmujeva? Clear vision ne pomeni jasnovidnost ali tudi lahko. clear vision pomeni da vidiš stvari brez nalepk...

ne, čuti v drugih dimenzijah niso samo odsev. jaz bi prej rekla da je ta svet ki ga tukaj vidimo odsev....

poglej jaz nisem sodila nobenemu jaz sem samo povedala kako jaz to vidim in očitno nekaj ne delajo prav saj drugače ne bi ljudje tukaj spraševali, a ne?

poglej prvo kot prvo otopelost so tudi čustva in energija. takrat človek misli da se je rešil problemov sam v resnici ni res. svet še vedno gre naprej in se vrti, z ljudmi ki imajo iste izkušnje se tolažijo torej izmenjujejo energijo. ampak energija se še vedno prenaša in to zelo negativna...in ker so ves ta čas negativni bodo potlej ko enkrat spregledali ja tudi dali večji pomen pozitivni.koliko časa bo pa to trajalo do naslednje smrti ali ženska zdaj res ve zakaj ljudje umrejo?

poglej kolikorkoli obrneš sila vedno deluje sto% je pa vprašanje kako deluje tisti ki z njo opravlja. mislim kakšno vprašanje je to? drugače pa je energija najmočnejša ob svitu.kar pomeni da tudi takrat ko sta noč in dan enako dolga....

a me ti sprašuješ kaj učitelji učijo ali kaj je resnica. sta dve različni stvari.

pri sami iniciaciji je najbolj pomebna oseba ki to dela.učitelj bi samo moral gledati in čuvati človeka če slučajno gre kaj narobe.in če oseba pač še ni dovolj močna za iniciacijo ali nedovzetna. bi moral učitelj reči pridi še parkrat pa bomo videli. Ampak ne vsi naredijo 1,2,3, stopnjo neglede na njihove sposobnosti, saj bi drugače metalo slabo luč na učitelja in seveda ljudem je treba ustreči in ne razočarati pa ji enostavno iniciarajo.....

ne mečem vsega v en koš sam prevladujejo prevaranti ali kako naj rečem zavedeni saj je njih moral tudi nekdo zavesti da imajo moč da lahko iniciirajo....

Nope, ni nobenega tekmovanja...je pa ta post lep primer, da se ti še sanja ne kaj dosti o teh stvareh. Sila ni nujno, da deluje 100%. A sploh veš kakšna sila je recimo ljubezen, če človek nima 100% razvite in odprte srčne čakre, ga bo sigurno kakšna srčna kap, če bo dobil prevelik šus energije ljubezni. A sploh nisi še slišala, da včasih tapravi učitelji pojačajo al pa zmanjšajo določene sile, če opazijo, da učenec ne prenese al pa lahko prenese več...Sile se da tudi regulirat, ampak samo do nivoja na katerem se nahaja tisti človekali bitje, ki deluje z njo...

Jap fizična čutila so odsev tistih na subtilnih, zato sem pa dal besedice "oz. obratno" zraven...vse tri stopnje reikija kot ga pri nas učijo je otroški vrtec, še Reconnection je močnejša sila, razen če ni reiki s kotodamami in ostalimi dodatki...O iniciaciji se ti pa ne sanja kaj dosti, zato lahko rečem samo no comment...

Kaj delajo drugi pri iniciacijah, kaj učijo, ipd. se pa ne obremenjujem...obstajajo prav lepi kozmični zakoni in sile, ki lepo skrbijo za to, da vsak dobi tako plačilo kot si zasluži. Ni mišljen denar....http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gif

Nope, ni nobenega tekmovanja...je pa ta post lep primer, da se ti še sanja ne kaj dosti o teh stvareh. Sila ni nujno, da deluje 100%. A sploh veš kakšna sila je recimo ljubezen, če človek nima 100% razvite in odprte srčne čakre, ga bo sigurno kakšna srčna kap, če bo dobil prevelik šus energije ljubezni. A sploh nisi še slišala, da včasih tapravi učitelji pojačajo al pa zmanjšajo določene sile, če opazijo, da učenec ne prenese al pa lahko prenese več...Sile se da tudi regulirat, ampak samo do nivoja na katerem se nahaja tisti človekali bitje, ki deluje z njo...

Jap fizična čutila so odsev tistih na subtilnih, zato sem pa dal besedice "oz. obratno" zraven...vse tri stopnje reikija kot ga pri nas učijo je otroški vrtec, še Reconnection je močnejša sila, razen če ni reiki s kotodamami in ostalimi dodatki...O iniciaciji se ti pa ne sanja kaj dosti, zato lahko rečem samo no comment...

Kaj delajo drugi pri iniciacijah, kaj učijo, ipd. se pa ne obremenjujem...obstajajo prav lepi kozmični zakoni in sile, ki lepo skrbijo za to, da vsak dobi tako plačilo kot si zasluži. Ni mišljen denar....http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gif

dej povej mi a če ti daš manjši curek zdravilne energije drugemu kot enemu pred tem bo manj zdravilen? ne, sam drugi pač rabi man kot en pred njim ampak curek bo še vedno isto zdravilen. torej ne vem kaj hošeč dokazati, tukaj.

sam govoriš da je tukaj reiki otroški vrtec in ko jaz pokomentiram isto mogoče z drugimi besedami pa praviš da ne vem o čem govorim... tudi prav.....glavno da ti veš.....

Hvala za odgovor

Zdaj ko sem slišal kao razlago (odgovor) od mayite, bom podal še svojo verzijo tukaj...vsak naj se pa sam odloči kaj bo verjel...xg:Dx

V knjigah nič ne piše o iniciacijah. Naloga učitelja ni samo iniciacija, ampak tudi poučevanje...

Pri iniciacijah veljajo podobne zakonitosti kot recimo pri krstu. Glavno besedo ima tisto bitje (bitja), ki razpolaga s silo oz. ki spada pod njegov nadzor, v katero se inicira človeka. Med iniciacijo se zgradi energijski kanal za tisto silo in to naredijo tisti, ki so zadolženi za delovanje tiste sile. Ponavadi niti reiki učitelj al pa inicirani nimata tega znanja, razen če ni učitelj na visokem nivoju in obvlada tudi te zadevce. Človeka se poveže z zemljo in nivojem na katerem je tista sila. To se lahko izrazi kot vročina v glavi oz. energijskih centrov v glavi in na področju srca. Kako močni bodo te občutki je odvisno za kakšne iniciacije se gre. Pri klasičnem reikiju ni glih takih občutkov. Sila s svojimi simboili se spusti iz svojega nivoja, gre skozi glavo po hrbtenici navzdol do zemlje. To je klasika recimo pri reiki 1. S tem se dobi kao aktivacijska koda v auri iniciranega človeka in tak človek lahko potem sam aktivira to silo.

Teoretično bi se človek lahko sam iniciral oz. bolje rečeno vzpostavil stik z bitji ali nivojem na kateri se nahaja ta sila. Potem bi moral še uskladiti svoja energijska telesa in kao zdownloadat program dol. Seveda z avtorskim dovoljenjem tistih gor. Kako bi se pa potem naučil uporabljat to in še druge stvari je pa drugo vprašanje. Ker je malokdo tega sposoben, mora iniciacijo opraviti nekdo drug. Tisti je tudi kao posrednik in opravi še marsikaj drugega kot to kar sem napričao. Ampak to se večinoma naredi nezavedno oz. podzavestno. Na kratko povedano obični človek tega sam ni sposoben, lahko pa to izvede nekdo, ki ima že določeno kilometrino v duhovnosti.

Ponavadi se človek in bitjece (sila) že prej dogovorita kaj in kako, fizična iniciacija je pa samo še dokončna potrditev tega dogovora oz. kao pogodbe. Obstaja namreč tudi iniciacija na daljavo. Al se pa lahko človek sam inicira preko učitelja, če mu ta da dovoljene. Zato lahko nekateri že prej vidijo simbole, še preden so sploh inicirani. Ampak pustimo te detajle na miru.

Pravilo je, da višje, ko se gre in močnejše, ko so iniciacije oz. energije iz višjih nivojev (ne mislim več na klasični- zahodni reiki), močnejša so ta bitja in človek ne more več sam čarat, ker nima niti sposobnosti niti znanja. Tam pa veljajo dosti bolj stroga pravila, čas pripravništva, preizkušnje in ne vem kaj še vse. Tega namreč pri klasičnem reikiju ni. Za dječji vrtič to pač ni potrebno...

Reiki je v prvi vrsti namenjen osebnostni rasti in ne glih zdravljenju. Da človek začne vzpostavljati stik s svojo dušo, to pa povleče za sabo še vse ostalo. Usput se pa lahko dogajajo razna energijska čiščenja, pucanja, širjenje energfijskih kanalov, itd. To ni glih prioriteta, so samo prvi koraki kao čiščenje preprek, ki pač stojijo na poti, da se pripravi teren za tisto kar sledi. Kdor reiki uporablja samo za zdravljenje sebe ali drugih pač ni dojel bistva....http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gif

dej povej mi a če ti daš manjši curek zdravilne energije drugemu kot enemu pred tem bo manj zdravilen? ne, sam drugi pač rabi man kot en pred njim ampak curek bo še vedno isto zdravilen. torej ne vem kaj hošeč dokazati, tukaj.

sam govoriš da je tukaj reiki otroški vrtec in ko jaz pokomentiram isto mogoče z drugimi besedami pa praviš da ne vem o čem govorim... tudi prav.....glavno da ti veš.....

Zakaj različni ljudje (otrok, mladostnik, starejši) rabijo različne doze istega zdravila za isto bolezen...tukaj se skriva odgovor...x:Dx

Ne, namignil sem da se sile, ki stojijo za reikijem kot ga pri nas poučujejo lahko primerja z otroškim vrtcem...Ti o reikiju nisi rekla nič konkretnega razen tega kaj delajo učitelji, da je škoda denarja in ne vem kaj še vse. Iz tega sklepam, da sploh nisi bila inicirana v reiki, da ga sploh ne poznaš, ne poznaš sil v ozadju, itd...In da se ti bolj maqlo sanja kaj iniciacija sploh pomeni, kaj vse se dogaja vmes, ipd.

Če bi kao s svojimi jasnovidnimi sposobnostmi kdaj opazovala krst, poroko, posvetitev v duhovnika al pa kaj podobnega, bi videla, da so stvari dosti bolj drugačne kot si namigovala s svojimi posti. Iniciacije namreč potekajo po podobnih zakonitostih. Mi je pa zanimivo, da si večino mojega pričanja tukaj čudno pretolmačila. Zdaj ali jaz povem preveč glupo in preveč blesav al pa ti vidiš samo to kar hočeš, skladno s tvojimi vzorci in miselnostjo. Skratka tukaj bi bilo kakšno drugo mnenje koristno, od nekoga tretjega...xokkx

Evo mnejne tretjega, namreč oba imata popolnoma prav, razlike ni,imata pa zato vsak svoj prav.

Kdo lahko koga iniciira in kdo ima pravico posegati v nekoga drugega je vprašanje za stare modrece in ne za nas načitane.

Glede učiteljev pa je moje mnenje tako: pravi učitelj ne išče učencev na komercialen način, izbere si enega ali dva učenca, katere uči največ s svojim zgledom.

Če učenec dobro opazuje svojega učitelja, bo znal sam poiskati in izbrskati vse potrebno znanje, ki ga potrebuje za svoje naloge. Pravi učitelj ne govori dosti, kot tudi ne razlaga stvari v detajle. Če je učenec poklican za določene naloge, bo do znanja prišel sam, največ z svojo intuicijo. Učitelj tukaj služi samo kot majhen odriv do modrosti.

Glede tečajev takih in onakih, pa ne bi rad izgubljal besed, saj je za to škoda časa in energije. x;)x

jaz sem opisovala kaj jaz vidim pod pravo iniciacijo ti si pa opisoval kaj ti vidiš kot pravo iniciacijo.

sem že bila na krstu in krst ne more biti isti niti poroka, mogoče posvečenost v duhovnika.

krsti se dojenčka ki se ne zaveda sploh kaj delajo z njim vsaj po večini.kaj je tukaj podobnega ne vidim.

ne nisem bila iniciirana v reiki jaz osebno ker je kr neki,žal ne zaupan nobenemu ker noben ne ve kaj dela.

to pa ne pomeni da ne vem kako delujejo tukaj, saj sem si lahko ogledala.torej lahko tvorim mnenje.

A si ti bil iniciiran.

jaz sem opisovala kaj jaz vidim pod pravo iniciacijo ti si pa opisoval kaj ti vidiš kot pravo iniciacijo.

sem že bila na krstu in krst ne more biti isti niti poroka, mogoče posvečenost v duhovnika.

krsti se dojenčka ki se ne zaveda sploh kaj delajo z njim vsaj po večini.kaj je tukaj podobnega ne vidim.

ne nisem bila iniciirana v reiki jaz osebno ker je kr neki,žal ne zaupan nobenemu ker noben ne ve kaj dela.

to pa ne pomeni da ne vem kako delujejo tukaj, saj sem si lahko ogledala.torej lahko tvorim mnenje.

A si ti bil iniciiran.

NE, jaz sem opisoval samo iniciacijo v reiki, taprave iniciacije sem pa samo omenil usput in jih nisem opisoval, mogoče sem omenil samo par besed ali stavkov, ki so se nanašale nanjo. Za pravo iniciacijo so čisto drugačna pravila kot za zahodni reiki. Iniciacija v reiki za moje pojme ni tista taprava iniciacija oz. je lahko v nekaterih primerih. Kaj jaz smatram pod tapravo iniciacijo je pa drugo vprašanje. xg:Dx

Krst ni isto kot poroka, ampak podobno. Besedica, ki sem jo uporabil zgoraj...tam kjer se daje obljube kao pred Bogom veljajo ista pravila...pri krstu dajo zaobljube drugi, ne dojenček. Na poroki pa osebka, ki stopata v zakon. Obljuba je obljuba pa ni važno kdo jo da. In obljuba dana na najvišjih nivojih ima dosti veliko težo. Kot zakletva v bivši jugo armiji...Med domovinsko vojno so nekateri imeli prav probleme s tem. To je kar hud program v auri, ki ima dosti močno težo in ga ni kar na easy mogoče povozit...To bi morala poznati, če se greš neke jasnovidne čira čara...

Jap, bil sem iniciran v vse stopnje...ampak to nema veze, ker je bila to samo vaba za zadevce, ki sem jih srečal pri tisti, ki me je učila na star način...Šele tiste zadevce so bile enakovredne staremu japonskemu reikiju, jogijskim zadevcam, ipd. Povedano drugače nekdo tam gor me je namamio na reiki vabo, da bi mi odprl druga obzorja in da bi se srečal s silami, ki daleč prekašajo sile od zahodnega reikija...Varka "belih duhcev" med katere spada tudi moj učitelj na višjih ravneh...Sem pač dobil par cigel na glavo, da so ukanili mojo osebnost, ampak je bilo vredno in sem jim hvaležen, da so ubrali tako taktiko...ko neče da uči na lepi i lakši način, neka malo trpi...xg:Dx

Kar se pa tapravih duhovnih učiteljev tiče pa ne bi več veliko govoril, ker jih je zelo malo ljudi res srečalo...lahko pa podam par namigov v angleščini. Kogar zanima se bo že namatral...Potem pa naj vsak sam presodi kdo je pravi učitelj in kdo ne. Kdo je malo starejši učenec, ki uči začetnike, ipd...http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gif

CHELA = UČENEC, SLEDNIK

He finds also that the relationship between Master and disciple is governed by law and that there are

definite stages of contact and grades in the desired rapport. These can be enumerated, but cannot be

enlarged upon.

1. The stage wherein a disciple is contacted by the Master through another chela on the physical plane.

This is the stage of "Little Chelaship".

2. The stage wherein a higher disciple directs the chela from the egoic level. This is the stage called a

"Chela in the Light".

3. The stage wherein, according to necessity, the Master contacts the chela through:

a. A vivid dream experience.

b. A symbolic teaching.

c. A using of a thought form of the Master.

d. A contact in meditation.

e. A definite, remembered interview in the Master's Ashram.

This is definitely the stage of Accepted Disciple.

4. The stage wherein, having shown his wisdom in work, and his appreciation of the Master's problem,

the disciple is taught how (in emergencies) to attract the Master's attention and thus draw on His

strength and knowledge and advice. This is an instantaneous happening, and practically takes none of

the Master's time. This stage has the peculiar name of "a chela on the Thread, or Sutratma."

5. The stage wherein he is permitted to know the method whereby he may set up a vibration and a call

which will entitle him to an interview with the Master. This is only permitted to those trusted chelaswho can be depended upon not to use the knowledge for anything except the need of the work; no

personality reason or distress would prompt them to use it. At this stage the disciple is called "one

within the aura."

6. The stage wherein the disciple can get his Master's ear at any time. He is in close touch always.

This is the stage wherein a chela is being definitely prepared for an immediate initiation or, having

taken initiation, is being given specialised work to do in collaboration with his ——. At this stage he is

described as "one within his Master's heart."

There is a later stage of a still closer identification, where there is a blending of the Lights, but there is

no adequate paraphrase of the terms used to cover the name. The six stages above mentioned have

been paraphrased for occidental understanding and must in no way be considered as translations of the

ancient terms.

vir...A TREATISE ON WHITE MAGIC OR THE WAY OF THE DISCIPLE

ti pa veš, tudi prav.

ne da se mi k tekmuješ z mano, jaz se nimam nikomur dokazovati.

kot sem rekla zahodni reiki je kr neki...

To je spet ena od tvojih interpretacij, tudi prav, če ti je všeč...Sem hotel že zgoraj nekje nehat pa si povedala par takih nesmislov, da sem moral še malo pokomentirat...Ne gre za nobeno tekmovanje in dokazovanje...Nimam nič proti, če poveš svoje mnenje...Ampak kako lahko govoriš o stvareh katerih sploh ne poznaš al pa si se le bežno srečala z njimi...:fiju:

Če si ti imela negativne izkušnje al pa, če imaš negativne poglede to še ne pomeni, da so drugi tudi doživeli isto al pa, da imajo isto stališče...Za moje pojme zahodni reiki ni "kr neki", ampak je lahko celo koristen za nekatere ljudi, do določenega nivoja seveda...Je kot osnova oz. prva betonska plošča pri hiši...še zmeraj se lahko nadgradi...x:)x

To je spet ena od tvojih interpretacij, tudi prav, če ti je všeč...Sem hotel že zgoraj nekje nehat pa si povedala par takih nesmislov, da sem moral še malo pokomentirat...Ne gre za nobeno tekmovanje in dokazovanje...Nimam nič proti, če poveš svoje mnenje...Ampak kako lahko govoriš o stvareh katerih sploh ne poznaš al pa si se le bežno srečala z njimi...:fiju:

Če si ti imela negativne izkušnje al pa, če imaš negativne poglede to še ne pomeni, da so drugi tudi doživeli isto al pa, da imajo isto stališče...Za moje pojme zahodni reiki ni "kr neki", ampak je lahko celo koristen za nekatere ljudi, do določenega nivoja seveda...Je kot osnova oz. prva betonska plošča pri hiši...še zmeraj se lahko nadgradi...x:)x

kaj pa je bilo nesmislnga?poznam reiki,poglej če temelna plošča stoji na močvirnatih tleh vsako dograjevanje nima smisla....jaz ne maram stvari ki so kr neki sam da nam ni dolgčas....

brezo hej meni praviš da ni drugih dimenzij da so sami odsevi s kom se pa pol te reiki učitelji pogovarjajo?

A lahko citiraš kje sem omenil, da ne obstajajo druge dimenzije...:fiju: V ezoteriki se pač kar dosti uporablja pojem "odsev, zrcaljenje"...a ni stanje fizičnega telesa izraz našega notranjega stanja...al pa izraz tako zgoraj kot spodaj. Če bi pogledala v jezero ali ne bi videla odsev...Kot sem omenil malo čudno tolmačiš vse skupaj...a si se kdaj vprašala zakaj...x:)x

kaj pa je bilo nesmislnga?poznam reiki,poglej če temelna plošča stoji na močvirnatih tleh vsako dograjevanje nima smisla....jaz ne maram stvari ki so kr neki sam da nam ni dolgčas....

Koliko hiš stoji na LJ barju...a niso bili naši predniki na tem območju mostiščarji...in so preživeli...torej se ljudje na tem področju ne bi glih strinjal s tabo...mogoče se pa ti ne znaš prilagajat...

Kako poznaš reiki...:fiju: Predpostavljam, da le na videz in kar si videla pri drugih...a poznaš osnovne simbole, pomen, si jih kdaj videla kakšne barve so, si kdaj slišala z notranjimi čutili zvoke kotodam, itd...dvomim...

O nesmislih pa ne bi komentiral, ker se mi res ne da več ukvarjat s tem...preberi si malo kaj si napisala...če bi poznala vsaj osnove reikija in kaj se med zdravljenjem al pa iniciacijo dogaja, bi dajala malo drugačne izjave...

Kaj pa, če je oseba nedovzetna za energije, od zgoraj pa pride dovoljenje da se jo lahko inicira, da bi bilo zelo koristno zanj...x?x Al pa če bi reiki učitelja telepatsko kontaktiral tapravi gurudži al pa neko zelo močno bitje in mu svetoval naj inicira določeno osebo še preden bi jo ta videl ali slišal v živo. In čeprav na prvi pogled ne bi izgledala pripravljena in bi bila neobčutljiva na energije...x?x

A si sposobna globinskega skeniranja, da vidiš karmo človeka iz vseh življenj in še marsikaj drugega, da lahko govoriš kaj je za nekoga dobro in kaj ne...I don.t think so...Kot da bi nek full močan jogin rekel, da ne mara šloganja, ker je kr neki, saj si itak sami določamo prihodnost...Kaj pa če nekomu kakšen nasvet kaj se lahko zgodi koristi, da se izogne težavam...A misliš, da pri reikiju ni tako...Mogoče ne bi bilo slabo, če bi malo razmislila zakaj imaš tako negativen stav do teh zadev...x:)x

mogoče nisva na isti valovni dolžini...

poglej pri zdravljenju ni ničesar na prvi pogled, ampak moraš vedeti in poznati osebo ki jo iniciiraš.

sorry brezo se ne strinjam s tabo. nikoli ampak nikoli nisem slišala da bi nekoga lahko iniciirali čeprav ni pripravljen in če tudi oseba misli da je pripravljena in v resnici ni...

zakaj imam tako negativen stav, zato ker vidim koliko ljudi zmeče stran denar in mislijo da jim bo pomagalo pa jim ne. a veš da se nekateri zapufajo da gredo na določene delavnice, ne govorim zdaj samo o reiki, ampak vse mogoče delavnice. Na smrt bolani ljudje ki jim je alternativa zadne upanje, pa padejo v roke nekim lažnim mazačem ki mislijo da držijo svet v svojih rokah, zmečejo že zadnje prihranke saj izgubiti nimajo ničesar. na koncu pa jim nič ne pomaga.....zato ker jaz vidim bolečino v ljudeh z razliko od drugih....

in resno ti ne verjamem da ti katerokoli bitje da dovoljenje da iniciiraš človeka ki ni pripravljen....

mogoče nisva na isti valovni dolžini...

poglej pri zdravljenju ni ničesar na prvi pogled, ampak moraš vedeti in poznati osebo ki jo iniciiraš.

sorry brezo se ne strinjam s tabo. nikoli ampak nikoli nisem slišala da bi nekoga lahko iniciirali čeprav ni pripravljen in če tudi oseba misli da je pripravljena in v resnici ni...

zakaj imam tako negativen stav, zato ker vidim koliko ljudi zmeče stran denar in mislijo da jim bo pomagalo pa jim ne. a veš da se nekateri zapufajo da gredo na določene delavnice, ne govorim zdaj samo o reiki, ampak vse mogoče delavnice. Na smrt bolani ljudje ki jim je alternativa zadne upanje, pa padejo v roke nekim lažnim mazačem ki mislijo da držijo svet v svojih rokah, zmečejo že zadnje prihranke saj izgubiti nimajo ničesar. na koncu pa jim nič ne pomaga.....zato ker jaz vidim bolečino v ljudeh z razliko od drugih....

in resno ti ne verjamem da ti katerokoli bitje da dovoljenje da iniciiraš človeka ki ni pripravljen....

A si kdaj naletela na primer, ko mati ni dala dovoljenja za pomoč otroku, otrok je pa na astralu dal dovoljenje...Al pa ko je nekdo umrl, pa so svojci rekli, da ne potrebujejo pomoči, pokojni je pa v sanjah zaprosil za pomoč...Kaj storiti v takih primerih...x?x :fiju:

Pri reikiju in iniciacijah se dogajajo še bolj čudne stvari. Če je nekdo neobčutljiv za energije obstaja razlog. Kaj pa, če ima prevožene dosti več kilometrine iz prejšnjega življenja kot ti in jaz skupaj...Od tebe bi namreč pričakoval, da si se že vsaj malo srečala s takimi in še bolj čudnimi primeri, če se pač greš to kar se greš...x:)x

Zanimivo, da imaš negativen stav samo do zdravilcev...ne bom rekel, da ni to res...a ne zmečejo ljudje veliko denarja tudi za vedeževalce, horoskope in razne številke 090 potem pa tarnajo, da ni denarja...Zakaj te pa to ne moti...x?x :fiju:

Če bi res vsaj malo poznala karmične zakone in vsaj malo videla kakšen karmični udarec čaka take ljudi, se s tem ne bi obremenjevala...A misliš, da jaz tega ne vidim. Potem naj pa drugi razlagajo al pa popravljajo človeka, ki ga "šarlatani" zašuštrajo...Velikokrat tudi jaz ne vem kaj vse je v ozadju, zakaj mora nekdo iti skozi vse to, zakaj naletijo na take ljudi, ipd. Ampak se ne obremenjujem več s tem. Velja čisto simpl pravilo kdor ne zaprosi za pomoč, se ga ne dira, pa čeprav trpi kot ne vem kaj. Lahko se mu malo pomaga na določen način brez poseganja v karmo kao da se ga malo poboža, potolaži in to je to...Če se pa res ne ve kaj in kako pa obstaja notranje vodstvo. Seveda, če je človek sposoben komunicirat z njimi. Če se nisi srečala s temi zadevcami potem bolje, da zaenkrat ne hodiš po takem terenu oz. hodiš samo po terenu, ki ga poznaš. x:)x

Kaj pa če dovoljenje pride od Kreatorja samega, da se nekoga inicira v neke full hude zadeve pa človek ni nikoli prej delal z energijami in dobil nobene iniciacije prej v tem življenju...Na to lekcijo sem jaz naletel...in sem dobesedno rekel WTF, nič jasn...sem povprašal še za drugo mnenje...pa to ni bila iniciacija v reiki al pa kaj drugega kar učijo po delavnicah, seminarjih...In kaj se je zgodilo...Oseba je bila prava vještica že iz prejšnjih lifeov, dosti kilometrine, prevzel jo je tisti gor in potem sta ona sama imela svojo debato tam gor nekje, začel so se kuriti karmične vezi z dark side in še svašta drugega...jaz sem bil samo kao vezni člen...Mi je bilo pa zanimivo potem poslušat zgodbice kaj sem jaz vse delal, kakšna je bila moja vloga recimo pri temu. Ker se jaz ničesar od tega nisem spomnil oz. zavedal (lahko je bil tudi blackout ali cenzura informacij od zgoraj). Za moje pojme mutni posli belih duhcev...rečem lahko samo zanimiva in koristna lekcija....xokkx

By the way...obstajajo glavne iniciacije skozi katere gre vsak človek na Zemlji in ki jih dajejo samo tapravi učitelji (guruji) na notranjih nivojih. In obstaja dosti manjših med temi taglavnimi s katerimi se večinoma igramo mi ljudje in še te so večinoma pod nadzorom višjih sil...Ker za tiste taprave morajo biti tudi pravi astrološki pogoji in ne vem kaj še vse. Stvari, ki se nam navadnim ljudem sploh še ne sanjajo...Se pa tapravih ne da dobiti vseh v enem življenju...To potovanje traja kar malo več življenj, je pa obvezen odnos učitelj- učenec. Ali se človek tega zaveda ali ne je pa drugo vprašanje. Večinoma se človek sploh ne zaveda tega dokler ne doseže določene stopnje in se mu razotkrijejo določene stvari...Nekaj kar je že malo nakazan zgoraj v angleščini...x:)x

Ali se lahko človek nauči voziti avto, zamenjati plenico otroku ali nepokretnemu, kakšne pasti se skrivajo na duhovni poti, itd. samo iz knjig...ali je bolje če ima kakšnega inštruktorja, mentorja, učitelja...:fiju:

Ali danes obstaja poštena država, ki ne odira prebivalcev z davki, ki je prijazna do tistih, ki si ne morejo privoščiti birokratskih zadevic in jim omogoči te storitve zastonj. In seveda ali sploh obstaja kje državni aparat, ki deluje zastonj in ne zahteva plačilo. In zakaj si ljudje ne morejo recimo sami natisniti dokumentov, da rabijo posrednike...:fiju:

Če ima učitelj prihodke, lahko dela zastonj, če ne pa lahko še zmeraj živi od zraka kot rožica, a ne. Svetloba, kisik in voda a ni to dovolj za preživetje...Zakaj so se pa učitelji v javnem sektorju bunili, ko so jim kao za malenkost znižali plače...:fiju:

O denarju in plačevanju je bilo že dosti povedano, tako da ne vidim smisla pogrevat tega. Je pa zanimivo gledat kako so ljudje škrti pri nekaterih zadevah pri drugih pa trošijo na veliko. Recimo vsi se bunijo, če je treba doplačat kakšen evrček pri zdr. storitvah. Potem pa zmečejo cele gore denarja v lekarnah, za prehranske dodatke, tudi za alternativo in šarlatane...ali jim kaj koristi, kdo ve...in život ide dalje...Jap, čuden je ta svet...zato najbolje dati včasih možgančke na OFF in lepo uživati na sončnih žarkih u prirodi in poslušat ptičji koncert...x:)x

A si kdaj naletela na primer, ko mati ni dala dovoljenja za pomoč otroku, otrok je pa na astralu dal dovoljenje...Al pa ko je nekdo umrl, pa so svojci rekli, da ne potrebujejo pomoči, pokojni je pa v sanjah zaprosil za pomoč...Kaj storiti v takih primerih...x?x :fiju:

Pri reikiju in iniciacijah se dogajajo še bolj čudne stvari. Če je nekdo neobčutljiv za energije obstaja razlog. Kaj pa, če ima prevožene dosti več kilometrine iz prejšnjega življenja kot ti in jaz skupaj...Od tebe bi namreč pričakoval, da si se že vsaj malo srečala s takimi in še bolj čudnimi primeri, če se pač greš to kar se greš...x:)x

Zanimivo, da imaš negativen stav samo do zdravilcev...ne bom rekel, da ni to res...a ne zmečejo ljudje veliko denarja tudi za vedeževalce, horoskope in razne številke 090 potem pa tarnajo, da ni denarja...Zakaj te pa to ne moti...x?x :fiju:

Če bi res vsaj malo poznala karmične zakone in vsaj malo videla kakšen karmični udarec čaka take ljudi, se s tem ne bi obremenjevala...A misliš, da jaz tega ne vidim. Potem naj pa drugi razlagajo al pa popravljajo človeka, ki ga "šarlatani" zašuštrajo...Velikokrat tudi jaz ne vem kaj vse je v ozadju, zakaj mora nekdo iti skozi vse to, zakaj naletijo na take ljudi, ipd. Ampak se ne obremenjujem več s tem. Velja čisto simpl pravilo kdor ne zaprosi za pomoč, se ga ne dira, pa čeprav trpi kot ne vem kaj. Lahko se mu malo pomaga na določen način brez poseganja v karmo kao da se ga malo poboža, potolaži in to je to...Če se pa res ne ve kaj in kako pa obstaja notranje vodstvo. Seveda, če je človek sposoben komunicirat z njimi. Če se nisi srečala s temi zadevcami potem bolje, da zaenkrat ne hodiš po takem terenu oz. hodiš samo po terenu, ki ga poznaš. x:)x

Kaj pa če dovoljenje pride od Kreatorja samega, da se nekoga inicira v neke full hude zadeve pa človek ni nikoli prej delal z energijami in dobil nobene iniciacije prej v tem življenju...Na to lekcijo sem jaz naletel...in sem dobesedno rekel WTF, nič jasn...sem povprašal še za drugo mnenje...pa to ni bila iniciacija v reiki al pa kaj drugega kar učijo po delavnicah, seminarjih...In kaj se je zgodilo...Oseba je bila prava vještica že iz prejšnjih lifeov, dosti kilometrine, prevzel jo je tisti gor in potem sta ona sama imela svojo debato tam gor nekje, začel so se kuriti karmične vezi z dark side in še svašta drugega...jaz sem bil samo kao vezni člen...Mi je bilo pa zanimivo potem poslušat zgodbice kaj sem jaz vse delal, kakšna je bila moja vloga recimo pri temu. Ker se jaz ničesar od tega nisem spomnil oz. zavedal (lahko je bil tudi blackout ali cenzura informacij od zgoraj). Za moje pojme mutni posli belih duhcev...rečem lahko samo zanimiva in koristna lekcija....xokkx

By the way...obstajajo glavne iniciacije skozi katere gre vsak človek na Zemlji in ki jih dajejo samo tapravi učitelji (guruji) na notranjih nivojih. In obstaja dosti manjših med temi taglavnimi s katerimi se večinoma igramo mi ljudje in še te so večinoma pod nadzorom višjih sil...Ker za tiste taprave morajo biti tudi pravi astrološki pogoji in ne vem kaj še vse. Stvari, ki se nam navadnim ljudem sploh še ne sanjajo...Se pa tapravih ne da dobiti vseh v enem življenju...To potovanje traja kar malo več življenj, je pa obvezen odnos učitelj- učenec. Ali se človek tega zaveda ali ne je pa drugo vprašanje. Večinoma se človek sploh ne zaveda tega dokler ne doseže določene stopnje in se mu razotkrijejo določene stvari...Nekaj kar je že malo nakazan zgoraj v angleščini...x:)x

brezo ok tukaj sva govorila o zdravilcih zato k sva govorila o reikiju, seveda vsi ki se kakorkoli ukvarjajo z duhovnostju, tudi vedeževalke itd so velikokrat prevarantki.

ja so primeri, ki so drugačni, ampak jaz sem govorila o tistih ki pridejo na delavnice in ki so v vsakem primeru iniciirani.

jaz imam kar nekaj izkušen z raznimi zadevami in ne samo z vedeževanjem.....

So ljudje na zemlji ki vejo več kot učitelji okoli njih, njim ne preostane drugega koot da sami raziskujejo.....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...