Behemoth 19. september 2011 Prijavi Deli 19. september 2011 A je kdo na tem forumu ko zna zelo lepo risat? Ilustracije & skice pa to Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MitjaK 19. september 2011 Prijavi Deli 19. september 2011 Kaj točno pa rabiš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. september 2011 Avtor Prijavi Deli 19. september 2011 Skico bi rad, da mi nekdo kak bi rekel... "polepša", ker jaz ne znam materialov risat Nič kaj zahtevnega, ampak iz moje skice bi še eno skico naredo, samo pač lepšo. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. september 2011 Prijavi Deli 19. september 2011 se pravi, bi se kitil s tujim perjem ugibam.press predlagam Marso Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 A je kdo na tem forumu ko zna zelo lepo risat? Ilustracije & skice pa to Našel? Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.